ayşegülcüm benim daha 17 tane ilacım var senin sonucun belli olduğunda benim transferim olur herhalde senin pozitif sonucunla bende moral bulurum inşalllah canım :)
Sancux pizza muhteşemdi, tavsiye ederim..
Bazen bende halim olmayınca dısardan bişeyler söylüyoroum ama güveendigim yerlerden... Açıkcası hazır yemektense evd kahvaltı yapmak çok daha mantıklı sonucta hamilelik süresince gıda zehirlenmesine karsı dikkatli olmak lazım..Çok geçmiş olsun kenine dikkat et..
kızlar size birşey söyleyecegim, benim kabızlık problemim vardı
son 20 gündür falan canım ürkli yeşil erik istiyor hergün yiyorum ve kabızlık diye bişey kalmadı..ayrıca yeşil erik epey faydalı bir meyveymiş, zatn oldum olası severdim eriği şimdi daha bir düşkün oldum... transfer olan arkadaslara da taviye ederim..çünkü kabızlık ciddi bir sorun
ayşegülcüm mesajını anca görebildim.durumunu çook iyi anlıyorum eşime telefonla saydım ilaçlarını ben firmaları araştırıp seni arayacağım dedi umarım hepsinde çok daha güzel bir fiyat sağlayabilir.tedavi malesef maddi manevi zor ama eşinle aynı duyguları paylaşmanız ve bu yoldaki dayanışmanız bence çok özel ve güzel hatta sorunlar sizi ne mutlu ki daha da yakınlaştırmış belkide ve ümit ediyorum kucağımıza aldığımızda bebeklerimizi hepsi geride kalıcak.Çidere üye olmakla çok iyi yapmışsın bende buradaki kızlar sayesinde hemde yumurta toplamadan 1 gün önce ğye olmuştum hemen formumu yolladı elif hanım ve indiririm yapıldım çok iyi oldu.annenle baban ne güzel keyifle yapsınlar tatillerini sende afiyetle ye köfteleri hepimiz için:))
sancux merhaba canım zehirlenme çook kötüdür benimde başıma gelmişti ama tabii hamile değildim neyse kolay atlatmışsın aman dikkat bir dahaki sefere e tabii midende daha hassastır.neyse atmışsın vücudundan.ananas tavsiyesine uyuyorum vee hemen kocaya sipariş:)) evde n bugünde çıkmaya gönlüm razı olmadı dinleniyorum siz hava alın benim için.
benim biraz kasıklarımda sızı var normal mi?hemşireyi aradım normal dedi.transfer perşembe oldu perşembe cuma hiiç öyle bişi olmadı ama bugün sabahtan beri ara ara sızlıyor sende de olmuşmuydu ya da sende utkum?
biraz moralim bozuk, benim follicle lar yavas buyuyorlar diye ilaclari biraz uzatiyoruz, pazartesi ovitrelle olacagim herhalde ama boyle uzatmanin da kendinden catlayip kaybolma riski(5%) oldugunu soyledi Aydin bey. yine de uzatacagiz ki en fazla yumurtayi toplayabilelim. Kafam karisti aslinda 12. gun ovitrelle olacagimfollicle size lar su anda 18, 3x16, 14, 12 ve 9. Buyume hizlarina baktigimda cok degisken bir kontrolden bir kontrole farkli. Offf yumurta toplamaya kadar stres icinde olacagim
Sancux pizza muhteşemdi, tavsiye ederim..
Bazen bende halim olmayınca dısardan bişeyler söylüyoroum ama güveendigim yerlerden... Açıkcası hazır yemektense evd kahvaltı yapmak çok daha mantıklı sonucta hamilelik süresince gıda zehirlenmesine karsı dikkatli olmak lazım..Çok geçmiş olsun kenine dikkat et..
kızlar size birşey söyleyecegim, benim kabızlık problemim vardı
son 20 gündür falan canım ürkli yeşil erik istiyor hergün yiyorum ve kabızlık diye bişey kalmadı..ayrıca yeşil erik epey faydalı bir meyveymiş, zatn oldum olası severdim eriği şimdi daha bir düşkün oldum... transfer olan arkadaslara da taviye ederim..çünkü kabızlık ciddi bir sorun
biraz moralim bozuk, benim follicle lar yavas buyuyorlar diye ilaclari biraz uzatiyoruz, pazartesi ovitrelle olacagim herhalde ama boyle uzatmanin da kendinden catlayip kaybolma riski(5%) oldugunu soyledi Aydin bey. yine de uzatacagiz ki en fazla yumurtayi toplayabilelim. Kafam karisti aslinda 12. gun ovitrelle olacagimfollicle size lar su anda 18, 3x16, 14, 12 ve 9. Buyume hizlarina baktigimda cok degisken bir kontrolden bir kontrole farkli. Offf yumurta toplamaya kadar stres icinde olacagim
sancux sağol canım biraz rahatladı içim çünkü sabahtan beri kendimi dinliyorum sızı bir giriyor bir çıkıyor hayırlara vesile olsun deyip duruyordum.
canım benim hala ağrılarım devam ediyor gitgide de artıyor.
Bazen dayanılmayacak ağrılarım oluyor yürümekte bile zorlanıyorum o zaman yatmak iyi geliyor.
Ağrın olduğunda yat dinlen ayakta kalma çok.
canım büyüme hızları benimkilerdede çok değişkendi bence o kadar önemli değil bende evet belki çok daha fazla yumurta vardı ama işe yarayan azdı aydın bey bana demişti ki sayın fazla ama önemli olan o değil az ve öz olsun demişti yani bence moralini bozucak birşey yok aydın bey sadece herşeyi en ince detayına göre hesaplamak zorunda çünkü riske atamaz o yüzden zaten bu kadar detaylı bakılıyor. sakin ol onun dediklerine güven bu verdiğin büyüklükler kaçıncı gün için yani şu an adetinin kaçıncı günündesin?
Su an ignelerin 10. gunu, adetimin 11. gunundeyim. yarin pazar diye herhalde pazartesi kontrole cagrildim, bu arada yarin sabah ve pazartesi sabahi cetrotide yapmaya devam edecegim, yarin aksam da son gonal f yapacagim. pazartesi aksami ovitrelle yapip carsamba yumurta toplama olacak dedi Aydin bey. Ben bugun sordum, buyuklugu buyume hizlar kalite hakkinda bize birsey soyler mi diye. Doktor bey hayir dedi soylemez, yumurta toplamadan once bilemeyiz, ve hatta dollenmeye birakmadan bilemeyiz.
Yani bilmiyoruz.
tamam inşallah pazartesiye kadar biraz daha büyümüş olurlar hatta geriden gelenlerde büyürler çünkü sende gözlemledin 2 günde bayaa değişiyor durumları.2 gün ilave edileceği için sanırım daha büyük yumurtalar elde edilecektir.önemli olan o foliküllerin içleri istenen kalitede dolu güzel yumurtalar olsun. sana 1 tane çok kaliteli yumurta 2-3tane de dondurmak için kalsa yeter o da verdiğin sayılarla ve büyüklüklerle olacak bence.stres yapma nolursun daha bugün ve yarın yapacağın iynelerinde etkisi mutlaka olucaktır.benim bissürü yumurtam çöpte her zamanki gibi yine söylüyorum az ama öz olsun.
benim korkum ya butun bu catlatmama ignelerine ragmen catlarsa bir tanesi, cunku bildigim su, eger biri catlarsa hepsini birden kendisiyle birlikte yok ediyor.
doktor da bana evet 5% boyle bir risk var dedi ya derdim bu benim! ya biz toplamadan catlarsa, butun emekler cop! ah bir embriyolarimin oldugunu duysam, 12 gun kuzu kuzu sesimi cikarmadan bekleyecegim. en azindan tedaviyi basindan sonuna kadar getirebildim diye sevinecegim.
sağol nilsu pekii transferinden kaç gün geçti telefonla danıştın mı aydın beye lekelenmeler için.
Hepinize merhaba. Ben Utkumm'un eşiyim. Bugece ve muhtemeln yarın gece de utkumm sizlerle yazışamayacak. Bugün öğleden sonra yüksek miktarlı kanaması oldu. Hastaneye götürdük hemen. Çocuklar ilk muayenede yaşıyordu. Yani kalp atışları vardı. Ama plesentanın rahimle birleştiği yerden kanamanın meydana geldiğini belirledi doktorlar. bayağı bir yırtılmış ama tamamen kopmamış. Hastaneye yatırdılar ve orda takibi yapılıyor. Sizden ona ve bebeklerimize dua etmenizi rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?