• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

An itibariyle yaşanan taze sorun.!

Eşinle konuş herşeyin bi sınırı var söyle evimde bi ağda bile alamıyorum ne bileyim geceliğimle dolanamıyorum heran baban kapıyı açacak geliverecek diye lütfen anahtarı al diye konuş inşallah ikna edersin ayıp olmaz sakın eşin öylede düşünmersin bize yaz başarılı olursan tamam Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

Hayır canım senin oturduğun ev senin öyle hissetme anahtar onda olduğundan sana o hissi hissettiriyorlar vede çook ayıp ediyorlar artık o yaşadığının 4 duvar senden sorulur senin bu saflığını temizliğini iyiniyetini suistimal ediyor kp sesini çıkart lütfen huzurunu bozdurma ayıp eden onlar izin verme ne demek ya senin özelin yaşama alanın al anahtarınızı fazla iyimser olucağım diye kendini mutsuz etme

Bu huylarından vazgeçirmek çok zor olacak çünkü senelerdir hep evin herşeyine kp müdahale etmiş.mutfaktaki yemeğe kadar.yani şöyle söyliyim eşim çivi çakmasını dahi bilmiyor sebebi de malım böyle Bi durum olduğunda kp siz bilmezdiniz ben yaparım modunda her olaya el atmış.30yaşın üstünde Bi kaynım var inanın Bebek gibi davranıyorlar ağzına lokma veriyorlar .bende tam tersiyim.babam yoktu benim ailenin hem ablası hem evi çekip çevireniydim.haliyle kendi evimi pek ala yönetebilirim ama kp hala kendinin yönetmesi gerektiğini düşünüyor.patatesin iyisini bilemezsiniz siz ben size aliyim diyo pazar alışverişini o yapıyo faturamızı bile o ödüyo hiç fatura görmedim daha evlendikten beri.bunlar iyi şeyler gibi gözükse de ben eşimle ikimiz ayrı bir aile olduk kendi ayaklarımız üstünde duralım istiyorum yani nankörlük gibi algılanmasın.biz yetişkin insanlarız.öyle içimi dökmüş oldum biraz Hakkı'nızı helal edin:KK19:

Canim nankörlük değil biz seni çok iyi anladik bencede iç kısma anahtar koy kapının arkasinda anahtar varken acilmaz yada çelik kapi değil ki icerde kapinin kendi kilidi var onunla kitle bence yani ev hali hadi seni uygunsuz görse banyodan çıksan şey olsa yani insanin kendi mahremi sonuçta

Bu huylarından vazgeçirmek çok zor olacak çünkü senelerdir hep evin herşeyine kp müdahale etmiş.mutfaktaki yemeğe kadar.yani şöyle söyliyim eşim çivi çakmasını dahi bilmiyor sebebi de malım böyle Bi durum olduğunda kp siz bilmezdiniz ben yaparım modunda her olaya el atmış.30yaşın üstünde Bi kaynım var inanın Bebek gibi davranıyorlar ağzına lokma veriyorlar .bende tam tersiyim.babam yoktu benim ailenin hem ablası hem evi çekip çevireniydim.haliyle kendi evimi pek ala yönetebilirim ama kp hala kendinin yönetmesi gerektiğini düşünüyor.patatesin iyisini bilemezsiniz siz ben size aliyim diyo pazar alışverişini o yapıyo faturamızı bile o ödüyo hiç fatura görmedim daha evlendikten beri.bunlar iyi şeyler gibi gözükse de ben eşimle ikimiz ayrı bir aile olduk kendi ayaklarımız üstünde duralım istiyorum yani nankörlük gibi algılanmasın.biz yetişkin insanlarız.öyle içimi dökmüş oldum biraz Hakkı'nızı helal edin:KK19:
Canım ya artık koskoca insanlarsınız eşinede söyle babasından göbek kordon bağını kopwrtsın yarın birgün babası olmasa Allah gencinden versinde konu komşudanmı nşa çivi çakmaya yardımcı isteyecek öğrensin belki kırar mırlar amma sonunda kendi evinin ihtiyacı olanı öğrenir

esın uyarmalı :)
ustun basın musaıt olmayabılır ev hali...
anahtarı olması yanlıs hadı oldu dıyelım evde olmadıgını bılse bıle nlur nolmaz dıye kapıyı calmalı...

Canım ya artık koskoca insanlarsınız eşinede söyle babasından göbek kordon bağını kopwrtsın yarın birgün babası olmasa Allah gencinden versinde konu komşudanmı nşa çivi çakmaya yardımcı isteyecek öğrensin belki kırar mırlar amma sonunda kendi evinin ihtiyacı olanı öğrenir
Eşim bu durumun farkında bile değildi ben anlattım ilk evlendiğimiz Zaman'larda yeri geldikçe de pekiştiriyorum sen artık bu evin reisisin falan diye baban herşeye karışmak zorunda değil falan diye hak veriyor bana hiç farkında değildim şimdiye kadar doğru söylüyorsun diyor kendi idareyi eline aldı ama kp hala ümidini kaybetmeden devam etmeye çalışıyor.

Pazarada haber etmeden gidin bune yaf kp herşeye maydanoz bi küser kızar alışır gider yoksa baştan önlemini almazsanız sizde hayat şartlarını öğrenemez ve kp olmayıncada sudan çıkmış balığa döner perişan olursunuz Allah korusun onun için herkesin hayrına herkes kendisi alış-verişini yapsın

Of kızlar çok sinirim bozuk yani yazarken bile elim dolaşıyor
daha az önce yaşadığım bişey beni bu hale getirdi hemen konuya gireyim

Biz kv kp ile aynı binada oturuyoruz sağolsun çok iyi insanlar ciddi bi problemim yok ama kp arada beni sinir ediyor Adamın şöyle Bi huyu var durduk yere kendine iş çıkarmak bişeyleri tamir etmek düzeltmek(tipik emekli) .benim oturduğum dairede evlenmeden önce onlar oturuyodu.evimiz dubleks teras katında böyle ardiye gibi Bi odacık var kp Orayı kendi ıvır zıvır eşyalarıyla doldurmuş sürekli ordan bişey almak için geliyor ya da yok duvarı tamir etcem ,lambayı değiştircem diye eften püften sebeplerle bize geliyor ve işin kötüsü anahtar onda var ,hop açıyor giriyor .bende haliyle panik oluyorum tabi .
Bu akşam da çaya onlara gitmiştik .laf arasında eşimle dedik ki baca da Bi sorun var heralde dedik .sonra konu kapandı ,evimize çıktık .yarım saat sonra yanına başka Bi Adamı da alıp tamire gelmiş .üstelik hava yağışlı olduğu için çamaşırları ortaya sermiştim .kapıya anahtarı soktuğu anda Biz eşimle apar topar çamaşır toplama derdine düştük.bunu çok sık yaşıyorum sizce ne yapmam lazım uyarsam alınırlar diye korkuyorum:KK43:
Bu konuyu uygun bir dille kv anlatın pda kocasına söyleyip konuyu halleder sanırım. Mesela diyebilirsiniz anne babam aniden eve giriyor ben çekiniyorum çamaşırlarım ortada oluyo veya ben duşda oluyorum falan gibi

esın uyarmalı :)
ustun basın musaıt olmayabılır ev hali...
anahtarı olması yanlıs hadı oldu dıyelım evde olmadıgını bılse bıle nlur nolmaz dıye kapıyı calmalı...
Müsait olmadığı Bi Zaman'da yakalamıştı hava çok sıcaktı yazın kolsuz bişey vardı kapının arkasında da anahtar vardı yine de açtı girdi ben kaçacak delik aradım :KK34:

Bu konuyu uygun bir dille kv anlatın pda kocasına söyleyip konuyu halleder sanırım. Mesela diyebilirsiniz anne babam aniden eve giriyor ben çekiniyorum çamaşırlarım ortada oluyo veya ben duşda oluyorum falan gibi
Kv bu konuda çok anlaşlı biri maşallah gelmeden mutlaka telefon eder hatta.ama Lo pek kvnin sözünü dinlemez gibi

sizin elinizde kp anahtarı ile evinize girmesine hayatınıza karışmasına siz sustukça oda iyi yaptım sanıyor yada kendinde bu hakkı görüyor herşey sizin elinizde siz müsaade verdiğiniz sürece kp hayatınıza karışacak artık kollarınızı sıvamanın vakti gelmiş geçmekte.,.

sizin elinizde kp anahtarı ile evinize girmesine hayatınıza karışmasına siz sustukça oda iyi yaptım sanıyor yada kendinde bu hakkı görüyor herşey sizin elinizde siz müsaade verdiğiniz sürece kp hayatınıza karışacak artık kollarınızı sıvamanın vakti gelmiş geçmekte.,.
Bende öyle düşünüyorum.yeni evliyiz çünkü nasıl başlarsa öyle gider alıştırmak istemiyorum.terastaki eşyalarının hepsini yazın iade edicez Zaten terası genişleteceğiz çünkü inşaat olacak.kırılırsa kırılsın ya baba da olsa herkes sınırını bilmeli:KK20:

Senin evinin ahatarı sen ve eşinden başka kimsede olamaz. Eşin bunu kavramadan bu sorunu hayatta çözemezsin.

Kim olursa olsun kimse kimsenin hayatını zehir etmeye hakları yok kanatimce büyükse büyüklüğünü bilsinler kendilerinden bıktırmasınlar ama yok illaki kendileri düşünemez son damlaya gelinceye kadar gelinler sabır ederler ve sonunda artık büyükmüş değilmiş gözlerinden gün gelirde Gelinlerin vs ..düşer bunun sebebide anlayışsız büyüklerimiz büyük diye saygıda kusur etmek istemediğimiz ne yazık ailelerimiz ......sonrada şaşırırlar nerde o eski kızım gelinim diye suçu kendilerinden bulmak istemezler...

Kim olursa olsun kimse kimsenin hayatını zehir etmeye hakları yok kanatimce büyükse büyüklüğünü bilsinler kendilerinden bıktırmasınlar ama yok illaki kendileri düşünemez son damlaya gelinceye kadar gelinler sabır ederler ve sonunda artık büyükmüş değilmiş gözlerinden gün gelirde Gelinlerin vs ..düşer bunun sebebide anlayışsız büyük diye saygıda kusur etmek istemediğimiz ne yazık ailelerimiz ......sonrada şaşırırlar nerde o eski kızım gelinim diye suçu kendilerinden bulmak istemezler...
Evet tepkiyi koymak lazım ben öyle sus pus herşeyi kabullenen biri değilim kabullenmek te zorunda Değilim.haklısınız.

Yani sen çok birşey istemiyorsunki senin evin özelin hayatın tek isteğin eşinle huzur içinde yaşamak bunun için bin taklamı atmak lazım kp karışmasın diye

Yani sen çok birşey istemiyorsunki senin evin özelin hayatın tek isteğin eşinle huzur içinde yaşamak bunun için bin taklamı atmak lazım kp karışmasın diye
İşte kendince bize iyilik yapmaya çalışıyor.halbuki farkında değil bu davranışlar aile olmamızı engelleyecek ileride.eşlerin aile yaşamına dışardan müdahale oldu mu bitti denektir yani

Back
X