- 16 Haziran 2016
- 222
- 101
- 13
- 30
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Bana da bazen var gibi geliyo sanki böyle içimde bişey atıyo kasık kısmımda ama bilmiyorumBak hep sey derler hamileligin en buyu belirtisi hissedersin derler bu kesinlikle beklentisiz durumlarda ve sakin insanlar icin gecerli ilk hamileligimde hamile oldugumu hissetmistim beklemedigim birsey oldugu icin hissettim bunda çok istedim ruyamda gordum yine de emin olamadim cunku yok ya kendi kendi me kuruntu yapiyorum dedim tamamen stres engelliyo hissetmeyi onun icin baska yollara bakicaz
Bu iyi :)) sanki boyle gogusun hani etin ezilmis gibi mi agriyo yada gogusunun ucu dokununca mi canini acitiyo bazisi bluzumu degistremiyorum bile diyor benim ki niye daha az yada çok aciyo diyede dusunme ben benim ki çok acimiyo diyodum 1 gun agriyodu bi kac gun acimiyodu mesela11 aylık evliyim hiç korunmadık yani agrırdı ama bu kadar geç degil 1 hafta kala falan
Karninin altinda sislik gaz hissediyo musunBana da bazen var gibi geliyo sanki böyle içimde bişey atıyo kasık kısmımda ama bilmiyorum
Gaz ayıptır söylemesi yogun sıkışma oluyo çokKarninin altinda sislik gaz hissediyo musun
Evet bak şimdi bile sag yumurtalıkta bişey var ama agrımı başka bişey mi bilmiyorum ya psikolojikAyrica butun herseyi hissetmrk zorunda degilsin yada surekli bi gun olur uc gun olmaz ... Bunu hissetmen çok guzel canim bazen acaba gazdan mi kasik agrisi diye dusunuyo insan
Ben de çok gaz sksmasi olmustu idrarimin kokusunu alabiliyodum tuaf bi koku oluyo her zaman kinden farkli curuk et kokusu aliyodum ac kalinca midem bulsniyodu kasigim arada ufak batti alt karnim çok sisti ama gogusum 1 gun agridi gecti simdi ucuna dokunamiuorum ve cinsel isteksizlik olduGaz ayıptır söylemesi yogun sıkışma oluyo çok
İnsan hep psikolojik ya diyo zaten adet olcakmis gibi bile hissedersinEvet bak şimdi bile sag yumurtalıkta bişey var ama agrımı başka bişey mi bilmiyorum ya psikolojik
Evet bazen dün dü galiba bildigin adet agrısı hissettim aha dedim oldum heralde ama allaha şükür olmadım inşlh ta olmam inşlh içimdedirİnsan hep psikolojik ya diyo zaten adet olcakmis gibi bile hissedersin
Canim hayirli olsun :))Evet bazen dün dü galiba bildigin adet agrısı hissettim aha dedim oldum heralde ama allaha şükür olmadım inşlh ta olmam inşlh içimdedir
NolduuCanim hayirli olsun :))
Bence bebis gelicek :)) 10 aralik test yap burdan at allah bilir yine ama ben var gibi hissettim.. Adetten once yapma tam 10 unda yap ayrica erken gebelik testide yapma sabah ilk idrarinla yapNolduu
Ay nediyon ya hakket mi ayy senin ağzı nı yerimmmBence bebis gelicek :)) 10 aralik test yap burdan at allah bilir yine ama ben var gibi hissettim.. Adetten once yapma tam 10 unda yap ayrica erken gebelik testide yapma sabah ilk idrarinla yap
:))) hakket kiz ben oyle hissettim bilmiyorm insallah vardrAy nediyon ya hakket mi ayy senin ağzı nı yerimmm
Ay beni uyutmayacan sen bugün.:))) hakket kiz ben oyle hissettim bilmiyorm insallah vardr
Tamam bunu senin o güzel ağzından duymak bile güzeldi bekliycemKan testinde cikio diyenlerde oluyo bak benim adetim 5 gun gecti degerlerim yeni yeni olusuyo onun icin adet tarihinden once onuda yaptrma gec dollenme olur cikmsz falan umutsuzlasma bak benim ki gec dollenme degerlerim çok dusuk
:)) sana da hayirli olsun deriz insallah benim arkadasmda ilk ay hamile kaldi bu belirtiler le sadece adetinden ayirt edecegin seyler bul ve koku falan aliyosan bu hamileye has bi durum ilkimdede boyle olmustuSevda0426 su yazdiklarinizin hepsi mevcut bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?