An itibari ile bat'ına 10 gün kalanlar gelin belirtilerimizi paylaşıp birlikte bekleyelim...

Benimde son 10 gün ama kendimi dinlememeye karar verdim yoksa şu belirti bu belirti die kendimizi yiyoruz bende bat geçince yapıcam test inşallah gelmezde bat yaparız 1 aralık benim bat
Hadi inşallah canım benimde adet gelmezse 1 Aralık'ta test yapacağım çok heyecanlanıyorum

Hayırlısı olsun canım bence de silik bir çizgi var bence hamilesin Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Söylediklerine gonulden katiliyorum. inan ben de cok heycanla bekloyorum daha cok erken ama iste insan heycanlaniyor bakalim hakkimizda hayirlisi :)

Yok canim folik asit bir vitamin vucut depolamadigi icin onceden almak gerekiyor bebegin gelisimi icin. mesela ben 5 aydir iciyorum daha hamile kalamadim :)

merhabalar kızlar , aranıza yeni katıldım sat 24 ekim . yumurtlama günlerimde eşimle ilişki yaşadık , şu an adetime 3-4 gün var.kasıklarımda 1 haftadır adet sancısı gibi sancı var. eğer adetim gecikirse test yaptırıcam kızlar çokkk heyecanlıyım ve çokkk istiyorum bebişimin olmasını ..

Hadi inşallah canım benimde adet gelmezse 1 Aralık'ta test yapacağım çok heyecanlanıyorum
aynen ben de kasıklarımda ağrı var diye heyecanlanıyorum , bazen kendimi çok kaptırıyorum da işte napayım... adetime 3-4 gün var . ben de bat ı bekliycem

İnşallah vardır canımm haber ver mutlaka test yapınca

aynen ben de kasıklarımda ağrı var diye heyecanlanıyorum , bazen kendimi çok kaptırıyorum da işte napayım... adetime 3-4 gün var . ben de bat ı bekliycem
Ay hadi hayırlısı kuzum benimde yürüyünce kasıklarımda batmalar oluyor sebebini bilmiyorum ama inşallah bebektendir

Ay hadi hayırlısı kuzum benimde yürüyünce kasıklarımda batmalar oluyor sebebini bilmiyorum ama inşallah bebektendir
Çok erken daha hiç takılma dinleme kendini ben öyle yapmaya çalışıyorum. Ayın 1 ine kadar unutalım hamileliği çok zor ama deniyorum

Çok erken daha hiç takılma dinleme kendini ben öyle yapmaya çalışıyorum. Ayın 1 ine kadar unutalım hamileliği çok zor ama deniyorum
Aynen ya test yapmamak İçin sor duruyorum bide yumurtlama günlerimi yakaldık ya bi ümit var içimde ilk defa yum günlerimde çalışma oldu adetlerim düzensiz benim

Canım bu alttaki fotoyu negatif olarak çekmişsin ya kullandığın bir program var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…