Çok zor ah ...Canım benim ya seni çok çok iyi anlıyorum
Benim 5 aylık evliliğim bitti yeni...
Ve sırf bu sebeplerden!
Kv ile oturuyordum ben ayrıca...
Neler çektim ah neler...
Ana kuzusu olan adam değişmez canım
Sevgili arkadaşlar telefondan yazdığım öncelikle hatalar olursa kusura bakmayın . başlıkta belirttiğim gibi eşim anaci ama garip Bi ilişki bu ben böyle bi ana ogul ömrümde görmedim duymadım . ha birde bacı ! Sı var ... Eşimle evliligimin ilk günlerinden beri bu yüzden kavga ettim . ilk evlendim kardeşi arayıp her gece saatlerce konuştu beni tek bıraktı on ton kavga ettik onu yavaş yavaş yendik ... Ama Allah aşkına siz söyleyin bayanlar tabi ki herkes annesini sever düşkün olur ama hangi koca işini bırakıp bırakıp anasının evine düşüyor ? Hergun günde 2 kere gidiyor annesine işini gücünü bırakıp . bakmayın annesi de yaşlı değil genç yani . hergün zırt pırt gittiği yetmiyor gibi telefonda saatler süren konuşmalar . .
Benim kocam her kavgamizi ya afedersiniz osurssak oraya yetisiren birisi . bıktım tukendim . eşime kızdım yeri geldi yemek yapmadım (hatadır kabul ediyorum) kalktı kardeşi sen karı olda kocana yemek yap dedi . ya benim evimin yemeğini nerden biliyorsun sen be kadın ! Eşim mahrem demeden özel demeden basit demeden herşeyimizi oraya yetiştiren birisi . zorla 2 buçuk yıl oldu evliliğim çocuk yok . bu hafta çok kötü kavgalar yaşandı annesi kardeşi ben birbirimize girdik . ve sebebi eşimin her dakka oraya gitmesi olduğu halde evi terk edicem dedim eşim yalvar yakar bırakmadı beni ama bugün yine oraya gitmiş ..... Arkamdan konuşuyorlar biliyorum dayanamıyorum artık buna . . az önce eşimle çok büyük kavga ettik . bosancam yarın sabah defolup gidicem dedim . gidebilirim ailem arkamda .
Ama size soruyorum . bu yüzden bosanilir mi ? Bana bi yol gösterin yarına kadar Napiyim ?
Sizi kırmak ya da laf sokmak için yazmadım yanlış anlamayın.
Şimdi anlatmışsınız ya uzun uzun kv nizi epey zarar vermiş hem size hem eşinize.
Yani benim anladığım kadarıyla kötü pis tekinsiz bir insan.
Ki kendi oğluna bile kazık atabilen bir kadın kendi oğlu dahi küsmüş benim sayemde barıştılar demişsiniz ya.
Bunu cidden neden yaptınız?Tamam anne oğul küs kalmasın iyilik vs. falan ama kadın pislikmiş yani açık ve net.
Ki adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor diyorsunuz.
Hani bu kendi kendinize zarar vermek aslında.
Anlattığınız kadar kötü bir anneyse eşinize de zarar vermek aslında gibi düşündüm ben.
Tabi ne yaşadığınızı siz bilirsiniz en iyi ben yazdıklarınıza binayen böyle düşündüm.
Boşanin gitsin çocuk yok bişey yok. Hep aynı şeyler yaşanıyor. Yazık günah. Aile bile istememis siz donmussunuz demekki onlarda gördü bir çok şeyi. Yarın öbür gün boşanmak için can atarsinizda çocuk. Mocuk girer araya ve bu kadar kavgaya duzelmiyor sa ileride hiç takmayacak ve değişmeyecek.
Yorumların hepsini okumadım benzer yorum yapanlar da olmuştur muhakkak. Annesine gitmesi dışında Size karşı tavrı nasıl? Sorun sadece annesi ve kardeşiyle ilgiliyse bence dusunmelisin. Beni sakin yanlış anlama ama acaba sende bulamadığı ilgiyi onlarda bulduğu için ya da evliliği daha hazmedemedigi için mi böyle yapıyor.
Boşanin gitsin çocuk yok bişey yok. Hep aynı şeyler yaşanıyor. Yazık günah. Aile bile istememis siz donmussunuz demekki onlarda gördü bir çok şeyi. Yarın öbür gün boşanmak için can atarsinizda çocuk. Mocuk girer araya ve bu kadar kavgaya duzelmiyor sa ileride hiç takmayacak ve değişmeyecek.
İnanın herkese kendi ilişkisi güzeldir ya bu sorun dışında eşine benim kadar ilgilisi etrafımda yok diyiyim.
eşimde bana öyle .
gezeriz ilgilidir sorumludur bi çok artısı var...ü
bu sorun dışında hiç bi sorunumunuz yok .
Bu sizin evliliginiz neler yaşadığını sadece sen biliyorsun. Ama bence yıkıcı değil yapıcı olun biraz daha düşünün.
yapıcı olmak için kendimi çok zorluyorum inanın .
aslında yapıcı yorumlar gelse daha bi düşünürüm bu evliliği :/
bilemedim
herkes boşa gitsin diyo.
yapıcı olmak için kendimi çok zorluyorum inanın .
bilemedim
herkes boşa gitsin diyo.
Yapıcı yorum yapalım yapmasına da olanı olacakları söylüyoruz bizde yarin çocukta olunca hic cikamazsin isin içinden diye ama ne diyelim hayat senin karar seninyapıcı olmak için kendimi çok zorluyorum inanın .
bilemedim
herkes boşa gitsin diyo.
yapıcı yorum yapılcak bi tarafı yok malesef, naptınız akşam eşin gelinceyapıcı olmak için kendimi çok zorluyorum inanın .
bilemedim
herkes boşa gitsin diyo.
Ben tüm yorumları okumadım actiginiz konuya Göre yorum yazdım. Bi yorumda kaynananiz çok şeyler yapmış eşiniz bile küsmüş bunu gördüm. Allah yardımcıniz olsun umarım hersey düzelir.
Tek taraflı çaba ile yürümüyor ki evlilikler
Karşıdan da bir umut ışığı görsek, size yapıcı yorumlar yapardık.
Ama görünen köy kılavuz istemez.
Bana göre er ya da geç bu evlilik bitecek, daha doğrusu zaten sizin yaşadığınız şey evlilik değil.
Bitmezse de siz sinir hastası olup çıkacaksınız.
yapıcı yorum yapılcak bi tarafı yok malesef, naptınız akşam eşin gelince
Yapıcı yorum yapalım yapmasına da olanı olacakları söylüyoruz bizde yarin çocukta olunca hic cikamazsin isin içinden diye ama ne diyelim hayat senin karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?