amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Çok tsk ederim inşallah senin de temiz sonuclarin gelir.benimki temiz çıktı. Sen neden yaptirdin
ben ilk gebeligimde kromozom sorunu yzunden gebeligime son vermistim kesin sonucu amniosentezle ogrendim kan testiyle degil suan kan testi yaptirdim ilk ins temiz gelir yolumuza sagsalim bebegimle devam ederim cook sevindim temiz geldigine darisi benim basima sen hangi testi yaptirmistin?? ben yurtdisindayim benim doktorum direk nipt yapti

Ben prena yaptirdim inş senin de temiz çıkar. Temiz çıktı biraz rahatladım ana kafamda sorular var hala.ayrintili ya gireceğim 3 hafta sonra belki amniyosenteze kadar gidebilir değerlerim yüksekti çünkü.

Ben prena yaptirdim inş senin de temiz çıkar. Temiz çıktı biraz rahatladım ana kafamda sorular var hala.ayrintili ya gireceğim 3 hafta sonra belki amniyosenteze kadar gidebilir değerlerim yüksekti çünkü.
eger temiz ciktiysa hic takma kafana canim hamileliginin tadini cikart degerlerinin yuksek cikmasi sadece ihtimali gosteriyor diger prena cok daha genis ve nerdeyse kesin sonuc yinede icin rahat edicekse amniyosentez yaptir seni cok iyi anliyorum ayni seyleri bende yasamistim en onemli olan sey senin rahat hissetmen

Senin kaç cikti

Kan testi yaptirmamistin doğru. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olur.

Slm kızlar bi kaç gündür sürekli aynı konuyu okuyup duruyorum maalesef benimde ikili kötü çıktı
Bugün kan verdim 7 iş günü çıkar dediler

Eklentiler

• IMG_3796.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 613
Cıktımı canım sonucun yazını gordum sımıd? benım bır arkadasın ablasının 1/65 cıkmıstı amnıyosentez oldu sonucları temız cıktı
Yarın çıkacak sonucum biyokimyasal riskmi 65 çıkmış
İnşallah benimde sonucum güzel çıkar

Benimde ikili testim riskli çıktı. bugün Genoks firmasında nifty içi kan vericem.
benim için de dua edin lütfen

Burda paylaşmıştım bende de sıkıntılı çıkmıştı
Biyokimyasal risk 35/1 çıktı bayağı yüksek bir risk
Dün sonucumu aldım çok şükür negatif geldi sonuç
Bu durumu yaşayan arkadaşlarım inşallah sizlerde güzel haberler alırsınız
Çok çok çok çok sor bi durum allah yardımcınız olsun

İnşallah rabbim o güzel sonucu bana da gösterir ve bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenirim.

İnşallah rabbim o güzel sonucu bana da gösterir ve bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenirim.
Olacak merak etme sende güzel haberi vereceksin
Çok zor değil mi bu şüpheyle beklemek gece gündüz ağladım hamileliğim zehir olmuştu hayallerimi yarıda bırakmak zorunda kalmıştım yerini öyle acı şeyler almıştı ki
Elhamdülillah dün müjdeli haberi aldım sende alacaksın o rahatlık dünyanın hiç biryerinde yok

Hem de çok zor tam bebeğimin cisiyeti kesinleşecekti ve ben hemen ona ciciler almaya gidicektim. Bu sonucu duyunca dünyam başıma yıkıldı. Çok zormuş. Ama Allah tan ümidimi kesmiyorum bu güzel haberleri duydukça artık daha umutluyum. Şu günler geçsede hayırlı haberi alaam başka bşy istemiyorum

Ben ip falan almıştım bişeyler örecektim ama nerde hiç birşeyi gözü görmüyor insanın o anda ben oruç ve kurban adamıştım canım eşimde aynı şekilde sende tutabilirsen Doğumdan sonra oruç ada istersen
Ben hissediyorum ama bi problem çıkmayacak sende çok şükür diyerek geleceksin buralara

Kizlar içiniz rahat olsun bende çok arastirip okudum nette forumlarda, ikili testi riskli olan arti barsakta kalpte parlaklik olanlarda bile kotu sonuç görmedim.

evet stresten mi neyden bilemiyorum aklım bile kitlenmiş gibi unutuyorum. hiçbişey akıl edemiyorum bu dönemde.. bana da dün ablam akıl verdi bi adak adayın bebiş için diye. inşallah biz de adak adayacağız. bebeğim sağlıklı sıhhatli doğsun diye.
Allah tüm bebişlere şifa versin inşallah..

Aklıma bir kaç ay öncesi geldi Allahım mart benim için ne kadar kötü bi aydı cehennem gibi 10 gün bekleme süreci geçirmiştim şimdi buraya yazanları görünce aynı sıkıntıyı hissediyorum Allah yardımcınız olsun hayırlı güzel sonuçlar alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…