- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Yok cnm daha gece geliyo bnm genelde bklyrm hala yaaa oyalanyrm 2 gündr temzlk yapıp duruyorumchagiless canım bugün bat günün naptın sesin soluğun da çıkmıyor var mı gelen giden
Kuzum benim bat a 9 gün var şimdilik birşey Yok ne kadar sonra belirti olacak bilmiyorum ama ümitlenmek te istemiyorumYok cnm daha gece geliyo bnm genelde bklyrm hala yaaa oyalanyrm 2 gündr temzlk yapıp duruyorumsnn durumlar nasl kuzum
Bnde işte bklicm biraz dha bklm üstündn geçsn annemin idrarda çıkmıyomş hep gç gördüm dyo ondn boşuna ypma fln dedi bnde ümitlenmk istemyrm. Hayrlısı neyse artık yaa olmzsa da bi dha ki ay denicz nplm :))Kuzum benim bat a 9 gün var şimdilik birşey Yok ne kadar sonra belirti olacak bilmiyorum ama ümitlenmek te istemiyorum
Hayırlısı tabiki kuzum peki yum dan kaç gün sonra kan testinde çıkıyor gebelikBnde işte bklicm biraz dha bklm üstündn geçsn annemin idrarda çıkmıyomş hep gç gördüm dyo ondn boşuna ypma fln dedi bnde ümitlenmk istemyrm. Hayrlısı neyse artık yaa olmzsa da bi dha ki ay denicz nplm :))
Valla onu bnde bilmiyorum işte 15. Gün dyolar kanda varsa çıkar yum gününe göre değişir bence o herkeste ama önce kana sonra idrara geçiyomş yani idrarda daha geç ondn beklemk lazım ne güzel kaç gün önceden öğrenen var ama bazılarında geç malesef bide bnm aklıma geldi geçen gün bn hep 27 günde bir oluyorum acaba 4 haftalık hesabı bnm adet tarihime göre mi oluyo yoksa 4 hafta olabilmesi için beklemk mi gerekiyoHayırlısı tabiki kuzum peki yum dan kaç gün sonra kan testinde çıkıyor gebelik
Canım benim de yumurtlama günüm 10 ya da 11 kasımda oldu çünkü o gün yumurtlama akıntım çok yoğun geldi 2 gün boyunca . Öyle düşünmek istiyorum . Eğer döllenme olduysa da ortalama 7-8 günde rahme tutunuyormuş. Sonra da hemen hcg salgılanmaya başlıyor . Ama ben o kadar korkuyorum ki negatif çıkacak diye . Şuan adetime 2 gün kaldı ama dayanamıycam yarın idrar testi alıcam kuzum ve nedense hep içimde Bi his var hamileymişim gibi . İnşallah psikolojik değildirValla onu bnde bilmiyorum işte 15. Gün dyolar kanda varsa çıkar yum gününe göre değişir bence o herkeste ama önce kana sonra idrara geçiyomş yani idrarda daha geç ondn beklemk lazım ne güzel kaç gün önceden öğrenen var ama bazılarında geç malesef bide bnm aklıma geldi geçen gün bn hep 27 günde bir oluyorum acaba 4 haftalık hesabı bnm adet tarihime göre mi oluyo yoksa 4 hafta olabilmesi için beklemk mi gerekiyo
Aynen bu ay bnmde içimde öyle bi his var canım :) 6-12 gün arası tutunuyo yazıyo baya video izledim ama en düşükten başlıyo mesela 12. Gün olsa beta 5 14. Gün beta 10 bnce çok küçük bi değer idrarda çıkması için. Tabi kimisinin 6 günde olur tutunma orası ayrı bn gçn hafta yptım bşy çıkmadı o yüzdn bklicm dedm regle kdr bu gece gelmesi lazım beklerm daha heralde gelmeZse bile gçn hafta gbi negatifi kaldramam :). Hakkımızda hayrlısı cnmCanım benim de yumurtlama günüm 10 ya da 11 kasımda oldu çünkü o gün yumurtlama akıntım çok yoğun geldi 2 gün boyunca . Öyle düşünmek istiyorum . Eğer döllenme olduysa da ortalama 7-8 günde rahme tutunuyormuş. Sonra da hemen hcg salgılanmaya başlıyor . Ama ben o kadar korkuyorum ki negatif çıkacak diye . Şuan adetime 2 gün kaldı ama dayanamıycam yarın idrar testi alıcam kuzum ve nedense hep içimde Bi his var hamileymişim gibi . İnşallah psikolojik değildir
Valla cnm koyu gbi duruyo :) biraz net değil inş minnak yoldadr yarın test yap bnce bide öyle dene bklm hayrlısı :)Arkadaslar benim yarin adet olmam gerekiyor az once oylsine bir ovu testi yaptim gebelik testi kalmamisti suan acaba mi diyorum :)
Oyle yapacagiz bakalimmmm :))Valla cnm koyu gbi duruyo :) biraz net değil inş minnak yoldadr yarın test yap bnce bide öyle dene bklm hayrlısı :)
Ayy canımm evet gerçekten o değerler idrarda gözükmeyebilir haklısınAynen bu ay bnmde içimde öyle bi his var canım :) 6-12 gün arası tutunuyo yazıyo baya video izledim ama en düşükten başlıyo mesela 12. Gün olsa beta 5 14. Gün beta 10 bnce çok küçük bi değer idrarda çıkması için. Tabi kimisinin 6 günde olur tutunma orası ayrı bn gçn hafta yptım bşy çıkmadı o yüzdn bklicm dedm regle kdr bu gece gelmesi lazım beklerm daha heralde gelmeZse bile gçn hafta gbi negatifi kaldramam :). Hakkımızda hayrlısı cnm
İnş canım yaa vlla bu ay çok ümitlendm ama yaa bn :/ sürekli bakyrm kaç çıkmş beta kaçıncı gün diye takip ediyorum battan sonra 3. Gün 50 çıkan var düşe düşe gdyrm battan 4 gün önce döllenme olmş :)) içim bi ferahlıyo sabır hepimizeAyy canımm evet gerçekten o değerler idrarda gözükmeyebilir haklısınya da bizimki geç döllenme filan olmuşşa hiç gözükmeyebilir idrarda . Ama Hakkı'mızda hayırlısı olsun tatlım inşallah hamileyizdir
Valla kuzum Bencede koyu gibi bence bebiş yolda inşallahOyle yapacagiz bakalimmmm :))
Çok belirti arama cnm bekle azck dha çook var 9 gün çok erken bnce 1 hafta bekle en az :) tabi negatif çıkar inş pozitifi görürüzz hepimiz artıkkkchagiless pamukkksekerrr kızlar ben bugün bi saçmalık yapıp predictor early erken gebelik testi yaptım tabiki negatif çıktı bata 9 gün var ama nedendir bilmiyorum ümidim Yok çünkü hiçbir belirtim Yok
Ay ne bileyim eczane önünden geçiyordum aklıma geldi aldım inşallah tatlım ya inşallah o güzel haberleri alırız bizlerdeÇok belirti arama cnm bekle azck dha çook var 9 gün çok erken bnce 1 hafta bekle en az :) tabi negatif çıkar inş pozitifi görürüzz hepimiz artıkkk
tut kndni azcık daha sabır kuzum :)))
Ay ne bileyim eczane önünden geçiyordum aklıma geldi aldım inşallah tatlım ya inşallah o güzel haberleri alırız bizlerde
Canımm bence hemen umudunu kaybetme . Çünkü erken yapmışsın baya Bi en azından adet günün gelsin , ben de işte dayanamadığımdan yarın yapayım diyorum tatlımmmchagiless pamukkksekerrr kızlar ben bugün bi saçmalık yapıp predictor early erken gebelik testi yaptım tabiki negatif çıktı bata 9 gün var ama nedendir bilmiyorum ümidim Yok çünkü hiçbir belirtim Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?