Utkumm un ve bebeklerin iyi olmasina cok sevindim.
Icim su an rahat kac gundur icim icimi yedi dun umudumu yitirmistim artik aklima kotu seyler geliyordu.
Insallah bu artik son olur.
valla içimi rahatşattınız benim.. ben en son aytuğ kolankaya ya gittim ve benim 2 yıl önceki tahlil raporlarıma bakarak tüp bebek kararı aldı ki bir başarısız aşılamam var yaş faktörüm var doğruca ücret konuşmaya yönlendirildim açıkçası hiç içime sinmedi ve buradaki tüp bebek topiclerine bakmak gereği duydum belki bir yol bulurum diye. hem anadolu yakasında oluşu nedeniyle çünkü adapazarında yaşıyorum hemde prof olması nedeniyle üstelikte burada hakkındaki övgülerlede kafama yer etti aydın bey.. bir doktor olarak sizin de takdirinizi alması beni dahada buraya yönlendirdi.. bilgileriniz için çok sağolun.. ben bugün adet oldum randevumu alamadan henüz ancak inşallah daha geç olmadan görüşürüm kendisiyle.. Allah çocuğunuzu size bağışlasın...
Canım sakın endişelenme, Türkiye'deki en iyi kadın doğumcu o. Ben Ankara'da doktor bulamadığım için daha doğrusu gittiklerimin hepsi ya bilgisiz ya para avcısı ya da her ikisi birden olduğu için İstanbul'a geldim. Aydın Hoca'yı hem bir hasta hem de bir doktor gözüyle değerlendirince cenneti bulmuş gibi oluyorsun İnşallah herşey yolunda gider.
ay içime su serpildi çok şükür arkadaşımız iyiymiş inşallah bugün dönerler evlerine.kızlar ben pek iyi değilim malesef dün akşam saat 11 de tuvalete gittim pempe pembe biraz kanamam oldu tabii çok üzüldüm benim hastalığım öyle başlar önce pembe pembe sonra sabaha başlar asıl kanamam sinirlerim boşaldı resmen başladım ağlamaya hastaneyi aradım kimse yok aydın beyi aradım telefonunu açmıyor nuri beyi aradım coraspirini kes sakın içme beklemekten başka yapacak malesef hiç bir şey yok progestoron iğnelerine devam dedi tutunmamışta olabilirmiş kılcal damarda.tabii benim yaşadığım acı tecrübelerden bu tarz kanamalara tahammülüm yok ben geçen sene 3 aylıkken yatmaya başlamıştım erken doğumuma kadar tam 4 ay hareketsiz yattım tuvlete bile gitmiyordum altıma sürgü geliyordu yani aynı şeyleri yaşamak beni çok korkutuyor ağladım ağladım sonrada ya olumsuz bir şey yoksa boşuna stres yaptım diye 2 katı daha ağladım uykusuz geçirdim geceyi.sabah kalktım 7 de baktım kahverengi kahverengi lavaboya gittikçe ve sildikçe devam ediyor.9a kadar dayanıp aydın beyi aradım anlattım durumu beklemek zorundayız dinlenin aspirini kesin herşey olabilir tutmamışta olabilir dedi belirsizlik öyle zorki anlatamam kızlar yarın test yaptırın çok erken ama en azından hamilelik başlamışmı yoksa değer sıfır mı onu görürüz dedi. açıkcası haksızmıyım bilmiyorum ama daha çok ilgi bekledim 2 dakikalık bir telefon görüşmesiydi sadece neyse eşim resmen çocuk gibi yatırdı uyuttu bu saate kadar uyudum tuvalete gitmekten kendimi alamıyorum devamlı gidip bakıyorum kahverengi devam şimdii tecrübeli arkadaşlarım buna benzer şeyler yaşayan oldumu perşembe transferim oldu biliyorsunuz bugün 6. günüm ne olur yaşayanlar anlatsın bana neler yaşadığını.vee lütfen benim için dua edin.
Mystry lutfen sakin ol transfer sonrasi kanamasi olup hamile kalan cok insan var.
Utkumm unda kanamasi olmustu diye hatirliyorum.
Benim olmadi ama olan cok kisi duydum.
Aydin beyi dedigi test yaptirirsan netlesir durum ama bu surecte zarar verme kendine olumlu düsün bol bol dua et.
Hersey yolunda gidecek...
canım bence kendine eziyet ediyorsun suanda.. uzme bu kadar kendini ihtimalleri bilerek bu yola cıkmış olsakta insan kendini iyiye daha kolay hazırlıyor en ufak bi olumsuzlukta da simdi senin yaptıgın gibi kendimize eziyet ediyoruz icini rahatlatacaksa benim transferden sonra en ufak bi kanamam yada lekelenmem olmadı ama tutmadı da yani kanama tutmama belirtisi olsaydı bende o kanamayı yasardım yani demek istedigim kanama olması normal olabilir bunu zaten soyluyorlar normal olmasa boyle bi uyarıyı yapmazlar surekli tuvalete gittigine göre sunada sırf bu yuzden strese giriyorsun farkındaysan bence bu kanamandan daha fazla risk yartıyor biliyorum ve seni anlıyorum ama lütfen sakin olmaya calış kafanı dagıt biranönceklava:
Utkumm un haberine cok sevindim, iyi bir his var icimde bu yumurcaklar iyice tutundular bu sefer.
Allah yardimciniz olsun.
Bu arada bugun yumurtalarim toplandi, bekleyis basladi.
Mystry uzulme ne olur, belli olmaz belki tutunma kanamasidir. Hem kim demisti rahim bir deniz gibiymis, her stres dalgalandiriyor. Sakin olmaya calis. Hakkimizda hayirlisini dilemedik mi Allahtan, demek ki ne olursa hayirlisi boyle diye olacak.
uzme kendini, yarin test sonucun insallah iyi cikacak ve cok sevinecegiz.
ay içime su serpildi çok şükür arkadaşımız iyiymiş inşallah bugün dönerler evlerine.kızlar ben pek iyi değilim malesef dün akşam saat 11 de tuvalete gittim pempe pembe biraz kanamam oldu tabii çok üzüldüm benim hastalığım öyle başlar önce pembe pembe sonra sabaha başlar asıl kanamam sinirlerim boşaldı resmen başladım ağlamaya hastaneyi aradım kimse yok aydın beyi aradım telefonunu açmıyor nuri beyi aradım coraspirini kes sakın içme beklemekten başka yapacak malesef hiç bir şey yok progestoron iğnelerine devam dedi tutunmamışta olabilirmiş kılcal damarda.tabii benim yaşadığım acı tecrübelerden bu tarz kanamalara tahammülüm yok ben geçen sene 3 aylıkken yatmaya başlamıştım erken doğumuma kadar tam 4 ay hareketsiz yattım tuvlete bile gitmiyordum altıma sürgü geliyordu yani aynı şeyleri yaşamak beni çok korkutuyor ağladım ağladım sonrada ya olumsuz bir şey yoksa boşuna stres yaptım diye 2 katı daha ağladım uykusuz geçirdim geceyi.sabah kalktım 7 de baktım kahverengi kahverengi lavaboya gittikçe ve sildikçe devam ediyor.9a kadar dayanıp aydın beyi aradım anlattım durumu beklemek zorundayız dinlenin aspirini kesin herşey olabilir tutmamışta olabilir dedi belirsizlik öyle zorki anlatamam kızlar yarın test yaptırın çok erken ama en azından hamilelik başlamışmı yoksa değer sıfır mı onu görürüz dedi. açıkcası haksızmıyım bilmiyorum ama daha çok ilgi bekledim 2 dakikalık bir telefon görüşmesiydi sadece neyse eşim resmen çocuk gibi yatırdı uyuttu bu saate kadar uyudum tuvalete gitmekten kendimi alamıyorum devamlı gidip bakıyorum kahverengi devam şimdii tecrübeli arkadaşlarım buna benzer şeyler yaşayan oldumu perşembe transferim oldu biliyorsunuz bugün 6. günüm ne olur yaşayanlar anlatsın bana neler yaşadığını.vee lütfen benim için dua edin.
Evet canım ama 2010 da güzel olacak hamilelik te güzel doğumda
canım bu durumda umutsuzluğa kapılman çok doğal ama yerleşme kanaması diye bişey var bir sürü yerde okudum lütfen moralini bozma , inşallah bebişin ben buradayım diyordur sana
Mystry merhaba,
Kendini uzme hemen lutfen. Bu evrede daha oncede soylemisler kanama olabiliyormus. Ben transferden sonraki 6.gun (transfer gunu haric) test yaptirmistim. Kucuk bir seyehate cikacaktik esimle, tutmadiysa iyice dagitmayi planliyordum. Acibademde yaptirdim ve 11,5 gibi bir sonuc cikmisti. 10 uzeri pozitif Kabul ediliyor acibademde. ASM'de 3'un ustu pozitif demek. Yarin bir bak icin rahatlar. Bu arada en kotusu tabiki eskileri hatirlamak. Onlari dusunup bosuna uzme kendini. Bu denemeleri hepsi birbirinden bagimsiz diye dusunup rahat olmak gerekiyor.
Insallah hayirlisiyla bebisinle birlikteligin karninda bi 8 ay daha surecek.
Dinlenmeye ve ilgini baska yone kaydirmaya calis.
Sevgiyle kucakliyorum seni.
korkuyor insan tabii ama sakin olmak zorundayım biliyorum. yarın sabah test yaptırıcam bakalım inşallah iyi bir sonuç alırım en azından olumlu bir başlangıç sonucu 7. gün olucak az da olsa çıkması lazım bişiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?