kızlaar sormak için çok erken ama 5. gün transferinde 10. gün test yapılıyormuş galiba doğtu mu?
seninde az kaldı inşallah beraber sevinicez.
Mystryy;
Forumun 160. ve 180. sayfalarında test ile ilgili bazı bölümleri çıkardım senin için..
Ben dayanamayip 10. Gun idrar testi yapabilirim bazen cikiyormus
bazı gruptaki kızlar 10. gün idrar testi yapıyorlar morallerini bozuyorlar hayal kırıklıgı vs.. ben bunu hiç dogru bulmadım, zaten cıkma ihtimali düşük neden durduk yere moral bozalım ki degil mi?
Cikmaz ise moral bozmamak lazim ben zaten onu goze aliyorum.
Cikarsa dogru oluyormus, cikmaz ise dogru olmayabilir kanda cikabilirmis
son olarak 10. gun idrar testi yaptirmaktansa kan tahlili yaptirmak daha mantikli olabilir gorusundeyim..
kesin sonuc cunku kan testi, hatta bence 8. gun bile sonuc verebilir. 5 yada 10'un uzerinde olmasi yeterli
Bence idrar testi yaparsaniz moral bozmayin. Kan testi gercek sonucu verir
Mystrry;
Transfer sonrasında ne yapıp - ne yapmayacağınla ilgili bilgi vermişlerdir hastanede muhtemelen.
Burada da tecrübeli arkadaşlarımız tecrübelerini paylaşır bilgilendirirler seni..
Malum ben pek yeni ve bilgisizim:)
Sen bu sürede güzeellce dinlen, kendin yormamaya çalış..
Benim anladığım : teste kadar geçecek olan zaman en ZOR olanıymış:)
Hep güzel şeyler geçir aklından tamam mı canım
Size bugün yaşadığım birşeyi anlatayım da gülün kızlar:
Anneciğim ve babacığım emekli ilkokul öğretmenleri. 59-60 yaşlarındalar.. Eh artık yakın gözlükleri, teknolojiden uzak olma , edi-büdü durumları mevcut:)
Bugün öğle sonrasında anneciğime uğradım bi soluk..
Tedaviye başlayacağımızla ilgili bilgisi yoktu. Çok yüzeysel geçmiştim üzülmesinler diye.. Bugün güzelce anlattım. Aydın Beyden, ASM'den, çalışan ekipten, sürecimizin nasıl devam edeceğinden, neler olacağından vs bahsettim.
Sonra sıra size geldi Utkum, Umut, Sancux, Mystrry... durumlarınızdan, yaşadıklarınızdan bahsettim ve sabah 09.45de Mystrry'nin transferi olacak onu merak ediyorum dedim..
Annem: Ay ne güzel arkadaş olmuşsunuz kızım, birbirinize destek olursunuz, Utkum ve Umut Türk diğerleri ecnebi herhalde... demez mi:)
Koparttı beni:dance:
Mystry, oncelikle hayirli olsun. Insallah bebeginle 9 ay ic ice olursun.
Canim, Aydin Bey 12. gun test istiyor. Zaten kontrol icin 2 gun sonra tekrar gitmen gerekecek. 10. gun yaptirirsan da gene 12 ve 14 u isteyebilir. Ben 6. gun kan testinde pozitif sonuc gormustum ama Aydin Bey benim bu kadar erken davramami onaylamamisti. Her neyse simdi gunler gecmek bilmeyecek heyecanli bekleyisle :)) Sen icinden ne zaman geciyorsa o zaman git test yaptirmaya. Ama idrar testi yaptirma yada negatif cikarsa idrarda sakin uzulme. Kan testi yaptir mutlaka.
Ben de heyecan yaptim simdi :))) insallah guzel sonuclanir hep beraber seviniriz.
Bu arada 1 tane mi transfer oldu? Kac tane dondurdun?
Insallah saglikla kucagina alirsin. 9 ay sonra. Ne erken ne de gec olsun :)))
canım benim çok teşekür ederim AYNEN DEDİĞİN GİBİ EĞER CTSİGÜNÜ KONTROLÜMÜ YAPTIRSAYDIM VE KANAMAM OLMASAYDI AYDIN BEYE GİTMEYECKTİM... Rabbim bunu bende iyi biliyor, dünden beri bende bunun farkındayım... Kanamamın hiç bir önemi yok, sadece tedbir almamız için bir vesile oldu, Allah'ın bizi sevk etmesine bakılırsa güzel şeylr olacak inşaallah. Bebeklerim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler inşaallah...
olmaaz buluşmayın kıskanırım ben.boshayallersmile
tüm hastalık grupları arasında hastalıgıyla ilgili en cok bilgiye sahip olan ve arastırma yapan hasta grubu tup bebek grubuymus:uhm:
Komik olmus gercekten. :))
Aydin Bey'in de bizlerden haberi var bu arada. Utkumm anlatmis benim kontrolumde de bahsetti. Siz aranizda gorusuyormussunuz sasirdim diye :))
En sonunda bir fan club olusturacagiz galiba
:))))
Seninle pek konusamadik. Haplarda oldugunu biliyorum. Benim de bugun 3. Gunum. Sanirim 31 mayis yada haziranin ilk gunlerinde olur transferim. Biz de seninle birlikte bekleriz. Utkum ve sancuxla da beklemistik test gununu :) cok guzel anlar paylasiliyor gercekten.
Komik olmus gercekten. :))
Aydin Bey'in de bizlerden haberi var bu arada. Utkumm anlatmis benim kontrolumde de bahsetti. Siz aranizda gorusuyormussunuz sasirdim diye :))
En sonunda bir fan club olusturacagiz galiba
:))))
Eşim de ben de Aydın Beyi çok sevdik. Çok güven veren, hiç üşenmeden her birşeyi basite indirgeyerek anlatan ve çok mütevazi bir insan. Sağolsun doktorumuz.
Haaa bir de biz eşimle Aydın Beyi hep : az evvel duştan çıkmış, traşını olmuş, losyonunu sürmüş, pırıl pırıl, steril, temiz ve pak görüyoruz:)
Hastaneye gittiğimde kulüp üyelerinin selamları var diyeyim de daha da şaşırsın:)
aysegul annene sevgiler.... valla koptum gulmekten :))
3 gun tatilim internete girmeye fırsatım olurmu bilmiyorum kendinize iyi bakın kızlar hepinizi opuyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?