Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

evlilik başllı başına sorun zaten

ne gibi sorunlar çıktı mesela eve bağlandıktan sonra azcık üsttünkörü bahsedebilir misin =?

valla benimkinin anacığı o melek anası ne yaparsa yapsın gözünde başka yerde olmaz .
herkes yaka silkmiş onlardan hele kardeşi tam bı kuyruklu yılan kimse sevmez. akrabaları bile bizi onlardan ayrı tanı der bana .
herkes kaynanama oğlundan biraz elini ayağını çek dediği halde herşey aynı devammm

Ozaman biraz daha sabret bakalim anasina gidiyo olmasi bosanma sebebi degil simdilik dur bakalim peki sen gorunceyle falan kavga edince esinin tepkisi ne oldu

o sana demiş , sen ona ben karışmıyorum dedi . onlarla kavgalısın diye sana bişey demem ama oraya gitmemem için bir sebep değil bu dedi . sen kavga ettin diye ben gitmiycem mi dedi .
ay delircem

Benim eski eşimde öyleydi.. Sürekli annesine giderdi. Benim de cok zoruma giderdi cunku benım ailemle o kadar sıkı ilişkim yoktu ve benim hakkımda konusurlardı hissederdim. Şimdi; eşin düzelmez, düzelse bile isteyerek düzelmeyecek. Sen istiyosun diye düzelecek o da bir süreliğine... o süre içinde de aklı hep yine annesinde olacak, sen de bunu hissedeceksin ve yine rahatsız olacaksın. Yani her koşulda bir rahatsızlık duyacaksın. Ayrıca bu evlilikte senin rolün ne? Sanki eşi annesiymiş gibi burda.. Tabi anne atılmaz ama seni de 2. plana atmaması lazım

Çocuk olunca düzelir ama şöyle o gitmez anası gelir kocan çocuğu götürür sevsin diye yani iki ucu b.klu değnek karar senjn

Sadece evdeki seyleri yetistirmesi yuzunden bile bosanilir. İkinizin icinde olan orada kalmalidir 3.kisilere yansimamalidir. Siz unutup devam edersiniz ama anne, baba, kardesler kin tutar

sence çabalamaya değermi? ona karar ver? birde en kötüsünü düşün düzelmezse böyle bir hayatı yaşamayı göze alıyormusun ? benim ki düzelmedi çocukda var ... varsa yoksa anası bacısı kahrolasıcalar diyecem şimdi töbe töbe

evlilik başllı başına sorun zaten

ne gibi sorunlar çıktı mesela eve bağlandıktan sonra azcık üsttünkörü bahsedebilir misin =?
Adam eve bağlandı ama anasını danasini da bağladı hergun her Allahın günü her dk la geldiler aradilar adam anasına bu kadar duskunken çocukla falan koparamazsin daha beter olur çocuğu sevecez manasıyla zirt kapıda bittiler EE koca da düşkün olunca onlara ne var bunda tabi gelcek tabi kalacak iyilik yaramaz sana beni onlardan koparamazsjn vs konuşuyordu sonraaaa müthiş bi kavga çıktı annemin evine gezmeye gittim diye vay efendim kırklı çocuklar nasıl gidermiş diye bir ay annemde kaldım vs vs derken geri geldim ama hala pismanim simdi boşanma kararı aldım hergun umutla uyaniyorum bitecek sabret diye yani ne yaparsan yap asla degismezzzzzzz değiştiremezsin bu adam böyle gidecek kabulleneceksin yada gideceksin

tamamen katılıyorum çabalamaya değermi karar vermeli...

Sadece evdeki seyleri yetistirmesi yuzunden bile bosanilir. İkinizin icinde olan orada kalmalidir 3.kisilere yansimamalidir. Siz unutup devam edersiniz ama anne, baba, kardesler kin tutar
Buna kesinlikle katılıyorum bu bile boşanma sebebi evin içi evde kalır benimki de yapardı hisseserdim anlardim bi falso verirdi ya bosan demek istemiyorum ama böyle gitmez onu söyleyeyim sen anla

Boyle erkekler kesinlike evlenmemeli. Yazik baska birinin hayatinida mahvediyor !!

Herkes anasini bacisini sever de otu b..ku anlatacak kadar fütursuzlaşamaz zannımca

Bosan ya da bosanma diyemem , ( aldatma dayak olsa kesin bosan derdim ) esini en iyi sen tanirsin sen bilirsin ama düzelecek gibide durmuyor bebek olduktan sonra daha da sıkıntı yasarsin

Madem seni kaybetmek istemiyor yalvar yakar geri döndürüyor son bir şans için annesinden uzağa taşınmayı teklif et.
En azından her hafta annesini kardeşini görmeyecek.

Ve telefonuna el koy. O buna alışana kadar. Kabul ederse amenna kalır savaşırsın. Etmiyorsa senin açından yapacak bir şey kalmamıştır.

Senin saydığın bir dolu şeye dönüp k.çını yatıyorsa sonra da gelip hiç bir şey olmamış gibi yatağa çağırıyorsa bu adam hiç kalıbının adamı değil demektir.

Evliliğe alışma sürecinde olsa neyse ama bu aile resmen çene ishali. Neyi konuşup neyi konuşmayacaklarını bilmiyorlar.
Üstelik 2 buçuk sene olmuş evleneli. Değişmez bu adam.

ya ne demek herşeyi annesine kardeşine anlatıyor..çok cahilce bir davranış..benimde eşim ailesine çok düşkün..gel orda yaşayalım desem hemen kabul eder..bizde çok kavgalar ettik..ama bende onlarda birbirimizi severiz..kötü bir olay olmadı aramızda..burda tek suçlu eşim..sonra zamanla bazı şeyler yoluna girdi..şimdi iyi çok şükür..arada ayar kaçıyor ama eskisi gibi olmadığı için şükrediyorum..
sana gelirsekte madem onun ailesinin herşeyden haberi var senin aileninde olsun..biraz burnunu sürtmek için bir müddet ailenin yanına gidebilirsin...umarım yoluna girer herşey..

Esin cok hatali. 1. Evde olan evde kalir, gidip baskalarina anlatilmaz. Bir de bunu hep kadinlar yapiyor gibi bir algi var, işte erkekler de yapiyor. 2. Arada bir tel.da uzun konusabilir ama surekli evdeki insani ihmal edip tel.da konusmak yanlis. Ben kirk yilda bir uzun konuşsam ve esim evde olsa ozur dilerim. Duzelir mi orasini bilemem ama sen katlanmak zorunda degilsin. Bu konudaki ciddiyetini anlamasi lazim. Kendini duzeltmiyorsa da bana sorarsan bir omur onun ailesine gicik olarak kendi hayatina yazik etmis olursun.

İnanın okadar kararsızım ki ... Millet neler neler cekiyor sen ne cektin naptim diyor. Anasına gitti diye bosan diyor mahkemede gulerler böyle dersen diyor. Ama öyle değil isin detayı ışte ..

Boşversene. Yaptığı ayıba bakmıyor da seni mi kandırıyor?
O mahkemeler onlar gibi nelerini görüyor. Milletin dediğine göre mi yaşayacaksın?
Asıl onunla dalga geçerler hala annesinin dizinin dibinde diye.

Nasıl ki bir insanı ailesiyle zorla görüştürmemek suçsa, aşırı şekilde evlilik bütünlüğünü sarsarak her mevzuyu ifşa etmek de suçtur.
Asıl o rezil olur sen değil böyle söyle ona.

Daha once birakip gitmissin ama ise yaramamis verlen soz bos cikmis ilerde cocuk olursa daha kotu okur gelor ya evin icine yerlesirler yada babasi gibi cocuguna birakmazlr madem ailen arkanda bu sozu kullnmak.istemezdm ama bosan gitsin 3 yildir egismeyen simdi mi degisir buyumu yapmislar muska mi anlamadim aslinda inanmam ama olur mu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…