An itibari ile bat'ına 10 gün kalanlar gelin belirtilerimizi paylaşıp birlikte bekleyelim...

Bi bak istersen olmadi tekrar denersin ben silik cizgiyi gordugumde hayal gibiydi bi tek ben gorebiliyodum :)

Benimde bat 29 kasım bugün dayanamayıp test yaptım ama tek çizgi vardı ovulasyon testiyle bu ay yumurtladığım zamanları değerlendirdim ama çok heycanlıyım kendimi dinlemekten skıldım

Merhaba arkadaslar benimde adetime 9 gun var. Ve bugun oylesine bir test alip yapayim dedim.sanki silik bir ikinci cizgi cikti.sizde gorebilicekmisiniz bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 20161123_235453.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 67
Negatiflestiren programim yok canim soyle yaptim ama bilmiyorum oldumu.

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-24-00-46-57.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 58
Siyah cizginin yeri belli sanki hafif beyaz olsa hah tamam derdik ama bi kac gun daha bekle bak benim ilk yaptim da boyleydi

Eklentiler

• IMG_20161118_175613.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 59
kizlar selam, ben isi ölcümü yapiyorum bu ay, adetime 7-8 gün var ama ateste her hangi büyük bir degisim olmadi. acaba yumurtlama mi olmadi yoksa ateste cikmayabiliyor mu? bu yöntemi deneyen oldu mu daha evvel?
bu ay troit ilacini biraktim ondan mi acaba bilemedim.

Mrb benim adetime 11 gün var ve bir göğsüm ekleyince fena acı var vr bugün full sag yumurtlık kısmımda sürekli bir agrı vardıbunun sebebi ne olabilir..

Bak hep sey derler hamileligin en buyu belirtisi hissedersin derler bu kesinlikle beklentisiz durumlarda ve sakin insanlar icin gecerli ilk hamileligimde hamile oldugumu hissetmistim beklemedigim birsey oldugu icin hissettim bunda çok istedim ruyamda gordum yine de emin olamadim cunku yok ya kendi kendi me kuruntu yapiyorum dedim tamamen stres engelliyo hissetmeyi onun icin baska yollara bakicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…