Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

merhaba çok çok geçmiş olsun allahım utkumuda bebeklerinide korusun size bağışlasın.hangi hastanedesiniz?bol bol dua edicem hepinize nolur bize haber vermeye çalışın.

Cok uzuldum, dualarim sizinle, Alah yardimciniz olsun insallah iyi haberler gelsin en kisa zamanda.

Teşşekür ederim. Şimdi daha iyi. Kanama azaldı ama bitmedi. Hepinize selamı var. Lütfü kırdar eğ. ve arş. Hatanesinde yatıyor. Hoşçakalın...

Merhaba;
Çook ama çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle.

Teşşekür ederim. Şimdi daha iyi. Kanama azaldı ama bitmedi. Hepinize selamı var. Lütfü kırdar eğ. ve arş. Hatanesinde yatıyor. Hoşçakalın...

Şükürler olsun daha iyi olduğuna çok sevindim.
Daha da iyi olacak inşallah.
Sevgilerimizi ve selamlarımızı iletin lütfen.

Obirkadın Merhaba;
Demek sen de Kurtköy'de oturuyorsun. Komşuyuz seninle. :)
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederiz canım.
Evet sıra bizdeee:) Nuri Beyi tanımıyorum ama Aydın Bey olmadığında sorumluluklarını ona bırakıyorsa senin de dediğin gibi işinin ehlidir. Ehh severizz onu da :)
Ladybird ve ben hep güzel haberler vereceğiz inşallah.

ayşegülcüm eşim aradı az önce 1950 nakit yapabilirmiş ilaçları umarım senin için uygun bir rakamdır inan zorladım eşimi ancak bunu yapabildi.istersen eğer özelden sana telefonumuzu verebilirim.

Eşine ve sana çoook teşekkür ediyorum canım. Elbette çok güzel bir rakam.
Sağolsun-sağolun:)
Bugün öğleden sonra arabanın durumu netlesecek. Naktimizi oluşturduğumuzda haberleşiriz:)

Kızlar iyi pazarlar;
Dün gece yarısından sonra döndük evimize, keyifli.. bir o kadar da yorucu bir gün geçirdik. Tüm marmara denizini çepeçevre dolaşmış olduk. Kurtköy'den çıktık Tekirdağ, Sarköy, Koruköy, Gelibolu, Lapseki, Biga, Erdek, Bandırma, Bursa, Orhangazi, Yalova veee evimizin yolunu bulabildik.
Bir saat kadar evvel uyandım sanırım.
Arkadaşlarım neler yapmış, neler yazmış diye keyifle bakarken Utkumm'un eşinin yazdığı msjı gördüm. DAĞILDIM.. Hepiniz son derece üzülmüş ve etkilenmişsinizdir.
Demek ki: her şey yolunda giderken bir anda tepetakla olabiliyor. Canım Utkumm pizza, yeşil erik konulu msjlarını yazmış, ama akşam üstü bir anda kanama geçirmiş.. Herşey bizim için işte.
Biz kendimiz ve bebeklerimiz için tedbirimizi alalım da ne demişler takdir Allahtan.
Lütfen hepiniz kendinize iyi bakın, sağlığınıza yediğinize içtiğinize dikkat edin, her adımınızı dikkatli atın, mutlu olduğunuz insanlarla bir arada olun, keyfinizi kaçıracak kişilerden uzak durun... Lütfen hep iyi olun, ben saçlarınızın teline bile birşey olmasına dayanamam.

ayşegül'cüm hoşgeldin evine.. şimdi gez gezebildiğin kadar sonra evden çıkarken 3 kere düşünür olacaksın :)))
dediğin gibi hayatta neler olacağı kestirilemiyor, ben artık sonu hayırlı olsun diyorum. inşallah hepimiz mutlu sonu yaşayacağız. utkumm'da en kısa sürede iyi haberlerle dönecek aramıza.
bu arada ilaç fiyatlarını bu kadar detaylı araştırmana hem şaşırdım hem de hoşuma gitti. ben biraz gözü kapalı girmişim bu konuya. suadiyedeki klinikte regl'min 3.günü hadi başlayalım deyiverince kliniğin altındaki eczaneden ilaçları getirtmiştik. yeliz hemşire puregon'u nasıl yapacağımı göstermiş ve ilk iğnemi beraber yapmıştık. ama eczane kutu fiyatları üzerinden %10 indirimli vermişti ilaçları. 2000 tl yerine 1800 tl yi kredi kartından çekmişlerdi. (bu arada ismini okuyamadığın 3. ilaç ovitrelle yani çatlatma iğnesi)
sanırım sen en uygun fiyatları bulduğun yeri bizlerle paylaşırsın. daha sonra ihtiyacımız olursa bizlerde faydalanırız. araba konusunda da umarım istediğiniz rakamlarla istediğiniz gibi elden çıkarabilirsiniz. daha sonra çok daha iyilerini alırsınız inşallah.
bir kaç şey ilave etmek istiyorum. bu işlemleri yaptırırken sadece ilk alınan ilaçlar ve hastane giderleri diye düşünmemek gerekiyor. görünmeyen pekçok masraf da çıkabiliyor ne yazıkki. umarım özel sağlık sigortan vardır. sigorta varsa işler çok daha kolay çözümlenebiliyor. mesela biz 8000'e yakın masraf yaptık, (normalde iki kere yaptırmam gereken bhcg testini 10 kere yaptırdım mesela )
ki bunun içersine kürtaj dahil değil. onu tamamen sigorta karşıladı. sigorta olmasaydı 10000'i bulur belki de geçerdi.
aslında bu yolda pek çok şeyi göze alıyoruz. maddiyat tabiki önemli ama psikolojik kısmı daha önemli.
inşallah yavrularımıza en kısa zamanda, sıkıntısız, üzüntüsüz, sağlıkla kavuşuruz.
onların bir gülücüğü bize yaşadığımız bu süreci hiç hatırlatmayacaktır, eminim.
yüzleri gülen, kalbi sevgi dolu, sağlıklı evlatlar diliyorum hepimize.
herkese iyi pazarlar...

mystry nasılsın bugün?
çok heyecanlıdır bu ilk günler..
vücudunda hissettiğin hiç bir ağrı- şişlik veya hissetmediklerin için sakın endişelenme.
ilaçların da etkisiyle yorgunluk uyku vs olursa hemen dinlen. aslında sadece bol bol dinlen. stresten uzak kalıp, sevdiklerinle seni mutlu edecek uğraşlarda bulun.
inşallah güzel sonucu alacağız yakında :)

utkumm biraz daha iyi olmana çok sevindim.
akşama güzel haberlerini bekliyoruz eşinden. sen hiç uğraşma bilgisayarla vs. hele öyle dolma sarmak pizza yapmak vs yok bundan sonra. sen yatacaksın, dinleneceksin. bebişlerde tüm vaktini onlara ayırmandan dolayı biraz şımaracaklar :)))
çok öpüyorum canım, çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun, dualarım sizinle allah yardımcınız olsun .

ayşegülcüm hoşgeldin canım oohh ne güzel gezmişsiniz iyi gelmiştir.laydbird sorma yaa dün iyiydim ama bugün artık sabırsızlık başladı perşembeden beri çıkmamıştım evden bu sabah modaya gittik kahvaltıy birza güneş ve hava almak iyi geldi şimdi geldik eve uzandım koltuğa zaman geçmiyor yaa anlarsın sen beni bu hafta raporluyum işten ama çarşambadan itibaren dönücem galiba işe orada daha çabuk geçer vakit.iyi düşünüyorum iyi olsun diye ama işte...gerçi ben daha çok hep hayırlısıyla devamı olucaksa sağlıkla doğacaksa olsun diyorum malesef yaşadığım tecrübe ve acılarımdan dolayı tedirginliklerim olabiliyor ama diyorum ya hayırlısıysa olsun.
utkumm nolur biran önce geçsin bu kabus dualarım seninle nolur üzülme çok şükür bebeklerin iyiymiş kanamanda inşallah bitmiştir.
laydbird aslında haklısın ana para dışında birçok gözükmeyen masraflar oluyor sigortanon yararı çok ama biliyorsunuz gebelik teminatı olması için 1 yıllık sigortalı olmanız gerekiyor.ben geçen senede sigortalıydım ama 1 yıl dolmadığı için malesef hiç faydalanamadım muayeneler testler hastanede yatışlarım doğum hep biz karşıladık tabii hamilelik garip bi süreç nelerin bizi beklediği belli değil bu sene için çok şükür sigortam devrede artık. limitleri şirketin yaptırdığı sigorta olduğu için full kapsam değil ama olsun tepe tepe kullanıcam inşallah.

Offf çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum. umarım herşey yoluna girer, iyi haberler alırız sizden... dilerim utkum, çabucak toparlar kendini ve o minik kalpler atmaya devam eder. bizim de kalplerimiz onlarla olacak bu süreçte... merakla haberlerinizi bekliyor olacağız...

Üzüntüden 2. mesajı görmemişim. Şimdi okudum ve ohh haberler iyiye dönmüş bile. Daha da iyi olacaklar, önce annelerine sonra birbirlerine tutunup, hızla büyüyecekler... büyük geçmiş olsun..

bu arada keşke ilaçlarla ilgili daha önce yazışsaymışız. ben dün ilaçlarımı hastanenin bahçesindeki eczaneden aldım bulamam paniğiyle ve akşam da ilk iğnemi oldum. ilaçlarım biraz daha farklı ganalf 1050 x 2 , cetrotide 0,25 mg, overlite 250 mg ve zitromaxlar ile 1830 tl tuttu 1730 tl ödedik. iğneden çok korkmuştum ama kolay ve acısızmış...

bu arada aydın bey 7-19 mayıs arası yokmuş ve geçen hafta doğum yapmasına rağmen transfer işlemlerini ebru hn yapacakmış. inanamadım ve çok endişeliyim açıkçası. ikiz doğurdu kadıncağız, nasıl gelir, geldiğinde herşey ne kadar normal olur bilemiyorum. kendi adıma herşeyin aydın bey gitmeden tamamlanmasını çok istiyorum. bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…