- Konu Sahibi ipektuncer
-
Ben ikinci çocuğumu 37 yaşında doğurdum. Yaş olarak oldukça riskli bir gruptaydım. 2 doktor kontrollerimi yapıyordu. Doktorumun biri ısrarla amniyosentez istemişti, diğer doktorum ise bana "bu bebekte bir sorun çıkarsa (amniyosentez sonucunda) aldıracak mısın? Bu soruya cevap verdiğinde amniyosentez için kararını da vermiş olursun" demişti. Sonuçta 2 gün düşünmüş ve bir sorun olsada aldırımayacağıma karar vermiştim. Sonuçta doktorum "eğer aldırmayacaksan amniyosentez yapmaya gerek yok" demişti.
Kızım 8 yaşında canavar gibi.
Bazen kadere inanmak gerekiyor. Sizin bu soruya cevabınız evet ise yaptırın, hayır ise yaptırmayın bence.
Ayrıca üniversite hastaneleri oldukça iyidir bu konuda içinizi ferah tutun.
Arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum.
Dualarınız benim için çok önemli. Diyor ki, "Benden günahsız dillerinizle isteyin."
Yani başka biri adına dua etmek kastediliyor burada.
Allah razı olsun hepinizden.
Yarın sabah 10'da örneği alacaklar. Hayırlısı.
sakin sakin git olur mu canım...
Rabbim hayırlı,güzel sonuçlar nasip etsin :
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
moralini bozma sakın, olumlu düşün olumlu olsun.
ipekcim iş yerimde 6 aylık hamile bi bayan var ona sordum. o da geçen hafta yaptırmış. yaşı 35in üzerinde. tiroidi varmış onun da. çok normal bişeymiş artık amniyosentez. bebeğe de zarar vermiyorlarmış ehil ellerde yapılırsa. hiç acı hissetmemiş sadece bi iğneyle yapmışlar. kısa süren bi işlemmiş.sonuçları temiz onun da çok şükür. endişelenme canım yani tek değilsin ve önlem olarak yapılıyor sadece. senin de sorunsuz geçeceğini düşünüyorum iyi bi hastanedesin ve eşin yanında, geçmiş olsun canım haberlerini bekliyoruz,dualarımız da seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?