Bugza ben izmirde oturuyorum. Henüz 11.haftadayız.doktorum ikili üçlü vs testler yerine sadece verifi testini yaptırmanın yeterli ve daha güvenilir olduğunu söyledi.biZde kararsız kaldık.800dolar gibi bir rakam çünkü.diğerlerini yaptırmadan herhangi bir risk durumu olmadan bu testi yaptırmaya gerek var mı bilemedik açıkçası. Sizde yaptırdınız mı?Izmir'de oturup test yaptiran var mi?
Ikili test bekledigim gibi yuksek riskli cikti. 38 yasim. Bu carsamba amniyosentez yapilacak. Prof doktora gittim. Kan testlerinde de 100% sonuc cikmayabilior. Amnio net sonuc dddi. Amnio yapilacak. Cuma da sonuc cikacak.Bugza ben izmirde oturuyorum. Henüz 11.haftadayız.doktorum ikili üçlü vs testler yerine sadece verifi testini yaptırmanın yeterli ve daha güvenilir olduğunu söyledi.biZde kararsız kaldık.800dolar gibi bir rakam çünkü.diğerlerini yaptırmadan herhangi bir risk durumu olmadan bu testi yaptırmaya gerek var mı bilemedik açıkçası. Sizde yaptırdınız mı?
Çok geçmiş olsun umarım hiç bir sıkıntı çıkmaz. Stresli bir süreç ama iyi düşünmek lazım elden geldiğince. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ve büyütmek nasip olsun inşallahIkili test bekledigim gibi yuksek riskli cikti. 38 yasim. Bu carsamba amniyosentez yapilacak. Prof doktora gittim. Kan testlerinde de 100% sonuc cikmayabilior. Amnio net sonuc dddi. Amnio yapilacak. Cuma da sonuc cikacak.
Sonucunuz ne geldi acaba? Durumumuz az çok aynı ve ben de bugün prenatest içi kan verdimİkili testimde biyokimyasal risk 1 : 77
kombine trizomi 21riski 1:586
Ense kalınlığı 1.14 mm
Biyokimyasal risk yüzünden 7li prenatest yaptırdık. Moralimi düzeltmeye çalışsam da olmuyor. Allah bu durumdaki herkesin yardımcisi olsun. İkili testi yaptirdigima çok pismanim. İçime ateşi attı bir kere.
Sırf eğer iyiyse kendimi rahatlatmak, eğer kotuyse duruma alışmak icin prenatest yaptırdım. AldırmAk gibi bi niyetim yok. Allahım sabrimizi versin bu testler hep hikaye. Allah biliyor....
Biogen testinizde yanıldı mı peki?Arkadaslar merhaba,
11 haftalikken bebegimde ense kalinligi tespit edildi. Doktor Amniyosentez yapilmasi icin 16. Haftayi beklemem gerektigini soyleyince ben daha erken sonuc alabilecegim bir yontem olup olmadigini sordum. Doktorum prenatest onerdi, %99 kromozom bozukluklarini tespit edebilen bir yontem oldugunu soyledi ve biogen adli firmaninin kartini iletti. Hemen ertesi gun biogen ile gorustuk ve kan verdim. Tarih 20 mayis idi. O zaman bize en gec iki hafta sonra yani 3 haziranda sonucun gelecegini soylediler. Alinan kan ornekleri almanyada lifecodexx diye bir klinige iletiliyor ve inceleme orada yapiliyor. Erken gelebilme ihtimaline karsi biz 1 hazirandan itibaren sirketi aramaya basladik. Onlarda bugun gelecek yarin gelecek diye oyaladilar bizi. 3 haziranda yani soyledikleri tarihde de gelmeyince almanya ile konusmalarini ve bize tam bi tarih vermelerini istedik ancak yine bir cevap alamadik. Ustelik yalan yanlis bilgiler verip bizi daha cok korkuttular. Kanda bebegin dnasini bulamadik vs. Ne kadar almanyayla konusun desek de konusmus gibi yapip bizi oyalamaya devam ettiler. Biz de bu sirketi aradan cikarip direkt almanya ile iletisime gectik. Almanya da bu iki hafta icerisi de 2 gun resmi tatilmis ve calismiyorlarmis o nedenle benim test sonucum pazartesi cikacakmis. Pazartesi gelmesi durumunda tam 20 gun sonuc icin beklemis olacagim. Ben test sonucunu beklerken neredeyse 15 haftalik oldum. Amniyosentezi beklemeyelim derken bu sirket yuzunden amniyosentez haftasina geldik.
Benimle ayni durumda olup baska sirketlere kan veren tanidigim 9. Gununde sonucu aldi.
Buraya yazmamin nedeni bir heyecanla testi yaptirmaya calisiyoruz ancak bu sirada sirketi arastirmayi ihmal ediyoruz. Insallah ihtiyaciniz olmaz ama boyle bir test yaptirmak durumunda kalirsaniz sirketi cok iyi arastirin, nacizane tavsiyem biogenden uzak durun.
Canım sen ne yaptın benim deayi..Sonucunuz ne geldi acaba? Durumumuz az çok aynı ve ben de bugün prenatest içi kan verdim
Anlayamadım?Canım sen ne yaptın benim deayi..
Prenatest sonucun nasıl geldi canım? Ne kadara yaptırdım?Canım sen ne yaptın benim deayi..
Benim sonucum temiz geldi. Tanıdık vasıtası ile aile indirimi yapıldı bana 2000 tl. 2600 dediler normal fiyatına.Prenatest sonucun nasıl geldi canım? Ne kadara yaptırdım?
Tesekkur ederim canım..Benim sonucum temiz geldi. Tanıdık vasıtası ile aile indirimi yapıldı bana 2000 tl. 2600 dediler normal fiyatına.
Sizde ki problem nedir?Tesekkur ederim canım..
Gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin güzel yavrunu...ARKADAŞLAR BEKLEDİĞİM NİFTY TEST SONUÇLARIM GELDİ BUGÜN ELHAMDÜLİLLAH İYİ ÇIKTI. DARISI TÜM ARKADAŞLARA İNŞAALLAH (3'LÜ TEST 1/253 SINIRDA RİSK ÇIKMIŞTI.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?