Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

evin içinde ara ara dolasabilrisin, balkona falan cık, valla bende evdeyim dinleniyorum 23 nisan etkinliklerini seyrediyorum, az önce ağladım gene:)bu hamilelik insanı ne duygusal yapıyor(engelli çocukların gösterisi vardı)
ladybird canım saol iltifat etmişsin:)o reklamı bende seviyorum
Eltimin oğluda annesine: benim annem hemşire,ahçı, bir de temizlikçi diyor:))öyle tatlı söylüyorki bayılıyorum gülmekten..birde bugunlerdeki favorisi benim:) elif teyze bebekler hasta olmus öpüyümde geçsin diyor ne yiyorsa bana da getiriyor bebekler acıkmıs sende ye diye:)

kocaman meyve tabağı yapıp atayım balkona kendimi en iyisi.ağlama canım artık nolur sev karnını bebeklerini.eltinin oğlunu yerim ben:)) demek temizlikçiyiz biz..

ayşegülcüm resim küçük ama çook güzel gözüküyorsun.bana özelden mesaj açarsan facebooktan ekleyebiliriz birbirimizi.

:) Demek yediklerinden sana da getiriyor kııyamammm
Kuzenleri doğunca ne yapacak acaba:)

kocaman meyve tabağı yapıp atayım balkona kendimi en iyisi.ağlama canım artık nolur sev karnını bebeklerini.eltinin oğlunu yerim ben:)) demek temizlikçiyiz biz..

Sabah eşimi uyandırıp, göbüşünü doyurup işe yolcu ettikten sonra geçtim pcnin başına bi kaç rapor hazırladım asistanlarıma mail gönderdim.
Bende şimdiii kocamaan bi kahvaltı tabağı hazırladım, sen güzelce dinlen, balkonda temiz hava al, kendini hiç yorma.. ben öğle sonrasında söööyle bi çıkar dolaşırım seni yerinede:)

ayşegülcüm resim küçük ama çook güzel gözüküyorsun.bana özelden mesaj açarsan facebooktan ekleyebiliriz birbirimizi.

Mystryy;
Teşkkür ederim, güzel bakan güzel görür:)
Bu arada benim facebookum yok henüz.. bu konuyu ihmal ettim.
Gece gündüz çalıştığım çok yoğun olduğum bir dönemde facebook furyası başlamıştı, akabinde ev ve evlilik hazırlıkları çok vaktimi aldı, eşimin facebookunda tüm arkadaşlarım var, ortak kullanıp oradan iletişim kuruyoruz, bu nedenle gerek duymadım aslında bir türlü fırsat bulamadım dersem daha doğru olur.
Oyun oynarken zor oluyor.. bir ben bir eşim sırayla oynuyoruz:)
Önümüzdeki günlerde facebook açıp sizlere de bilgi veririm. E artık gerekiyor:)

bana özelden mesaj açarsan facebooktan ekleyebiliriz birbirimizi.[/QUOTE]

Portalı kullanmayı çok iyi bilmiyorum henüz.. Msj gönderm bölümüne girdim msn adresimi yazayım en azından diye, ama kabul etmedi..
Neymiş efendim: şimdiye kadar 33 msj yazmışım, msj gönderebilmek için 50 msj sayısına ulaşma gerekiyormuş..
Ehh tamamlayınca artık, zaten 50 ye ne kaldı :)

bana özelden mesaj açarsan facebooktan ekleyebiliriz birbirimizi.

Portalı kullanmayı çok iyi bilmiyorum henüz.. Msj gönderm bölümüne girdim msn adresimi yazayım en azından diye, ama kabul etmedi..
Neymiş efendim: şimdiye kadar 33 msj yazmışım, msj gönderebilmek için 50 msj sayısına ulaşma gerekiyormuş..
Ehh tamamlayınca artık, zaten 50 ye ne kaldı :)[/QUOTE]

:)))

ayşegül canım çok tatlısın fotoda:) ben size bişey söyliyim mi bizim hepimizde hafif çapta çılgınlık var ondan böyl uyuştu dalga boylarımız:))

bayanlar merhaba ben onbeş gündür kayınvalidemin yanındayım sizinle konuşamadım el bileklerinde sinir sıkışması vardı ondan ameliyat oldu yanında kalıyorum
dünden beri olanları okumaya anlamaya çalışıyorum bir sürü şey olmuş
umarım bu sayfadaki herkes için herşey çok güzel olur
bende doğum kontrol hapı kullanıyorum kısmet olursa 31 mayıs gibi transferim olucak

herkese merhaba tüm geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız. bende tüp bebek yaptırmak isteyen bebek diye çıldıran biriyim.. bıraktım artık gelmezse gelmez demiştim aslında çünkü çoook uğraştım doğal yolla olması için fakat bütün umudumu yitirdim artık... eşim pes etmememi söylüyor.. ayın 19 unda aytuğ kolankaya ya randevu alpı gittim fakat o da hiç içimi rahatlatmadı açıkçası.. tüp bebek topiclarinme bakarken burayı buldum.. bana yardımcı olabilecek kimse varmı acaba.. aydın arcıcı nasıl bir doktor hastayla iletişimi nasıl ki bu benim için çok çok önemli.. adapazarında yaşıyorum ulaşım açısından bide merak ettim burayı çok tersmi kalır bize gelip gitmesi başlamış olsan yumurta takibi için 2 günde bir gelmek var ya hani...sizler devlet desteğinden yararlanabildinizmi bu konuda bilgisi olan varmı?? aydın beyde tüp bebek işlemi ücretleri nasıl? sonuç alan varmı pozitif yönde? ben evliliğimin 3 yılını doldurdum hiç korunmadık ve hiç gebelik elde edemedik maalesef..

geçmiş olsun kayınvalidene zor oluyor o ameliyat sonrası annemde olmuştu.senin için de az kamış bu ayın sonunda olucaksa transfer hadi hayırlısı inşallah hamileliğimizi paylaşıcaz buradan hepbirlikte ay ay.

aydın arıcı bizce iyi bir doktor yaklaşımı son derece özenli ve çok bilgi veriyor herşeyi rahat rahat sorabiliyorsun.gidip gelme açısından sakınca olurmu bilemiyorum ama aydın beye sorarsan sana son derece samimiyetle yanıt vericeğine eminim.asm de devlet desteğinden yararlanılamıyor malesef mikroenjeksiyon 3600tl tabii yumurta dondurma ilemi yapılacaksa onun içinde ayrıca 600tl ödemen gerekiyor.

öncelikle cevabın için çok çok teşekkür ederim.. yani tüp bebek işlemi 3600 tl + dondurma için 6000 tl mi? doğrumu anladım?? bu dondurma işlemi embriyo için değilmi döllenmiş yumurta donduruluyor yani.. erkekete sperm sıkıntısı yoksa ama kadında yumurtada azalma varsa gerekli bir işlemmidir peki bu? doğrumu biliyorum emin değilim.. bide yer olarak avrupa yakasında değilmi tarif etmen mekan olarak mümkünmü canım??

600 tl kalan embriyoları dondurmak için böylece ilk transferde başarılı olamazsak iğne kullanmak zorunda kalmıyoruz ve dondurulmuş embriyolarımız transfer ediliyor.anadolusağlık merkezş gebzede suadiyede şubesş var orada muayene olabilirsin ancak işlemler için gebzeye gelmen şart.

Mystryy hayırlı olsun. Zoru atlatmışsın. Artık sadece sabır ve dinlenme.Test sonucuu bekliyoruz.Benim transfer sonrası süper gidiyordu ama iki gündür lekelenmelerim var. Ara ara çarşambaya öğeneceğiz bakalım akmı karamı.Hepinize sevgiler ve bol sabır diliyorum..

zaman zaman az miktarda olan lekelenmelerin üstünde cok durulmuyor benimde transfer sonrası 10. gün kanamam olmustu,3-4 gün sürmüştü az az...
endişelenme nilsucum yalnız dikkat et kendine ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…