- 16 Ocak 2015
- 1
- 1
- 6
- 43
çok şükür sonucum iyi çıktı .9 günde sonuçlandı.
Bende nifty test yaptirdim.sonuclari bekliyorum.umarim iyi gelir.
Bana da amniyosentez dendi canim.benim yas riskim1riskim 1/321 cikmiamisti.ama bi yaptirmadik.baska bi doktor gerek yok bu sonuçtan yuzde 90 bisey cikmaz dedi.ben c.kalede oturuyorum.testi yaptirdigim yer ankara ama.oblar bana kargoyla tup gonderdiler.ben de kan aldirip inlara geri yolladim.ankaraya gitmedim yani.onlarda kani yirt disina gonderiolar.cunku test turkiyede yapilan bi test degil.sen bi konus sana da eminim bu sekilde yollarlar.uzme bu arada canini.bende cok uzuldum agladim.ama bu testler insanin kafasini karıştırmaktan baska bi ise yaramiyor.eminim bebegini saglikla kucagina alicaksin.Inşallah guzel sonuç alırsın Rabbîm bunaltmasin kimseyi evladiyla sınamasın benim ikili testim kotu cikti sonuc direk amniyosentez onerildi 3 teste bile gerek yok dendi 4 hafta sonra su an 12 haftalık gebeyim 3 gundur kahroldum tahmin gözyaşlarım sel oldu resmen dun gece eşim bile dayanamadi o da ağladı esmi bu sekilde gormek beni daha üzdü dun bir baska dr gittik amniyosentez onermedi düşük riski var diye panorama testi onerdi simdi arkadaşlar ben Gaziantep deyim bu test istanbul da yapiliyormus nasil iletişim kurabilirim dr fiyati 1.750 demişti yardimci olursaniz sevinirim Rabbîm yardımcımız olsun hepimizin
Bana da amniyosentez dendi canim.benim yas riskim1riskim 1/321 cikmiamisti.ama bi yaptirmadik.baska bi doktor gerek yok bu sonuçtan yuzde 90 bisey cikmaz dedi.ben c.kalede oturuyorum.testi yaptirdigim yer ankara ama.oblar bana kargoyla tup gonderdiler.ben de kan aldirip inlara geri yolladim.ankaraya gitmedim yani.onlarda kani yirt disina gonderiolar.cunku test turkiyede yapilan bi test degil.sen bi konus sana da eminim bu sekilde yollarlar.uzme bu arada canini.bende cok uzuldum agladim.ama bu testler insanin kafasini karıştırmaktan baska bi ise yaramiyor.eminim bebegini saglikla kucagina alicaksin.
Yok henuz cikmadi 1 hafta oldu yollayali.onumuzdeki hafta cikar sanirim.Inşallah canım Rabbîm kimseyi yavrusuyla sağlığıyla sinamasin senin sonuclar ciktimi canım inşallah Allahin izniyle temiz çıkar
Yok henuz cikmadi 1 hafta oldu yollayali.onumuzdeki hafta cikar sanirim.
Benim sonucum çıktı canım Allah şükür bir şey yokmuş.Bizden de yaklaşık o kadar istediler.Senin yaptığın testin adı ne.nifty mi yaptırmayı düşünüyorsun, yoksa harmony test diye bir çeşit var onu mu.harmony için ben izmirle görüşmüştüm izmir ege laboratuvarı diye bir yer 1550 TL demişti.Inşallah güzel haberler alırsın maliyeti ne oldu peki bizden 1.750 demişlerdi
Benim sonucum çıktı canım Allah şükür bir şey yokmuş.Bizden de yaklaşık o kadar istediler.Senin yaptığın testin adı ne.nifty mi yaptırmayı düşünüyorsun, yoksa harmony test diye bir çeşit var onu mu.harmony için ben izmirle görüşmüştüm izmir ege laboratuvarı diye bir yer 1550 TL demişti.
farklı.sen yaptırmayı düşünüyormusun?
Sen ikili testinin sonucunu almadın mı daha?Peki niye yaptırıyorsun o zaman?Evet canım hepsi ayni firmalar farkliymis simdi iki yere telefon açtım öyle dediler evet canım yaptiracam biz iki testi tekrar yaptirdik baska dr onun sonucunu alip bu hafta yaptiracam Allahin izniyle panorama testi hastanenin bize verdigi test once su ikilinin sonucunu bekleyin dedi dr o yuzden dr bekliyoruz
Sen ikili testinin sonucunu almadın mı daha?Peki niye yaptırıyorsun o zaman?
Anladım canım.kaç çıktı ilk sonucun.Benim 1/321 di.benim de doktorum amniyosentez falan yapalım dedi.Sonra başka bir doktor gerek yok bundan bi sorun çıkmaz dedi.Kan testini önerdi.Amniyosentiz riskleri varmış.O yüzden biz riske atmak istemedik.Bebeğinde bişey çıkmaz ama sırf o uygulama sonucu kaybedersem vicdan azabından ölürdüm.Kan testi en mantıklısı.Ne zaman çıkacak sonucun?yapildi ikili test canım eski dr ucluye bire gerek yok 1 ay sonra gel direk amniyosentez yapalim dedi ben yaptirmak istemiyorum bu yüzden başka dr gittik ikili tekrar yaptirmak istermisiniz diyince esim evet dedi sonrada amniyosentez yaptirmak zorunda degilsiniz panorama testiyle bebehin dna sina bakikir diyince tamam dedik o an kan vermek istedim ama dr ince ikili testin sonucu çıksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?