- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
- Konu Sahibi huzurgerek
-
ortada olmayan bir durum için biz ne diyebiliriz ki.
zannetmiyorum anlaşabileceğini. taraflı hareket ettiğinde zaten anlarsınız bunu. şu an dengedeymiş bir şey anlaşılmaz bence.Ortada bir durum yok evet ama.
Önceden anlaşılabilir mi diye merak ettim sadece.......
Ana kuzusu erkekler çoğunluk öyle senin bu olayı kavgasız üzüntüsüz yaşaman için politik olman şart , çoğu kadın olamadığından huzursuzluklar çıkıyor , nasıl ki iş yerinde maske takıyorsunuz kaynana içinde şart sonuçta o bizim annemiz değil
annesini pışpışlaman gerekecek yağcılıkta geçerli zaten bunları yapamayınca tartğşma çıkıyor
bunu ne kadar beceriyorsan o kadar huzurlu oluyorsun ama çok cahil kaynana için hiç bir yöntem etkili değil direk mesafe bırakmak gerek
Bekarken annesinine düskün degilmis gibi görünenlerin hepsi dügün olur olmaz degisiyor bekarken her gece arkadaslariyla cikanlar ne hikmetse evlenince her aksam annemlere gidelim diye tutturuyor
Bilmiyorum kv çok değişken kadın yüzüme karşı harika her lafında ben seni çok seviyorum diyor ama bence sevmiyor yani öyle davranıyor ay ne biliyim çok tuhaflar
aynen böyle düşünüyorum.oğlumu aramam kimseyi ilgilendirmez.ne hikmetse kız annesi arayıp sorunca sorun yok ama erkek annesi olunca sorun.sanki erkekler evlat değil ve evlenince evlatlıktan feragat ediliyorana kuzusu?!!!,herkes ana kuzusu değil mi?ne kadar yanlış bir yakıştırma.benim de bir oğlum var,yakında nişan olacak.oğlum bana değil ,ama ben oğluma çok düşkünüm.gün içinde arar sorarım. gelin bundan rahatsız olursada kendisi bilir.bizim gelinin aileside başta sizin gibi ana kuzusu mu bu diye düşünmüşler,evet onların cephesinden bakarsak ana kuzusu,ama kime zararı var bunun?sık aramamdan rahatsız olan tek kişi oğlum olabilir,diğerlerine söz düşmez diye düşünüyorum.aynı şey kız içinde geçerli.annesi sık sık aramış,ya da o annesini sık sık araıyormuş.banane bundan.tabiki arayacak .hangi anne evladını merak edip aramaz ki.ha ilişkilerine karışmak,herşeye burnunu sokmaksa sorun,orada mesafemi bilirim.aralarında ki konular beni hiç ilgilendirmez.
Ya hanımefendi tamamen ön yargıyla yaklaşıyorsunuz.
Yukarıda ki yorum da da yazdım ben ana kuzuyum tabiki.
Ama sorduğum soruyu yanlış aktarmış olabilirim sizde haddinizi aşıyorsunuz o zaman.
Ben dengeyi kurup kuramadığını nasıl anlarım maksadıyla açtım sinyalleri verir mi önceden diye.
Sevgilim kendisi dedi ben izin versem ' kaynanalık yapar annem diye'.
Şimdilik dengeyi kurdu tamam ama gene de buradaki yazılardan etkileniyorum.
Tam benim kayinvalidemBilmiyorum kv çok değişken kadın yüzüme karşı harika her lafında ben seni çok seviyorum diyor ama bence sevmiyor yani öyle davranıyor ay ne biliyim çok tuhaflar
ne güzel bir annesiniz başka oğlunuz var mıana kuzusu?!!!,herkes ana kuzusu değil mi?ne kadar yanlış bir yakıştırma.benim de bir oğlum var,yakında nişan olacak.oğlum bana değil ,ama ben oğluma çok düşkünüm.gün içinde arar sorarım. gelin bundan rahatsız olursada kendisi bilir.bizim gelinin aileside başta sizin gibi ana kuzusu mu bu diye düşünmüşler,evet onların cephesinden bakarsak ana kuzusu,ama kime zararı var bunun?sık aramamdan rahatsız olan tek kişi oğlum olabilir,diğerlerine söz düşmez diye düşünüyorum.aynı şey kız içinde geçerli.annesi sık sık aramış,ya da o annesini sık sık araıyormuş.banane bundan.tabiki arayacak .hangi anne evladını merak edip aramaz ki.ha ilişkilerine karışmak,herşeye burnunu sokmaksa sorun,orada mesafemi bilirim.aralarında ki konular beni hiç ilgilendirmez.
Kendini savunamıyor musun? Arada kalmış bile.Aslında annesiyle ve ablasıyla biraz sorun yaşadık hepsin de de benim yanımdaydı.
Ailesine karşı çok koruyo beni annesi de söylüyor bunu.
Ama ben tam emin olmak istiyorum sanırım buda anca evlenince olacak
2 yıllık ilişkimiz var gözlemlediğim kadarıyla önemli birşey olmadıkça o annesini aramıyor ama annesi sürekli arıyor. Sevgilim annesine pek düşkün değil sanırım ama benim saygılı olmamı istiyor benim yanımda annesine annesinin yanın da bana laf ettirmiyor. Bana şikayetle gelme arada kalmayı sevmiyorum diyor.
Şu an askerde annesinden çok beni arıyor..
Ama ben KK'da okuduklarım yüzünden çok korkuyorum
Küçük ipuclarıyla ailesine düşkünlüğünü nasıl anlarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?