- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 34
- Konu Sahibi Paramedik92
-
insallah canim sonra bitane daha ovu yaptim oda boyle cikti yarin sabahda hemen bir idrar testi sonra insallah kan testi :)Valla kuzum Bencede koyu gibi bence bebiş yolda inşallah
Ay kuzum senin baya yakın zaten Bencede yapsana yarın inşallah vardır bebeğim ya Allah Ümit'lerini boşa çıkarmasın karnına konsun meleğinCanımm bence hemen umudunu kaybetme . Çünkü erken yapmışsın baya Bi en azından adet günün gelsin , ben de işte dayanamadığımdan yarın yapayım diyorum tatlımmm
Canım bence hamilesin yarın sabah ilk idrarla test yap çok merak ediyorum bebiş haberini ver bize inşallahinsallah canim sonra bitane daha ovu yaptim oda boyle cikti yarin sabahda hemen bir idrar testi sonra insallah kan testi :)
Bekle bekle zamanda geçmiyor offbenim de 6 gün var bekle bekle off
Kuzum sende bu gece adet olmazsan yarın ilk idrarınla test yap çok merak ediyorumtut kndni azcık daha sabır kuzum :)))
Yapmak istemyrm yaa bi kaç ay önce hafif bi çizgi gördüm haftasnu geçti bi gittim kan verdm 0.1 çıktı beta akşamına oldum zaten adet bide görümcem o laboratuarda elinden aldım düşün o ruh halimi şimdi braz geciksin beklicm.. hayal kırıklığı olmasın yneKuzum sende bu gece adet olmazsan yarın ilk idrarınla test yap çok merak ediyorum
İnşallah tatlım yarın yapıcamAy kuzum senin baya yakın zaten Bencede yapsana yarın inşallah vardır bebeğim ya Allah Ümit'lerini boşa çıkarmasın karnına konsun meleğin
Canımm inşallah hadi bakalım senin de belki erken hamilelik belirtisidirBenimde bat 27 kasımmidem cok bulaniyor hade hayirlisi
.Canımm inşallah hadi bakalım senin de belki erken hamilelik belirtisidir
Hafi hayırlısı az kalmış inşallah hayırlı haberleri alırsın canımBenimde bat 27 kasımmidem cok bulaniyor hade hayirlisi
Kuzum haber vermeyi unutma bizeİnşallah tatlım yarın yapıcam
İçin nasıl rahat edecekse kuzum hayırlı sonuçlar alırsın inşallah rabbim bizlere de nasip ederYapmak istemyrm yaa bi kaç ay önce hafif bi çizgi gördüm haftasnu geçti bi gittim kan verdm 0.1 çıktı beta akşamına oldum zaten adet bide görümcem o laboratuarda elinden aldım düşün o ruh halimi şimdi braz geciksin beklicm.. hayal kırıklığı olmasın yne
İnş canım Allah her isteyene versin tez vakitteİçin nasıl rahat edecekse kuzum hayırlı sonuçlar alırsın inşallah rabbim bizlere de nasip eder
Sagol canim ins hepimiz aliriz o hayirli haberiHafi hayırlısı az kalmış inşallah hayırlı haberleri alırsın canım
Kızlarrrr günaydın bata kaldı 6heyecan yapıyor insan günü yaklaştıkça
Ben 24 kasım sabahı yapıcam canım keşke pozitifi görsem o sabahta, eşime öğretmenler günü hediyesi olarak bu müjdeyi verebilsemgünaydınnnnn.
benim de 7 gün var acaba ne zaman yapsak kı testleri
Ben 24 kasım sabahı yapıcam canım keşke pozitifi görsem o sabahta, eşime öğretmenler günü hediyesi olarak bu müjdeyi verebilsem
Bata 4 gün kalıyor canım ama cıkmayabilirde nasip insallah pozitifleri görürüzyanı bata kaç gun oluyor?
canım benım 29 kasımda bat ne zaman yapmalıyım ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?