An itibari ile bat'ına 10 gün kalanlar gelin belirtilerimizi paylaşıp birlikte bekleyelim...

Bana da bazen var gibi geliyo sanki böyle içimde bişey atıyo kasık kısmımda ama bilmiyorum

11 aylık evliyim hiç korunmadık yani agrırdı ama bu kadar geç degil 1 hafta kala falan
Bu iyi :)) sanki boyle gogusun hani etin ezilmis gibi mi agriyo yada gogusunun ucu dokununca mi canini acitiyo bazisi bluzumu degistremiyorum bile diyor benim ki niye daha az yada çok aciyo diyede dusunme ben benim ki çok acimiyo diyodum 1 gun agriyodu bi kac gun acimiyodu mesela

Benimde zaten sürekli agrımıyo ama ucu elleyince acı oluyo yumurtalıkta bugün fulla farklı bir agrı vardı çok yogun değildi ama orda birşeyler vardı yani

Ayrica butun herseyi hissetmrk zorunda degilsin yada surekli bi gun olur uc gun olmaz ... Bunu hissetmen çok guzel canim bazen acaba gazdan mi kasik agrisi diye dusunuyo insan

Gaz ayıptır söylemesi yogun sıkışma oluyo çok
Ben de çok gaz sksmasi olmustu idrarimin kokusunu alabiliyodum tuaf bi koku oluyo her zaman kinden farkli curuk et kokusu aliyodum ac kalinca midem bulsniyodu kasigim arada ufak batti alt karnim çok sisti ama gogusum 1 gun agridi gecti simdi ucuna dokunamiuorum ve cinsel isteksizlik oldu

Kan testinde cikio diyenlerde oluyo bak benim adetim 5 gun gecti degerlerim yeni yeni olusuyo onun icin adet tarihinden once onuda yaptrma gec dollenme olur cikmsz falan umutsuzlasma bak benim ki gec dollenme degerlerim çok dusuk

Eklentiler

• IMG_20161123_175555.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 50
Kan testinde cikio diyenlerde oluyo bak benim adetim 5 gun gecti degerlerim yeni yeni olusuyo onun icin adet tarihinden once onuda yaptrma gec dollenme olur cikmsz falan umutsuzlasma bak benim ki gec dollenme degerlerim çok dusuk
Tamam bunu senin o güzel ağzından duymak bile güzeldi bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…