ayşegülcügüm had, hayırlı olsun inşaallah herşey güzel olacak...
ah ahhh şu özel saglık sigortasını yaptırmadıgıma öyle pişmanımki...
ben de eylul sonunda evlendim yaslarimiz da ayni, biran kendimi okur gibi oldum :)ama esimle benim yumurta sperm durumlarimiz sizden biraz farkli. benim yumurta durumumda azalma var, esimde de sperm sayisi cok iyi degil (di ). Ben bu ay tedavideyim, onumuzdeki hafta yumurtalarim toplanacak insallah. Esimin yumurta gunu burada olamama riski oldugu icin bugun de sperm verdi ve dondurttuk, ayni zamanda da 2.defa spermiyogram yaptirdik, bu arada 2 aydir keciboynuzu kuru yapiyorduk, sonuc cok iyilesmis gorunuyor. ileri ve yavas hareketli toplami 22% den 50% ye yukselmis genel sayi da 34 milyondan 49 milyona yukselmis. benim yumurta sayimda genel bir dusus olmasi disinda bilinen bir sorunum olmadigi icin bana guzel moral oldu. Eger bu ay tutmazsa kendimiz denemeye devam edebilme umudum var hic degilse :) Keciboynuzu kurunu herkese siddetle tavsiye ediyorum, ise yariyor ve cok kolay.
Kızlar 2 gündür dogru düzgün bişey yiyemiyordun canım feci halde pizza çekti ve süper oldu , aramızda hamişler adaylar aday adayları var ama bu lezzeetten mahrum kalmayın paylaşıyorum sizinle:)
Mmmmmmmmm, kokusu geldi.. Afiyet olsun:)
yumurtalar yavas yavas buyuyorlar ama 6 tane yumurta var buyuyen...
Günaydın Kızlarrr;
Bebişleri olanların bebişlerinin bayramı kutlu olsunn..
E olmayanların da kutlu olsun:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?