Ana kuzusu kocam ve ruh hastası annesi..

Kayınpeder ve kayınvalide arasındaki ibretlik farka bakar mısınız... pes yani

Eşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Arada kafasını duvara da vursun hahahha tövbe yarabbim

bu yaşa gelmiş bir kadını onu bu şekilde sayıp kabul etmiş iki erkegi degiştiremezsiniz.
siz de onlara ya uyun yada duymamazlıktan görmemezlikten gelin.
perde yıkansın dediginde bunu yaptınız mı? cevabınız hayır ise ozaman sorun yapmayın eşinize konuşma geregi duymayın.
validelerin bir çogu böyle eşlerin bir çogu evrim geçirip anneci oluyorlar eşiniz gibi ama biz kadınlar degişemeyecek şeyleri degiştirme gayretine bürünüp üstüne inatla çocuk yapıp hımm benim kocam nişanlıyken böyle degildi çok degişti diye kılıf uyduruyoruz..
bu kocayı adam edicem hayali kurmayın

Eşin olacak vasıfsız seni savunmuyorsa sen kendini savun o zaman. Sana ne demesi bu kadar zor olmasa gerek. Ayrıca neden çaydanlığın üstüne çamaşır suyu koyuyorsun ki? Limon tuzu atıver suy, kaynat bir güzel. Sonra da iki ovdun mu mis, pırıl pırıl.

Eşime göre o büyük ve canı ne isterse bana söyleyebilir. 4 gündür kavga ediyoruz. Doktorum hamileligimi yatarak geçirmemi istiyor. Kaynanam perdeleri yıkamami

Eeee

Kv ye çemkireceksin doktor böyle dedi, senin dediğini yapayım da bebeğimden mi olayım diye

Eşin de annemi küstürdün derde desin zaten kimse sizi takdir etmiyor kötü gelin olun haklınızı savunun, eşinizden sizi savunmasını beklemeyin

Bebek olunca daha çok karışır şimdiden durdurun onu

Ben olsam eşime gardaş derdim o kadar soğurdum bırak çocuk yapayı...
Nasıl mideniz kaldırıyor bunca ezilmeye rağmen anlayamıyorum.

allah kv dene akıl fikir versin
ne kadar ayıp ya
onu o halde görse bile sesini çıkartmasın yani ne olacak
ben olsam mahcup olmasın dıye susarım
baskasının çayını içemiyorum demesi de bir acayip

eşinin orda araya girip ona mı dikkat edıyorsun anne demesi gerek ama bu zamanda hangi erkek der onu bilemedim
genelde aman dediyse duyma der erkekler malesef

Eşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Ay ne iyi etmiş keşke hiç ellemeseydin de biraz daha kendisini tokatlasaydi. zira ben yapmak istiyorum da olmuyo iste deseydin

Bu minvalde o kadar çok konu açılıyor ve çevremde (kendi evliliğim de dahil) olmak üzere aynı sorunu o kadar çok görüyorum ki bende ülkemizin kanayan yarası bu sorun resmen. Mutsuz evliliklerin kaynağı. Yahu ne istiyorsunuz be kadınlar çocuğu büyütmüşsün, yuva kurmuş, bir bırak yahu bir bırak. Ama yok...Neden? Hayatta kendini sadece çocuğuna adamış, başka bir hobisi vs hiç bir şeyi yok, zaten kendi evlliliği de mutsuz haydi sarayım oğluma gelinime...Allah bildiği gibi yapsın.

Kayinbabanla ozel olarak konus bu durumu boyle giderse evlilige devam edemeyecegini huzursuz oldugunu anlat belliki esinden kayannandan daha cok akla sahip kayinpederin

Baskasinin cayini icemiyorsa baskasinin evinede gelmesin o zaman o nedemek ya orasinin senin evin oldugunu hatirlat

aynı benim ilk evliliğim valla böyle ruh hastası insanlar arasında allah sabır versin annesiyle sorunlu ilişkileri olan erkekler annelerine yaranabilmek için sanırım eşini anneine ezdirio benim nacizane teşhisim buydu benim evlenmeden önce küstüler konuşmuyorlardı ilk eşim olacak yaratık tatile gidio on gün sonra eve br gelio anası onun odasını oturma odas haline getrmiş eşyalırnı felanda öylece kapının önnde bırakmış bekardı yani bunlar küstü biz balayı dönüşünde yanlarına uğradığımzda ağlaya ağlaya sarıldı etti barıştı aman ne severmiş meğerse oğlunu sanki dam değişti büyü yaptı kadın bir anda annesine dengesiz diyen uzak dur adam gitti yerine annem ne derse o diyen bir hımbıl salakın teki geldi allh çoook sabır versin sana canım bebeğini dşün takma uzak dur cevap bile verme bence

kvnin evinde abartmıyorum dolap kapakları eline yapışır o kadar pis olduğu olur, bize gelince bana neden cam silmiyorsun diyordu, ki camlarımız tamamen açılmıyordu silinecek gibide değildi zaten. Birgün kendisi kasmış silmiş, düşüp başımıza bela olacak o derece yani. Oğluna gösteriş yaptı sözüm ona, ben cevap bile vermedim oğluda ne düşündü bilemem.
Birgün yine eşim çiçek almış eve gelirken, araba alır, anneside bizde diye ikinize aldım gibi bir saçmalık söyledi. Kaında bana kimseyle birlikte çiçek alamazsın dedi. Yine hiç muhatap olup cvp vermedim.
Kısaca zmnla muhatap olmamayı duymamayı sallamamayı öğrenirsen rahat edersin. Şimdi ayda yılda bir arayıp görüşüyoruz. Kafam rahat.

Benim kaynanamda tam bi temizlik hastasi onunda caydanlk takintisi var annemlere gdiyoruz bazen annem evde tek gelini flan yok ynnda norml bise yani caydanligin uc kismi kararmasini flan goruyor ve kndi evinde 10 bardk cay icen kadin annemlerde bnm canm cay istemiyor saolun diyor ama bn tanidgim icn anliyorum bnm evime gelincede ole yapiyor telle bunlari lekeler var yazik caydanligin daha yeni flan diyor anenmlere gdincede evime ckip caydanlillarimi camasur suyuyla yikiyor ben alistm artk umursamiom takintilarni anltsam halinize sukur edersniz sizde bsverin ne diosa desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…