- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
Günler çabucak geçer inşallahBugün eve gelip kan aldılar, yeni bekleme süreci iyi geçer ve sonu güzel olur inşallah. .
Merhaba ben de 35 yaşındayım. Benim bir oğlum var, ondan önce 1 sonra 2 kaybim var. Şimdi 15 haftalık hamileyim.Benim de ense kalınlığı 2.6 ölçüldü. Hatta ilk dr.3.1 ölçtü, sonra 3 dr.a gittim hepsi 2.6 dedi.ikili testim yüksek riskli çıktı malesef.o günden beri hamileliğim zehir oldu bana.yastan, kayiplardan ve ense kalınlığı nın yüksek olmasından risk artıyor. Ben de kan testi verdim sonuç bekliyorum. Bu zamana kadar k.k nın bununla ilgili yazılarını hatmettim resmen.Riskli çıkıpta sağlıklı doğum yapanlar umut oluyor ama hep içimde bir korku var..Bi arkadaşım doğum yaptı 2 hafta önce, onun ense kalınlığı 2.8 miş ve ikili testi riskliymis, kan testini yaptırmış ve temiz çıkmış, sağlıklı doğdu bebeği. Allahim bize de güzel sonuçlar almayı nasip etsin.Merhaba 36 yaşındayım ve 11+5 günlük hamileyim.Dün ikili test için detaylı ultrasona girdik.Doktor bebeğimin burun kemiğinin oluşmuş olduğunu ve dolaşımının da normal olduğunu bir sıkıntı görmediğini söyledi .Ancak birkaç kez tekrarladığı ölçümler sonucunda ense kalınlığını 2.6 mm olarak belirledi ve sınırın üzerinde risk taşıyorsun dedi.İkili testin kan testi kısmını iptal etti ve direk pretanal test yaptır dedi.Dün kan verdim ve sonucu bekliyoruz çok zor.Allahım yardım et nefes alamıyorum sanki.Beklemek çok zormuş.Tabi tüp bebekle hamile kaldım o da risk oluşturuyormuş.Daha önceden de vajinal mikrop sebebiyle ikizlerimi 18 haftalıkken kaybettim.Acaba bunlar mı riski daha çok artırıyor.Görüşlerinizi bekliyorum kızlar.Bu kadar risk taşıyp sınucu temiz çıkan var mı acaba???
Kan testini ne zaman verdiniz?Merhaba ben de 35 yaşındayım. Benim bir oğlum var, ondan önce 1 sonra 2 kaybim var. Şimdi 15 haftalık hamileyim.Benim de ense kalınlığı 2.6 ölçüldü. Hatta ilk dr.3.1 ölçtü, sonra 3 dr.a gittim hepsi 2.6 dedi.ikili testim yüksek riskli çıktı malesef.o günden beri hamileliğim zehir oldu bana.yastan, kayiplardan ve ense kalınlığı nın yüksek olmasından risk artıyor. Ben de kan testi verdim sonuç bekliyorum. Bu zamana kadar k.k nın bununla ilgili yazılarını hatmettim resmen.Riskli çıkıpta sağlıklı doğum yapanlar umut oluyor ama hep içimde bir korku var..Bi arkadaşım doğum yaptı 2 hafta önce, onun ense kalınlığı 2.8 miş ve ikili testi riskliymis, kan testini yaptırmış ve temiz çıkmış, sağlıklı doğdu bebeği. Allahim bize de güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Ben 2 hafta önce vermiştim ama kanda bebeğin dna sı yetersiz geldiği için çarşamba günü tekrar verdim.Kan testini ne zaman verdiniz?
Canım içini sıkma ikilinin kan testini yaptırmaman iyi olmuş bu kan testi kesin gibi bir sonuç veriyor ama beklemek çok zor geliyo insana .benim ultrasondaki ölçümler iyi fakat ikilinin kan testi kötü çıktı.nifty test yaptırdık sonuçları bekliyoruz şimdi.bu iş gerçekten sabır işi içini rahat tut. 6 ocakta kan verdim onda dna yetersiz çıktı geçen hafta yine verdim. Önümüze hep engeller çıktı. Anlayacağın ocak ayı geçip gitmek bilmiyo benim için. Sağlıklıdır bebeğin stres yapmamaya çalışMerhaba 36 yaşındayım ve 11+5 günlük hamileyim.Dün ikili test için detaylı ultrasona girdik.Doktor bebeğimin burun kemiğinin oluşmuş olduğunu ve dolaşımının da normal olduğunu bir sıkıntı görmediğini söyledi .Ancak birkaç kez tekrarladığı ölçümler sonucunda ense kalınlığını 2.6 mm olarak belirledi ve sınırın üzerinde risk taşıyorsun dedi.İkili testin kan testi kısmını iptal etti ve direk pretanal test yaptır dedi.Dün kan verdim ve sonucu bekliyoruz çok zor.Allahım yardım et nefes alamıyorum sanki.Beklemek çok zormuş.Tabi tüp bebekle hamile kaldım o da risk oluşturuyormuş.Daha önceden de vajinal mikrop sebebiyle ikizlerimi 18 haftalıkken kaybettim.Acaba bunlar mı riski daha çok artırıyor.Görüşlerinizi bekliyorum kızlar.Bu kadar risk taşıyp sınucu temiz çıkan var mı acaba???
Çok zormuş sürekli ağlıyorum bebeğimle konuşuyorum uyuyamıyorum.Onu düşünmeden yapamıyorumCanım içini sıkma ikilinin kan testini yaptırmaman iyi olmuş bu kan testi kesin gibi bir sonuç veriyor ama beklemek çok zor geliyo insana .benim ultrasondaki ölçümler iyi fakat ikilinin kan testi kötü çıktı.nifty test yaptırdık sonuçları bekliyoruz şimdi.bu iş gerçekten sabır işi içini rahat tut. 6 ocakta kan verdim onda dna yetersiz çıktı geçen hafta yine verdim. Önümüze hep engeller çıktı. Anlayacağın ocak ayı geçip gitmek bilmiyo benim için. Sağlıklıdır bebeğin stres yapmamaya çalış
Ben de çok ağladım canım, hâlâ ara ara geliyo kriz ama bebeğimizi düşünmemiz lazım, biz uzulunce onlar da etkileniyor.Ense kalınlığı 3 ün üstü riskli diyorlar. Bi prof.moralimi çok bozdu burun kemiği küçük, bagirsaginda parlaklık var dedi, üniversite ye gittim ve başka bir dr.a daha onlar öyle bişey goremediklerini söylediler. Proftan çıkınca çok ağladım, ikili testin sonucunu aldığım gün de..Bol bol dua ediyorum, elden gelen bişey yok.Allah hepimizin güzel sonuçlar almasını nasip etsin, Aminnnn.Çok zormuş sürekli ağlıyorum bebeğimle konuşuyorum uyuyamıyorum.Onu düşünmeden yapamıyorum( bebeğimin diğer herşeyi normal burun kemiği gözüktü ama ense kalınlığı 2.6 ve doktor risk yüksek dedi mahvolduk.Rabbim yavrularımızı biz bağışlasın inşallah
Ay canım çok sevindim, bugün mü geldi, kaç işgünü içinde geldi, ben de stresle bekliyorum. Inşallah bizimkiler de temiz gelir.Kızlar kalbim kıpır kıpır test sonuçları temiz geldi. Darısı başınıza haberlerinizi bekliyorum.
Canım mesajdan sonra 6 iş günü sürdü ben de bugün beklemiyordum elim ayağım titredi maili görünceAy canım çok sevindim, bugün mü geldi, kaç işgünü içinde geldi, ben de stresle bekliyorum. Inşallah bizimkiler de temiz gelir.
Gözünaydın ya artık hamileliğin in tadını çıkarabilirsinCanım mesajdan sonra 6 iş günü sürdü ben de bugün beklemiyordum elim ayağım titredi maili görünce
çok mutluyum bu sefer de sevinçten ağlıyorum ☺
Canım sana anlatamam üstümden kalkan yükü üstüne birde cinsiyetini öğrendik bugün doktorum çağırdı çok mutluyum :) seninkide bu hafta açıklanır benceGözünaydın ya artık hamileliğin in tadını çıkarabilirsin
, benim de temiz gelse de ben de tadını çıkarsam artık. Üzerinden büyük bir yük kalkmıştır. .Ben çarşamba verdim, cuma ulaşmıştır, cumaya benim de belli olur belki.Çok heyecanlıyım.
Insallah canım hayırlısıyla. .Maşallah, cinsiyet ne? Bana 3 dr.kız demişti, sorunlu olabilir dedikleri için sevinemedim bile.Sonucta cinsiyet yazıyo muydu? Bi oğlum var, hep bi de kızım olsun istedim, sağlıklı olsun da erkek de olsa olur diyorum şimdi.Canım sana anlatamam üstümden kalkan yükü üstüne birde cinsiyetini öğrendik bugün doktorum çağırdı çok mutluyum :) seninkide bu hafta açıklanır bence
Canım bizim doktor ikilide gördü ama söylemek istemiyorum dedi bugün tekrar baktı erkek dede. Erkek olduğu belliydi zaten hiç saklamıyordu :)Insallah canım hayırlısıyla. .Maşallah, cinsiyet ne? Bana 3 dr.kız demişti, sorunlu olabilir dedikleri için sevinemedim bile.Sonucta cinsiyet yazıyo muydu? Bi oğlum var, hep bi de kızım olsun istedim, sağlıklı olsun da erkek de olsa olur diyorum şimdi.
Ay canım inşallah yaa..Sağlıkla gelsin oğluşun, inşallah benim kızım da.Canım bizim doktor ikilide gördü ama söylemek istemiyorum dedi bugün tekrar baktı erkek dede. Erkek olduğu belliydi zaten hiç saklamıyordu :)
Test sonucunda yazmıyor malesef gerçi cinsiyet düşünücek halimiz yoktu da şimdi normal hamileler gibi bebeğimin cinsiyetine seviniyorum :) seninde sonuçların temiz gelicek ve inşallah bi kızın olucak bak gör
Test sonucunuz nasıl çıktı?Benim ense kalınlığı çıktı ve doktor direk prenatal test önerdi onu yaptırdık yaşım 36 ve tüp bebekle hamile kaldım.Beklemek çok zor Allah yardımcımız olsunIkili test bekledigim gibi yuksek riskli cikti. 38 yasim. Bu carsamba amniyosentez yapilacak. Prof doktora gittim. Kan testlerinde de 100% sonuc cikmayabilior. Amnio net sonuc dddi. Amnio yapilacak. Cuma da sonuc cikacak.
Test sonucunuz geldi mi?Ay canım inşallah yaa..Sağlıkla gelsin oğluşun, inşallah benim kızım da.
Test sonucunuz çıktı mı acaba?Ay canım inşallah yaa..Sağlıkla gelsin oğluşun, inşallah benim kızım da.
Çıkmadı henüz, bekliyorum.Test sonucunuz çıktı mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?