Kayınpeder ve kayınvalide arasındaki ibretlik farka bakar mısınız... pes yaniKızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek
Arada kafasını duvara da vursun hahahha tövbe yarabbimEşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Eşime göre o büyük ve canı ne isterse bana söyleyebilir. 4 gündür kavga ediyoruz. Doktorum hamileligimi yatarak geçirmemi istiyor. Kaynanam perdeleri yıkamami
allah kv dene akıl fikir versinKızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek
Ay ne iyi etmiş keşke hiç ellemeseydin de biraz daha kendisini tokatlasaydi. zira ben yapmak istiyorum da olmuyo iste deseydinEşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
O ayrı canım ya :)
Hastalık neticede zorunlu olmasan yapmazsın belki :))
Kayinbabanla ozel olarak konus bu durumu boyle giderse evlilige devam edemeyecegini huzursuz oldugunu anlat belliki esinden kayannandan daha cok akla sahip kayinpederinKızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek
aynı benim ilk evliliğim valla böyle ruh hastası insanlar arasında allah sabır versin annesiyle sorunlu ilişkileri olan erkekler annelerine yaranabilmek için sanırım eşini anneine ezdirio benim nacizane teşhisim buydu benim evlenmeden önce küstüler konuşmuyorlardı ilk eşim olacak yaratık tatile gidio on gün sonra eve br gelio anası onun odasını oturma odas haline getrmiş eşyalırnı felanda öylece kapının önnde bırakmış bekardı yani bunlar küstü biz balayı dönüşünde yanlarına uğradığımzda ağlaya ağlaya sarıldı etti barıştı aman ne severmiş meğerse oğlunu sanki dam değişti büyü yaptı kadın bir anda annesine dengesiz diyen uzak dur adam gitti yerine annem ne derse o diyen bir hımbıl salakın teki geldi allh çoook sabır versin sana canım bebeğini dşün takma uzak dur cevap bile verme benceNişanliyken ana oğul sürekli kavga ediyorlardı. Hatta eşim evlendikten sonra asla gitmeyecem diyordu. Ama şimdi annemle oturup dedikodu yap diyor. Azcık telefonumu elime alsam yada televizyona akşam kaynanam hemen bozuluyor ve evine gidiyor. Eşimde sen surat yapıyorsun senin yüzünden ailem rahat edemiyor diye üstüme geliyor.
Kızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek
Kızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek
Ben 30 o 29 yaşımda. Daha 1.5 senelik evliyizEşinizin yaşını merak ettim, küçük yaşta mı evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?