An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Canlarrrrrr ben geldim :)
Konuya bi el atayimm sakin olunnn benimde 9gun kaldi bat 26 burda gebrlik takibi var bebeyin digucagi tarihi hesaplayip yazin cok sevdim ben 23test yapsam yuksek ihtimalle cikar diyo orda gun gün neler lldugunu yaziyo

Ama bw
İnşaallah ya hepimizin sağlıklı bebişleri olur isteyen herkesin:)) ben hiç regl olucagımızı düşünmediysem demekki 25 ine çekelim o günü biz
Ama benim bat 27 sinde o yüzden erken test yaparsam varsa da cikmayabilir:)

Ho
Canlarrrrrr ben geldim :)
Konuya bi el atayimm sakin olunnn benimde 9gun kaldi bat 26 burda gebrlik takibi var bebeyin digucagi tarihi hesaplayip yazin cok sevdim ben 23test yapsam yuksek ihtimalle cikar diyo orda gun gün neler lldugunu yaziyo
Hoşgeldin canim :) programın adını tam olarak yazar misin

Hassasiyet icin henüz erken ilk bir ay neler yasiyacaginizi orda soyluyo 7gun sonra felan hassasiyet olur bizde yada gebeligin 5haftasinda oluyo bazen döllenmeye bagli durun bklm kizlar azucik sabredelim ben erken test yapcam pazartesi

Bak burda şu o hani su hamis olan bayanlar yazarken bebisi cikiyo yaa onun altinda hamilelik takvimi yaziyo iyi bakin oraya girin ama ekrani yan cevirin yoksa hepsini goremezsiniz bende cok ugrastim buldum nasil gorcegimi

Eyer varsa zaten hassas testte cikiyor adetinden 6gun once yani ben adete 3gun kala yapcam

peki şuan hamilelik denemeleriniz doktor kontrolünde mi canım
Ben Mayıs ayı sonunda doktora gittiğimde kistim in temizlendigini söyledi. Ben de bebek dusundugumuzu herhangi bir engel olup olmayacağını sordum.hic bir engel yok istediğin zaman düşünebilirsiniz dedi.folik asit yazdı 2 aydır folik asit de içiyorum. Bu ay 2.denememiz olacak.ondan sonra doktora gitmemiştim zaten

Ne güzelll hiç bi engelin yok benim ilk denemem doktora sadece folik asit yazdırmaya gittim geçenlerde despot bişeydi değerlere bakmadan yazdı folik asiti geçt, ben öyle gelişigüzel bekliyorum yani

Ca
Ne güzelll hiç bi engelin yok benim ilk denemem doktora sadece folik asit yazdırmaya gittim geçenlerde despot bişeydi değerlere bakmadan yazdı folik asiti geçt, ben öyle gelişigüzel bekliyorum yani
Canım benimki de değerlerime bakmadı yani herhangi bir hormon testi yapmadı. Sadece ultrason da baktıı temizlenmiş düşünebilirsiniz dedi.folik asit önerdi kafama göre kullanıyorum ben de :))

Bu doktorlari da anlamiyorum.bebek dusunuyoruz tahlil istedigimi soyledim.1sene olmadan gelme dedi

Ca

Canım benimki de değerlerime bakmadı yani herhangi bir hormon testi yapmadı. Sadece ultrason da baktıı temizlenmiş düşünebilirsiniz dedi.folik asit önerdi kafama göre kullanıyorum ben de :))
Şey sorcam bide ben ya sigara kullanıyomusnn

Bu doktorlari da anlamiyorum.bebek dusunuyoruz tahlil istedigimi soyledim.1sene olmadan gelme dedi
Aynen ya kontrol etmicekmisiniz dedim en son çare o dedi bana insan bi ultrasonda bakar bişey varmı yokmu diye muayene parası ödedim sadece folik asit yazdı bide ters ters konuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…