Çok teşekkür ederim canım. Inşallah bende güzel haberler alır sizlerle paylaşırim.Canım hepimizde o kaygı oldu ama ben hep iyi sonuç gördüm, benimki 15 günde gelmişti. Ama daha erken de gelebiliyor,mailinizi kontrol edin benimkini mesela yollamışlar fakat ben telefonda beklediğim için 17. Gün mailime baktim
Inşallah canım, bende ikiz annesi olacagim inşallah 2017 ikiz annelerini takip ediyoum yeni uye oldum, sende güzel haber alacaksın inşallah.Çok teşekkür ederim canım. Inşallah bende güzel haberler alır sizlerle paylaşırim.
Ayy ne güzel ikiz olduğunu bilmiyordum. Sizde şüphe neden Kaynaklandi testi yaptirdi niz? Bu arada hangi şehirdesiniz.ben tüp bebek doktoruma yaptiriyorum takipleri.aslinda iyi bir perinatolog bulsam iki doktor takibi yaptircam.ankaradayim ben.doktorumdan memnunum ama genelde riskli gebelik uzmanına takip yaptiriyorlar kafam karıştı.Inşallah canım, bende ikiz annesi olacagim inşallah 2017 ikiz annelerini takip ediyoum yeni uye oldum, sende güzel haber alacaksın inşallah.
19. Haftada parlak bağırsak ve kalp göründü bebeklerimden birinde amniosentez istemedim doktorumuz da butesti önerdi bizde yaptırdık. Sonuç iyi çıktı fakat 21. Haftada detayliya gittiğim perinatolog hiç birşey görünmüyor yok olmuş gorunsede önemsiz onlar dedi, okuyana bilgi olsun, perinatologum rıza madazli çok iyi bir hocası. Istanbuldayim ben doktorum çok titiz şimdilik iyi gidiyor fakat hastane arayisindayimm, bu doktorum özel çalışıyor tüp bebek uzmanı, perinatologa zaten detayliya yollar doktorun, çok gerekli deil sürekli perinayolog takibi. Inşallah hepimiz tümgebeler için güzel olur her şey.Ayy ne güzel ikiz olduğunu bilmiyordum. Sizde şüphe neden Kaynaklandi testi yaptirdi niz? Bu arada hangi şehirdesiniz.ben tüp bebek doktoruma yaptiriyorum takipleri.aslinda iyi bir perinatolog bulsam iki doktor takibi yaptircam.ankaradayim ben.doktorumdan memnunum ama genelde riskli gebelik uzmanına takip yaptiriyorlar kafam karıştı.
Benim doktorum tum teslere karsi direk bunu önerdi, belki ikiz olduğundan, yani d oktorunuza sorun bence maddi durum uygunsa yapılması daha mantıklı.ikili testi hiç yaptırmadan prenatal yaptırsak olmaz mı?
çıktımı sonucunuz?Benim doktorum tum teslere karsi direk bunu önerdi, belki ikiz olduğundan, yani d oktorunuza sorun bence maddi durum uygunsa yapılması daha mantıklı.
Evet cikti çok şükür iyiydi. Detayliyi ne zaman yaptiniz bilmiyorum ama ense kalinligi 11-14 arasi Haftada bakilir, daha sonra belli olmaz, takip eden doktorunuz söylemiş olması lazim.çıktımı sonucunuz?
Benim detaylıda ense kalınlıgı ile ilgili birşey yazmamış doktor rapora.normalde yazılırmı?bilginiz varmı?
peki normali nedir sonucun? haftaya yaptıracagım ben de.Evet cikti çok şükür iyiydi. Detayliyi ne zaman yaptiniz bilmiyorum ama ense kalinligi 11-14 arasi Haftada bakilir, daha sonra belli olmaz, takip eden doktorunuz söylemiş olması lazim.
Doktorunuz söyler ben net bilmiyorum.peki normali nedir sonucun? haftaya yaptıracagım ben de.
şükürler olsunEvet cikti çok şükür iyiydi. Detayliyi ne zaman yaptiniz bilmiyorum ama ense kalinligi 11-14 arasi Haftada bakilir, daha sonra belli olmaz, takip eden doktorunuz söylemiş olması lazim.
Canim benim bir kere olculunce sonra ölçülmez sorun yok ki sana dememiş için rahat olsun.şükürler olsun
evet o zaman ölçmüşlerdi de şimdide ölçmedilermi dedim
demekki ölçülmediginden ölçmemiş
Gözünuz aydın demiştim bir şey cikmayacak :)Arkadaşlar dün çıktı sonucum. Temiz çıktı şükürler olsun
Evet destekleriniz için çok teşekkür ederim. Ama çok korkmustum şükürler olsun ☺Gözünuz aydın demiştim bir şey cikmayacak :)
Canim birkaç gün daha sabret, birde bazen mail gelmiyor ben arayip ogrenmistimKızlar ikili 1/18 kombine risk le pranatest yaptırdım. 11 gün oldu çıkmadı daha dua okuyoruz sürekli. Prenatest yaptıranlar kaç günde çıkar. Biri 1 haftada çıkmış dedi gerçi yapanlar da 15 gün dediler.zaman geçmiyor. Stresten kalbim duracak artık.
Çarşamba günü 15 gün dolacak gelmezse arayacağım artikCanim birkaç gün daha sabret, birde bazen mail gelmiyor ben arayip ogrenmistim
canim geldi mi sonucun? cok merak ettim senin icin dua ettim bende bugun nipt yaptirdim 15 gune sonuc gelicekÇarşamba günü 15 gün dolacak gelmezse arayacağım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?