laydbird cumartesi evden çıkmak için erken olur diye çekindim ama sonra tekrarlayalım nolur tabii önce isimlerimizi ve resimlerimizi görebilim birbirimizin caddede göğsümüzde karanfille beklemeyelim.
ayşegülpolat ve laydbird tarihlerinizin birbirine yakın olduğu için bize çifte heyecan ve mutluluk yaşatıcaksınız inşallah.laydbird senin için bir nebze daha rahat olucak en azından iğneler yok vee aydın beyin söylediği dondurmuşlarlada şans oldukça iyiyimiş.bana şimdi tek embriyo transfer ettiler malesef kanundan dolayı olmazsa 6 tane donmuşum var 2 tüpte dondurcaklarmış tutmazsa 1 tane daha transfer o da tutmazsa 3. deneme olacağı için 2 tane daha bakalım yaşayıp görücem.
bugün dinlenmemi yarından itibaren sakin normal hayatıma dönebileceğimi söylediler ama ben gelecek hafta için rapor aldım evde sakin sakin geçirmek istiyorum bu süreci evden çalışırım diye düşünüyorum topladım dosyalarımıda çok sıkılırsam çarşamba gününden itibaren giderim işe birde açıkcası işimi çok suistimal etmek istemiyorum soğulsun anlayış gösterdiler ama eğer olumsuz olursa tekrar izin ya da rapor almak zorunda kalabilirim tekrar denemek için.işimide seviyorum bakalım psikolojime göre giderim veya gitmem nasıl olsa raporum var.bugün çok yeni olduğu için daha kolay geçiriyorum vakit azaldıkça heyecan dorukta olucaktır mutlaka.valla herşey galiba psikolojik habire yemek istiyorum durum fena fil gibi olucam böyle giderse oysaki önceki hamileliliğimden tecrübeliyim kilo almamam lazım sonra vermek çok zor oluyor tedavide 1-2 kilo ekledi şu an hayatımda ilk defa tam 59 kiloyum üsrelik boyum da öyle sırma değil hani 1.65 sadece.eşime hastanede transferden sonra dinlenirken dedimki hayatım ben aş ermeye başladım bu hamilelik çok acıktırıyo beni dedim öldü gülmekten neyse olumlu düşünmek zorundayım ki olumlu olsun.
olalım utkumm onlar kadar tatlı ve iyi olalım inşallaah.
süper yaaa ecnebiyim ben ecnebii çok tatlılar ailelerimiz benim canım annem usb min kapağını açıp aşağıya doğru sallamış içinde uç kalmamış diye hoop çöpe atmış boş uç kutusu sanıp:)) o günden sonra hırs yaptı şimdi bilgisayarı elinden düşürmüyor.
laydbird cumartesi evden çıkmak için erken olur diye çekindim ama sonra tekrarlayalım nolur tabii önce isimlerimizi ve resimlerimizi görebilim birbirimizin caddede göğsümüzde karanfille beklemeyelim.
ayşegülpolat ve laydbird tarihlerinizin birbirine yakın olduğu için bize çifte heyecan ve mutluluk yaşatıcaksınız inşallah.laydbird senin için bir nebze daha rahat olucak en azından iğneler yok vee aydın beyin söylediği dondurmuşlarlada şans oldukça iyiyimiş.bana şimdi tek embriyo transfer ettiler malesef kanundan dolayı olmazsa 6 tane donmuşum var 2 tüpte dondurcaklarmış tutmazsa 1 tane daha transfer o da tutmazsa 3. deneme olacağı için 2 tane daha bakalım yaşayıp görücem.
Merhaba Ladyybird;
Evet çok komik oldu.. Uzun zamandır bu kadar içten bir kahkaha atmamıştım:)
Doğru haplardayım. Yarından itibaren 10 adet doğum konrol hapım kalıyor. Akabinde de 3-5 gün içerisinde regli olmam gerekecek. Yani 13-15 gün sonra hastanede olup tedaviye tam anlamıyla başlamış olacağım.
Utkum ve Sancux'la beklediğiniz zamanları biliyorum, hepsini okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam ilk kraliçe sen olmuştun di mi:) Sonrasını hatırlamayalım.. Bu sefer hayırlısıyla herşey güzel olacak inşallah.
Önden gitmek de, geriden takip etmek de zor:)
Hani eskiler derler ya, bizim kırkımız karışacak
Biz de aynı zaman dilimi içinde birlikte bekleyeceğiz bebeklerimizi, birlikte heyecanlanacağız canım..
Ayy içim bi tuhaf oldu..
Bir de ben hiç doğum kontrol hapı falan kullanmamıştım, 3. ve 4.günden itibaren değişiklikler hissettim kendimde, bahardandır falan dedim.. ama ı--ııhhh bu haplardan:)
Fakat bir hafta içinde adapte oldu vücudum..
Sizler çok iyi geliyorsunuz bana... Yazdıklarınızı okumak çok mutlu ediyor beni.
Sırıtarak dolaşıyorum evin içinde.. Aynada kendimi gördüğümde de gülüyorum halime:)
Bu arada biz Temmuzda Kurtköy'den evimizi aldık ve Eylül ayında da evlendik. Kurtköyü çok seviyoruz, eşimin işi Tuzla'da, ben de işlerimi ortaklarıma yükledim ve part time gibi çalışıyorum, sadece toplantılara katılıp, periyodik eğitim seminerleri veriyorum. Yani sabah git akşam gel değil. Bebek hazırlıkları için buna ihtiyacım vardı. Böyle çok iyi oldu. Veee 2 ay evvel anneciğim ve babacığımın avrupa yakasındaki evlerini sattık ve alt dairemizi aldık onlara. Cumartesi günü de Avşa'ya yazlığa yolcu edeceğiz. Bİr erkek kardeşim var ABDde. Yeni kız bebekleri oldu.. Hala oldum. Henüz görmedik bebişi ama bebişle birlikte annem ve babam da bilgisayar kurdu olmaya başladılar.. Ehh bilgisayarı açıp kapatmayı, internete bağlanmayı, msnyi açmayı ve kamera teklifine cevap verip torunlarını kameradan görebilmeyi öğrenmeleri büyükk başarı:)
Ağustosun 22'sinde de ABD'ye gidecekler 6 ay kalacaklar..
Yani anlayacağınız alt katımızı aldık ama onlar tedavim boyunca yanımda olmayacaklar.. İnşallah doğumdan evvel gelecekler.
Kısacası bu süreçte sadece eşim ve sizler destek olacaksınız. Olursunuz di mi
Başka kimsem yoka.s.
laydbird bizim de annemle aramızda deriin bir aşk var sorma allah ayırmasın inşallah onunla beni.çok düşkünüm canım anneme bebeğimde beni öyle sevsin inşallah.
aysegülpolat sen daha çok yeni evlisin canım.ayy kıskandım ne güzel altlı üstlü oturmanız ne güzel benim annem uzakta malesef ama sık sık geliyor yanımıza.işinde rahatmış şanslısın.sizin sorununuz neydi hatırlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?