Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlaar sormak için çok erken ama 5. gün transferinde 10. gün test yapılıyormuş galiba doğtu mu?

Mystryy;
Forumun 160. ve 180. sayfalarında test ile ilgili bazı bölümleri çıkardım senin için..

Ben dayanamayip 10. Gun idrar testi yapabilirim bazen cikiyormus
bazı gruptaki kızlar 10. gün idrar testi yapıyorlar morallerini bozuyorlar hayal kırıklıgı vs.. ben bunu hiç dogru bulmadım, zaten cıkma ihtimali düşük neden durduk yere moral bozalım ki degil mi?
Cikmaz ise moral bozmamak lazim ben zaten onu goze aliyorum.
Cikarsa dogru oluyormus, cikmaz ise dogru olmayabilir kanda cikabilirmis
son olarak 10. gun idrar testi yaptirmaktansa kan tahlili yaptirmak daha mantikli olabilir gorusundeyim..
kesin sonuc cunku kan testi, hatta bence 8. gun bile sonuc verebilir. 5 yada 10'un uzerinde olmasi yeterli
Bence idrar testi yaparsaniz moral bozmayin. Kan testi gercek sonucu verir

sağol canım benim bulmuşsun yollamışsın valla bende galiba 10. gün yani haftaya pazar kan testi yaparım.

Mystrry;
Transfer sonrasında ne yapıp - ne yapmayacağınla ilgili bilgi vermişlerdir hastanede muhtemelen.
Burada da tecrübeli arkadaşlarımız tecrübelerini paylaşır bilgilendirirler seni..
Malum ben pek yeni ve bilgisizim:)
Sen bu sürede güzeellce dinlen, kendin yormamaya çalış..
Benim anladığım : teste kadar geçecek olan zaman en ZOR olanıymış:)
Hep güzel şeyler geçir aklından tamam mı canım

Size bugün yaşadığım birşeyi anlatayım da gülün kızlar:
Anneciğim ve babacığım emekli ilkokul öğretmenleri. 59-60 yaşlarındalar.. Eh artık yakın gözlükleri, teknolojiden uzak olma , edi-büdü durumları mevcut:)
Bugün öğle sonrasında anneciğime uğradım bi soluk..
Tedaviye başlayacağımızla ilgili bilgisi yoktu. Çok yüzeysel geçmiştim üzülmesinler diye.. Bugün güzelce anlattım. Aydın Beyden, ASM'den, çalışan ekipten, sürecimizin nasıl devam edeceğinden, neler olacağından vs bahsettim.
Sonra sıra size geldi Utkum, Umut, Sancux, Mystrry... durumlarınızdan, yaşadıklarınızdan bahsettim ve sabah 09.45de Mystrry'nin transferi olacak onu merak ediyorum dedim..
Annem: Ay ne güzel arkadaş olmuşsunuz kızım, birbirinize destek olursunuz, Utkum ve Umut Türk diğerleri ecnebi herhalde... demez mi:)
Koparttı beni:dance:

Mystry, oncelikle hayirli olsun. Insallah bebeginle 9 ay ic ice olursun.
Canim, Aydin Bey 12. gun test istiyor. Zaten kontrol icin 2 gun sonra tekrar gitmen gerekecek. 10. gun yaptirirsan da gene 12 ve 14 u isteyebilir. Ben 6. gun kan testinde pozitif sonuc gormustum ama Aydin Bey benim bu kadar erken davramami onaylamamisti. Her neyse simdi gunler gecmek bilmeyecek heyecanli bekleyisle :)) Sen icinden ne zaman geciyorsa o zaman git test yaptirmaya. Ama idrar testi yaptirma yada negatif cikarsa idrarda sakin uzulme. Kan testi yaptir mutlaka.
Ben de heyecan yaptim simdi :))) insallah guzel sonuclanir hep beraber seviniriz.

Bu arada 1 tane mi transfer oldu? Kac tane dondurdun?
Insallah saglikla kucagina alirsin. 9 ay sonra. Ne erken ne de gec olsun :)))

Komik olmus gercekten. :))
Aydin Bey'in de bizlerden haberi var bu arada. Utkumm anlatmis benim kontrolumde de bahsetti. Siz aranizda gorusuyormussunuz sasirdim diye :))
En sonunda bir fan club olusturacagiz galiba
:))))

Seninle pek konusamadik. Haplarda oldugunu biliyorum. Benim de bugun 3. Gunum. Sanirim 31 mayis yada haziranin ilk gunlerinde olur transferim. Biz de seninle birlikte bekleriz. Utkum ve sancuxla da beklemistik test gununu :) cok guzel anlar paylasiliyor gercekten.

aysegul annene sevgiler.... valla koptum gulmekten :))
mystry kabızlık problemin olabilir ilaclardan dolayı oluyor genelde ben ilk baslarda cok zorlanmıstım normalde boyle bi problemim yoktu cunku hic sevmedigim halde sabahları ac karnına kayısı yedim ama nafile.. sonra (yanlıs hatırlamıyorsam transferden 2 gun sonra) sabahları ac karnına kayısı yedikten sonra bitter çikolata ye ustune 1 bardak ılık su ic dediler ve yarım saat sonra cıktım tuvalate ve bi daha da kabızlık problemim olmadı dr soylemistir mutlaka ama sakın zorlama kendini bi de bilgisayarın belinden yüksekte olsun kucagına falan koyma yani cep telefonu, bilgisayar,vb elektroniklerden korunun demisti tv de izledigim bi tup bebek dr.u
sana iyi dinlenmeler canım...
3 gun tatilim internete girmeye fırsatım olurmu bilmiyorum kendinize iyi bakın kızlar hepinizi opuyorum a.s.

bugün dinlenmemi yarından itibaren sakin normal hayatıma dönebileceğimi söylediler ama ben gelecek hafta için rapor aldım evde sakin sakin geçirmek istiyorum bu süreci evden çalışırım diye düşünüyorum topladım dosyalarımıda çok sıkılırsam çarşamba gününden itibaren giderim işe birde açıkcası işimi çok suistimal etmek istemiyorum soğulsun anlayış gösterdiler ama eğer olumsuz olursa tekrar izin ya da rapor almak zorunda kalabilirim tekrar denemek için.işimide seviyorum bakalım psikolojime göre giderim veya gitmem nasıl olsa raporum var.bugün çok yeni olduğu için daha kolay geçiriyorum vakit azaldıkça heyecan dorukta olucaktır mutlaka.valla herşey galiba psikolojik habire yemek istiyorum durum fena fil gibi olucam böyle giderse oysaki önceki hamileliliğimden tecrübeliyim kilo almamam lazım sonra vermek çok zor oluyor tedavide 1-2 kilo ekledi şu an hayatımda ilk defa tam 59 kiloyum üsrelik boyum da öyle sırma değil hani 1.65 sadece.eşime hastanede transferden sonra dinlenirken dedimki hayatım ben aş ermeye başladım bu hamilelik çok acıktırıyo beni dedim öldü gülmekten neyse olumlu düşünmek zorundayım ki olumlu olsun.

süper yaaa ecnebiyim ben ecnebii çok tatlılar ailelerimiz benim canım annem usb min kapağını açıp aşağıya doğru sallamış içinde uç kalmamış diye hoop çöpe atmış boş uç kutusu sanıp:)) o günden sonra hırs yaptı şimdi bilgisayarı elinden düşürmüyor.

canım öncelikle teşekkür ederim. kendime sınır koydum idrar testi yasak idrar tesi yapmamaya dayanırsan 10. gün kan testi yaptırabilirim diye bakalım ne kadar sadık kalıcam işin tharik edici kısmı benim eşim eczacı testler gözümün önünde yook benim 10 gün o eczaneye gitmem yasak.

olacak canım, herşeyin en güzeli olacak. sen en cici çocukları hak ediyorsun. doğuştan bir annesin sen :)) duygusal arkadaşım benim..

umut sağol canım tavsiyeler için hemen eşimi aradım gelirken kayısı ve bitter çikolata al diye yaa benim aslında kronik kabızlık sorunum var ama bu sabah çok şükür çıktım transferden önce inşallah olmaz öyle bir sorun.bilgisayarda belimden yukarıda ama açmazsam çıldırırım.
Bu arada kızlar ben hepinizi çok merak ediyorum malesef deşifre edemiyoruz burdan kendimizi ama bir gün mutlaka tanışmak istiyorum hepinizle.

laydbird cumartesi evden çıkmak için erken olur diye çekindim ama sonra tekrarlayalım nolur tabii önce isimlerimizi ve resimlerimizi görebilim birbirimizin caddede göğsümüzde karanfille beklemeyelim.

ayşegülpolat ve laydbird tarihlerinizin birbirine yakın olduğu için bize çifte heyecan ve mutluluk yaşatıcaksınız inşallah.laydbird senin için bir nebze daha rahat olucak en azından iğneler yok vee aydın beyin söylediği dondurmuşlarlada şans oldukça iyiyimiş.bana şimdi tek embriyo transfer ettiler malesef kanundan dolayı olmazsa 6 tane donmuşum var 2 tüpte dondurcaklarmış tutmazsa 1 tane daha transfer o da tutmazsa 3. deneme olacağı için 2 tane daha bakalım yaşayıp görücem.

Merhaba Ladyybird;
Evet çok komik oldu.. Uzun zamandır bu kadar içten bir kahkaha atmamıştım:)
Doğru haplardayım. Yarından itibaren 10 adet doğum konrol hapım kalıyor. Akabinde de 3-5 gün içerisinde regli olmam gerekecek. Yani 13-15 gün sonra hastanede olup tedaviye tam anlamıyla başlamış olacağım.
Utkum ve Sancux'la beklediğiniz zamanları biliyorum, hepsini okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam ilk kraliçe sen olmuştun di mi:) Sonrasını hatırlamayalım.. Bu sefer hayırlısıyla herşey güzel olacak inşallah.
Önden gitmek de, geriden takip etmek de zor:)
Hani eskiler derler ya, bizim kırkımız karışacak
Biz de aynı zaman dilimi içinde birlikte bekleyeceğiz bebeklerimizi, birlikte heyecanlanacağız canım..
Ayy içim bi tuhaf oldu..
Bir de ben hiç doğum kontrol hapı falan kullanmamıştım, 3. ve 4.günden itibaren değişiklikler hissettim kendimde, bahardandır falan dedim.. ama ı--ııhhh bu haplardan:)
Fakat bir hafta içinde adapte oldu vücudum..
Sizler çok iyi geliyorsunuz bana... Yazdıklarınızı okumak çok mutlu ediyor beni.
Sırıtarak dolaşıyorum evin içinde.. Aynada kendimi gördüğümde de gülüyorum halime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…