- 8 Aralık 2009
- 465
- 354
- 323
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Negatiflestirsen daha net cikar canim ben göremedim burda sankiMerhaba arkadaslar benimde adetime 9 gun var. Ve bugun oylesine bir test alip yapayim dedim.sanki silik bir ikinci cizgi cikti.sizde gorebilicekmisiniz bi bakarmisiniz
Dur ben yapimNegatiflestiren programim yok canim soyle yaptim ama bilmiyorum oldumu.
Sagol canim bekliyecegiz artik hayirlisi AllahtanSiyah cizginin yeri belli sanki hafif beyaz olsa hah tamam derdik ama bi kac gun daha bekle bak benim ilk yaptim da boyleydi
Brlirtilerinden bahset yada belirtilerimden bahsedeyim istersen acemisin tabi ben gibi millet bir suru sey diyo :))Evet canim 1.5 yillik evliyim eger nasip olursa
Mrb benim adetime 11 gün var ve bir göğsüm ekleyince fena acı var vr bugün full sag yumurtlık kısmımda sürekli bir agrı vardıbunun sebebi ne olabilir..Brlirtilerinden bahset yada belirtilerimden bahsedeyim istersen acemisin tabi ben gibi millet bir suru sey diyo :))
Mrb canim hamilelikten şüpheleniyosun galibaMrb benim adetime 11 gün var ve bir göğsüm ekleyince fena acı var vr bugün full sag yumurtlık kısmımda sürekli bir agrı vardıbunun sebebi ne olabilir..
Biraz öyle inşlh vardırMrb canim hamilelikten şüpheleniyosun galiba
Tamam bi kac sey sorcam ve diycem öncelikle kac aydir evlisin ilk ayin mi ve adet olcagin zaman gogusun agrir mi normal deBiraz öyle inşlh vardır
11 aylık evliyim hiç korunmadık yani agrırdı ama bu kadar geç degil 1 hafta kala falanTamam bi kac sey sorcam ve diycem öncelikle kac aydir evlisin ilk ayin mi ve adet olcagin zaman gogusun agrir mi normal de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?