An itibari ile bat'ına 10 gün kalanlar gelin belirtilerimizi paylaşıp birlikte bekleyelim...

Erken gebelik testi her zaman doğru sonuç vermediğini okumuştum ben batı bekleyeceğim

Ben bu ayda sinifta kaldım galiba bu sabah dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım sonuç hüsran yine kocaman bir tek çizgi bata 5 gün kaldı
Adet gelmeden Ümit kesmeyelim kızlar benimd bata 6 gün kaldı bend yapıcam çıkmıcak biliyorum ama bir Ümit işte adetler gelmeden Ümit kesmek yok

slm kızlar benim bat 1aralık çok heycanlıyım 3ay önce 14 haftalık bebeğimi kaybettim umarım yeniyıla buruk girmeyiz

slm kızlar benim bat 1aralık çok heycanlıyım 3ay önce 14 haftalık bebeğimi kaybettim umarım yeniyıla buruk girmeyiz
Insallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bende 9 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi yeni yıla mutlu yepyeni umutlarla bebislerimiz göbüşlerimizde girelim insallah

Insallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bende 9 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi yeni yıla mutlu yepyeni umutlarla bebislerimiz göbüşlerimizde girelim insallah
Canlarım çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın hepimize hayırlı evlatlar versin Pamukum22 inşallah vardır bebeğim yine de test hatalı diye kendimi ümitlendirmek istemiyorum bu arada sen İzmirli misin 35 ya ismin ondan sordum

Canım ögretmenim ben orda görev yapıyordum aslen Edirneliyim bu yıl Edirneye tayin istedim annemlere daha yakın olmak için damadı hanım köylü yaptım yani geldim kendi memleketime

Canım ögretmenim ben orda görev yapıyordum aslen Edirneliyim bu yıl Edirneye tayin istedim annemlere daha yakın olmak için damadı hanım köylü yaptım yani geldim kendi memleketime
Anladım canım izmir de nerede görev yaptın bende izmşrde yaşıyorum da merak ettim ondan sordum kusura bakma

Canim testin arkasina telefonun el feneriyle baksan tam gorebilirsin ozaman hafi bakalim umarim hamilesindir merak ettim bende 2.bebegim icin beklemekteyim hayirlisi

Canim testin arkasina telefonun el feneriyle baksan tam gorebilirsin ozaman hafi bakalim umarim hamilesindir merak ettim bende 2.bebegim icin beklemekteyim hayirlisi
Ay dur deneyim canım ama testin üstünden zaman geçti şimdi yapsam olur muki

Anladım canım izmir de nerede görev yaptın bende izmşrde yaşıyorum da merak ettim ondan sordum kusura bakma
İzmir Aliağadaydım canım, ilk hamileliğimi orada yaşadım doktorumda konak hayat hastahenesindeki Fügen Erdem Ünsaldı tek kelimeyle mükemmel bir insandi ilgisi anlayışı harikaydı onun gibi bir doktor bir daha bulabileceğimi zannetmiyorum onu bulana kadar çok doktor gezdim bebeğimin gelişimi yavaştı hicbir doktor anlamadı nedenini o anladı kanda pıhtılaşma yüzünden bebeği basleyen 2 damar tıkanmıştı fakat geç kaldığımız malesef bebeğimin kalp atımı durdu zorunlu kurtaj olmak zorunda kaldım...

İyi akşamlar kızlar bat 27kasım benim cuma günü gebelik testi yapsam artık belli olur mu normal testlerden ama erken gebelik değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…