amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Izmir'de oturup test yaptiran var mi?
Bugza ben izmirde oturuyorum. Henüz 11.haftadayız.doktorum ikili üçlü vs testler yerine sadece verifi testini yaptırmanın yeterli ve daha güvenilir olduğunu söyledi.biZde kararsız kaldık.800dolar gibi bir rakam çünkü.diğerlerini yaptırmadan herhangi bir risk durumu olmadan bu testi yaptırmaya gerek var mı bilemedik açıkçası. Sizde yaptırdınız mı?

Ikili test bekledigim gibi yuksek riskli cikti. 38 yasim. Bu carsamba amniyosentez yapilacak. Prof doktora gittim. Kan testlerinde de 100% sonuc cikmayabilior. Amnio net sonuc dddi. Amnio yapilacak. Cuma da sonuc cikacak.

Ikili test bekledigim gibi yuksek riskli cikti. 38 yasim. Bu carsamba amniyosentez yapilacak. Prof doktora gittim. Kan testlerinde de 100% sonuc cikmayabilior. Amnio net sonuc dddi. Amnio yapilacak. Cuma da sonuc cikacak.
Çok geçmiş olsun umarım hiç bir sıkıntı çıkmaz. Stresli bir süreç ama iyi düşünmek lazım elden geldiğince. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ve büyütmek nasip olsun inşallah

Sonucunuz ne geldi acaba? Durumumuz az çok aynı ve ben de bugün prenatest içi kan verdim

Biogen testinizde yanıldı mı peki?

Dün ve bugün NİFTY testini araştırdık.yüzde 99.7 sonuç veriyormuş.amniyosenteze alternatif sadece koldan bir tüp kan alınan bir test.7 ve 15 gün arasında çıkıyormuş.Ankarada olduğumuz için ofislerine gittik bizzat yüzyüze görüştük fiyatları 1750 TL ve 2250 TL arasında değişiyor.hong kong veya ispanyaya yollayanlar var Türkiyede yapılanda varmış.ben yarın sabah yaptıracağım inşaallah dua edin.Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

Amin Canım .bugün gidip kan verdim.NİFTY - HARMONY - NACE - B SURE bunların hepside aynı test, sadece markaları değişikmiş.Genetik profesörü % 99.7 sonuç veriyor dedi.bizden 1700 TL alındı.dediğim gibi 2250 TL ye kadar çıkıyor. dört beş genetik tanı merkezine gidip görüştük ankarada.

ARKADAŞLAR BEKLEDİĞİM NİFTY TEST SONUÇLARIM GELDİ BUGÜN ELHAMDÜLİLLAH İYİ ÇIKTI. DARISI TÜM ARKADAŞLARA İNŞAALLAH (3'LÜ TEST 1/253 SINIRDA RİSK ÇIKMIŞTI.)

ARKADAŞLAR BEKLEDİĞİM NİFTY TEST SONUÇLARIM GELDİ BUGÜN ELHAMDÜLİLLAH İYİ ÇIKTI. DARISI TÜM ARKADAŞLARA İNŞAALLAH (3'LÜ TEST 1/253 SINIRDA RİSK ÇIKMIŞTI.)
Gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin güzel yavrunu...

Amin inşaallah darısı tüm hamile arkadaşlara ve bu konudan sıkıntı çekenlere

ya siz ne güzel insanlarsınız hep destek olmussunuz birbirinize iyi kalpli insanlar bu kadar çok muymuş dedim hep kendime bazılarınızın yazılarını okurken gözyaşımı tutamadım çok çok çok zor bi süreç bu farkındayım ben de aynı sebepten burdaydım dün test sonucum geldi çok şükür normal sevincimi anlatamam rabbim herkese sağlıkl sıhhat versin bebişlere daha fazlasını versin .teşekkür ederim hepinize binlerce kez...

Merhaba arkadaşlar.Benim ikili testim riskli çıktı. Ense kalınlığı 2.6.Burun kemiği 2.8..Çok üzgünüm. Dr.lar amniyosentez önerdi, ama ben hem beklememek için hem riski olduğu için istemiyorum. Bugün Nifty testi için kan verdim. 10 iş günü içinde belli olacakmış. O 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inanmak istiyorum. Burda kan testinde temiz çıkanları görünce umutlaniyorum.insallah benim sonucum da temiz çıkar.

İnşallah iyi gelir biz de geçtik o süreçten çok zordu iyi geldi sonuclar icimiz ferahladi Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…