benim bir ara aklıma Aydın beyi arayıp sormak da geldi ama adamcağız yeter senden çektiğim demesin diye vazgeçtim.. tedavi sürecinde yeterince bayıyorum nasıl olsa kendisini :)))
çok teşekkür ederim yüreğime su serptin gerçekten en azından regl olmayacağımı biliyorum olumsuz olsa bile iğne devam ederken regl yokmuş madem daha iyi hissediyorum şu an kendimi.arkadaşlar beni çekiceksiniz biraz...kusura bakmayın.
merhabalar arkadaşlar... ben ASM nin int sayfasına form yazıp bıraktım beni aramışlar fakat hep tlf yanımda değilken bir kezde şarj bitmesi dolayısıyla kapandı ve mail ime ulaşamadıklarını bildirip tlf no su bırakmışlar. bende aramak istiyorum yalnız bana yardımcı olun lütfen sizler sürekli giden iletişim halinde olan kişiler olarak öncelikle aydın bey hastanede yok sanırım o yoksa ben kime randevu alacağım ki kendisiyle görüşmek isterim aslında... ve adapazarından gidiş yönüne haritadan baktım şekerpınar sapağından gidiş görünüyor fakat anadolu otoyolundan o tarafa dönüş varmı yoksa farklı bir yoldanmı gidiliyor bana yardımcı olabilirmisiniz bu konularda ona göre hastaneyi arayıp randevu alacağım bide çok geç veriliyorsa randevular benim adet tarihim en son 31 marttı bugünde erken aslında ama sanki belirtiler var gibi adet zamanım geçerse bu ayda gitmiş olur faydası olmaz bana oysa ben bu ay başlamak istiyorum ne olacaksa artık...
Merhaba öncelikle kararın hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın.hastaneyi arayıp tüp bebek bölümüyle görüşmek istediğini söyle telefona çıkacak olan görevli bayanlara Aydın bey'le tedaviye başlamak istediğini ve ön görüşme yapmak istediğini belirt onlar sana ön görüşme için randevu verirler aydın bey yoksa da yönlendirirler.adetini bekleme öncesinde mutlaka bir ön görüşme yap bilgi al ilk muayeneni ol aydın bey sana zaten ne zaman gelmen gerektiğini neler yapman gerektiğini söyler belkide tedaviye başlamadan önce bir takım testler ister o yüzden mutlaka adetinden önce git oraya zaten ilk görüşme ücretsiz her hangi birşey ödemeyeceksin.yol konusunda benim yer yönüm berbattır başka arkadaşlar yardımcı olsunlar.sevgiler...
Canım geldiğin yönden dönüş var şekerpınar gişesinden nasıl çıkıldı ise hastanenin önünde yol var tabelalar zaten gösteriyor çayırova gişesi olarak geçiyor oradan girip yaklaşık 1,5 saat sonra adapazarında olursun. tem ile hastane arası maksimum 15 dakika.
bence sen hastaneyi ara seni onlar yönlendirsin durumunu bildir görüşme yapmak istediğini söyle.aydın bey şu anda burada.
Ben bir göz dokturuyum.Ben de daha önce iki kez Ankara' da Dr Ruşen Aytaç ile IVF denemesi yaptım. Sonuçlar berbattı. Embriyom dahi olmadı!!! Ankara' daki hemen hemen bütün kadın doğumcuları gezdim. Sertaç Batıoğlu menapozda olduğumu söyledi. Timur Gürgan da başkasından yumurta almam gerektiğini aksi halde gebe kalamayacağımı söyledi. Sonra karşımıza Dr Aydın Arıcı çıktı VE İLK DENEMEDE GEBE KALDIM, 6 TANE DE BİRİNCİ KALİTE EMBRİYOM VAR. Ankara'da o kadar çok hormon vermişler ki bütün yumurtalarım ilaçtan kalitesiz hale gelmiş.Buradakiler bunu bile anlayacak kapasitede değillermiş.Çünkü bilimsel olarak birşey takip etmek ihtiyacı duymuyorlar. Açıkçası işi apartman dairelerinde para için yapan insanlarla bu iş yürümüyor. Dünyada Aydın Hoca gibi bir insan ve doktor bulmak mümkün değil. Ona iki tane can borcum var. Hem kendimin hem de kızımın. Kızım şu anda 4 aylık. Aydın hoca bu işi Türkiye'de bilim için yapan tek doktor. Bunu bir tıp doktoru olarak söylüyorum. Eğer yanınızda Aydın Hocam varsa asla korkmayın.
Arkadaşlar merhaba ben bu ay sonuna doğru Anadolu sağlık merkezinde tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Ama çok fazla bilgiye sahip değilim. Burada daha önce tedavi olmuş yada olmayı düşünen arkadaşların paylaşımlarına çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler.
merhaba, ben bir tıp doktoruyum ve Dr. Aydın Arıcı ile 2009 Mart ayında tüp bebek denemesi yaptım. Daha önce iki kez Ankara'da Dr. Ruşen Aytaç ile tüp bebek denedim ama ikisinde de olmadı çünkü çok fazla hormon yüklemiş ve benim iki denemede embriyom dahi olmadı,transfer dahi yapılamıyordu. Sonra Dr. Sertaç Batıoğlu'na gittim. O da menapozda olduğumu söyledi. Arkasından Dr. Timur Gürgan'a gittim, o da donör yumurtadan bahsetti.Bu arada ben intiharın eşiğine gelmiştim. En sonunda Aydın Hocam ile tanıştım ve ilk denemede üstelik de Ankara'da kullanılan dozun neredeyse beşte biri ile gebe kaldım ve şu anda 4 aylık bir kızım var. Anlaşıldı ki ben tamamen normalmişim!!! Aydın Hocamın Türkiye'de olması büyük şans. Eğer tüp bebek deneyecekseniz Türkiye'de bu işin bilimini yapan tek doktor o. Üstelik bu işi diğerleri gibi para için de yapmıyor. Bir doktor olarak da , bir doktor nasıl olunur bana gösterdiği için kendisinin ellerinden öpüyorum. Eğer yanınızda Aydın Hoca varsa hiçbirşeyden korkmaya gerek yok.
Hepinize merhaba. Ben Utkumm'un eşiyim. Bugece ve muhtemeln yarın gece de utkumm sizlerle yazışamayacak. Bugün öğleden sonra yüksek miktarlı kanaması oldu. Hastaneye götürdük hemen. Çocuklar ilk muayenede yaşıyordu. Yani kalp atışları vardı. Ama plesentanın rahimle birleştiği yerden kanamanın meydana geldiğini belirledi doktorlar. bayağı bir yırtılmış ama tamamen kopmamış. Hastaneye yatırdılar ve orda takibi yapılıyor. Sizden ona ve bebeklerimize dua etmenizi rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?