Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

benim bir ara aklıma Aydın beyi arayıp sormak da geldi ama adamcağız yeter senden çektiğim demesin diye vazgeçtim.. tedavi sürecinde yeterince bayıyorum nasıl olsa kendisini :)))

Evet canım dışarıdan bakınca bir garip görünüyor ama.. kalbimiz onunla, çok merak ediyoruz hepimiz.. Aklımız onda ve bebişlerinde.. İnşallah iyilerdir.
Aydın Bey çok şeker adam canım, biz bişiii değiliz, kimbilir ne hastalar görmüştür:)

walla ben kendimi amerikalardan bile arattırdım ona.. transfer günü embriyoloğa beni tanıtırken, çok soru sorar verdiğin cevaplar için de başka soruları hazırdır haberin olsun demişti :))) üstüne de alınmayım diye galiba, ama biz severiz böyle hastaları diye ilave etmişti

dediğin gibi aklımız gönlümüz utkumda şu anda. inşallah bize cici haberlerle döner.
bekleriz biz önemli değil, o iyi olsun yeter :)

Mystryy;
Bir gün daha geçti canım:)
İnsallah bebişin doğana kadar regli olmazsın :) Doğumdan uzun bir süre sonra da (emzirme durumuna göre neredeyse 1 yıl) olunmuyormuş:)

utkumm'dan hala haber yok. ben sizin hafiyeliğe bir de kahinliği ekleyip, içimdeki sesin üçünün de iyi olduğunu fısıldadığını söylemek istiyorum. dilerim haklı çıkarım...

ayşegül arabanla vedanın her iki ucunda da biraz hüzünlü ama bir o kadar da umutlu ve güzel hikayenin eklenmesi çok dokunaklı. hayat ne tuhaf...

ladybird sen işten güçten ve hafiyelikten fırsat bulup bir karara varabildin mi? :) ne zaman yine yeniden diyeceksin?

mysteryy ajanda fikri de güzelmiş. aklına herşeyi ve herkesi sığdırmakta zorlanan bir tek ben değilim yani :) sen de endişelerinden sıyrılıp, bize tavsiye ettiğin gibi başka şeylerle uğraş ve bu umut dolu bekleyişin tadını çıkar... ben de buraya baktığımda çoğu zaman endişelerimden arınıyorum ve umut kaplıyor içimi. iyi ki varsınız... gece bekçiniz hepinizi öpüyor...

Günaydın Kızlarr;
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Bugün Utkumm'un iyi haberlerini alırız inşallah.
Akşamüstü görüşmek üzeree.
Sevgiler

gunaydın kızlar,
umarım utkumm basta olmak üzere hepiniz iyisinizdir ben de dun hastaneden ulasmaya calıştım ama soyadını bilmedigim icin bilgi veremediler sadece adını biliyorum hatta ilk once utkumm dedim gorevliye sonra birden toparlayıp adını soyleyince gorevlide afalladı..
umarım hersey yolundadır

günaydın kızlar. yeni bir koca gün daha başladı. sancux bu arada sen nasılsın canımkaç haftalık oldun randevun ne zaman?

merhabalar arkadaşlar... ben ASM nin int sayfasına form yazıp bıraktım beni aramışlar fakat hep tlf yanımda değilken bir kezde şarj bitmesi dolayısıyla kapandı ve mail ime ulaşamadıklarını bildirip tlf no su bırakmışlar. bende aramak istiyorum yalnız bana yardımcı olun lütfen sizler sürekli giden iletişim halinde olan kişiler olarak öncelikle aydın bey hastanede yok sanırım o yoksa ben kime randevu alacağım ki kendisiyle görüşmek isterim aslında... ve adapazarından gidiş yönüne haritadan baktım şekerpınar sapağından gidiş görünüyor fakat anadolu otoyolundan o tarafa dönüş varmı yoksa farklı bir yoldanmı gidiliyor bana yardımcı olabilirmisiniz bu konularda ona göre hastaneyi arayıp randevu alacağım bide çok geç veriliyorsa randevular benim adet tarihim en son 31 marttı bugünde erken aslında ama sanki belirtiler var gibi adet zamanım geçerse bu ayda gitmiş olur faydası olmaz bana oysa ben bu ay başlamak istiyorum ne olacaksa artık...

Merhaba öncelikle kararın hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın.hastaneyi arayıp tüp bebek bölümüyle görüşmek istediğini söyle telefona çıkacak olan görevli bayanlara Aydın bey'le tedaviye başlamak istediğini ve ön görüşme yapmak istediğini belirt onlar sana ön görüşme için randevu verirler aydın bey yoksa da yönlendirirler.adetini bekleme öncesinde mutlaka bir ön görüşme yap bilgi al ilk muayeneni ol aydın bey sana zaten ne zaman gelmen gerektiğini neler yapman gerektiğini söyler belkide tedaviye başlamadan önce bir takım testler ister o yüzden mutlaka adetinden önce git oraya zaten ilk görüşme ücretsiz her hangi birşey ödemeyeceksin.yol konusunda benim yer yönüm berbattır başka arkadaşlar yardımcı olsunlar.sevgiler...

Canım geldiğin yönden dönüş var şekerpınar gişesinden nasıl çıkıldı ise hastanenin önünde yol var tabelalar zaten gösteriyor çayırova gişesi olarak geçiyor oradan girip yaklaşık 1,5 saat sonra adapazarında olursun. tem ile hastane arası maksimum 15 dakika.

teşekkür ederim bilgiler için çok çok sağol. ama maalesef daha fazla bekleyemedi az evvel lavaboya gittim gelmiş belli etmişti zaten kendini arasam bile hemen randevu vermezler sanırım hem doktorda burada değil galiba buradaki konuşmalardan anladığım kadarıyla yurt dışındamı şu an acaba

sanada çok çok teşekkür ilgin yardımın için canım yani otobandan gidersemmi gişelerden ayrılıp sapacam yoksa anadolu otoyolundanmı sapaktan ayrım var. haritada baktım baktım dönüş yolunu anlayamadım nedense kafam almıyor artık var ya iyice bu bebek konusu beni şapşal etti.. gidiş benim için önemli zaten dönüşü mutlaka çıkarım gidincede..

bence sen hastaneyi ara seni onlar yönlendirsin durumunu bildir görüşme yapmak istediğini söyle.aydın bey şu anda burada.

bence sen hastaneyi ara seni onlar yönlendirsin durumunu bildir görüşme yapmak istediğini söyle.aydın bey şu anda burada.

çok teşekkür ederim sağolun hemen arıyorum.. adet de oldum inşallah erken verirler randevuyu.. Allah razı olsun sağolun ikinizde..

Ben bir göz dokturuyum.Ben de daha önce iki kez Ankara' da Dr Ruşen Aytaç ile IVF denemesi yaptım. Sonuçlar berbattı. Embriyom dahi olmadı!!! Ankara' daki hemen hemen bütün kadın doğumcuları gezdim. Sertaç Batıoğlu menapozda olduğumu söyledi. Timur Gürgan da başkasından yumurta almam gerektiğini aksi halde gebe kalamayacağımı söyledi. Sonra karşımıza Dr Aydın Arıcı çıktı VE İLK DENEMEDE GEBE KALDIM, 6 TANE DE BİRİNCİ KALİTE EMBRİYOM VAR. Ankara'da o kadar çok hormon vermişler ki bütün yumurtalarım ilaçtan kalitesiz hale gelmiş.Buradakiler bunu bile anlayacak kapasitede değillermiş.Çünkü bilimsel olarak birşey takip etmek ihtiyacı duymuyorlar. Açıkçası işi apartman dairelerinde para için yapan insanlarla bu iş yürümüyor. Dünyada Aydın Hoca gibi bir insan ve doktor bulmak mümkün değil. Ona iki tane can borcum var. Hem kendimin hem de kızımın. Kızım şu anda 4 aylık. Aydın hoca bu işi Türkiye'de bilim için yapan tek doktor. Bunu bir tıp doktoru olarak söylüyorum. Eğer yanınızda Aydın Hocam varsa asla korkmayın.

yazdıklarınız için çok çok teşekkür ederiz.bu tarz geribilidirimler bizim için umut oluyor.Allah kızınızı size bağışlasın.

merhaba, ben bir tıp doktoruyum ve Dr. Aydın Arıcı ile 2009 Mart ayında tüp bebek denemesi yaptım. Daha önce iki kez Ankara'da Dr. Ruşen Aytaç ile tüp bebek denedim ama ikisinde de olmadı çünkü çok fazla hormon yüklemiş ve benim iki denemede embriyom dahi olmadı,transfer dahi yapılamıyordu. Sonra Dr. Sertaç Batıoğlu'na gittim. O da menapozda olduğumu söyledi. Arkasından Dr. Timur Gürgan'a gittim, o da donör yumurtadan bahsetti.Bu arada ben intiharın eşiğine gelmiştim. En sonunda Aydın Hocam ile tanıştım ve ilk denemede üstelik de Ankara'da kullanılan dozun neredeyse beşte biri ile gebe kaldım ve şu anda 4 aylık bir kızım var. Anlaşıldı ki ben tamamen normalmişim!!! Aydın Hocamın Türkiye'de olması büyük şans. Eğer tüp bebek deneyecekseniz Türkiye'de bu işin bilimini yapan tek doktor o. Üstelik bu işi diğerleri gibi para için de yapmıyor. Bir doktor olarak da , bir doktor nasıl olunur bana gösterdiği için kendisinin ellerinden öpüyorum. Eğer yanınızda Aydın Hoca varsa hiçbirşeyden korkmaya gerek yok.

valla içimi rahatşattınız benim.. ben en son aytuğ kolankaya ya gittim ve benim 2 yıl önceki tahlil raporlarıma bakarak tüp bebek kararı aldı ki bir başarısız aşılamam var yaş faktörüm var doğruca ücret konuşmaya yönlendirildim açıkçası hiç içime sinmedi ve buradaki tüp bebek topiclerine bakmak gereği duydum belki bir yol bulurum diye. hem anadolu yakasında oluşu nedeniyle çünkü adapazarında yaşıyorum hemde prof olması nedeniyle üstelikte burada hakkındaki övgülerlede kafama yer etti aydın bey.. bir doktor olarak sizin de takdirinizi alması beni dahada buraya yönlendirdi.. bilgileriniz için çok sağolun.. ben bugün adet oldum randevumu alamadan henüz ancak inşallah daha geç olmadan görüşürüm kendisiyle.. Allah çocuğunuzu size bağışlasın...

Utkummm yeni gördüm çok geçmiş olsun. Umarım şimdi herşey yolundadır.Mucize bebeklerinin de sağlığı iyidir.Meraktayız. Dualarımız seninle

BEN RANDEVU ALDIM yarın için inşallah. heyecanlıyım bakalım ne olacak.. o kadar doktora gittim hala heyecanlanıyorum ne diyecek ne olacak diye.. en sonki doktor maceramdan sonra hevesim kaçmadı değil hani.. ne kadar ilgisizlerdi tamamen ticari bir hava vardı ortamda. bilimsel gözle yada insani kısmıyla ilgilenen bulmak çok zormuş başıma bu gelince bunuda anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…