- 12 Ocak 2016
- 217
- 71
- 18
- 44
Senin yumurtlama ne zaman oldu canm[/QUOTE. Pazartesi oldu sanırım
Ovulasyon yumurtlama sonra bi de çatlıyorİnan o çatlama olaylarını anlamıyorum ama pozitif gördükten 24-36 saat içinde yumurtlama olur diye yazıyor ovulasyon testi kağıdında. Ben pozitif gördüğüm gece değerlendiremedim ertesi günü degerlendirdim. Yumurta çatlaması ile ovulasyon aynı anlama mi geliyor?
Ya evet en ufak bir belirti arıyorum aradığım için midir psikolojik mıdır bilmiyorum ama bu ay vücudumu daha farklı hissediyorum kasigimda çok ağır bi ağrı yok ama sanki bi dolgunluk var garip birşey anlamadım. Bir de halsizlik mevcut.belki de psikolojik ah bi günler geçse ogrenseydikBen de beklemedeyim son 10 gundaha cok var ama ben hicbir sey hissetmiyorum yani sanki bu sefer de olmamis gibi kusku var icimde.hamile arkadaslarim daha hamile olduklarini bile ogrenmeden bebek oldugunu hissetmisler.Bu nasil bir duygudur
Allahım en zoru beklemek sanirimSelam canlar .. Benimde 12 gun var insallah olmam bende bi degisiklikler var ama erken degil mi olur mu ki
Evet yaa bu nasil gececek bu gunler erlen ogrenebilsek keskeAllahım en zoru beklemek sanirim
Aynen canım ya valla aynı şeyleri hissediyoruz:) ikimizin sonucunu merak ettim valla:)O dolgunluk bende de var canim.Ama biseylere yormak da istemiyorum.Sag yumurtaligimin oldugu yerde ani sanci oluyo bikac saniyelik.bekleyip gorecegiz
28i yapalım ama tabiii bekleyebilirsek o kadarevet bence de aynı gün yapmalıyız ama hangi gün yapmalıyız :)))))
Ben de cok merak ettim sonuclari paylasalim burdan.Aynen canım ya valla aynı şeyleri hissediyoruz:) ikimizin sonucunu merak ettim valla:)
Aynen ya İNSAALLAH 27sinde olmazsak :))(28i yapalım ama tabiii bekleyebilirsek o kadar
Paylaşalım canim.ben bir de bişey sormak istiyorum.bu göğüste hassasligi hissetmek ne demek? Adet belirtisinde çoğu bayan göğsünde ağrı hassasiyet yaşadığını söylüyor. Ben hiç bir adetim de böyle bişey yaşamadım. Acaba hamilelik belirtisi olarak da yaşamaz miyim diye düşünüyorumBen de cok merak ettim sonuclari paylasalim burdan.
İnşaallah ya hepimizin sağlıklı bebişleri olur isteyen herkesin:)) ben hiç regl olucagımızı düşünmediysem demekkiAynen ya İNSAALLAH 27sinde olmazsak :))(
EveeetttAynen ya İNSAALLAH 27sinde olmazsak :))(
Aynısını bende düşünüyorum canım benimde gögüslerimde hassasiyet nerdeyse hiç olmazzPaylaşalım canim.ben bir de bişey sormak istiyorum.bu göğüste hassasligi hissetmek ne demek? Adet belirtisinde çoğu bayan göğsünde ağrı hassasiyet yaşadığını söylüyor. Ben hiç bir adetim de böyle bişey yaşamadım. Acaba hamilelik belirtisi olarak da yaşamaz miyim diye düşünüyorum
Ben 35 günde bir oluyorum yaaEveeetttAdet duzenim o kadar degisti ki anlatamam.milletin gecikir falan benimki erkenden geliyo sagolsun kafasina gore takiliyo
Bir de o hassasiyet ne demek bilmiyorum yani.sen kaç günde bir oluyorsun adet canimAynısını bende düşünüyorum canım benimde gögüslerimde hassasiyet nerdeyse hiç olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?