Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar bizde bir gün annelerimiz gibi olacagız şimdi herşeyi biliyor olmamıza güvenmeyelim, onların zamanında kimbilir ne teknolojik gelişmeler olacak, şimdi bizi kıvratan sıpacıklardabize gülecek:))
ay birdn 30 ıl sonrasına gitmiş gibi oldum

yaa evet ben bayılırım temiz pak adamlara aydın bey hakikatten aynen anlattığın gibi ve çok özenli bugün transferde hemşire önümdeki örtüyü biraz erken kaldırdı diye uyardı anladı kendimi tuhaf hissettiğimi e tabi hissediyo insan 5 kişi bi odada ben bacaklarım açık cıbıl cıbıl fena oluyor insan.
ayşegülpolat bende hiç kullanmamıştım doğum kontrol hapı ama takma yan etkilere bunlar bebişlerimize ulaşmak için aşamalar ben kendimi oyun gibi hissediyorum sürekli aşama atlıyorum:))))

inşallah senin bebeğinle birlikteliğin bu denemende başarıyla sonuçlanır, diğerlerini kardeş istediğin zaman kullanırsın tek embriyoda ihtimal azalıyor deniyor ama bence tek olması daha iyi.
tabi utkumda olduğu gibi doğal sürprizlere açığız. ikiz her zaman çok cazip görünüyor ama hem gelişimi zor, anne ve bebekler açısından, (sonuçta 10 kiloyu karnında taşıyabilmek de güç ister) hem doğum sonrası bakımı zor.

sağlıklı olsun, tek olsun benim olsun :)
sancux'cum senin hayalinde bir kız bir erkek ikiz, inşallah senin gibi herkes hayalini yaşama fırsatı bulur.

Evett canım her daim olumlu düşün lütfen.
Kendini hiç yormadan ufak ufak çalışabilirsin evde. Teste kadar vakit hiç gecmeyecek gibi gelecek. Madem işini seviyorsun işe de rahatlıkla gidebilirsin, kafanı dağıtman, düşünmemen için iş iyi gelecektir sana. İnsanlar 1 saat bile izin almakta zorlanabiliyorlar. Bak ne kadar şanslısın ki halden anlayan, anlayışlı insanlarla birlikte çalışıyorsun.
Boyuna göre kilo da gayet normal.. Tabiii canının istediğini ye, naz yap, aş er... Keyfini çıkar canım. Bir süre geçtikten sonra kontrol altına alabilirsin yeme isteğini.
Ben 168 boy ve 60-61 kg civarındayım. Tabii ki hormon ilaçları, iğneler vücutta ödem yapabiliyor. Tedaviye başlayacağım için sağlam adımlarla gitmek istedim ve 1 aydır Nurhan Hanım diye çok cici bir beslenme ve diyet uzmanına gidiyorum. Hamileliğim boyunca da devam edeceğim.
Şeyyy hamilelik seni çok acıktırıyormuş ama emin ol yakında hamile olacağım düşüncesi de beni acıktırıyorcokacimcoook

aysegülpolat yiyelim o zaman arkadaşım amaaan veririz sonra.benim görümcem acayip kilo almıştı hamileliğinde şimdi benden ince maşallah.

olalım utkumm onlar kadar tatlı ve iyi olalım inşallaah.

sadece anne olalım
sanırım anne olmak istememin asıl sebebi de annem. sizlerde aynı hislerdesinizdir. ben en çok annemi seviyorum bu dünyada. ve birileride beni böyle severse ne güzel olur diye düşünüyorum. (eşim duymasın bunları, onu da çok seviyorum çünkü annemden sonra 2. sırada :) ve anneme de söylemiştim insan annesinden çok birini sevemez diye. o da bana sevgi aşağı doğru akıyor, insan evladını daha çok seviyor demişti. kısaca annem bana ben anneme büyük aşk içersindeyiz :)))
ben henüz anne olamadım ama hepimiz bir gün olacağız. en çok evlatlarımızı seveceğiz sanırım, onlar da bizleri...
umarım bu duyguları hepimiz yaşarız...

Bu arada biz Temmuzda Kurtköy'den evimizi aldık ve Eylül ayında da evlendik. Kurtköyü çok seviyoruz, eşimin işi Tuzla'da, ben de işlerimi ortaklarıma yükledim ve part time gibi çalışıyorum, sadece toplantılara katılıp, periyodik eğitim seminerleri veriyorum. Yani sabah git akşam gel değil. Bebek hazırlıkları için buna ihtiyacım vardı. Böyle çok iyi oldu. Veee 2 ay evvel anneciğim ve babacığımın avrupa yakasındaki evlerini sattık ve alt dairemizi aldık onlara. Cumartesi günü de Avşa'ya yazlığa yolcu edeceğiz. Bİr erkek kardeşim var ABDde. Yeni kız bebekleri oldu.. Hala oldum. Henüz görmedik bebişi ama bebişle birlikte annem ve babam da bilgisayar kurdu olmaya başladılar.. Ehh bilgisayarı açıp kapatmayı, internete bağlanmayı, msnyi açmayı ve kamera teklifine cevap verip torunlarını kameradan görebilmeyi öğrenmeleri büyükk başarı:)
Ağustosun 22'sinde de ABD'ye gidecekler 6 ay kalacaklar..
Yani anlayacağınız alt katımızı aldık ama onlar tedavim boyunca yanımda olmayacaklar.. İnşallah doğumdan evvel gelecekler.
Kısacası bu süreçte sadece eşim ve sizler destek olacaksınız. Olursunuz di mi
Başka kimsem yoka.s.

Aşk olsunn sana... Hani hep güzel şeyler düşünecektik? Tutmazsa ne demek? TUTTU BİLE CANIM.. Hem de sımsıkı tuttu:CüvCüv:

sadece bir ay kullanılacak haplar, o nedenle yan etkileri görmezden gelmek lazım. ben ilk evlendiğimde kullanmıştım, şimdi görüyorum ne kadar gereksiz bir hareketmiş bende de şişkinlik yapmıştı. (yasmin kullanmıştım) göğüslerim büyümüştü. (bu güzel bir etki :) onun dışında bir etki hatırlamıyorum, umarım sende de fazla etki olmaz.

karışsın kırklarımız, bi dolu hatun ve bi dolu bebek buluşuruz artık, hehehhh :))

gerçekten bu site ve sizler de bana aynı pozitif enerjiyi veriyorsunuz, hep mutluluk saçalım :))) hep gülümseyelim, arada ufak tefek endişeler olsun sadece, fazlası değil..

tabiki sana destek olacağız, sakın kendini yalnız hissetme...annenlerde döneceklerdir bebişko doğmadan, hiç annen seni bırakıp gidebilir mi??
öpüyorum ..

laydbird bizim de annemle aramızda deriin bir aşk var sorma allah ayırmasın inşallah onunla beni.çok düşkünüm canım anneme bebeğimde beni öyle sevsin inşallah.
aysegülpolat sen daha çok yeni evlisin canım.ayy kıskandım ne güzel altlı üstlü oturmanız ne güzel benim annem uzakta malesef ama sık sık geliyor yanımıza.işinde rahatmış şanslısın.sizin sorununuz neydi hatırlayamadım.

Aslında elle tutulur bir sorunumuz yok mystrryy.. Eylül sonunda evlendik, ben 37 yaşındayım 72 doğumluyum, eşim de 42 yaşında. Aralık, Ocak ve Şubat ayında korunmadık ama gebelik oluşmadı. Eşimin arkadaşları sperm testi yaptır bi an evvel demişler. Biz de sperm testi yaptırdık ve sperm sayısının normal olduğunu ancak iltihap olduğunu 3 haftalık antibiyotik tedavisi gerektiğini öğrendik. Akabinde test tekrarlanacaktı.. Bu arada benim önceki yıl yaptırdığım özel sağlık sigortam da bitmek üzereydi ve müşteri temsilcimiz başak hanım doğum olup olmayacağını sormuş eşime. Eşim de 3 aydır olmadı diyince, Aydın Beyin kendi doktoru olduğunu bir görüşmemizi ve doğum teminatını alıp almayacağımızı da sormamızı istedi. Aydın Bey ile böylelikle tanıştık. Sperm testini yeniletti, 1999 yılında miyom ameliyatı olduğum için benden de rahim filmi ve bi kaç kan testi istedi. Sonra sonuçları değerlendirdik. Değerlendirme randevumuzda beni muayene de etti. Tüplerim açık. Muayenede sağ yumurtalıkda 5 yumurta vardı, sol yumurtalık da biraz rahmin gölgesinde ve rahme yapışık gibir göründü içide de 3 yumurta. 25 yaşında bir bayanın sağ ve solda 7-8 olmak üzere 15in üzerinde yumurtası olduğunu bu sayının biraz az olduğunu söyledi. Eşimin sperm testi sonucunun da normal sınırın üzerinde olduğunu ancak hızlı koşan spermlerin onları istediklerinin altında olduğunu söyledi. Normalde hızlı koşan spermler yüzde elli olması gerekirken bizim yüzde otuz ve yavaşlarla birlikte yüzde elli yapıyor.. Neysseee 6 ay daha deneyin normal yoldan yüzde yirmi şansınız var dedi. Altı ay sonrasında eğer olmazsa ya aşılama ya tüp bebek tedavisine başlarız diyince ben de ağlamaya başladım. Aydın Bey baktı ki hassasiyet derecesi çok yüksek.. Yok yok 6 ay sonunda tüp bebek yaparız , aşılama seni çok hırpalar dedi.. Eşim de vakit kaybetmeyelim bu ay da gebe kalmazsa tüp bebeğe başlayalım hocam diyince bende regli olunca süreç başladı canım:)
Haaaa en önemlisi sağlık sigortasını da konuştuk doğum teminatı alalım mı diye.. Aydın Bey " Alın tabii çocuklar, bu sene gebe kalmazsanız ben bu işi bırakırım" dedi.. Biz de soluğu evde aldık.. Şimdi de doğum kontrol haplarına başladım işte:) Çok hızlı ve okumadan yazdım, kafanız karışmamıştır umarım.. Ama Durum budurrr

ayşegülcügüm had, hayırlı olsun inşaallah herşey güzel olacak...
ah ahhh şu özel saglık sigortasını yaptırmadıgıma öyle pişmanımki...

ben de eylul sonunda evlendim yaslarimiz da ayni, biran kendimi okur gibi oldum :)ama esimle benim yumurta sperm durumlarimiz sizden biraz farkli. benim yumurta durumumda azalma var, esimde de sperm sayisi cok iyi degil (di ). Ben bu ay tedavideyim, onumuzdeki hafta yumurtalarim toplanacak insallah. Esimin yumurta gunu burada olamama riski oldugu icin bugun de sperm verdi ve dondurttuk, ayni zamanda da 2.defa spermiyogram yaptirdik, bu arada 2 aydir keciboynuzu kuru yapiyorduk, sonuc cok iyilesmis gorunuyor. ileri ve yavas hareketli toplami 22% den 50% ye yukselmis genel sayi da 34 milyondan 49 milyona yukselmis. benim yumurta sayimda genel bir dusus olmasi disinda bilinen bir sorunum olmadigi icin bana guzel moral oldu. Eger bu ay tutmazsa kendimiz denemeye devam edebilme umudum var hic degilse :) Keciboynuzu kurunu herkese siddetle tavsiye ediyorum, ise yariyor ve cok kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…