Burada bende iki sene çektim bu durumu eşim eve gelmeden muhakkak giderdi anasına yetmez gibi yarim saat tlf konuşmaları bende bikmistim artik çocuklar oldu adam eve bağlandı ama sana çocuk yap diye demiyorum asla asla asla çünkü daha beter sorunlar çıktı ortaya keşke çocuk olmadan bosansaydim diyorum hakkında hayırlısı.
hadi yine damarıma bastı bu konu....aşırı hümanist bir insanım ama iş kaynana olunca malesef olmuyor....konu sahibi böyle eşi olup düzelen varmı ?diye merak ediyorsun,en başta aynı yaşadıklarını yaşadım.....Allahtan aynı şehirde değildikte boşanmayla sonuçlanmadı, ama benimki öyle böyle bir düşkünlük değil yani anlatamam kelimelerin anlamı zorlanır o derece....kaynana herşeyimizi duyar bilmiyor ayağına yatar ,hasta olur aynı dakika bilet alınır memleketine gider,günde 3 den aşağı görüşmez,kontörlü hat kullanırım bana kontör yüklemez, düzenli anasının faturası yatar ,gece yatağa gireriz bir bakarım saçma bir sebepten aranırız haydaaa yarım saat telle ,anasıyla muhabbet eder,ağzından öyle güzel bizim yuvamızla aldığımız kararlarla ilgili laf alır yönlendirir farklı bir karar aldırtır,yalanın bini bir para işine gelmeyen herşeyde yalan söyler iftira bile olsa umrunda olmaz yeterki kendine inandırsın oğlunu...velhasılkelam düzeldi ama bayağı ne mi oldu o fesat,kıskanç kaynanam güzel bir kazık attı bir silkeledi....6 ay konuşmadılar ben barıştırdım ...şimdimi evet arada yüzünü gösterir yine kendine bağlar,günde 2 kez konuşurlar,sonra herhangi bir konuda eşim tepki gösterirse bu konuşmalar azalır soğukluk girer ama böyle gitgelli değişik bir ilişkileri var artık,,,,eşi kvnin gerçek yüzünü görmek istemesede artık malesef biliyor ...ve az da olsa temkinli ,hiçbirşeyimizi duyamıyor eskisi gibi hele oğlum olduktan sonra dahada delirdi şimdi kocamı torunundan kıskanıyor ama eskiye nispeten elinden bişey gelmiyor......çok uun oldu kusura bakma ama bizimki bukadar değişebildi....bende saplantı olmasın diye çok uğraştım ama tüylerim diken diken oluyor kv adı duyunca.....
Ozaman biraz daha sabret bakalim anasina gidiyo olmasi bosanma sebebi degil simdilik dur bakalim peki sen gorunceyle falan kavga edince esinin tepkisi ne oldu
Benim eski eşimde öyleydi.. Sürekli annesine giderdi. Benim de cok zoruma giderdi cunku benım ailemle o kadar sıkı ilişkim yoktu ve benim hakkımda konusurlardı hissederdim. Şimdi; eşin düzelmez, düzelse bile isteyerek düzelmeyecek. Sen istiyosun diye düzelecek o da bir süreliğine... o süre içinde de aklı hep yine annesinde olacak, sen de bunu hissedeceksin ve yine rahatsız olacaksın. Yani her koşulda bir rahatsızlık duyacaksın. Ayrıca bu evlilikte senin rolün ne? Sanki eşi annesiymiş gibi burda.. Tabi anne atılmaz ama seni de 2. plana atmaması lazımgerçekten mi ... of çıkmazdayım inanın .
kimisi diyor ki umursama zamanla geçer evlilik oturur çocuğunuz olunca anlar aile olduğunu .
kimisi diyor aman uğraşma ayrıl .
bilmiyorum yuvamı yıkmalı mıyım devam mı etmeliyim.
iki uçurum arasında kaldım
Çocuk olunca düzelir ama şöyle o gitmez anası gelir kocan çocuğu götürür sevsin diye yani iki ucu b.klu değnek karar senjngerçekten mi ... of çıkmazdayım inanın .
kimisi diyor ki umursama zamanla geçer evlilik oturur çocuğunuz olunca anlar aile olduğunu .
kimisi diyor aman uğraşma ayrıl .
bilmiyorum yuvamı yıkmalı mıyım devam mı etmeliyim.
iki uçurum arasında kaldım
Adam eve bağlandı ama anasını danasini da bağladı hergun her Allahın günü her dk la geldiler aradilar adam anasına bu kadar duskunken çocukla falan koparamazsin daha beter olur çocuğu sevecez manasıyla zirt kapıda bittiler EE koca da düşkün olunca onlara ne var bunda tabi gelcek tabi kalacak iyilik yaramaz sana beni onlardan koparamazsjn vs konuşuyordu sonraaaa müthiş bi kavga çıktı annemin evine gezmeye gittim diye vay efendim kırklı çocuklar nasıl gidermiş diye bir ay annemde kaldım vs vs derken geri geldim ama hala pismanim simdi boşanma kararı aldım hergun umutla uyaniyorum bitecek sabret diye yani ne yaparsan yap asla degismezzzzzzz değiştiremezsin bu adam böyle gidecek kabulleneceksin yada gideceksinevlilik başllı başına sorun zaten
ne gibi sorunlar çıktı mesela eve bağlandıktan sonra azcık üsttünkörü bahsedebilir misin =?
tamamen katılıyorum çabalamaya değermi karar vermeli...sence çabalamaya değermi? ona karar ver? birde en kötüsünü düşün düzelmezse böyle bir hayatı yaşamayı göze alıyormusun ? benim ki düzelmedi çocukda var ... varsa yoksa anası bacısı kahrolasıcalar diyecem şimdi töbe töbe
Çocuk olunca ne düzelecek arkadaşım. Ne zor bir durum ya annesinde de hata var gelme desinÇocuk olunca düzelir ama şöyle o gitmez anası gelir kocan çocuğu götürür sevsin diye yani iki ucu b.klu değnek karar senjn
Buna kesinlikle katılıyorum bu bile boşanma sebebi evin içi evde kalır benimki de yapardı hisseserdim anlardim bi falso verirdi ya bosan demek istemiyorum ama böyle gitmez onu söyleyeyim sen anlaSadece evdeki seyleri yetistirmesi yuzunden bile bosanilir. İkinizin icinde olan orada kalmalidir 3.kisilere yansimamalidir. Siz unutup devam edersiniz ama anne, baba, kardesler kin tutar
Bende onun diyorum duzelmez esi eve bağlanır ama anasi da gelir olmaz bu işÇocuk olunca ne düzelecek arkadaşım. Ne zor bir durum ya annesinde de hata var gelme desin
İnanın okadar kararsızım ki ... Millet neler neler cekiyor sen ne cektin naptim diyor. Anasına gitti diye bosan diyor mahkemede gulerler böyle dersen diyor. Ama öyle değil isin detayı ışte ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?