Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

merhaba gece.aydın beye denk gelememek şanssızlık olmuş ama ebru hanım bu konuda bu kadar tecrübeli olmasa emin ol o ekipte yer alamazdı tabikide keşke aydın bey denk gelebilseydi ama vardır bundada bir hayır ebru hanım benim transfer günümde yani 22 nisanda sezeryanla doğurdu ikizlerini 7 mayısa kadar merak etme iyileşmiş olur sezeryandan sonra 10 gün zor oluyor sadece birde muayeneleri takip etmeyecek sadece toplama ve transferleri yapıcak transfer biliyorsun 5 dakikalık bir işlem kendine güvenmese dönemezdi nolur stres olma senin şansın ebru hanım öyle düşün.hem tanıyormusun bilmiyorum ama nuri bey çok çok tatlı bir doktor takipleri o yapacakmış emnim onu seversin.benim eski doktorum kendisi.

teşekkürler mystryy... ben bundan önce bir kez ebru hn ile görüşme yaptım bir kez de muayene oldum. aydın bey ile bu ilk karşılaşmamız oldu. yum. toplamaya kadar da sanırım o devam edebilecek. ama transfer ebru hn'a kalabilir. açıkçası ben bu tedaviye tamamen burada yazılanların verdiği güvenle başladım diyebilirim. sadece 2 dr. ve bunlardan birisi ayın bir yarısında yok, diğeri hamile... bu durumda asm gibi bir hastanenin daha ciddi önlem almasını beklediğim için biraz hayalkırıklığına uğradım. yani gönül isterdi ki hiç değilse ebru hn yeni doğum yapmışken aydın bey gitmesin... ama yine sizlerden güven alıyorum ve risk almazlar diye umudediyorum...

bu arada senin ne zaman sonuç belli oluyor canım?

yaa çok haklısın aynı şeyi bende çok sorguladım çook önceden hatta taa ebru hanımın hamileliğinin başlangıcında bu durumu değerlendirmeli ve tecrübeli birini ekiplerine eklemelilerdi 2 doktor fikri insana çok güven vermiyor ve tabii bizler aydın beyin referanslarına güveniyoruz ebru hanımdan ziyade.neyseki yumurtalarını aydın bey değerlendirecek bence tedavi süreci transferden de önemli gidişatı o belirliyor.açıkcası yumurtalar toplandıktan sonra iş birazda embriyoloğa düşüyor döllemeyi o yapıyor ve transfer gününe kadar onlar takibi yapıyor sadece transfer günü aydın beye durum hakkında bilgi veriyorlar.transferde yaşadığım ve gördüğüm kadarı ile embriyoloğun belirttiği embriyonun transfer edilmesi onlarında nezaretinde oluyor ve eminim ebru hanımın eli bu işe artık çok yatkındır. keşke programlarını ona göre önceden ayarlasalardı ve bizlere bu endişemizi yaşatmasalardı ama şu an için yapacak malesef birşey yok olumlu düşünmekten başka.benim sonucum haftaya salı test yapın dediler ama hemşireye sordum 5. gün transferinde 10. gün test yapılabilirmiş yanii haftaya pazar günü kan testi yaptırırım salıya kadar hissediyorum sabredemem birde hemşireden de o gazı aldım hiç sabredemem herhalde.pazar sabah 7 de gider testimi yaptırırım:)dua et bana olur mu?

Ya kizlar ben simdi okudum yazilanlari en son dun oglen girmistim
nete. Cok uzgunum umarim su an hersey yolundadir.
Canim arkadaşim neler cekti hala da cekiyor artik bu son sıkıntı olur.
Insallah bundan sonra hep olumlu gelismeler olucak 9 ayin sonunda da saglikla kucagina alicak bebeklerini.

pazara daha çok var ama beklediğine değecek, güzel haber vereceksin inşallah sen de... bir iyi ve güzel haber de utkummdan bekliyoruz.

bu arada deniko nerede, haberi olan var mı?

kızlar bir liste yapsak mı, ne dersiniz? sayımız arttıkça kim ne aşamada takip etmekte zorlanmaya başladım ben.

Vanilya;
Teşekkür ederim canım, arayacağım.

Merhaba Canım;
Verdiğin ek bilgiler için öncelikle çok teşekkür ederim.
Tüp bebek kararını önceki ay verdiğimiz ve reçete de elimde olduğu için fiyat araştırması yapacak vaktim vardı. Bir de hemşire hanım her eczane farklı fiyat veriyor bir kaç yere sormadan almayın diye uyarmıştı.. En önemlisi de başak burcunun karakteristik özelliklerini taşımam:) Planlı, programlı, organizasyon yetisi, detaycı vs...:)
Dediğin gibi beklenmeyen bir kaç kalem gider muhtemelen bizim de karşımıza çıkacak.
Özel sağlık sigortam var, yapı kredi. Eşim nişanlıyken 2009 Mart ayında yaptırmıştı. 1 yıl hiç kullanmadık. Aydın Bey'in "doğum teminatını ekleyin" görüşünü de dikkate alıp 1 yıl içinde doğum yapacağımı düşünerek Mart 2010'da da doğum teminatıyla birlikte poliçeyi yenilemiş olduk. Bu çok önemli avantajlar getirecek.
Karşılanmayan kısımlara katlanacağız artık..
Senin de dediğin gibi "yavrularımıza en kısa süre içinde kavuşmak" söz konusu olunca başka hiçbir şeyin önemi kalmıyor canım.

Hoşbulduk canım;
Güzel bir pazar günü geçirdiğine çok sevindim. Güneş ve temiz hava iyi gelmiştir sana.
Özel sağlık sigortam - yapı kredi- şükürler olsun önceki yıldan yapılmıştı. Doğum teminatımızı geçen ay poliçe yenilenirken yaptırdık. Bu konuda şanslıyım.
Çarşambaya işe başlamayı düşündüğüne göre kendini iyi hissediyor olmalısın canım. Sana kocaman bir MAŞALLAHH diyorum. Bence de test yaptırana kadar geçmek bilmeyecek olan zamanı, işte geçirmen (ama kesinlikle kendini yormadan) daha iyi olacaktır.

Merhaba Gece;
Evet ilaçlarımız farklı ama ilaçlarımızı nasıl temin edeceğimiz konusunu keşke daha evvel açsaymışım. Sağlık olsun.
Nasıl derler bilmem ama: iğnelerin hayırlı ve uğurlu olsun.. Acıtmadığına da ayrıca sevindim.. Kısa süre sonra bende başlayacağım. Henüz doğum kontrol hapındayım:)
Sanırım Aydın Beyin 7-19 Mayıs arasında olmaması benim tedavimi de etkileyecek.. Olsun canım ne yapalım, Aydın Beye ne kadar güveniyorsak ekibine de güvenmeliyiz. Ekibine güvenmese o bizleri bırakıpp hiçççç bir yere gitmez di mi İçin rahat olsun lütfen
Sevgiler..

Kızlar;
Bugün öğlene kadar dinlendik. Öğle sonrasında eşimi arabama bakmaya gelecek olan Ahmet Mengi aradı. Evimizi tarif etti ve kısa sürede oğlu Erhan ile birlikte geldiler.. ıkisini de çok sevdim.
Size onlardan bahsetmek istiyorum.
Ahmet Ağabey çok şeker bir adam, 55-60 yaşlarında muhtemelen. Eşi kısa süre önce malesef kanser olmuş, aylardır hastanelerde tedavi görüyormuş. Önceki hafta doktorlar artık eve götürün yapabileceğimiz hiçbir şey yok demişler.
Oğlu Erhan Kocaelinde üniversitede öğretim görevlisi, bizim arabamızı satma nedenimizi öğrenmiş babasından. Meğer onlar da sevgili doktorumuz Aydın Beyin sayesinde yakın zaman önce Yağmur isimli bir bebek sahibi olmuşlar.
Annesi kanser olduğunu öğrenince torunumu görseydim demiş ve aslında yeni evli olmalarına ve hiçbir sağlık problemleri olmamasına rağmen Aydın Beye gitmişler. Anneleri hayatını kaybetmeden hemen bebek sahibi olmak için.
Herşey yolunda gitmiş 3 embriyo transfer etmişler ve hepsi de tutmuş. Ancak hamileliğin ilerleyen zamanında risk olmaması için 2 tanesini almışlar.
Yağmur yeni bebek.. Adıyla büyüsün.. Doğduktan sonra babaanneye götürmüşler, kadıncağız dünya gözüyle görmüş torununu. Kısa süre sonra da bilinci kapanmış.. Şimdi evdeymiş teyzecik.. her an bekliyorlar.. Adamcağız da tedaviler için satmış daha evvel arabasını ve şimdi ihtiyaç olduğu için parasına uygun araba arıyormuş. Eh hastaneye, eczaneye vs git gel ihtiyaç duyuluyor tabii.
Hayat arkadaşının kısa süre sonra hayatını kaybedeceğini bilen ve inanılmaz bir üzüntü yaşayan Ahmet Ağbinin çevresine saçtığı pozitif enerjiyi görmenizi isterdim. Nasıl tatlı, nasıl esprili, nasıl güzel bir insan. Allah yardımcıları olsun ve sabır versin.
Lafın özü: Allah çözümsüz dert vermesin arkadaşlar. Bakın insanlar neler yaşıyorlar, ne acılar, ne hikayeler var. Allah bize çaresiz dertler vermesin. Hepimiz çocuk sahibi olmak istiyoruz, çaremiz var. Tedavi görüyoruz-göreceğiz.. Olmadı, bir daha.. olmadı, bir daha.. Şükürler olsun ki ÇARESıZ değiliz..

Arabamı çok beğendi.. Yarın işlemler yapılacak. "Al ağbi, götür" dedik.. Nasıl bir koca yüreği ve kalenderliği var ki: "Olmaz.. işlemleri bitiririz o zaman, şimdi alırsam emanet olur" dedi..

Geçen haftadan beri üzülüyordum arabam satılacak diye. Sabah da onlar gelmeden evvel içim buruldu, çok kötü oldum.

Ama şimdi öyle mutluyum, öyle içim rahat ki.. Güle güle kullansın Ahmet Ağabey.. Keşke.. keşke biricik eşini 1 tur, 1 saat, 1 gün yeni arabasıyla gezdirebilseydi... Ama artık böyle bir şans yok.. Unutmayın bizim ŞANSIMIZ VAR kızlar..

Kızlar;
Şu an gece 01.15 Utkumm'dan ses seda yok
Bende sizler gibi çok meraktayım.
Allahım sen koru onları

Günaydın Kızlar;
Hala Utkumm'dan haber yok, umarım herşey yolundadır.
Bugün dışarıda olacağım, akşamüstü görüşmek üzere.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.

Aysegul'cum,
sabah sabah aglattin beni(zaten hormonlarim tavan yapmis ignelerin son gunundeyim) ne guzel yazmissin bizim sansimiz umudumuz var, Allah caresiz dert vermesin. Ama Allahtan umit kesilmez, Allah yardimcilari olsun arabanizi alacak ailenin. Size de daha iyileri olsun en kisa zamanda, soyle kocaman bol cocuklu ailelerin kullandigi gibi.

umutt nasılsın sorun yoktur inşallah. atlattınmı tehlikeyi??
ayşegül çok doğru söylüyorsun Allah dermansız dert vermesin kimseye..

gunaydın kızlar,
haftasonu yazdıklarınızı okuma fırsatım olmamıstı birazonce okuyabildim
ve utkumm icin cok uzuldum umarım hersey yoluna girmistir
dualarım seninle utkumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…