- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Hadi inşallah canım benimde adet gelmezse 1 Aralık'ta test yapacağım çok heyecanlanıyorumBenimde son 10 gün ama kendimi dinlememeye karar verdim yoksa şu belirti bu belirti die kendimizi yiyoruz bende bat geçince yapıcam test inşallah gelmezde bat yaparız 1 aralık benim bat
Hayırlısı olsun canım bence de silik bir çizgi var bence hamilesin Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinBen bat tarihlerime falan bakmam o gun gelir adet olurum ama bu ay bi bebegimiz olsun dedik 14 ekimde hasta olmustum yumurtlama falanda bilmiyorum bittigi gunden itibaren gün asiri hergun yaptik falan dedim ya hic ne zaman olurum bilmiyorm o gun gelir olurum onun icin duzenlimi adetim bilmiyorm bile sadece her ay olurum mutlaka adet gunu hesaplamasi yaptim 28 den 35 gune kadar bi surede adet olurmus kadinlar 28 i baz aldıgmda 11 inde olmam lazimdi test yaptm cikmadi en son 35 i aldim 18 inde olmam lazimdi test yaptim cok cok silik cikti yarin tekrar yapcam bakalm hayirlisi
Âmin kuzum inşallahGünaydın kızlar yeni bir hafta müjdeler getirsin inşallah bizlere
Ozaman 1 aralıkta yapalım beraber inşallahHadi inşallah canım benimde adet gelmezse 1 Aralık'ta test yapacağım çok heyecanlanıyorum
Söylediklerine gonulden katiliyorum. inan ben de cok heycanla bekloyorum daha cok erken ama iste insan heycanlaniyor bakalim hakkimizda hayirlisi :)çok kafaya takıyoruz gerçekten her belirtiyi bebeğe yoruyoruz benimde ara sıra Rahim bölgemde sızı oluyor ama düşünüyorum daha öncede oluyordu da ben mi farketmiyordum acaba diye hayırlısı olsun canım ya valla bugün yum sonraki 5. Gün daha çok erken ama çok merak ediyorum
Yok canim folik asit bir vitamin vucut depolamadigi icin onceden almak gerekiyor bebegin gelisimi icin. mesela ben 5 aydir iciyorum daha hamile kalamadim :)İnşallah canım bu ay yüzümüz gülsüninofolic şase diye bir ilaca başladım folic asit olarakta geciyor 3 gündür içiyorum hamile kalmayı kolaylastırıyormuş arkadaşım soyledi banada bakalım inşallah herşey güzel olur
Tamam canım 1 Aralık'ta test yapıyoruz anlaştıkOzaman 1 aralıkta yapalım beraber inşallah
Ay kuzum ya inşallah bu ay hayırlı haberler almak istiyorumSöylediklerine gonulden katiliyorum. inan ben de cok heycanla bekloyorum daha cok erken ama iste insan heycanlaniyor bakalim hakkimizda hayirlisi :)
aynen ben de kasıklarımda ağrı var diye heyecanlanıyorum , bazen kendimi çok kaptırıyorum da işte napayım... adetime 3-4 gün var . ben de bat ı bekliycemHadi inşallah canım benimde adet gelmezse 1 Aralık'ta test yapacağım çok heyecanlanıyorum
İnşallah vardır canımm haber ver mutlaka test yapıncamerhabalar kızlar , aranıza yeni katıldımsat 24 ekim . yumurtlama günlerimde eşimle ilişki yaşadık , şu an adetime 3-4 gün var.kasıklarımda 1 haftadır adet sancısı gibi sancı var. eğer adetim gecikirse test yaptırıcam kızlar çokkk heyecanlıyım ve çokkk istiyorum bebişimin olmasını ..
Ay hadi hayırlısı kuzum benimde yürüyünce kasıklarımda batmalar oluyor sebebini bilmiyorum ama inşallah bebektendiraynen ben de kasıklarımda ağrı var diye heyecanlanıyorum , bazen kendimi çok kaptırıyorum da işte napayım... adetime 3-4 gün var . ben de bat ı bekliycem
Çok erken daha hiç takılma dinleme kendini ben öyle yapmaya çalışıyorum. Ayın 1 ine kadar unutalım hamileliği çok zor ama deniyorumAy hadi hayırlısı kuzum benimde yürüyünce kasıklarımda batmalar oluyor sebebini bilmiyorum ama inşallah bebektendir
Tabiki canım paylaşıcam mutlakaİnşallah vardır canımm haber ver mutlaka test yapınca
ay inşallah bebektendir canım ikimizin deAy hadi hayırlısı kuzum benimde yürüyünce kasıklarımda batmalar oluyor sebebini bilmiyorum ama inşallah bebektendir
Ay inşallah kendime söz vermiştim ama test yapmamak İçin zor tutuyorum kendimiay inşallah bebektendir canım ikimizin de
Aynen ya test yapmamak İçin sor duruyorum bide yumurtlama günlerimi yakaldık ya bi ümit var içimde ilk defa yum günlerimde çalışma oldu adetlerim düzensiz benimÇok erken daha hiç takılma dinleme kendini ben öyle yapmaya çalışıyorum. Ayın 1 ine kadar unutalım hamileliği çok zor ama deniyorum
Canım bu alttaki fotoyu negatif olarak çekmişsin ya kullandığın bir program var mıBen bat tarihlerime falan bakmam o gun gelir adet olurum ama bu ay bi bebegimiz olsun dedik 14 ekimde hasta olmustum yumurtlama falanda bilmiyorum bittigi gunden itibaren gün asiri hergun yaptik falan dedim ya hic ne zaman olurum bilmiyorm o gun gelir olurum onun icin duzenlimi adetim bilmiyorm bile sadece her ay olurum mutlaka adet gunu hesaplamasi yaptim 28 den 35 gune kadar bi surede adet olurmus kadinlar 28 i baz aldıgmda 11 inde olmam lazimdi test yaptm cikmadi en son 35 i aldim 18 inde olmam lazimdi test yaptim cok cok silik cikti yarin tekrar yapcam bakalm hayirlisi
Hayir canim kullandigim telefondan duzenle yaptim ordan yaptmCanım bu alttaki fotoyu negatif olarak çekmişsin ya kullandığın bir program var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?