600 tl kalan embriyoları dondurmak için böylece ilk transferde başarılı olamazsak iğne kullanmak zorunda kalmıyoruz ve dondurulmuş embriyolarımız transfer ediliyor.anadolusağlık merkezş gebzede suadiyede şubesş var orada muayene olabilirsin ancak işlemler için gebzeye gelmen şart.
canım yani 4200 tl gibi bir rakamdanmı bahsediyorsun yanlışmı anlıyorum ısrarla çok da sordum ama ona göre hareket etmeme gerekli yaptıran biri olarak bulunca seni merakımı mazur gör ne yapayım kafamda hep bunlarla böyle aylardır yatıp kalkınca böyle oluyor işte.. bide şu var devlet hazirana kadar 3-4 embriyo transferine izin verecekmiş diye söylendi bize poarkmedicalde ondan sonrada 2 ye düşecek haziran son denildi.. yani doğruysa zamanım yada şansım azalıyor bir başka deyişle bu konu böylemidir gerçekten nebiliyim bana sanki acele ettiriyorla hemen karar verelim diye gibi geldi.. bu işe çoğu merkez ticari bakıyor maalesef ve bu konuda hassas olan bizlere tuzak üstüne tuzaklar kurup ümitlendirip bir nevi kandırıyorlar o kadar çok şey okudumki bununla ilgili int te.güvenli bir yer olması ve doktorun işinin ehli dürüst olması gerek ama öylesini bulabilen pek nadir ne yazıkki...
anladım.. yani 4000 de ilaçlar tutsa yine 8000 küsür + yol parası..bayağı maliyetliymişSSK dan da yararlanamıyoruz..bilgiler için teşekkür ederim sağol..
ayşegül canım çok tatlısın fotoda:) ben size bişey söyliyim mi bizim hepimizde hafif çapta çılgınlık var ondan böyl uyuştu dalga boylarımız:))
bayanlar merhaba ben onbeş gündür kayınvalidemin yanındayım sizinle konuşamadım el bileklerinde sinir sıkışması vardı ondan ameliyat oldu yanında kalıyorum
dünden beri olanları okumaya anlamaya çalışıyorum bir sürü şey olmuş
umarım bu sayfadaki herkes için herşey çok güzel olur
bende doğum kontrol hapı kullanıyorum kısmet olursa 31 mayıs gibi transferim olucak
Mystryy hayırlı olsun. Zoru atlatmışsın. Artık sadece sabır ve dinlenme.Test sonucuu bekliyoruz.Benim transfer sonrası süper gidiyordu ama iki gündür lekelenmelerim var. Ara ara çarşambaya öğeneceğiz bakalım akmı karamı.Hepinize sevgiler ve bol sabır diliyorum..
mystryy anişko aday adayı nasılsınız nasıl geçti bayramınız?
anladım.. yani 4000 de ilaçlar tutsa yine 8000 küsür + yol parası..bayağı maliyetliymişSSK dan da yararlanamıyoruz..bilgiler için teşekkür ederim sağol..
aysegülcüm iyi geçti çok şükür bir günü daha devirdim.
geshenk bu arada utkumun da belirttiği gibi tabii kızlar hepinize eşimdende onay alarak ilaç ve iğneler konusunda mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım eşimin eczanesi hastaneye çok yakın aklınızda olsun bu sıkıntıyı en iyi biz bildiğimiz için seve seve destek olabiliriz.en azından biraz daha indirimli alabilirsiniz.
Ayşegül güzel özetlemiş konuyu mendil şart:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?