- Konu Sahibi ipektuncer
-
Benim en yakın arkadaşımın bebeği Down sendromlu doğdu.
Ona deli divane aşık olan sevgili kocası boşandı kendisinden..
Hem de 2 ay kadar kısa bir sürede.
Ve açıkça da söyledi "eğer böyle bir olay başımıza gelmese senden ayrılmayı aklıma bile getiremezdim.Ama ben katlanamam, dayanamam bu duruma" dedi.
Elbette tüm erkekler bu kadar şereften yoksun değil. Ama şu bir gerçek ki, erkekler ne yazık ki bizim kadar sabırlı değil. O yüzden biz "anne"yiz.
çok geçmiş olsun ipek hanım
komşumuzda yaptırmıştı amniyosentez
pek acılı değilmiş.
bebeği engelli olacaktı,aldırdı
Allah muhafaza sizde öyle bir şey çıkarsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?
"Hak sillesinin sedası yoktur, bir vurunca devası yoktur" diyorum size ve kötü niyetinizi bebeğimden uzak tutmanızı rica ediyorum.
bu sözlerinizi üzgünlüğünüze veriyorum
siz saçmalama moduna girmişsiniz bayan
ne yazdım ki hemen kötü niyet arayıp buldunuz!
kusur görene aittir
Çarşamba sabahı için amniyosentez randevusu aldım arkadaşlar..
Az önce telefonda da eşime anlattım. Beklediğimden daha sakin karşıladı. "Birşey çıkmayacağına eminim." modunda, umarım hayal kırıklığına uğramaz..
Ablam da o hastanede doktor. Ablam, eşim ve ben birlikte gireceğiz amniyosenteze.
Sonucu size yazacağım belli olduğunda. Dualarınızı eksik etmeyin.
Engelli bebeğini aldıran komşunuzdan örnek vermeniz iyi niyet olamaz.
Herkes bana moral verirken, aklıma kötü şeyler getirmememi öğütlerken, sizin "sorun çıkarsa ne yapayı düşünüyorsunuz" demeniz zaten kötü niyet.. Ayrıca sorun çıkarsa ne yapacağımı sizinle tartışacak değilim. Yolun çok başındasınız daha. Evli olmadığınıza, anne olmadığınıza çok eminim.
Çünkü aksi takdirde, bebeğimle ilgili bir konuda bu şekilde zehir akıtamazdınız. Ayıptır, yarın öbür gün evlendiğinizde siz ne doğuracağınızı biliyor musunuz? Benim için değil, kendiniz için susun bence.
"Saçmalama" kelimesi için yorum bile yapamıyorum.
sevindim eşinin tavrına..
ablanızında orada olması büyük şans...
kötü birşey çıkmayacak,yani benim içime öyle doğuyor
ve burada sevineceğiz hep beraber...
peki sonuçlar ne kadar zamanda belli olacakmış???
Allah yardımcınız olsun..Umarım kötü birşey çıkmaz.Çok zor bir durum.Kızınızı emanet edecek anneniz bir kardeşiniz vs yok mu?
İnşallah, tek temennim bu.
2 haftada belli olurmuş, bir de 3 gün sonra en önemli 5 kromozom için neticeyi söyleyeceklermiş.
Zaman geçtikçe sakinleşiyorum, daha iyi hissediyorum kendimi.
Hayırlısı olsun, herşey insanlar için. Allahım hayırlısını versin hakkımızda.
ipekcim yorumlarını hep takip ederim, sen çok güçlü bi kadınsın. ufacık iğneden ne olacak canım, hem bişey çıkmayacak ki zaten, görüceksin bak. sen stres yapıp bebeğini de üzme tatlım, geçicek bunlar da. bugün sana yarın bize, kadın olmak zor iş gerçekten. moralini yüksek tut, internetten de her yazan hikayeyi takma kafana canım. benim annem de sürekli hap kullanırdı hamileyken tiroidi olmadığı için napsın. hem sen daha genç ve sağlıklısın. moralini hiç bozma, atlatıcaksın. biz de burda güzel haberlerini kutlayacağız.
aminnn canım...
konuyla alakası yok ama ben de hsg çektirmiştim tüplerimde sorun çıkacak diye çok korktum,
ağlaya ağlaya girdim röntgen odasına,hatta orada hiç tanımadığım kadınlar bana teselli verdi...
sonra iyi düşünmek için zorladım kendimi,iyi oldu...
sana saçma gelir belki ama ben evrene olumlu şeyler gönderirsek düşünce anlamında
olumlu sonuçlar aldığımı gördüm hep...
sende olumlu düşün,kızına kardeş gelecek hemde sağlıklı bir bebek
Yok, saçma değil cnaım, çok haklısın.
Zaten olumsuz düşünmek bebeğim için de zararlı şu an.
İyi düşüneceğim, iyi olacak inşallah.
Allahım en hayırlısını, en güzelini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?