amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Çok teşekkür ederim canım. Inşallah bende güzel haberler alır sizlerle paylaşırim.

Çok teşekkür ederim canım. Inşallah bende güzel haberler alır sizlerle paylaşırim.
Inşallah canım, bende ikiz annesi olacagim inşallah 2017 ikiz annelerini takip ediyoum yeni uye oldum, sende güzel haber alacaksın inşallah.

Inşallah canım, bende ikiz annesi olacagim inşallah 2017 ikiz annelerini takip ediyoum yeni uye oldum, sende güzel haber alacaksın inşallah.
Ayy ne güzel ikiz olduğunu bilmiyordum. Sizde şüphe neden Kaynaklandi testi yaptirdi niz? Bu arada hangi şehirdesiniz.ben tüp bebek doktoruma yaptiriyorum takipleri.aslinda iyi bir perinatolog bulsam iki doktor takibi yaptircam.ankaradayim ben.doktorumdan memnunum ama genelde riskli gebelik uzmanına takip yaptiriyorlar kafam karıştı.

Canım okudum geçmiş mesajını testi neden yaptirdigini kusura bakma.pek kafam yerinde değil stresten aynı soruyu tekrar sordum.

ikili testi hiç yaptırmadan prenatal yaptırsak olmaz mı?

19. Haftada parlak bağırsak ve kalp göründü bebeklerimden birinde amniosentez istemedim doktorumuz da butesti önerdi bizde yaptırdık. Sonuç iyi çıktı fakat 21. Haftada detayliya gittiğim perinatolog hiç birşey görünmüyor yok olmuş gorunsede önemsiz onlar dedi, okuyana bilgi olsun, perinatologum rıza madazli çok iyi bir hocası. Istanbuldayim ben doktorum çok titiz şimdilik iyi gidiyor fakat hastane arayisindayimm, bu doktorum özel çalışıyor tüp bebek uzmanı, perinatologa zaten detayliya yollar doktorun, çok gerekli deil sürekli perinayolog takibi. Inşallah hepimiz tümgebeler için güzel olur her şey.

Benim doktorum tum teslere karsi direk bunu önerdi, belki ikiz olduğundan, yani d oktorunuza sorun bence maddi durum uygunsa yapılması daha mantıklı.
çıktımı sonucunuz?
Benim detaylıda ense kalınlıgı ile ilgili birşey yazmamış doktor rapora.normalde yazılırmı?bilginiz varmı?

çıktımı sonucunuz?
Benim detaylıda ense kalınlıgı ile ilgili birşey yazmamış doktor rapora.normalde yazılırmı?bilginiz varmı?
Evet cikti çok şükür iyiydi. Detayliyi ne zaman yaptiniz bilmiyorum ama ense kalinligi 11-14 arasi Haftada bakilir, daha sonra belli olmaz, takip eden doktorunuz söylemiş olması lazim.

Evet cikti çok şükür iyiydi. Detayliyi ne zaman yaptiniz bilmiyorum ama ense kalinligi 11-14 arasi Haftada bakilir, daha sonra belli olmaz, takip eden doktorunuz söylemiş olması lazim.
peki normali nedir sonucun? haftaya yaptıracagım ben de.

şükürler olsun
evet o zaman ölçmüşlerdi de şimdide ölçmedilermi dedim
demekki ölçülmediginden ölçmemiş

Kızlar ikili 1/18 kombine risk le pranatest yaptırdım. 11 gün oldu çıkmadı daha dua okuyoruz sürekli. Prenatest yaptıranlar kaç günde çıkar. Biri 1 haftada çıkmış dedi gerçi yapanlar da 15 gün dediler.zaman geçmiyor. Stresten kalbim duracak artık.

Canim birkaç gün daha sabret, birde bazen mail gelmiyor ben arayip ogrenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…