amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Maalesef elde olmuyor. Doktorla yüz yüze konuşunca rahatladım ama zor durumu sizlerle de paylaşmak istedim. Ayni durumları yaşıyoruz birbirimize destek olarak bu zorlu bekleyişi az da olsa hafifletmeliyiz. Tesekkur ederim çook...

Evet canım kayiplardan dolayı daha da stresliyiz.Benimki önümüzdeki H.içi çıkar saniyorum, rahat olanlara bişey olmuyo canım, ben de çok takiyorum kafaya..Sonucu riskli çıkıpta sağlıklı doğum yapanları duyunca biraz rahatliyorum ama endişe hiç bitmiyor. Tv izlerken bile aklımdan çıkmıyor. Geçen cuma bi arkadaş doğum yaptı, onun da sonucu riskli çıkmış ve kan testini yaptırmış temiz çıkmış. Arkadaş benden 2 yaş büyük ve ense kalınlığı da daha fazla çıkmış. Dua ediyorum sürekli, bi de elimi karnıma koyup el musavvir ve ya mübdi diyorum. Bebeğin sağlıklı olması için. Bu gece perşembe gecesi dualarimiz kabul olur inşallah. Ali imran ve meryem süresini okuyacağım bu gece.Allahim kabul etsin.

Ay ben de sürekli dua ediyorum Allahım bütün annelerin sesini duysun senin az kaldı sonuçları almana haber ver mutlaka

Ay ben de sürekli dua ediyorum Allahım bütün annelerin sesini duysun senin az kaldı sonuçları almana haber ver mutlaka
Amin canım inşallah, mutlaka haber veririm, inşallah güzel haber.Sen de haber ver mutlaka.

Yok canım çıkmadı daha, stresim daha da arttı. Çıkınca hemen yazarım.
Yok canım çıkmadı daha, stresim daha da arttı. Çıkınca hemen yazarım.
Seninkiler çıkmıştır güzel haber alırım diye uyandım sabah neden bu kadar uzun sürüyor anlamış değilim bana da cumartesi mesaj geldi genokstan numune elimize ulaştı sonuçlar 10 iş günü içerisinde çıkar diye 10 gün sayıyorum sürekli stresten mahvolduk

Ay aynen canım ya, hergün stresle uyaniyorum, stresle geçiyo günler. Bana da geçen hafta c.tesi msj geldi ulaştı diye, bugün 6 .işgünü.7-10 gün yazıyordu, ben de belki yarın çıkar diyorum. Sonuç eşimin mailine gelecek, alıştıra alıştıra söyle, kalpten giderim diyorum. Eşimin yüzüne bakıyorum işten gelince, çok zor.

Ben merakla sabırsızlıkla sonucu beklerken, kanda dna yetersiz diye mail geldi.tekrar kan vercem. @ dyggnd senin başına gelen benim başıma geldi, sinirlerim bozuldu.bugun yarın bekliyodum.of kafayı yicem.senin benden önce belli olur artık canım.

Aaa canım benim inanmıyorum ya bu kadar geç haber vermeleri hoş olmadı biz sonuç beklerken insanı sinir ediyorlar gerçekten
Bozmuyoruz moralleri geç olsun güç olmasın

Aaa canım benim inanmıyorum ya bu kadar geç haber vermeleri hoş olmadı biz sonuç beklerken insanı sinir ediyorlar gerçekten
Sinirden ağladım valla, zaten bu stres beni öldürecek, tam sonuç çıktı çıkacak derken haber geldi.Esim konuştu, yine dna yetersiz gelirse paranızı iade edeceğiz dediler inşallah yeterli olur iyi sonuç gelir de rahatlariz ya, çok yoruldum.

Senin ne zaman belli olacak.Esime dedimki söyle hizlandirsinlar o kadar bekledik.tamam dediler bakalım.

Senin ne zaman belli olacak.Esime dedimki söyle hizlandirsinlar o kadar bekledik.tamam dediler bakalım.
Bize de öncelikli olcak dediler ama bugün eşim aramış en az 7 iş günü sürer demişler sinirlerim çok bozuldu yani sonuç beklemiyorum bu hafta

Bize de öncelikli olcak dediler ama bugün eşim aramış en az 7 iş günü sürer demişler sinirlerim çok bozuldu yani sonuç beklemiyorum bu hafta
Inşallah haftaya ikimizde güzel sonuçlar alırız canım ya. Allah yardımcımız olsun.

Inşallah haftaya ikimizde güzel sonuçlar alırız canım ya. Allah yardımcımız olsun.
Canım oyalancak bişeyler bul yoksa zaman geçmiyor evde otur otur kafada kuruyor insan
Ben sürekli dışarılardayım mesela akrabalara fln gidiyorum hiç boş kalmamaya çalışıyorum
1 haftamız kaldı sabır

Canım oyalancak bişeyler bul yoksa zaman geçmiyor evde otur otur kafada kuruyor insan
Ben sürekli dışarılardayım mesela akrabalara fln gidiyorum hiç boş kalmamaya çalışıyorum
1 haftamız kaldı sabır
Ah canım o konuda dertliyim, ailemden uzağa başka şehire taşındım 3 buçuk ay önce eşimin işi sebebiyle.Gecen ailemin yanına gittiğimde 18 gün kaldım. Önümüzdeki hafta arkadaş gelecek kalmaya, öyle zaman geçer. .Doğup büyüdüğüm, ailemin, arabalarım ın ve arkadaşlarımın olduğu yerden uzakta olmakda çok zor geliyor. Güzel haberler gelsin de nesemiz yerine gelsin.

Ah canııım kıyamam sana neyseki arkadaşın geliyormuş bak kafan dağılır onunlayken

Ah canııım kıyamam sana neyseki arkadaşın geliyormuş bak kafan dağılır onunlayken
Inşallah canım. .Sen hangi sehirdesin? Benim ailem izmitte, ben Tekirdağ dayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…