Of kızlar çok sinirim bozuk yani yazarken bile elim dolaşıyor
daha az önce yaşadığım bişey beni bu hale getirdi hemen konuya gireyim
Biz kv kp ile aynı binada oturuyoruz sağolsun çok iyi insanlar ciddi bi problemim yok ama kp arada beni sinir ediyor Adamın şöyle Bi huyu var durduk yere kendine iş çıkarmak bişeyleri tamir etmek düzeltmek(tipik emekli) .benim oturduğum dairede evlenmeden önce onlar oturuyodu.evimiz dubleks teras katında böyle ardiye gibi Bi odacık var kp Orayı kendi ıvır zıvır eşyalarıyla doldurmuş sürekli ordan bişey almak için geliyor ya da yok duvarı tamir etcem ,lambayı değiştircem diye eften püften sebeplerle bize geliyor ve işin kötüsü anahtar onda var ,hop açıyor giriyor .bende haliyle panik oluyorum tabi .
Bu akşam da çaya onlara gitmiştik .laf arasında eşimle dedik ki baca da Bi sorun var heralde dedik .sonra konu kapandı ,evimize çıktık .yarım saat sonra yanına başka Bi Adamı da alıp tamire gelmiş .üstelik hava yağışlı olduğu için çamaşırları ortaya sermiştim .kapıya anahtarı soktuğu anda Biz eşimle apar topar çamaşır toplama derdine düştük.bunu çok sık yaşıyorum sizce ne yapmam lazım uyarsam alınırlar diye korkuyorum