- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi huzurgerek
-
Ben son cümlenizle ilgili yazdım bu konuyu.
Ben de ana kuzusuyum yani burada ki amaç evlendiğimiz de dengeyi kurabilir mi diye merak ediyorum.
Yani ailesinin etkisin de kalır mı diye.
Yanlış anlaşıldım sanırım.
maalesef başka oğlum yok.ne güzel bir annesiniz başka oğlunuz var mıgelininiz çok şanslı bence :)
Kendini savunamıyor musun? Arada kalmış bile.
Evlenmeden beni elleriyle beslerdi annesi, gelene gidene öve öve bitiremezdi. Ben ailemden öyle çok ilgi görmedim, kadının bu davranışları bir hoşuma giderdi, içimden gelerek anne derdim, ben de bir dediğini iki etmezdim. Adam öyle arayıp sormazdı, ben kızardım ara diye.
Nikah yapıldı, imza daha defterde kurumadan kadın aldı beni karşısına oğlunun yanında gözünün üstünde kaşın var diyerek bir laflar saydı. Neye uğradığımı şaşırdım. Kocam olacak kuzu, kafasını sallayıp annem ne diyorsa odur, dedi. Sonradan öğrendimki onun anne tarafında adetmiş, aileye giren gelin damat ilk günden haşlanıp susturulur, sonrasından da insan yerine konmazmış. Şimdi evliliğimdeki sorunlara bakıyorum, en az yarısı hep kaynanamdan kaynaklı şeyler. Annem bunu dedi, annem şöyle yapmanı söyledi, sen anneme bir şey mi dedinler. Kadın da laf bol, yalandan iftiradan da çekinmez, sürekli aramızda sorun yaratır. Oğlu da her daim annesinin destekçisi, hatta kendimi savunduğumda bile, "o benim annem, sen ona karşı gelemezsin"ler.
Boşuna uğraşma, evlenmeden anlayamazsın, ne varsa o imzadan sonra var.
Şimdii...Oğlum beni kızarkadaşının yanında aramaz.Bir yere gideceği zaman bir gittiğinde,iki dönüyorum demek için arar.Yani kızarkadaşı beni aradığını bilemez.Ha ben arkadaşlarıyla buluştuğu zaman aramam,mesaj yazarım.Daha olmadı whatsup ta son görülme saatine bakarım.Oh iyiymiş derim içim rahat eder:) Evden uzaktaysa yani yurtta veya tatildeyse,akşam yalnız olduğunda arar.
Sen de büyük ihtimal telefon sıklığını bilemezsin.Ayrıca seni daha çok aradığından emin olmana şaşırdım.
Ön yargıyla yaklaşan sensin...
Ortada aksi bir durum yok, kadının seviyorum lafından bile anlam çıkarmaya çalışıyorsun...
Ortada hiç bir şey yokken koy mesafeni ör duvarını sonra k.validem çok ilgisiz bize hiç destek olmadı diye gelir yeni bir konu daha açarsın...
Her zaman mesafe olması lazım diye düşünüyorum her ilişkide
Mesafe ile ön yargılı hareket etmeyi karıştırmamak lazım...
Sonra mesafeli olmak demek karşındaki insanın davranışlarının altında bir sebep aramak demek değil...
valla cnm ana kuzusu olan birisi biraz renk veriyor benim esim diyorum ama mahkemeligiz yani bosaniyoruz anasi yuzunden ve babasi yuzunden onceleri evlenmeden once sana laf soyletmem ben sen benim karim olucaksin falan diyordu ama hicte oyle olmadi herseyimize karistilar ayni evde yasiyorduk babasi odamiza kadar giriyordu bu kadar soyliyim anasi zaten hep giriyordu odamiza berbat bisey ana kuzusu olan biriyle evlenmek aklima geldikce cok afedersim midem bulaniyor2 yıllık ilişkimiz var gözlemlediğim kadarıyla önemli birşey olmadıkça o annesini aramıyor ama annesi sürekli arıyor. Sevgilim annesine pek düşkün değil sanırım ama benim saygılı olmamı istiyor benim yanımda annesine annesinin yanın da bana laf ettirmiyor. Bana şikayetle gelme arada kalmayı sevmiyorum diyor.
Şu an askerde annesinden çok beni arıyor..
Ama ben KK'da okuduklarım yüzünden çok korkuyorum
Küçük ipuclarıyla ailesine düşkünlüğünü nasıl anlarız...
biz evlenmeden önce ailesinin yüzünü bile görmek istemiyordu,sürekli kızıyordu onlara.Evlenince annesi kıymetli oluverdi,hergün gitmek görmek istiyor .Anlayamassın canım evlenince huy değiştiriyor bazıları
Kendi annen gibi sanma ama saygı göstermek zorundayız et tırnaktan ayrılmaz kimsede ailesini atmaz bunu da bil.
Evlenmeden önce
eşim evde durmaz oturup ailesiyle yemek yemez
Nerdesin gelicek misin dediklerinde terslerdi bense kızardım ona bağıramazsın kızamazsın kıramazsın
ONLAR SENİN ANNEN BABAN
Evlendikten sonra
Hadi annemlere gidelim masada babamın yanına oturayım günde 50 defa aramalar
Ben gitmek istemediğimde bişey yaptıklarında eşime yakındığımda
ONLAR BENIM ANNEM BABAM
aha böyle oldu imzayı atınca bişey oluo anlamadom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?