Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ayşegülcügüm had, hayırlı olsun inşaallah herşey güzel olacak...
ah ahhh şu özel saglık sigortasını yaptırmadıgıma öyle pişmanımki...

Teşekkür ederim canım,
Eşim daha biz nişanlıyken yaptırmıştı, Mart'ın son haftası da sene-i devriyesiydi.
Ancak biliyorsun sağlık sigortası sadece doğumu, doğum öncesi doktor kontrollerini, yapılacak testleri, bebekler doğduğunda gerekirse küvezi ve Allah esirgesin genetik hastalıklarını kapsıyor. Hiçbir sigorta şirketi tüp bebek tedavisini karşılamıyor.

aysegülcüm sizde çook ciddi sorunlar yok dolayısıyla şansınız yüksek bence:) benimde çook şükür var sigortam çok iyi oluyor olması.

Kızlar 2 gündür dogru düzgün bişey yiyemiyordun canım feci halde pizza çekti ve süper oldu , aramızda hamişler adaylar aday adayları var ama bu lezzeetten mahrum kalmayın paylaşıyorum sizinle:)

PİZZA
Hamuru:
1.5 bardak ılık süt(yoksa ılık su), granül maya(1 küçük paket), 2 yemek kasığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 yumurta, 1 su bardağı sıvı yağ, aldıgı kadar un (yaklaşık 4-5 fincan alıyor)
Sosu:
2 kaşık domates salçası,tuz, pul biber, karabiber, azıcık kimyon, 1 kaşık şeker,2 yemek kaşığı yağ karıştırılır(bunların yerine ketçapta tercih edebilirsiniz)
İçi:
Mantar,sucuk,sosis,biber,domates,salam, vs. vs. kekik sevenlerdenseniz 1 çay kaşıgı kekik ekleyebilirsiniz,ben çok az tuzda atıyorum ,birazda kasar rendeliyorum (ama kaşarın çogunu pizza pistikten sonra serpip biraz fırında bkletince daha ii oluyor)

YAPILIŞI:
Önce ılık süt ile maya iyice karıstırılır, diger hamur malzemeleri eklenir poğça hamuru kıvamında bir hamur elde edersiniz.hamur tepsiye en ince şekilde yayılır
hazırlanan sos sürülür
İç malzeler derince bir kabın içine dogranır ve harmanlanır ve hamurun üstüne serpiştirilir
150-160 derece fınrında pişirilir...
AFİYET OLSUN:)

Merhaba Vanilya;
Ne kadar güzel sayılarınızı arttırabilmişsiniz:) Umarım herşey yolunda gider ve yine umarım eşin de yanında olur:)
Kabaca: Kadınlar yumurta rezervleriyle doğarlarmış, ergenlikten itibaren de her ay bu rezervden yumartalar gelirmiş, menapoz da yumurta rezervinin bitmesi demekmiş. Gebe kalmada kadının yaşı çok önemli. 25 yaşındaki bir kadının yumurtaları 25 yıllık, bizim yumurtalarımız da 37 yıllık.. Yani bayat :kedi: Doğal olarak benim de yumurta sayımda azalma vardı. Ben bir süredir havuç suyu içiriyorum eşime. Mystrryy eşine meyve suyu kürü yapmış ve folik asit içirmiş :) Bende eşime folik asit verdim sabah.. Bu senin için değilmiydi dedi, artık sende içeceksin dedim. Canım kocam içiverdi:)
Daha iki haftadan fazla süremiz var bir de keçiboynuzu da deneyeyim. Nasıl yaptığını benimle paylaşırmısın lütfen?

Mystryy hayirli ugurlu olsun, buyusun bebek olsun, evlat olsun, anali babali ve cok mutlu buyusun insalllah :) Insallah seninle birlikte gunleri sayacagim ben de, su anda tedavi surecinde sadece ikimiz variz diye anliyorum. Benim bugunku duruma gore pazartesi ya da sali yumurtalar alinacak, ama sonra ne olur kimbilir, 3. gun mu 5. gun mu embriyolar olur bilinmez. ben engec mayisin 14 unde hamileyim diyebilmeyi umuyorum.

Utkumm senin pizza tarifini gorunce aklima bir reklam geldi. Ev hanimlarinin sigortali olmasi uzerine. Kucuk oglan cocugu kiza, benim babam dr diye boburleniyor. Kiz da basliyor saymaya; benim annem hem dr hem ogretmen hem asci hem ayakkabi baglayici vs vs vs.
Sende hem ogretmen hem yazar hem arastirmaci hem hamarat hem bilgili... ))

Afiyet seker olsun canim.

Vanilya'cim sana da hayirli olsun tedavin. Hepimizin gonulden diledigi gibi saglikla ve mutlulukla en kisa zamanda bebisinle olursun umarim.
Sevgiler

Benim muhtemelen haziranin ilk haftasi olacak transferim. Tabi Aydin Beyin programini da ogrenmem gerek.
Sizler hapi biraktiktan kac gun sonra regl oldunuz? Ben belki 21+ 5 falan yapacagim. Tarihi ayarlamam gerekiyor. Haziranin 1'ine kadar doluyum. Umarim o hafta Aydin bey amerikaya gitmez.

Amann hersey nasip kismet. Bende sikildim artik surekli programli yasamaktan. Olacagi varsa olur.
:))

Ne guzel programini yapmissin, bundan sonrasi Allaha kaliyor.
hersey dogru zamaninda oluyor ne bir gun erken ne bir gun gec.
Vakti geldiginde ki, bazen planimizdan farkli olabiliyor bu vakit, hersey oluveriyor...ama ne kadar boyle dusunsem de icimden bir ses surekli insallah ARTIK vakti gelmistir diyor :) kendimi bildim bileli cocuklari cok sevdim, ve hep cocuk istedim. Esimle bulusup ailemizi kurmak ve denemek ancak kismet oldu, gec oldu ama cok sukur ki deneyebiliyorum en azindan. Buradan sonrasi Allahin takdiri...

Orhan Veli'nin bir siiri geldi aklima:

her şey birdenbire oldu.
birdenbire vurdu gün ışığı yere;
gökyüzü birdenbire oldu;
mavi birdenbire.
her şey birdenbire oldu;
birdenbire tütmeye başladı duman topraktan;
filiz birdenbire oldu, tomurcuk birdenbire.
yemiş birdenbire oldu.

birdenbire,
birdenbire;
her şey birdenbire oldu.
kız birdenbire, oğlan birdenbire;
yollar, kırlar, kediler, insanlar...
aşk birdenbire oldu,
sevinç birdenbire.

:)
ben bu siiri ne zaman okusam umut kaplar icimi :)

herkese merhaba... gerçekten ara verince yakalayamaz oldum gelişmeleri. 1 haftadır yoktum ve hamileler, transferler oh bir bereket, bir bereket ne güzel...

utkum çok geçmiş olsun. ama ağlayıp, kendini yıpratmana çok kızdım. olumsuz varsayımlara kendini kaptırıp, bebişlerinin de canını sıkmışsın. endişelerini derine taşımamaya çalışıp, hep pozitif düşünmelisin. gerçekten olmamış bir şeye ağlanır mı hiç. bak emin ol herşey yoluna girecek, sen yeterki moralini iyi tut.

mysteryy güzel habere az kaldı. gruba pozitif enerji kattın tavsiyelerinle ve şimdi de senin de o tavsiyelere uyma zamanın geldi. hadi bakalım... ladybird senin hayatında benimki kadar yoğun ve en kolay ertelediğim şey benim de hep bebek oldu. ama artık bu ay hiçbir şeyi gözüm görmüyor benim. açıkçası anne olmayı hiçbir başarıya değişmeyeceğime karar verdim. ama yine de bunu kendime sık sık hatırlatmazsam hayatına akışına kaptırabiliyorum ne yazık ki kendimi...

benim mcrogynon pazar gece bitti, bugün de başladı reglim. ama enteresan bir şey var ilacı kullandığım sürece hep lekelenmeler oldu, sanki bir önceki regl hiç bitmedi. anlamadım artık gidince aydın beye soracağım.

bu arada kızlar, eşinize yaptığınız kürler etkisini ancak 3 ay sonra gösterecek, o yüzden boşyere yormayın adamcağızları. nasıl komplike bir yapıysa, bugün varolan spermi vücut 3 ay önce üretiyor aslında.

hepinizi öpüyor, yenilere hoşgeldiniz diyorum. hepimize mayıs uğurlu gelecek inşallah.

Günaydın Kızlarrr;
Bebişleri olanların bebişlerinin bayramı kutlu olsunn..
E olmayanların da kutlu olsun:lepi:

günaydıınn.vanilya yumurta toplamana az kalmış heyecanlanıyor insan ya da merak ettiğimiz için.asıl ben ertesi gün heyecanlanmıştım embriyo durumunu öğrenmek için allahtan çok bekletmediler saat 10 da aramışlardı.mayıs 14 te inşallaah sevinç çığlıkları atıcaz.
laydbird inşallah aydın beye denk gelir tranferin sen ne kadar programlaya çalışsanda bazen hayat süpriiz diyor o yüzden bırak akışına...
gece canım bencede anne olmak hiçbir başarıya değiştirilmez haplar bitmiş ne zaman gidiceksin aydın beye? gece duymuştum spermlerin 3 ayda üretildiğini ama bu arada benim eşime uyguladığım kür işe yaradı testinde bayyaa fark var sayısı artmış bence denemekten birşey çıkmaz üstelik biz 3 ay önceden başlamamıştık.

kızlarr hava çok güzel çıkın gezin benim içinde gezin ben hala yatıyorum gerçi bilmiyorum yatmammı lazım yoksa kalksam olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…