Yaaa çok sevindim inşallah bizim de temiz çıkar Rabbim bize de güzel haberler almayı masip etsin inşallah.Gözün aydın canımArkadaşlar Allah'ıma şükürler olsun ki test sonucum temiz geldi.Rabbim bekleyenlerin de yüzünü güldürsün.
Inşallah canım, dualarım seninle..Sağol canım, hiçbir anne üzülmesin.Yaaa çok sevindim inşallah bizim de temiz çıkar Rabbim bize de güzel haberler almayı masip etsin inşallah.Gözün aydın canım
Amin inşallah benim de 5 iş günü oldu.Stresten belirtilerim bile kayboldu neredeyse.Günler geçmek bilmiyor.Rabbim bütün annelerin yüzünü güldürsün inşallahInşallah canım, dualarım seninle..Sağol canım, hiçbir anne üzülmesin.
Beklemek çok zor anlıyorum seni, bol bol dua et rahatlatiyor, yakında belli olur senin de güzel haber verirsin inşallah. .Bence öyle olacak.Amin inşallah benim de 5 iş günü oldu.Stresten belirtilerim bile kayboldu neredeyse.Günler geçmek bilmiyor.Rabbim bütün annelerin yüzünü güldürsün inşallah
İnşallah canım sağol ben de güzel haberi paylaşırım inşallahBeklemek çok zor anlıyorum seni, bol bol dua et rahatlatiyor, yakında belli olur senin de güzel haber verirsin inşallah. .Bence öyle olacak.
Canım çok sevindim :) gözün aydın. Bitti artık stresli günlerArkadaşlar Allah'ıma şükürler olsun ki test sonucum temiz geldi.Rabbim bekleyenlerin de yüzünü güldürsün.
Sağol canım, ay çok şükür bitti..Darısı tüm güzel haber bekleyenlere olsun inşallah. .Canım çok sevindim :) gözün aydın. Bitti artık stresli günler
Hayır canım henüz gelmedi bekliyorum
Gelince haber verirsin canım, inanıyorum ki güzel haberini.Hayır canım henüz gelmedi bekliyorum
İnşallah canım inşallah ama en kötüsünü düşünmekten kendimi alamıyorum Allahım korusun.İnşallah güzel haberler verebilirim ben de inşallahGelince haber verirsin canım, inanıyorum ki güzel haberini.
Ayy canım çok sevindimmm.yasasinn.Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. .Ay benim için de ocak ayı hayatımın en kötü ayıydı.Rabbime şükürler olsun dualarımızı geri çevirmedi..Hergün bakıyordum senin haberin için. Sonunda sen de aldın güzel haberi, darısı güzel haber bekleyen annelere..Minnoşumuzun test sonucu temiz çıktı arkadaşlar çok şükür Rabbime hamdolsun.Şu 2 hafta hayatımın en zor günleriydi.Rabbim tüm annelerin yüzünü yavrularının güzel haberleriyle güldürsün inşallah.Allahım bize de yavrularımızı kucağımıza alacağımız günü görebilmeyi nasip etsin.Çok şükür
Sağol canım evet benim için de ocak ayı berbat bir aydı ama çok şükür şubatta yüzüm güldü.Herkese yavrularının iyi haberini bekleyen tüm annelere Rabbim güzel haber almayı nasip etsin inşallahAyy canım çok sevindimmm.yasasinn.Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. .Ay benim için de ocak ayı hayatımın en kötü ayıydı.Rabbime şükürler olsun dualarımızı geri çevirmedi..Hergün bakıyordum senin haberin için. Sonunda sen de aldın güzel haberi, darısı güzel haber bekleyen annelere..
Merhaba,
11 haftalık hamileyim. İzmir'de Nipt testi için araştırma yapıyorum.
Doktorum İzmir Genetik ve yaşam laboratuvarını önerdi.
İzmir Genetik 2500 Tl fiyat verdi ve tüm 46 kromozomu İngiltere'de inceleniyor.
Alsancak Yaşam laboratuvarı Panoramo testi altında yapıyor.Temel panoramo 1850Tl ve Genişletilmiş panoramo 2600 Tl fiyat verdiler.Testi Amerika'da yapıyorlar.
Hangisini yaptırmalı karar veremiyorum?
Bu konuda deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.
merhaba,Merhaba,
11 haftalık hamileyim. İzmir'de Nipt testi için araştırma yapıyorum.
Doktorum İzmir Genetik ve yaşam laboratuvarını önerdi.
İzmir Genetik 2500 Tl fiyat verdi ve tüm 46 kromozomu İngiltere'de inceleniyor.
Alsancak Yaşam laboratuvarı Panoramo testi altında yapıyor.Temel panoramo 1850Tl ve Genişletilmiş panoramo 2600 Tl fiyat verdiler.Testi Amerika'da yapıyorlar.
Hangisini yaptırmalı karar veremiyorum?
Bu konuda deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.Forumda Genoks lab ismini duyup,firma ile dün görüşme gerçekleştirdim.Tüm firmalar kan örneğini yurt dışına gönderirken ,onlar Türkiye'de yapan tek firma olduklarını öğrendim.merhaba,
Ben İstanbulda yaşıyorum çok araştırmadan doktorumun yönlendirdiği NIFTY testi seçtim. Ankara'da genoks lab yapıyor. 1750 ödedik. Ben burda anlaşmalı bir lab.a kan verdim sadece
Test sonucunu 10 iş günü içerisinde veriyorlar. Ben geçen ay yaptırdım. Güvenilir bir firma. Bir çok anomaliye de bakılmıştı testte cinsiyet yazmıyordu sadece ekstraya giriyor sanırım.Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.Forumda Genoks lab ismini duyup,firma ile dün görüşme gerçekleştirdim.Tüm firmalar kan örneğini yurt dışına gönderirken ,onlar Türkiye'de yapan tek firma olduklarını öğrendim.
Fiyat olarak bana 2000 tl+Kdv şeklinde bilgi verdiler.
Siz test sonucunuzu aldınız mı?
CİNSİYET EKSTRA DEĞİL SAĞLIK BAKANLIĞI CİNSİYET DURUMUNUN SOYLENMESİNİ YASAKLAMIŞ İSTEMEYEN CİNSİYETLERDE DOGUMA SON VERİLDİĞİ İÇİNTest sonucunu 10 iş günü içerisinde veriyorlar. Ben geçen ay yaptırdım. Güvenilir bir firma. Bir çok anomaliye de bakılmıştı testte cinsiyet yazmıyordu sadece ekstraya giriyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?