Ana kuzusu olduğunu nasıl anlarız?

Canım, ne kadar çekmişsin ama en sonunda kurtulmuşsun hepsini okudum çok çok üzüldüm böyle insanlar evlenmemeli ya sana da yazık. Bilemiyorum şimdi kimse kimsenin ne olduğunu bilemez ilerde. Benim en büyük korkum bu beni üzmez umarım bu konuda bakalım şimdilik hep benim yanımda ailesi bi tuhaf kendisi de kabul ediyor.
Sonumuz ne olacak bakalım yorumların için teşekkür ederim canım

Bilmiyorum kv çok değişken kadın yüzüme karşı harika her lafında ben seni çok seviyorum diyor ama bence sevmiyor yani öyle davranıyor ay ne biliyim çok tuhaflar

bi gariplik hissediyorsan sorun vardır muhakkak..kadın özellikle nişanlılık evrensinde çeyizine aldığın yatak örtüsünün rengine bile karışıyorsa misal, evinede karışacaktır...

çok güldüm yaaa

Bekarım tam da böyle durum umarım değişmez ne diyim

Mesafeni koru enbüyük sorunbu oluo
İçli dışlı olunca herşeye karışıolar
Adamlarda anam ne derse o durumuna düşüo
Evlenmeden önce senden başkasını gelin istemem aileme iyiki sizin kızınızla evlenio başkasını Bukadar sevemezdim dien kadın şimdi beni istemîo :)
Sorun var mı dersen bende onu istemiorum

Canım şuan sevgilim o kadar karşı ki ailesene.
Araları düzelsin isterim ama bu gidişle daha da açılcak.
Adam evlenince değişmezse iyi en mantıklısı çöpsüz üzüm vallahi tövbee...

her erkek evlendikten sonra bir kaç basamak üste çıkarak ailesine daha düşkün hale gelir. ama istisnasız hepsi kıymetlidir evlendikten sonra. ben hiç aksiyle karşılaşmadım.
ha bunun denegesini kuran var, eline yüzüne bulaştırıp karısını anası için döven de var.

Canım şuan sevgilim o kadar karşı ki ailesene.
Araları düzelsin isterim ama bu gidişle daha da açılcak.
Adam evlenince değişmezse iyi en mantıklısı çöpsüz üzüm vallahi tövbee...

Hiç karışma ailesiyle ilişkisine bağırsın gitmesin oralı olma
Verdiğin akıllar gelip sonra seni tırmalıo

Evet haklısınız sanırım bunu anca aynı evin içine girince tam olarak anlayabiliriz

Annem hep derdi git öksüz yetim birini bulda hayatın boyunca kafan rahat olsun..Okuyunca anladım,geçmiş olsun sizede gerçekten iyiki kurtulmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…