An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Batına 10 gün kalan arkadaşlarım bekleyişi beraber yapalım mı?

Benimde 10gun kaldi ben 4gun sonra erken gebelik testi alicam beklemek cok zor

Canım belirti filan var mı sende herhangi bir değişiklik aynen beklemek çok zor ama çıkar mı ki hemen testte
Henüz belirti yok akintim cok sarı sadece ama erken gebelik testinde adete 6gun kala cikiyor o yuzden

Henüz belirti yok akintim cok sarı sadece ama erken gebelik testinde adete 6gun kala cikiyor o yuzden
Sende varmi bi deyisiklik sadece arada başim agriyo bide cok alingan oldum bu sira sende durum ne???

Sende varmi bi deyisiklik sadece arada başim agriyo bide cok alingan oldum bu sira sende durum ne???
Sadece bugün akşama. Doğru belime hafif batma gibi değişik sancı girmeye başladı. Çok fazla değil ama değişik bir şey hissediyorum sırtımda. Tabi psikolojik de olablr

Gecen ay neler yasadim anlatayim kizlar!!!
Adetime 8gun kala test aldim ilk idrarla yaptim bayabi hafif cizgi vardi hamileyim dedim kesin.butun belirtiler var kasiklarim öyle agridiki iki gun öldum sonra herseye agliyorum miydem bulaniyo bi goguslerim hassas deyildi hersey vardi sonra adete 4gun varken hassas test aldim hicbisey yok delirdim aglamaktan piskolejik seyler cok oluyo cunki kendimizi cok dinliyoruz ondan oluyo iki ücgundurde kasigimda batma var solda du bklm şu gunler bi gecsinde neler olcak hakkimizda hayirlisi diyelim :)

Bence hep beraber aynı gün test yaptırmalıyız batına 10 gün kalanlar olarak:))

ya aynen kendimi çok kaptırmamak istiyorum cok dınlememek ıstıyorum ama elimde degil aklım hep orada. inşaALLAH yuzumuz guler ya

İnan o çatlama olaylarını anlamıyorum ama pozitif gördükten 24-36 saat içinde yumurtlama olur diye yazıyor ovulasyon testi kağıdında. Ben pozitif gördüğüm gece değerlendiremedim ertesi günü degerlendirdim. Yumurta çatlaması ile ovulasyon aynı anlama mi geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…