Ana kuzusu olduğunu nasıl anlarız?

Ana kuzusu erkekler çoğunluk öyle senin bu olayı kavgasız üzüntüsüz yaşaman için politik olman şart , çoğu kadın olamadığından huzursuzluklar çıkıyor , nasıl ki iş yerinde maske takıyorsunuz kaynana içinde şart sonuçta o bizim annemiz değil
annesini pışpışlaman gerekecek yağcılıkta geçerli zaten bunları yapamayınca tartğşma çıkıyor
bunu ne kadar beceriyorsan o kadar huzurlu oluyorsun ama çok cahil kaynana için hiç bir yöntem etkili değil direk mesafe bırakmak gerek

Bekarken annesinine düskün degilmis gibi görünenlerin hepsi dügün olur olmaz degisiyor bekarken her gece arkadaslariyla cikanlar ne hikmetse evlenince her aksam annemlere gidelim diye tutturuyor

İşte hiç huyum değildir o pışpışlamak yağ çekmek istesem de yapamam.
En başından mesafemi koydum hatta sevgilime de dedim.
Şimdi adamın falsosu yok aile konusun da ama en kesin çözüm mesafe ve anlayış sanırım..

Bekarken annesinine düskün degilmis gibi görünenlerin hepsi dügün olur olmaz degisiyor bekarken her gece arkadaslariyla cikanlar ne hikmetse evlenince her aksam annemlere gidelim diye tutturuyor

Aman böyle olmasın ya benimki en korktuğum şey bu..

[Qaslında kaynanin ne kadar iyi niyetli ne kadar kotu niyetli olduğu ile
İlgili. Seni dislamaya oğluna kotulemeye seni kocanin gözünde değersiz kestirmeye calidan bir kaynana ile mücadele et.ek zorunda kalirsan, kocanin ana kuzusu olup olmamasi COK önemli

argarikotin, post: 36607189, member: 364684"]Ya ben bu ana kuzusu lafına ayar oluyorum gerçekten..
Ana bu ana ! Herkes anasına babasına düşkün olur. Ailesine düşkün olur..
Bizi şu yaşımıza kadar büyütüp, her kahrımızı çeken onlar ..

Anne ile oğul arasına giren gelin adaylarına anlam veremiyorum ben. O senin ailene saygı duyacak, sende onun ailesine..
Her iki tarafında anlayışla karşılaması ve olgun düşünmesi gerekiyor.Yoksa işimiz iş !
Annesiyle konuşsun, dertleşsin ne olacak yani..
Fesatlık edip , çocuğunun aklına girmedikten sonra bunda kötü bir şey olabilir mi hayır..

[/QUOTE]
O aslinda

aynen böyle düşünüyorum.oğlumu aramam kimseyi ilgilendirmez.ne hikmetse kız annesi arayıp sorunca sorun yok ama erkek annesi olunca sorun.sanki erkekler evlat değil ve evlenince evlatlıktan feragat ediliyor

Ön yargıyla yaklaşan sensin...

Ortada aksi bir durum yok, kadının seviyorum lafından bile anlam çıkarmaya çalışıyorsun...

Ortada hiç bir şey yokken koy mesafeni ör duvarını sonra k.validem çok ilgisiz bize hiç destek olmadı diye gelir yeni bir konu daha açarsın...

Evlenmeden anliyamazsiniz... Karakter meselesi, annesine düskün olur ama esini ve annesini ayri tutabiliyorsa dengeyi saglaya biliyorsa sorun yok... Arada kalacaktir sizde kalacaksiniz, olaylara yasananlara bagli... Haksizlik yapmassa dengeyi saglaya bilirse bi sorun yok, tabii Kv de önemli kiskanc fesat olmassa ufak tefek sürtüsmeler normaldir, olmassa olmaz Ama kendi gözüyle karar veremiyorsa ,doldurusa gelirse isiniz zor olur... Bekarken aileden uzak olup prk aramayan erkekler evlenince birden aileci olabiliyorlar nerdeyse onlarla yasamak isteyebiliyorlar, yani simdiden anlamasi genelde zor, yasayarak anlarsiniz... Cok azida bastan belli olur ama sizinki simdilik "kuzu" vasfinda degil...

Kim ne derse desin kaynana kaynanalık yapıyor en başta oğlunun yemekleri yapılır hiç daha gelinin sevdiği yemekleri yapanı duymadım ama kız anneleri damat ne sever diye sorup yaptıkları olmuştur artık bundan pay biçin

Bilmiyorum kv çok değişken kadın yüzüme karşı harika her lafında ben seni çok seviyorum diyor ama bence sevmiyor yani öyle davranıyor ay ne biliyim çok tuhaflar
Tam benim kayinvalidem
Lafta agzinda seviyorum seviyorum der
Bir lira katkisi olmamistir ailecek durumlari olmasina ragmen, bir bardagi kaldirip yardim etmemistir genc ve cok diridir tek derdi gezmek tozmak bara gitmektir.
Babam ameliyat oldu gelmedi , ama ogluna oynadi, ben ameliyat oldum eminim masada kalmami cok istedi ama buyuk Allah bisi olmadi, o yuzden mesafeli dur derim surekli ayni ortama girme evlilik muhabbeti baslayinca da ailende yuz vermesin kiz evi naz evi olsun.

canım o annedir sen yarisin. annesiyle iyi geçin ... sana laf söylerse seni kırarsa tavrını ortaya koyar ..

sevdiğine belli etmezsin. sorarsa da durumu izah edersin.. şahsen bende öyleyimdir. asla kendini ezdirme ama saygıda da kusur etme tamamdır.. herkesin durumu aynı değildir sen POZİTİF DÜŞÜN

cocuk "anaaam anaaaam" diyor ve annesi de "kuzuuum kuzuum" diye seviyorsa anakuzusudur.
fakat bu sorun edilecek birsey degil
aksine birbirlerine deger verdiklerini, aralarindaki bagin guclu oldugunu gosterir.

Ne zaman ki partneriniz/esiniz "meee" lemeye baslar, o vakit tedirgin olabilirsiniz.

ne güzel bir annesiniz başka oğlunuz var mı gelininiz çok şanslı bence :)

rahatsız olunacak konu bir annenin oğlunu araması değil bir annenin oğlunu aramamasıdır iç ilişkilerinize karışmadığı taktirde arayıp sormasının ne zararı var ki umarım oğlunu sevdiği kadar senide sever

Aslında annesiyle ve ablasıyla biraz sorun yaşadık hepsin de de benim yanımdaydı.
Ailesine karşı çok koruyo beni annesi de söylüyor bunu.
Ama ben tam emin olmak istiyorum sanırım buda anca evlenince olacak
Kendini savunamıyor musun? Arada kalmış bile.

Şimdii...Oğlum beni kızarkadaşının yanında aramaz.Bir yere gideceği zaman bir gittiğinde,iki dönüyorum demek için arar.Yani kızarkadaşı beni aradığını bilemez.Ha ben arkadaşlarıyla buluştuğu zaman aramam,mesaj yazarım.Daha olmadı whatsup ta son görülme saatine bakarım.Oh iyiymiş derim içim rahat eder:) Evden uzaktaysa yani yurtta veya tatildeyse,akşam yalnız olduğunda arar.
Sen de büyük ihtimal telefon sıklığını bilemezsin.Ayrıca seni daha çok aradığından emin olmana şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…