Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

evet anladım canım onemli degil bu arada sen de tedaviye baslamak uzeresin anladıgım kadarıyla umarım hersey gonlunce olur...

gece liste konusundaa çok haklısın bende karıştırmaya başladım görme halimi komik ama ajandama not alıyorum bazem kim kimdi diye.
ayşegülcüm yazını okudum ve bende diğer arkadaşlarım gibi çok duygulandım herkezin de dediği gibi Allah dermansız dert vermesin ve halimize koca bir şükür.araban hayırlı olsun alanlara kazasız belasız kullanmak nasip olsun onlara uğurlu gelsin yağmur bebeğinde şansı sana geçsin Allah sana da onun gibi sağlıklı bebek nasib etsin.(bu arada bende başak burcuyum halden çook iyi anlıyorum tabii sende benim gibi takıntılıysan:)
Kızlar acaba lütfü kırdarı arasam bilgi veriirlermi utkumun durumu hakkında?ne dersiniz denesem mi şansımı?

açmıyorlar telefonu arıyorum sürekli ama ulaşmak imkansız galiba ulaşsamda bilgi vermeyecekler umarım en yakın zamanda bilgi alırız.

Kizlar aksam Asm'yi aradim, utkummu sormak icin. Endiselendigimizi, onlarda bilgi olup olmadigini sordum. Hasta hakkinda bilgi veremediklerini soylediler. Yalniz bugun Aydin beyle gorusmedigini utkumm'un belirtti asistan bayan. (Emel) Belki hala lutfi kirdar hastanesindedir. Orasi da devlet Hastanesi oldugundan gitsek bile bulamayiz sanirim. Umarim durumu iyiye gidiyordur.
Sanirim sadece bekleyecegiz haber gelene kadar. (

kızlar kendimi dinlemek istemiyorum bunun için daha çok erken ama sanki hasta olucam gibi hissediyorum benim hasta olacağım zaman tüylerim diken diken olur vücudum ürperir ayne öyle oluyor vee ben genelde 26-28 günde bir olurum bugün 23. günü yani normalde tam bu hisleri hissettiğim süreç.tecrübeli arkadaşlarım kullandığımız iyneler ilaçlar tedavi adet düzenini bozuyormu yoksa sonuç negatif ise vaktinde hasta olunuyormu yardıııımmm..
Birde sancux ve nilsu siz neler hissetmiştiniz transfer sonrası.

mystry..
Ben sana daha once ne demistim??!!
Hissettigin hic birseyi yorumlama...
Cunku bu evrede ayni regl olacakmis gibi benzer sanci belirti de olabilir hicbirsey de olmayabilir. Regl olucam endisesi yasama, olmayacaksin cunku. En azindan igneleri birakmadan olman pek mumkun degil gibi. Regl olmamizi saglayan sey yumurta keseciklerinden salgilanan progesteron hormonunun hcg hormonu olmayinca salgilanmamasi. E zaten disardan progesteron aldigin icin regl olman pek mumkun degil. Ufak tefek kanamalari da onemsemiyoruz bu arada.
Sonuc neymis??? Bosuna endiselenilmemeli. Test gunune kadar mutlu mutlu dolasilmali )
Ouyorum, sevgiler.

Adet belirtileri aynen yasaniyor merak etme hamilelikte bile adet tarihi yaklasinca belirtileri yasiyorsun.
Endiselenecek birsey yok.

Ladybird iyi yapmişsin aramakla ama bilgi vermezler.
En azindan Aydin beyi aramadiklarina gore kotu bir durum yok gibi.
Oyle olmasini umuyorum Utkumm un calismamasi lazim hamileligi boyunca yatmali.
Bende surekli dinlenme halindeyim.

çok teşekkür ederim yüreğime su serptin gerçekten en azından regl olmayacağımı biliyorum olumsuz olsa bile iğne devam ederken regl yokmuş madem daha iyi hissediyorum şu an kendimi.arkadaşlar beni çekiceksiniz biraz...kusura bakmayın.

evet aydın beyi arardı kötü olsaydı kesin.inşallah herşey yoluna girsin o hastaneden çıksın hatta belkide çıktı bile dinlenir bol bol. sende sancux nolur yorma hiç kendini dinlen iki can var içinde iki katı dinlen.

aşkolsun, çekmek de ne demek...
biz birbirimizden güç aldığımız için bu platformda görüşüyoruz.
rahatlamana sevindim :))

bende aydın beyle görüşmediklerine göre hala hastanede diye tahmin ediyorum. (lütfi kırdarda) belki telefonda görüşmüşlerdir. onu asistan bilemez. eve dönseydi eşi bize bilgi verirdi sanırım. neyse işte sadece tahminler üzerine kurulu birşeyler..

sen nasılsın bu arada? zor geçiyor galiba senin de hamilelik evren...
kontroller ne zaman? ikili test gibi birşeyler diyordunuz. 14 bitti değil mi? 2 haafta sonra cinsiyetlerini öğrenebileceksin :))
sağlıkla doğacaklar inşallah senin bızdıklar.
dikkat et kendine ve dinlen bol bol.
öpüyorum, görüşürüz.

Kızlar ıyi Akşamlar;
Şimdi yazdıklarınızı okudum.
Az evvel Utkumm'un yattığı hastaneyi aradım ve görevliyle görüştüm.
Bilgisayar kayıtlarına baktı, üç tane E.Ç kayıt görünüyor ancak YATIŞ GÖRÜNMÜYOR.
Yani Utkumm şu an hastanede yatmıyor.
Bunu nasıl değerlendirebiliriz: demek ki çıktı hastaneden ve fazla hareket etmemesi gerektiği için yakın aile fertlerinin yanında (annesinin vs.) ve internet erişimi yok.. Eşi de yanında olduğu için bizi bilgilendiremedi diye düşünelim olur mu

Az evvelki msjda Utkumm'un soyisminin baş harfini yanlış yazmışım. E??? K?? Doğru biliyorum di mi

Az evvelki msjda Utkumm'un soyisminin baş harfini yanlış yazmışım. E??? K?? Doğru biliyorum di mi

doğru biliyorsun :))

bir an hafiye gibi hissettim hepimizi.. yani bende dahilim bu duruma ve çok komik geldi dışardan görünüşümüz.:)))
dediğin gibi inşallah evde dinleniyordur.

benim bir ara aklıma Aydın beyi arayıp sormak da geldi ama adamcağız yeter senden çektiğim demesin diye vazgeçtim.. tedavi sürecinde yeterince bayıyorum nasıl olsa kendisini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…