Ama benim bat 27 sinde o yüzden erken test yaparsam varsa da cikmayabilir:)İnşaallah ya hepimizin sağlıklı bebişleri olur isteyen herkesin:)) ben hiç regl olucagımızı düşünmediysem demekki25 ine çekelim o günü biz
Hoşgeldin canim :) programın adını tam olarak yazar misinCanlarrrrrr ben geldim :)
Konuya bi el atayimm sakin olunnn benimde 9gun kaldi bat 26 burda gebrlik takibi var bebeyin digucagi tarihi hesaplayip yazin cok sevdim ben 23test yapsam yuksek ihtimalle cikar diyo orda gun gün neler lldugunu yaziyo
Canım bence 28inde yapalım bari 1gun gecikmiş olsun :)26sinda yapsak nasil olur kizlar
28 günde bir oluyorum canım çok düzensiz olmaz benim regl dönemimBir de o hassasiyet ne demek bilmiyorum yani.sen kaç günde bir oluyorsun adet canim
35 günde bir oluyorum. Doğum kontrol hapı kullanmıştım 3 ay kistim için. Sadece o 3 ay 28 günde bir oldum28 günde bir oluyorum canım çok düzensiz olmaz benim regl dönemim
Evet 28 ini bekleyelim en güzeli doğruluk ihtimali artsın testinCanım bence 28inde yapalım bari 1gun gecikmiş olsun :)
Olur canim oyle yapalim.sanki testi gec yapinca adet olcaz .bendeki bu acelecilik de neyse artikartikCanım bence 28inde yapalım bari 1gun gecikmiş olsun :)
peki şuan hamilelik denemeleriniz doktor kontrolünde mi canımB
35 günde bir oluyorum. Doğum kontrol hapı kullanmıştım 3 ay kistim için. Sadece o 3 ay 28 günde bir oldum
Ben Mayıs ayı sonunda doktora gittiğimde kistim in temizlendigini söyledi. Ben de bebek dusundugumuzu herhangi bir engel olup olmayacağını sordum.hic bir engel yok istediğin zaman düşünebilirsiniz dedi.folik asit yazdı 2 aydır folik asit de içiyorum. Bu ay 2.denememiz olacak.ondan sonra doktora gitmemiştim zatenpeki şuan hamilelik denemeleriniz doktor kontrolünde mi canım
Tamamdır anlaştık 28 inde sabah test yapıyoruz insaALLAH:)Olur canim oyle yapalim.sanki testi gec yapinca adet olcaz .bendeki bu acelecilik de neyse artikartik
Canım benimki de değerlerime bakmadı yani herhangi bir hormon testi yapmadı. Sadece ultrason da baktıı temizlenmiş düşünebilirsiniz dedi.folik asit önerdi kafama göre kullanıyorum ben de :))Ne güzelll hiç bi engelin yokbenim ilk denemem doktora sadece folik asit yazdırmaya gittim geçenlerde despot bişeydi değerlere bakmadan yazdı folik asiti geçt, ben öyle gelişigüzel bekliyorum yani
Bu doktorlari da anlamiyorum.bebek dusunuyoruz tahlil istedigimi soyledim.1sene olmadan gelme dediNe güzelll hiç bi engelin yokbenim ilk denemem doktora sadece folik asit yazdırmaya gittim geçenlerde despot bişeydi değerlere bakmadan yazdı folik asiti geçt, ben öyle gelişigüzel bekliyorum yani
Şey sorcam bide ben ya sigara kullanıyomusnnCa
Canım benimki de değerlerime bakmadı yani herhangi bir hormon testi yapmadı. Sadece ultrason da baktıı temizlenmiş düşünebilirsiniz dedi.folik asit önerdi kafama göre kullanıyorum ben de :))
Aynen ya kontrol etmicekmisiniz dedim en son çare o dedi bana insan bi ultrasonda bakar bişey varmı yokmu diye muayene parası ödedim sadece folik asit yazdı bide ters ters konuştuBu doktorlari da anlamiyorum.bebek dusunuyoruz tahlil istedigimi soyledim.1sene olmadan gelme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?