Hepinize merhaba. Ben Utkumm'un eşiyim. Bugece ve muhtemeln yarın gece de utkumm sizlerle yazışamayacak. Bugün öğleden sonra yüksek miktarlı kanaması oldu. Hastaneye götürdük hemen. Çocuklar ilk muayenede yaşıyordu. Yani kalp atışları vardı. Ama plesentanın rahimle birleştiği yerden kanamanın meydana geldiğini belirledi doktorlar. bayağı bir yırtılmış ama tamamen kopmamış. Hastaneye yatırdılar ve orda takibi yapılıyor. Sizden ona ve bebeklerimize dua etmenizi rica ediyorum.
Hepinize merhaba. Ben Utkumm'un eşiyim. Bugece ve muhtemeln yarın gece de utkumm sizlerle yazışamayacak. Bugün öğleden sonra yüksek miktarlı kanaması oldu. Hastaneye götürdük hemen. Çocuklar ilk muayenede yaşıyordu. Yani kalp atışları vardı. Ama plesentanın rahimle birleştiği yerden kanamanın meydana geldiğini belirledi doktorlar. bayağı bir yırtılmış ama tamamen kopmamış. Hastaneye yatırdılar ve orda takibi yapılıyor. Sizden ona ve bebeklerimize dua etmenizi rica ediyorum.
Teşşekür ederim. Şimdi daha iyi. Kanama azaldı ama bitmedi. Hepinize selamı var. Lütfü kırdar eğ. ve arş. Hatanesinde yatıyor. Hoşçakalın...
cok sukur, Utkumm'a cok dua ediyorum insallah aksama tehlikeye atlattik haberi vereceksiniz.
Teşşekür ederim. Şimdi daha iyi. Kanama azaldı ama bitmedi. Hepinize selamı var. Lütfü kırdar eğ. ve arş. Hatanesinde yatıyor. Hoşçakalın...
Günaydın ; Benim sana ilaç konusunda bir tavsiyem olacak ben reçetemi hemşire yazdığında tavsiye edeceğiniz bu ilaçları uygun temin edeceğimiz eczane var mı diye sormuştum ilaçlar da senin ki ile aynı idi sadece miktarları farklı. Darıca ve Kaynarca da 2 eczane olduğunu ve ASM den referanslı geldiğimizi söylediğimizde indirim yapacaklarını belirttiler. Kurtköy de otırduğum için Kaynarca da belirttiği eczaneye gidip sordum ve gerçekten indirimli fiyat verdiler. Diğer 4 eczaneden en uygun fiyatı veren onlar oldu ortalama 400 TL indirim yaptılar. Yalnız karttan tek ödeme yaptık. İstersen bir de oraya sor. Kaynarca Nene Hatun Hastanesinin hemen arkasındaki eczane.İsmi tam akılımda değil ama geçerken bakarım.
Ladybird ve Ayşegül sıra sizlere geldi.
Heyecanla sizlerin güzel haberlerinizi de alacagız inşallah.
Ladybird sakın erteleme tedavini Aydın bey yoksa bile.
Zaten Aydın beyin yokluğunda Nuri bey bakacakmış o da iyi bir doktor.
Çok güleryüzlü pozitif biridir kesin seversin.
ayşegülcüm benim daha 17 tane ilacım var senin sonucun belli olduğunda benim transferim olur herhalde senin pozitif sonucunla bende moral bulurum inşalllah canım :)
ayşegülcüm eşim aradı az önce 1950 nakit yapabilirmiş ilaçları umarım senin için uygun bir rakamdır inan zorladım eşimi ancak bunu yapabildi.istersen eğer özelden sana telefonumuzu verebilirim.
Offf çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum. umarım herşey yoluna girer, iyi haberler alırız sizden... dilerim utkum, çabucak toparlar kendini ve o minik kalpler atmaya devam eder. bizim de kalplerimiz onlarla olacak bu süreçte... merakla haberlerinizi bekliyor olacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?