An itibari ile bat'ına 10 gün kalanlar gelin belirtilerimizi paylaşıp birlikte bekleyelim...

Canımm bence hemen umudunu kaybetme . Çünkü erken yapmışsın baya Bi en azından adet günün gelsin , ben de işte dayanamadığımdan yarın yapayım diyorum tatlımmm
Ay kuzum senin baya yakın zaten Bencede yapsana yarın inşallah vardır bebeğim ya Allah Ümit'lerini boşa çıkarmasın karnına konsun meleğin

Kuzum sende bu gece adet olmazsan yarın ilk idrarınla test yap çok merak ediyorum
Yapmak istemyrm yaa bi kaç ay önce hafif bi çizgi gördüm haftasnu geçti bi gittim kan verdm 0.1 çıktı beta akşamına oldum zaten adet bide görümcem o laboratuarda elinden aldım düşün o ruh halimi şimdi braz geciksin beklicm.. hayal kırıklığı olmasın yne

İçin nasıl rahat edecekse kuzum hayırlı sonuçlar alırsın inşallah rabbim bizlere de nasip eder

yanı bata kaç gun oluyor?
canım benım 29 kasımda bat ne zaman yapmalıyım ki ?
Bata 4 gün kalıyor canım ama cıkmayabilirde nasip insallah pozitifleri görürüz bir umut yapıcam çıkmazsa bat gününün geçmesini bekleyicem... Erken gebelik testi istedim eczaneden after 10 diye hiç duymadığım bir testi verdi bana insallah iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…