Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Mystryy Merhaba Canım;
Sana öncelikle Ladyybird'in daha evvel yazdığı msjı hatırlatmak istedim.
Ladyybird üstüne basa basa "ufak tefek kanamaları önemsemiyoruz" diye belirtmişti.
Lütfen kendi kendini yıpratma canım. Transfer sonrasında kanamaların olması sıklıkla rastlanılan bir durummuş.
Lütfen bebişini düşün. Psikolojin direkt onu etkiliyor. Sakin olmaya çalış..
Seni sevgiyle sarıp sarmalayan, sana bebek gibi bakan, ilgilenen bir eşe sahipsin. Emin ol minik bonibonun zaten annesine sımsıkı sarıldı..
Yarın test yaptırdığında deriiiinnn bir nefes alacaksın ve boşu boşuna üzüldüğünü göreceksin.

Vanilya Merhaba;
Hayırlı olsun canım, demek toplandı yumurtaların, hadi bakalım şimdi sırada onların olgunlaşması ve en güvenli yere transferi var..
Herşey güzel olacak..

tedavin hayırlı olsun canım bu surecteki en guzel gun yumurtalar toplandıktan sonraki gun bence keyfini cıkarmalısın kac yumurta toplanmıs bilgi verdilermi?

Kizlar bu arada bugun utkummla konustum. Gerci esi butun bilgileri vermis ama bende yazayim birkac Satir. Henuz hastanede. Onceki gun kanamasi daha yogun olmus, cok korkmuslar ama bebekler iyi :))
Utkumm'un sesi biraz yorgundu. Bir de soguk alginligi baslamis Bu havalar ve hastane kosturmacasi icinde normal sanirim. Hepimize cok selam soyledi. Dualarimiz ve azimli bebekleri sayesinde sagliklacikacaklar hastaneden hayirlisiyla.

Not: Ben hala erkek olcak bebisler diyorum ama saglikla gelsinler cinsiyetleri onemli degil.

tedavin hayırlı olsun canım bu surecteki en guzel gun yumurtalar toplandıktan sonraki gun bence keyfini cıkarmalısın kac yumurta toplanmıs bilgi verdilermi?
Canim cok tesekkur ederim, 7 yumurta var ama gelisimlerinden bildigimiz 5 i normal boyuttaydi bakalim yarin ne olacaklar. Bu isin en guzel yani yumurta toplama oncesinde verdikleri sakinlestirici... Bir guzel sarhosluk duygusu veriyor ki hala uzerimde hafiften var. Benim stres bitti cok sukur, cunku en cok yumurta buyutme kismini stres yapmistim. Elimden gelen kismi bittikten sonra simdi top bizim yumurcaklarda, bir can varsa yumurtalarla bana gelecek bu firsati degerlendirecekler :)

inşallaah acaba yarın yaptırmasam mı bilemiyorum yaa ne dersin?bu arada alakasız ama inşallah ilk ismini kullanıyorsundur bayıldım ismine:)

bugunku sersemligimden doktora sormayi unuttum diye dert ediyordum ben de...ne guzel bir haber, cok sukur.

ohh çok sevindim sağol bizede blgi verdiğin için.yorgun olması da normal kolay şeyler atlatmadı ama atlattı bitti inşallah.

olumlu olman çok çok önemli ve güzel artık hiç stres yapmassın inşallah yarın güzel haberler alıcaksın bizede haber ver mutlaka.

mystry merhaba,
eve gelir gelmez bilgisayarımı açtım ve rahat rahat yazayım dedim. iş yerinde yani gün içersinde ıphone'un o minicik ekranından gelişmeleri okumaya çalışmak teker teker harflere basıp cvp yazmak ciddi zaman alıyor çünkü..
şekercim öncelikle eğer bekleyebiliyorsan beklemeni tavsiye ederim. normalde 6. gün çok erken bir tarih. pozitif olsa bile sonuç çok küçük çıkacağından acaba deyip 2 gün sonra bir daha test yapacaksın sonra gününde tekrar et vs. benim gibi süreci 10 test yaptırarak bitirmeni hiç istemiyorum. vere vere kan kalmıyor sonra bünyede
bir de benim olayım ikiz gebelik diye başlamıştı aslında, belki de o nedenle erkenden sonuç çıktı.
aydın bey yaptır görelim mi dedi, sen ısrar ettin de yaptır o zaman rahatlarız belki mi dedi?
çünkü bana kızmıştı, bu kadar erken niye yaptırdın diye...
bu arada utkummda da kanamalar olmuştu bu süreçte. ufak ufak. ayrıca doktorlar da olabileceğini, pembe kahverengi lekelenme tarzı kanamaları ciddiye almamamızı söylüyorlar.
senin bugünkü durumun nasıl? hala lekelenmeler var mı kesildi mi?
bu arada alakasız sorunu da cevaplayayım. ilk ismimi kullanıyorum zaten ikinci ismim gibi duran şey ilk soyadım :)))))
çok öpüyorum, kararını vermeye çalışma şimdiden, yarın ola hayrola...

biraz mutfakla ilgilenip çorba salata yapmayı planlıyorum. 20 gündür girmedim mutfağa. çocukta yaparım kariyede tamamen bir şehir efsanesi. yok böyle bir şey anladım ben. çocuğu bırak kendimle ilgilenemiyorum. sevgili kocacım zaten bana bakıyor. allah sonumuzu hayır etsin...
yemekten sonra bakarım neler olup bitmiş diye,
öpüyorum kızlar hepinizi, sevgiyle, sevdiklerinizle mutlulukla ve umutla kalın...

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Dondurulan embriyoları transfer etmek için ne ücret alıyorlar biliyormusun ? Herhalde 3600 TL toplama artı transfer. Sadece transfer olursa genelde bunun yarısından daha az alıyorlar çünkü daha basit bir işlem.

arkadaşlar çok haklıymışsınız bugün gittim ve aydın bey çok iyi bir doktor. çok insancıl güleryüzlü beni çok aydınlattı ismi gibi.size çok teşekkür ederim vesile olduğunuz için fakat yolu çoook zor bulduk ve şu an feci yorgunum diğer gelişmeleri biraz dinleneyim anlatacağım.. görüşmek üzere.

Merhaba canım haklısın aslında kanamanın ve lekelenmemin durumuna göre yapıcam testi.aydın bey yarın isterseniz bir test yaptırın en azından hamilelik başlamışmı onu görürsünüz dedi onun dışında iğneye devam aspirini bırakın dedi o kadar aslında biraz daha somut bir ilgi bekledim bilmiyorum belkide alınganlık yapıyorum normalde alıngan falan değilimdir ama ne bileyim 2 dakikalık bir telefon görüşmesi yaptık o kadar sonra ne arayan ne soran.malesef kahverengi akıntılarım devam ediyor yarın tekrar arıycam aydın beyi inşallah kesilir yarına kadar aslında seninde dediğin gibi test için erken ama işte duruma göre karar vericem.sanada yaşadıklarını hatırlattım umarım üzmemişimdir senin kaybını biliyorum ama nasıl olduğunu aranıza geç katıldığım için bilmiyorum.
ikinci ismin zannettim soyadını:) bende yemeklerimi haftasonu yapabiliyorum çarşambaya kadar yiyebiliyoruz sonra artık ne bulursak allahtan eşim ne bulsa yer gerçi öylede olmak zorunda sonuçta çalışıyoruz.şimdiden ellerine sağlık afiyetle yiyin yemeklerinizi öpüyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…