- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Adet gelmeden Ümit kesmeyelim kızlar benimd bata 6 gün kaldı bend yapıcam çıkmıcak biliyorum ama bir Ümit işte adetler gelmeden Ümit kesmek yokBen bu ayda sinifta kaldım galibabu sabah dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım sonuç hüsran yine kocaman bir tek çizgi bata 5 gün kaldı
Evet canım haklısın her zaman doğru sonucu vermiyorErken gebelik testi her zaman doğru sonuç vermediğini okumuştum ben batı bekleyeceğim
Bencede var gibi hadi hayırlısı yarın sabah ilk idrarla tekrar dene canımKızlar ben yanlış görmüyorum değil mi inçe bir çizgi mi var
İnşalllah canım birkaç gün sonra denerim olmazsa daha net çıkar belki inşallah vardır ya çok heyecanlandımBencede var gibi hadi hayırlısı yarın sabah ilk idrarla tekrar dene canım
Canım bende gördüm çizgiyi hadi ilk müjdeyi senden alalımKızlar ben yanlış görmüyorum değil mi inçe bir çizgi mi var
Insallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versinslm kızlar benim bat 1aralık çok heycanlıyım 3ay önce 14 haftalık bebeğimi kaybettim umarım yeniyıla buruk girmeyiz
Canlarım çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın hepimize hayırlı evlatlar versinInsallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versinbende 9 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi yeni yıla mutlu yepyeni umutlarla bebislerimiz göbüşlerimizde girelim insallah
Canım ögretmenim ben orda görev yapıyordum aslen Edirneliyim bu yıl Edirneye tayin istedim annemlere daha yakın olmak içinCanlarım çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın hepimize hayırlı evlatlar versinPamukum22 inşallah vardır bebeğim yine de test hatalı diye kendimi ümitlendirmek istemiyorum bu arada sen İzmirli misin 35 ya ismin ondan sordum
Valla canım benimde hiç belirtim Yok hala da ümitlenmiyorum adetimi bekleyeceğimBata 4 5 gun kaldi ama hic bi belirti yok sanirim bu ya da olmadi
Anladım canım izmir de nerede görev yaptın bende izmşrde yaşıyorum da merak ettim ondan sordum kusura bakmaCanım ögretmenim ben orda görev yapıyordum aslen Edirneliyim bu yıl Edirneye tayin istedim annemlere daha yakın olmak içindamadı hanım köylü yaptım yani geldim kendi memleketime
Ay dur deneyim canım ama testin üstünden zaman geçti şimdi yapsam olur mukiCanim testin arkasina telefonun el feneriyle baksan tam gorebilirsin ozaman hafi bakalim umarim hamilesindir merak ettim bende 2.bebegim icin beklemekteyim hayirlisi
İzmir Aliağadaydım canım, ilk hamileliğimi orada yaşadım doktorumda konak hayat hastahenesindeki Fügen Erdem Ünsaldı tek kelimeyle mükemmel bir insandi ilgisi anlayışı harikaydı onun gibi bir doktor bir daha bulabileceğimi zannetmiyorum onu bulana kadar çok doktor gezdim bebeğimin gelişimi yavaştı hicbir doktor anlamadı nedenini o anladı kanda pıhtılaşma yüzünden bebeği basleyen 2 damar tıkanmıştı fakat geç kaldığımız malesef bebeğimin kalp atımı durdu zorunlu kurtaj olmak zorunda kaldım...Anladım canım izmir de nerede görev yaptın bende izmşrde yaşıyorum da merak ettim ondan sordum kusura bakma
Aynen ya ben de umutlanamiyorum canimValla canım benimde hiç belirtim Yok hala da ümitlenmiyorum adetimi bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?