Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

Yorumların hepsini okumadım benzer yorum yapanlar da olmuştur muhakkak. Annesine gitmesi dışında Size karşı tavrı nasıl? Sorun sadece annesi ve kardeşiyle ilgiliyse bence dusunmelisin. Beni sakin yanlış anlama ama acaba sende bulamadığı ilgiyi onlarda bulduğu için ya da evliliği daha hazmedemedigi için mi böyle yapıyor.

Bence hemen boşanmaya karar vermeyin, oturun sakin bir şekilde bir sure ailemin yanına gideyim iyi gelir belki bize deyin mesela. O süreçte o da yaptığı yanlısı görebilir belki. Çekirdek ailenin kıymetini anlar.

Tum yorumlari okuyamadim belki bunu diyen olmustur ama esiniz isini degistirse baska bir yere tasinsaniz annesinden uzaga ? Olmaz mi boyle bir sansiniz varsa ikna edin bence yoksa cok sinir bozucu bir durum .Allah sabır versin

eşşekliğime doymadım cnmsanane dimi oh mis konuşmasınlar ama işte eşim, ankstye bozukluğundan ilaç kullanıyordu ve durumu kötüydü hani annesiyle daha önce böyle bişey yaşamamış resmen hayata küstü....kavga mevzusu benimle ilgili değildi onların adetlerine göre yani tüm sülale öyleler erkeklerini evlendirirken,düğünde ki altınları aile alıyor...bunlarda aldı sonra eşimin yakasına yapıştılar öde diye kaldıki büyük kaynım evlenirken kendileri almış paşa paşa ödemişler sözkonusu benim ana kuzusu eşim olunca ödetmek istediler eşimde, elime para geçecek ödemeye çalışırım diyor ama bozuluyorduda sonra bir duyduk ki (bizim 3,5 yıl bebeğimiz olmadı tedavi vs varikoselden eşim ameliyat oldu) evlat yüzü görmesin diye beddua ediyormuşinan bana o kadar sahteki her hareketi içten bir anne rolü yapmakta üstüne yok tabi....durum böyle işte mazoşistim galiba

Boşanin gitsin çocuk yok bişey yok. Hep aynı şeyler yaşanıyor. Yazık günah. Aile bile istememis siz donmussunuz demekki onlarda gördü bir çok şeyi. Yarın öbür gün boşanmak için can atarsinizda çocuk. Mocuk girer araya ve bu kadar kavgaya duzelmiyor sa ileride hiç takmayacak ve değişmeyecek.

Sabrımın son demlerindeyim bende zaten .
Çok güvenmeden çocuk yapmıycam .

İnanın herkese kendi ilişkisi güzeldir ya bu sorun dışında eşine benim kadar ilgilisi etrafımda yok diyiyim.
eşimde bana öyle .
gezeriz ilgilidir sorumludur bi çok artısı var...ü
bu sorun dışında hiç bi sorunumunuz yok .

keşke ilersini görebilsek

Bu sizin evliliginiz neler yaşadığını sadece sen biliyorsun. Ama bence yıkıcı değil yapıcı olun biraz daha düşünün.

Bu sizin evliliginiz neler yaşadığını sadece sen biliyorsun. Ama bence yıkıcı değil yapıcı olun biraz daha düşünün.

yapıcı olmak için kendimi çok zorluyorum inanın .
aslında yapıcı yorumlar gelse daha bi düşünürüm bu evliliği :/
bilemedim
herkes boşa gitsin diyo.

bilemedim
herkes boşa gitsin diyo.

Tek taraflı çaba ile yürümüyor ki evlilikler
Karşıdan da bir umut ışığı görsek, size yapıcı yorumlar yapardık.
Ama görünen köy kılavuz istemez.
Bana göre er ya da geç bu evlilik bitecek, daha doğrusu zaten sizin yaşadığınız şey evlilik değil.
Bitmezse de siz sinir hastası olup çıkacaksınız.

bilemedim
herkes boşa gitsin diyo.

Ben tüm yorumları okumadım actiginiz konuya Göre yorum yazdım. Bi yorumda kaynananiz çok şeyler yapmış eşiniz bile küsmüş bunu gördüm. Allah yardımcıniz olsun umarım hersey düzelir.

bilemedim
herkes boşa gitsin diyo.
Yapıcı yorum yapalım yapmasına da olanı olacakları söylüyoruz bizde yarin çocukta olunca hic cikamazsin isin içinden diye ama ne diyelim hayat senin karar senin

bilemedim
herkes boşa gitsin diyo.
yapıcı yorum yapılcak bi tarafı yok malesef, naptınız akşam eşin gelince

Ben tüm yorumları okumadım actiginiz konuya Göre yorum yazdım. Bi yorumda kaynananiz çok şeyler yapmış eşiniz bile küsmüş bunu gördüm. Allah yardımcıniz olsun umarım hersey düzelir.

o ben değilim :/
keşke eşim küsse annesine :))))

ramak kaldı zaten belkide olmuşumdur sinir hastası bilmiyorum

yapıcı yorum yapılcak bi tarafı yok malesef, naptınız akşam eşin gelince

hiç bişey konuyu açmadım yemek yiycekmisin dedim tokum dedi
bende yemek var yani bilgin olsun dedim
ne demek bu şimdi dedi
dedim hani aman yemek yapmıyor dersin millete dedim..
başlama yine lütfen dedi .
çay yapmıştım çay koydum içtik...
konuşmadık oturduk .
uyandığımda eli yüzümdeydi
bende sarıldım öptümmm ah ahh içi gidiyor keşke herşey güzel olsa.

keşke içimde ki bu sevgi olmasa .

Yapıcı yorum yapalım yapmasına da olanı olacakları söylüyoruz bizde yarin çocukta olunca hic cikamazsin isin içinden diye ama ne diyelim hayat senin karar senin

çocuğum olunca benim evime yine gelemezler çocuğumuda zırt pırt verip yollamam zaten oraya eşimde zorla alıp götürmez.
daha 26 yaşında eşim .
olgunlaşır belki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…