Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ah canım benim yardımların için çook teşekkür ederim. çok incesin.. benim için gebze daha yakın zaten.. araçlada trenlede kolay olur gidip gelmem. transfer işlemi suadiyede mi oluyor peki?? dondurulmuş embriyo da çok akıllıca.. sürekli ilaç yemektense.. fakat ikinci denemede işlem ücreti yine aynı herhalde dondurulmuş embriyo hariç değilmi? kafama yattı eşimlede konuşayım inşallah bir an evvel başlarım bende.. Allah sana hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sanırım transfer olmuş senin...

canım yani 4200 tl gibi bir rakamdanmı bahsediyorsun yanlışmı anlıyorum ısrarla çok da sordum ama ona göre hareket etmeme gerekli yaptıran biri olarak bulunca seni merakımı mazur gör ne yapayım kafamda hep bunlarla böyle aylardır yatıp kalkınca böyle oluyor işte.. bide şu var devlet hazirana kadar 3-4 embriyo transferine izin verecekmiş diye söylendi bize poarkmedicalde ondan sonrada 2 ye düşecek haziran son denildi.. yani doğruysa zamanım yada şansım azalıyor bir başka deyişle bu konu böylemidir gerçekten nebiliyim bana sanki acele ettiriyorla hemen karar verelim diye gibi geldi.. bu işe çoğu merkez ticari bakıyor maalesef ve bu konuda hassas olan bizlere tuzak üstüne tuzaklar kurup ümitlendirip bir nevi kandırıyorlar o kadar çok şey okudumki bununla ilgili int te.güvenli bir yer olması ve doktorun işinin ehli dürüst olması gerek ama öylesini bulabilen pek nadir ne yazıkki...

3600+600 tl ve tabii artı ilaçlar olarak düşün.tek embriyo transfer ediliyor kanun çoktan uygulanmaya başladı.sade 2 deneme sonrası yani 3. denemede 2 embriyo transferi yapılabiliyor. bence sen güveneceğini düşündüğün hastanelerden randevu al çoğunda ilk görüşme ücretsiz zaten ve o şekilde karar ver.

anladım.. yani 4000 de ilaçlar tutsa yine 8000 küsür + yol parası..bayağı maliyetliymiş SSK dan da yararlanamıyoruz..bilgiler için teşekkür ederim sağol..

anladım.. yani 4000 de ilaçlar tutsa yine 8000 küsür + yol parası..bayağı maliyetliymiş SSK dan da yararlanamıyoruz..bilgiler için teşekkür ederim sağol..

canım ilaçlar 4000TL falan tutmuyor (1500TL-2000 civarı)ancak bu işlemler sırasında veya hamilelik sonrasında takiplerin için ya devlette çok iyi doktorlar bulacaksın yada hiç bu işlre kalkısmadan özel saglık sigortası yaptıracaksın(tüp bebek karsılanmıyor ancak sonrasında dogumda olsun kontrollerde olsun fayda görürsün)

bende devlet memuruyum ve devletten hiçbir fayda görmedim ama eltimin kız kardeşi tedavisine erzurumda basladı, kontroller orda yapıldı (üniversite hastanesinde, raporu vardı ilaçlara sadece fark ödedi) ancak transfersini memorialde yaptırdı yumurta toplama ve transfer işlemleri için istanbulda geldi 1 haftalıgına...

ben ÇİDER(Çocuk İstiyorum Derneğine Üye olmuştum, hastanenin onlara indirimi var 600TL yani 3000TL ödüyorsun ama derneğe üye olmak içinde 150TL veriyorsun sonucta 3150TLye gelmiş oluyor:)

Ayrıca sitemizden bir arkadasımızın eşi eczacı ilaçları konusunda gerekli hassasiyeti gösterip indirim de uygulayabilir, bunu daha önce ifade etmişti...

şimdilik bu kadar aklıma gelenleri yazarım gene

Grapes Merhaba;
Kayınvalidene çok geçmiş olsun.
Demek sende doğum kontrol hapındasın:) Bende hergün hapı yutuyorum :) 9 tane kaldı.
Demek ki Mayıs ayında seninle birlikte 3 kişi olacağızz:)

Sevgili Nilsu;
Çarşamba'ya kadar zaman çok zor geçecek.
Lekelenmeleri çok önemsemediklerin biliyorum.
Çarşamba günü AK olacak AK:)
Karayı hiç aklına getirme olumlu şeyler düşün.
Sevgiler

aysegülcüm iyi geçti çok şükür bir günü daha devirdim.
geshenk bu arada utkumun da belirttiği gibi tabii kızlar hepinize eşimdende onay alarak ilaç ve iğneler konusunda mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım eşimin eczanesi hastaneye çok yakın aklınızda olsun bu sıkıntıyı en iyi biz bildiğimiz için seve seve destek olabiliriz.en azından biraz daha indirimli alabilirsiniz.

Geshenk Merhaba;
Seni çok iyi anlıyoruz canım. Arkadaşlarım sorduğun sorularla ilgili seni bilgilendirmişler. Ben sonradan katıldım aralarına ama nacizane bende sana 2 öneride bulunmak istiyorum:

1-Hepimizin doktoru sevgili Aydın Arıcı. Hepimiz kendisini çok seviyoruz ve çok güveniyoruz. Lütfen eşin ile birlikte daha evvel yaptırdığın testler vs. hepsini bir dosya haline getir, Aydın Arıcı Beyden ücretsiz danışmanlık randevusu alıp görüşmeye gidin. Emin ol doktorumuz eşini ve seni güneş gibi aydınlatacaktır.

2-Eğer internet erişimin her daim varsa 2-3 saat vakit ayır ve ilk sayfadan itibaren (şu an toplam 203 sayfa) yazılanları okuyuver.. Neler öğreneceksin neler.. Şeyy mendil de olsun yanında tamam mı:)

Sevgiler

:)) Sevindim canım günler işte böööylee domino taşları gibi devriliverecek.
Eşinin ilaçlar konusunda yardımcı olabileceğine çok sevindim. Bende sizlere bu konuyla ilgili bir kaç soru soracaktım. Ama şimdi misafirimiz gelmek üzere. Bir kaç saat kalır sanırım. Yolcu ettikten sonra bu konuyla ilgili msj yazarım. Şimdilik çıkıyorum. Sevgiler

ben iyiyim , birazda şaşkınım dualar ediyorum...
Şimdiye kadar beni guatrdan kurtaran, bel fıtıgı ameliyatından döndüren, eşimin varikosal ameliyatından sonra sperm sayısını sıfırlayıp sonra arttıran Rabbim isterse bebeklerimide kurtarır, Onlara sağlıkla kavuşmama sebep olur.. diyorum içim ilk iki güne göre daha ferah...
SANCUX nerelerdesin?Temizlikten sonra inşaallah yorgun düşmedin, belki de tertemiz mis kokulu evinde misafir ağırlıyorsun...

hepinize çok teşekkür ederim sağolun ilginiz yardımınız için evet başından başlayıp okuyacam inşallah.. eşim gelecek az sonra yemek falan hazırlıkları sonrası derken işim bittiği gibi oturacağım pc nin başına.. çok sağollun bilgilendirdiğiniz için.. ben bu arada devlet memuru sayılmam canım hatta hiç değilim. o işi yapıyorum ancak taşören firma üzerinden çalıştırıyorlar bizi. eşimde aynı şekilde.. o yüzden bu kadar çok düşündürüyor beni masraflar ki tutmazsa o kadar emeğe masrafa karşılık tekrar yaptırabilmek gibi bir şansım yok maalesef...yaşımda geçiyor zaten 36 bitti 37 den aldım artık. hani SSK karşılarsa diye devlet desteğini sormuştum prim gün sayısına göre bazı maddeler gördüm bir sitede.. yüzde kaçını bilmiyorum ilaçları bari karşılasa kalanınıda ben ayarlarım hiç değilse... ne zormuş bu iş Allahım inşallah bu telaşemi de boşa çıkarmaz... ben aslında çok yoruldum bıraktım artık ama eşim bu seferde isteklendi illa devam et diyor.. benim hiç ümidim kalmadı çünkü ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…