Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba Kızlar;
Şimdi geldim eve ve bugün artık bir haber vardır Utkumm'dan diye düşünmüştüm.
Yok

Geshenk Merhaba;
Hastaneye gittiğinde ve sevgili doktorumuz Aydın Arıcı ile görüştüğünde farkı anlayacaksın:)
Umarım olumlu bir görüşme olur ve sende tedaviye başlarsın.
Döndüğünde bizi haberdar et olur mu.
Sevgiler

sorma ayşegül haber yok yok malesef keşke telefonu olsaydı birimizde.inşallah iyidir önce kendi sağlığı sonra bebekleri.

Mystryy;
Merhaba canım,
Bir günü daha geride bıraktın sayılır. Hava da buz gibiydi bugün.
Yarın işe gitmeyi planlıyormusun?

gitmiycem ayşegülcüm evden zaten çalışabiliyorum raporumda devam ediyor şımarıklığa devam gitmiycem.bugünde bittiii:))))))

Mystry bence de gitme, dinlen bol bol. Keyfini cikar.
Aysegul'cum sen nasilsin?
Ben utkumm'dan haber gelmedikce umudumu yitirir oldum. Ya apar topar sehir disina gitti diyecegim ama bu halde gidemez. Bir de onun 27 si yani bugun kordon biyopsisi olacakti galiba. Uufff hadi Utkumm gel bize iyi haberler ver.

Gece'cim cts kontrolum var. Aydin bey bakacak kurtaj sonrasi rahim temizlenmis mi diye. Smear testi de yaptiracagim. Bu ay d.kontrol hapi aliyorum. Eger dondurulmuslara ok dersek haziran basinda transfer olabilir. Yada diger aya kalir. Bakalim. Kismet. :))
Sen nasilsin, neler yapiyorsun?
Gorusuruz.

geshenk hayırlı olsun Ayşegülün dediği gibi Aydın beyi görünce farkı anlıcaksın :)

Utkumm hala haber yok bende çok merak ediyorum sancux sendende pek ses çıkmıyor siz bizim umudumuzsunuz bizi habersiz bırakmayın
mystryy bişey sorucam kalçadan progesteron iğnesi oluyormusun?

Merhaba Canım;
Gayet iyiyim ben. Herşey yolunda, sürecin başlaması için her gün haplarımı içip duruyorum:) Pazar günü bitiyor d.k. hapları.
Senin kontrolünde cumartesiymiş, dondurulmuşlar mı kullanılır, hazirana mı kalır belli olur. sende önünü net görerek hareket edersin. Hayırlısı olsun canım.

ben iyiyim cnm sadece utkumm dan haber alamadığımız için endişeliyim o nedenle pek birsey yazasım yok

Tekrar hepinize merhaba. Ben utkum'un eşiyim. ikinci kez büyük bir kabustan uyandık diyebilirim. Utkum hala hastanede. Bu arada semiha şakir doğum hastanesinde. Utkum ve bebeklerimiz şimdilik iyi. Kanaması giderek azalıyor. Yarın sabah ultrasondan bebeklere ve kanamanın durumuna bakıp ona göre taburcu edebilirlermiş. Utkum'un hepinize selamı var. Refakatçi olarak Hatay'dan ablası geldi.
Dün itibariyle 1 numaralı bebek 6.7mm 2 nolu bebek 7.1mm boyuttaymış.
Bu iki oldu, annelerine sımsıkı sarıldılar bırakmıyorlar. Sanırım cinsiyetleri kız. :)
Her seferinde hastaneye giderken "Tamam, bu sefer kabettik diyor bir ses. Sağlık olsun. Gene olur diyor... Önce ölüyoruz. Doğumhaneden içeri giriyor utkum, büyük bir hayal kırıklığı ile, kürtaj korkusuyla. Sonra kalp atışlarını duyuyor bebeklerin ve sanki tekrar doğuyoruz" Bu sefer giderken onları kaybettik galiba dedi. Çünkü ilkinden yaklaşık 4-5 kat daha fazla kanama vardı. Gene aynı şey oldu. Önce ultrasonla kalp arışlarını duyduk. Tekrar hayata sımsıkı tutunduk (utkum, bebekler ve ben). Sonra yine kan aldılar. Bu sefer 3 tüp; biri kan bankasına verilmek için (kan grubunu belirleyip, olası bir düşük veya acil bir durumda kan takviyesi için) diğeri kan sayımı ve diğer kan testleri için. sonra pregeterol depot du ismi heralde, bir ilaç. Bu kez hergün bir tüp vuruldu. bu heyecana insanın kalbi inanın dayanmıyor.
Kendimi hep şu nasihatle oyalamaya çalışıyorum. Eğer bebeklerimizin bu dünyada rızkları varsa, tüm engelleri aşıp başaracaklar. Allah herşeyin hayırlısını versin. Lütfen siz de bize dua edin.
Son olarak utkum, bebeklerim ve kendi adıma bizi merak edip hastaneyi bile aradığınız, utkum için telaşlandığınız ve dualarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum. Bebek sahibi olma yolundaki yolculuğunuzun mutlu bir şekilde sonlanmasını diliyorum.
Şimdilik hoşça kalın....

Şükürler olsun:)
Tüm kızlar Utkumm'u ve bebekleri çok merak ettik.
Durumları ile ilgili bilgi veriyordunuz, sizden de haber alamayınca çok endişelendik.
Dualarımız sizinle..
Lütfen hepimizden Utkumm'a selam ve sevgilerimizi iletin.. Onu çok seviyoruz.

şükürler olsun...inşallah bu bebişlerin son nazıydı..

Utkumm senin ve minik meleklerin iyi olduğuna çok sevindim, inşallah bu saatlerde hastaneden çıkıyorsundur. Allah bir daha korkutmasın, bu son olsun

Utkumm un ve bebeklerin iyi olmasina cok sevindim.
Icim su an rahat kac gundur icim icimi yedi dun umudumu yitirmistim artik aklima kotu seyler geliyordu.
Insallah bu artik son olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…