An itibari ile bat'ına 10 gün kalanlar gelin belirtilerimizi paylaşıp birlikte bekleyelim...

inş canım Allah gonlumuze göre versın

Ya kızlar benim hiç ümidim yok gerçekten hiçbir belirtim se yok bata kaldı 8 zaten uçuklamışım hem alt hem üst dudağımda uçuk var öylr can acıtıyor ki

Ya kızlar benim hiç ümidim yok gerçekten hiçbir belirtim se yok bata kaldı 8 zaten uçuklamışım hem alt hem üst dudağımda uçuk var öylr can acıtıyor ki
Canım kırmızıları görmeden umut kaybatmek yok hamile kalınca insan atesi yükselirmiş ateşte uçuk yapar pozitif düşünelim pozitif olsun canım benim

Mrb,kızlar.Ucugu ben de duymuştum.2ay üst üste bende de cıktı,cok umutlanmıştım ama olmadı.İnş.seninki hsmilelik işaretidr.Benim de 7-8gn kaldı ama bu ay da olmadı bence.Hiç bişey hissetmyrm

Mrb,kızlar.Ucugu ben de duymuştum.2ay üst üste bende de cıktı,cok umutlanmıştım ama olmadı.İnş.seninki hsmilelik işaretidr.Benim de 7-8gn kaldı ama bu ay da olmadı bence.Hiç bişey hissetmyrm
Hayırlısı olsun canım bende bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdim beklemedeyim 8 gün var ama daha hiç belirti Yok sanırım bu ayda tutmadı

Kızlar ya dün bende çok ateş vardı yanaklarım bile kıpkırmızıydı yarın adet günüm acaba oldu mu bebiş yaa şimdi yazdıklarınızı okuyunca heves ettim

Kızlar ya dün bende çok ateş vardı yanaklarım bile kıpkırmızıydı yarın adet günüm acaba oldu mu bebiş yaa şimdi yazdıklarınızı okuyunca heves ettim
Vallah ateş basmaları oluyormuş hamile kalınca arkadaşlar söylüyorlar hep Rabbim bizede nasip etsede canım bizde artık o mu bu mu sorularından kurtulsak hayırlısıyla

Çok takıldın o yüzden çıktı. Rahat ol biraz belirti arama daha bize çok var erken olanlar öğrensin sevinelim ben pazartesi test yapmayı planlıyorum 3 gün kala yani

Çok takıldın o yüzden çıktı. Rahat ol biraz belirti arama daha bize çok var erken olanlar öğrensin sevinelim ben pazartesi test yapmayı planlıyorum 3 gün kala yani
Sanırım ondan oldu hayırlısı bakalım canım inşallah hayırlı haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…