An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ovulasyon yumurtlama sonra bi de çatlıyor

Ben de beklemedeyim son 10 gundaha cok var ama ben hicbir sey hissetmiyorum yani sanki bu sefer de olmamis gibi kusku var icimde.hamile arkadaslarim daha hamile olduklarini bile ogrenmeden bebek oldugunu hissetmisler.Bu nasil bir duygudur

Selam canlar .. Benimde 12 gun var insallah olmam bende bi degisiklikler var ama erken degil mi olur mu ki

Ben de beklemedeyim son 10 gundaha cok var ama ben hicbir sey hissetmiyorum yani sanki bu sefer de olmamis gibi kusku var icimde.hamile arkadaslarim daha hamile olduklarini bile ogrenmeden bebek oldugunu hissetmisler.Bu nasil bir duygudur
Ya evet en ufak bir belirti arıyorum aradığım için midir psikolojik mıdır bilmiyorum ama bu ay vücudumu daha farklı hissediyorum kasigimda çok ağır bi ağrı yok ama sanki bi dolgunluk var garip birşey anlamadım. Bir de halsizlik mevcut.belki de psikolojik ah bi günler geçse ogrenseydik

O dolgunluk bende de var canim.Ama biseylere yormak da istemiyorum.Sag yumurtaligimin oldugu yerde ani sanci oluyo bikac saniyelik.bekleyip gorecegiz

O dolgunluk bende de var canim.Ama biseylere yormak da istemiyorum.Sag yumurtaligimin oldugu yerde ani sanci oluyo bikac saniyelik.bekleyip gorecegiz
Aynen canım ya valla aynı şeyleri hissediyoruz:) ikimizin sonucunu merak ettim valla:)

Ben de cok merak ettim sonuclari paylasalim burdan.
Paylaşalım canim.ben bir de bişey sormak istiyorum.bu göğüste hassasligi hissetmek ne demek? Adet belirtisinde çoğu bayan göğsünde ağrı hassasiyet yaşadığını söylüyor. Ben hiç bir adetim de böyle bişey yaşamadım. Acaba hamilelik belirtisi olarak da yaşamaz miyim diye düşünüyorum

Aynısını bende düşünüyorum canım benimde gögüslerimde hassasiyet nerdeyse hiç olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…