Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ayşegülcüm benim daha 17 tane ilacım var senin sonucun belli olduğunda benim transferim olur herhalde senin pozitif sonucunla bende moral bulurum inşalllah canım :)

ilaçlar bitsin çok rahatlıycaksın ne bileyim bana öyle olmuştu herşey bir aşama bu aşamayıda atlat inşallah dahada yakınlaşıcaksın bebeğine.anne anne oluyorum kitabında da aynı şekilde ifade ediliyordu hahikatten aşama aşama düşünmek lazım yoksa hedef çok uzak geliyor insana.

erik çok severim bende bol bol yiyorum sizlerden okadar çok korktum ki kabız olmaktan kurukayısı bitter su ananas erik ne söyleseniz yapıyorum valla hani deseniz mısır ye taşa otur yapıcam nerdeysekaydirigubbakcemile3

ayşegülcüm eşim aradı az önce 1950 nakit yapabilirmiş ilaçları umarım senin için uygun bir rakamdır inan zorladım eşimi ancak bunu yapabildi.istersen eğer özelden sana telefonumuzu verebilirim.

Aysegul'cum, bana CIDER Basak Eczanesini onermisti, ama ben Gonal-f+Cetrotide+Ovitrelle aldim, tahtakaledeki bir eczaneden aldigim fiyatlari verdim, biraz daha altina bile dustuler o fiyatlarin super bir indirim yaptilar bana. Mutlaka ilaclarini onlara da sor, eczane Baglarbasinda Academic Hospital karsisinda. Telefonu: 0216 4927278 Vedat bey orada onunla konusursan daha iyi olur. En iyi aldigin fiyati soylersen, ASM de tedavi oluyorum ve Cocuk Istiyorum Dernegi uyesiyim diye mutlaka aldigin en iyi fiyati zorlayacaklardir. Kredi karti da kullandiriyorlar.

biraz moralim bozuk, benim follicle lar yavas buyuyorlar diye ilaclari biraz uzatiyoruz, pazartesi ovitrelle olacagim herhalde ama boyle uzatmanin da kendinden catlayip kaybolma riski(5%) oldugunu soyledi Aydin bey. yine de uzatacagiz ki en fazla yumurtayi toplayabilelim. Kafam karisti aslinda 12. gun ovitrelle olacagim follicle size lar su anda 18, 3x16, 14, 12 ve 9. Buyume hizlarina baktigimda cok degisken bir kontrolden bir kontrole farkli. Offf yumurta toplamaya kadar stres icinde olacagim

Agrı olması normal cnm herkesde oluyor.

cnm hiç moralini bozma 2 gün fazla ilaç kullanmış oluyorsun boyutları da iyi görünüyor herşey güzel olacak diye düşün şimdiden stres yaparsan olmaz. olumlu ol akışına bırak herşeyi

Afiyet olsun arkadaşım:)
Ben salam sucuk sosis yemiyorum hiç. Toksaplazma riskiden dolayı sende yeme.
Pizzayı da onlarsız yiyemiyorum
Kabızlık sorununu bende yaşıyorum ama bir garip günde 1 kez çıkıyorum onu da çok zor, agrı oluyor.
Bakalım bende yeşil erik yemiştim az önce belki bana da iyi gelir.
Aslında dikkat ediyorum sebze meyva çok yiyorum yine de oluyor.

canım büyüme hızları benimkilerdede çok değişkendi bence o kadar önemli değil bende evet belki çok daha fazla yumurta vardı ama işe yarayan azdı aydın bey bana demişti ki sayın fazla ama önemli olan o değil az ve öz olsun demişti yani bence moralini bozucak birşey yok aydın bey sadece herşeyi en ince detayına göre hesaplamak zorunda çünkü riske atamaz o yüzden zaten bu kadar detaylı bakılıyor. sakin ol onun dediklerine güven bu verdiğin büyüklükler kaçıncı gün için yani şu an adetinin kaçıncı günündesin?

sancux sağol canım biraz rahatladı içim çünkü sabahtan beri kendimi dinliyorum sızı bir giriyor bir çıkıyor hayırlara vesile olsun deyip duruyordum.

sancux sağol canım biraz rahatladı içim çünkü sabahtan beri kendimi dinliyorum sızı bir giriyor bir çıkıyor hayırlara vesile olsun deyip duruyordum.

canım benim hala ağrılarım devam ediyor gitgide de artıyor.
Bazen dayanılmayacak ağrılarım oluyor yürümekte bile zorlanıyorum o zaman yatmak iyi geliyor.
Ağrın olduğunda yat dinlen ayakta kalma çok.

canım benim hala ağrılarım devam ediyor gitgide de artıyor.
Bazen dayanılmayacak ağrılarım oluyor yürümekte bile zorlanıyorum o zaman yatmak iyi geliyor.
Ağrın olduğunda yat dinlen ayakta kalma çok.

tamam çok sağol:)sen de yat dinlen temizlik yapılırken bir daha öyle arkasında önünde dönme.

Su an ignelerin 10. gunu, adetimin 11. gunundeyim. yarin pazar diye herhalde pazartesi kontrole cagrildim, bu arada yarin sabah ve pazartesi sabahi cetrotide yapmaya devam edecegim, yarin aksam da son gonal f yapacagim. pazartesi aksami ovitrelle yapip carsamba yumurta toplama olacak dedi Aydin bey. Ben bugun sordum, buyuklugu buyume hizlar kalite hakkinda bize birsey soyler mi diye. Doktor bey hayir dedi soylemez, yumurta toplamadan once bilemeyiz, ve hatta dollenmeye birakmadan bilemeyiz.
Yani bilmiyoruz.

tamam inşallah pazartesiye kadar biraz daha büyümüş olurlar hatta geriden gelenlerde büyürler çünkü sende gözlemledin 2 günde bayaa değişiyor durumları.2 gün ilave edileceği için sanırım daha büyük yumurtalar elde edilecektir.önemli olan o foliküllerin içleri istenen kalitede dolu güzel yumurtalar olsun. sana 1 tane çok kaliteli yumurta 2-3tane de dondurmak için kalsa yeter o da verdiğin sayılarla ve büyüklüklerle olacak bence.stres yapma nolursun daha bugün ve yarın yapacağın iynelerinde etkisi mutlaka olucaktır.benim bissürü yumurtam çöpte her zamanki gibi yine söylüyorum az ama öz olsun.

benim korkum ya butun bu catlatmama ignelerine ragmen catlarsa bir tanesi, cunku bildigim su, eger biri catlarsa hepsini birden kendisiyle birlikte yok ediyor.
doktor da bana evet 5% boyle bir risk var dedi ya derdim bu benim! ya biz toplamadan catlarsa, butun emekler cop! ah bir embriyolarimin oldugunu duysam, 12 gun kuzu kuzu sesimi cikarmadan bekleyecegim. en azindan tedaviyi basindan sonuna kadar getirebildim diye sevinecegim.

çatlamaz canım benim o kadar iyne oluyorsun nasıl çatlasın korkma tabii bu arada sen mümkün olduğunca sakin hareket et büyük hareketlerden kaçın oturup kalkarken daha sakin olmaya çalış biliyorum unutuyo insan hele benim gibi normalde hareketli bir insansan zor oluyor.emeklerin çöp olma ihtimali çok çok düşük aydın bey sana bunu tüm riskleri bilmen açısından söylemiş aslında gene aynı noktaya geliyoruz bazen hakikatten bilmek çok iyi değil.ben mesala yumurtaların iyneye rağmen çatlama ihtimali olduğunu bilmiyordum.tedavin bitsin yumurtalar toplansın nolur bu arada stres yapma risk daha yüksek olsa aydın bey iki gün uzatmazdı sonuçta.

sağol nilsu pekii transferinden kaç gün geçti telefonla danıştın mı aydın beye lekelenmeler için.

29 marttı transferim.Epey geçti. Ama üç gündür sıkıntım var. Aydın Beyi aradım.Yoğunlaşmadıkça çarşambada sabit kalalım dedi. Bende doktr sözü dinliyorum beklemedeyim.Bol bolda dinleniyorum.Üç gün tatil müthiş oldu.Senin transferinde olumlu olmuş. Çok sevindim. Şimdi kan tahlilini bekleme zamanı.Hepimiz için er yada geç güzel şeyler olcak.Biz elimizden geleni yapalımda.

Ayşegül seninlede yani tanıştım .Hoşgeldin. Süreç uzun ama bu kulüb çok yararlı.İyi dileklerin için sağol.Umarım sağlıklıdır ve öyle gider.Sevgiler...

Hepinize merhaba. Ben Utkumm'un eşiyim. Bugece ve muhtemeln yarın gece de utkumm sizlerle yazışamayacak. Bugün öğleden sonra yüksek miktarlı kanaması oldu. Hastaneye götürdük hemen. Çocuklar ilk muayenede yaşıyordu. Yani kalp atışları vardı. Ama plesentanın rahimle birleştiği yerden kanamanın meydana geldiğini belirledi doktorlar. bayağı bir yırtılmış ama tamamen kopmamış. Hastaneye yatırdılar ve orda takibi yapılıyor. Sizden ona ve bebeklerimize dua etmenizi rica ediyorum.

çok geçmiş olsun.. Allahım meleklerinizi korusun duacınızım.. Rabbim emeklerinizi beklentilerinizi boş çıkartmasın. üzüntü ile değil sevinç ile dönersiniz inşallah evinize.. sağlıkla..

Utkumm (
Insallah iyi haberle donersin. Okuyunca mesaji kotu oldum. Allah'im hayirlisiyla bebeklerinizi size bagislasin.
Dualarim bu gece senin icin.
Canim insallah iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…