mystry..
Ben sana daha once ne demistim??!!
Hissettigin hic birseyi yorumlama...
Cunku bu evrede ayni regl olacakmis gibi benzer sanci belirti de olabilir hicbirsey de olmayabilir. Regl olucam endisesi yasama, olmayacaksin cunku. En azindan igneleri birakmadan olman pek mumkun degil gibi. Regl olmamizi saglayan sey yumurta keseciklerinden salgilanan progesteron hormonunun hcg hormonu olmayinca salgilanmamasi. E zaten disardan progesteron aldigin icin regl olman pek mumkun degil. Ufak tefek kanamalari da onemsemiyoruz bu arada.
Sonuc neymis??? Bosuna endiselenilmemeli. Test gunune kadar mutlu mutlu dolasilmali)
Ouyorum, sevgiler.
cok tesekkurler Ladybird, Allah a emanet ettim kendimi ve embriyocuklari.Vanilya'cim yumurtalarin kaliteli embriyolar ve saglikli bebekler olarak en kisa surede seninle olurlar insallah. Hayirli olsun simdiden.
ay içime su serpildi çok şükür arkadaşımız iyiymiş inşallah bugün dönerler evlerine.kızlar ben pek iyi değilim malesef dün akşam saat 11 de tuvalete gittim pempe pembe biraz kanamam oldu tabii çok üzüldüm benim hastalığım öyle başlar önce pembe pembe sonra sabaha başlar asıl kanamam sinirlerim boşaldı resmen başladım ağlamaya.........
Canım benim,
Biliyosun ben daha doğum kontrol hapı içiyorum pazar günü bitecek haplarım.
Bende daha ne yumurta vaarr, ne bebekkk ama:
Geçen hafta aynen senin dediğin gibi pempecik pembecik lekeler oldu, akabinde kahverengi lekeler de gördüm.. Bunlar doğal..
Vücudumuz ve hormonlarımız karmakarışık.. Bir çok ilaç ve iğne kullandın..
Bunlar vücudunun olası tepkileri.. Lütfen için rahat olsun..
Utkumm un haberine cok sevindim, iyi bir his var icimde bu yumurcaklar iyice tutundular bu sefer.
Allah yardimciniz olsun.
Bu arada bugun yumurtalarim toplandi, bekleyis basladi.
Mystry uzulme ne olur, belli olmaz belki tutunma kanamasidir. Hem kim demisti rahim bir deniz gibiymis, her stres dalgalandiriyor. Sakin olmaya calis. Hakkimizda hayirlisini dilemedik mi Allahtan, demek ki ne olursa hayirlisi boyle diye olacak.
uzme kendini, yarin test sonucun insallah iyi cikacak ve cok sevinecegiz.
Utkumm un haberine cok sevindim, iyi bir his var icimde bu yumurcaklar iyice tutundular bu sefer.
Allah yardimciniz olsun.
Bu arada bugun yumurtalarim toplandi, bekleyis basladi.
Mystry uzulme ne olur, belli olmaz belki tutunma kanamasidir. Hem kim demisti rahim bir deniz gibiymis, her stres dalgalandiriyor. Sakin olmaya calis. Hakkimizda hayirlisini dilemedik mi Allahtan, demek ki ne olursa hayirlisi boyle diye olacak.
uzme kendini, yarin test sonucun insallah iyi cikacak ve cok sevinecegiz.
Canim cok tesekkur ederim, 7 yumurta var ama gelisimlerinden bildigimiz 5 i normal boyuttaydi bakalim yarin ne olacaklar. Bu isin en guzel yani yumurta toplama oncesinde verdikleri sakinlestirici... Bir guzel sarhosluk duygusu veriyor ki hala uzerimde hafiften var. Benim stres bitti cok sukur, cunku en cok yumurta buyutme kismini stres yapmistim. Elimden gelen kismi bittikten sonra simdi top bizim yumurcaklarda, bir can varsa yumurtalarla bana gelecek bu firsati degerlendirecekler :)tedavin hayırlı olsun canım bu surecteki en guzel gun yumurtalar toplandıktan sonraki gun bence keyfini cıkarmalısın kac yumurta toplanmıs bilgi verdilermi?
Insallah pozitif cikacak canim.
Yalniz test sonucunu bekledigin evre inanilmaz heyecanli oluyor. Adrenalin tavan yapiyor. Sonra birde pozitif cikarsa nasil bir keyif nasil bir mutluluk anlatamam. Insallah yarin sende bu keyfi yasayacaksin ve saglikla kucagina aldiginda daha da buyugunu hissedeceksin.
Kizlar bu arada bugun utkummla konustum. Gerci esi butun bilgileri vermis ama bende yazayim birkac Satir. Henuz hastanede. Onceki gun kanamasi daha yogun olmus, cok korkmuslar ama bebekler iyi :))
Utkumm'un sesi biraz yorgundu. Bir de soguk alginligi baslamisBu havalar ve hastane kosturmacasi icinde normal sanirim. Hepimize cok selam soyledi. Dualarimiz ve azimli bebekleri sayesinde sagliklacikacaklar hastaneden hayirlisiyla.
Not: Ben hala erkek olcak bebisler diyorum ama saglikla gelsinler cinsiyetleri onemli degil.
ay içime su serpildi çok şükür arkadaşımız iyiymiş inşallah bugün dönerler evlerine.kızlar ben pek iyi değilim malesef dün akşam saat 11 de tuvalete gittim pempe pembe biraz kanamam oldu tabii çok üzüldüm benim hastalığım öyle başlar önce pembe pembe sonra sabaha başlar asıl kanamam sinirlerim boşaldı resmen başladım ağlamaya.........
Canım benim,
Biliyosun ben daha doğum kontrol hapı içiyorum pazar günü bitecek haplarım.
Bende daha ne yumurta vaarr, ne bebekkk ama:
Geçen hafta aynen senin dediğin gibi pempecik pembecik lekeler oldu, akabinde kahverengi lekeler de gördüm.. Bunlar doğal..
Vücudumuz ve hormonlarımız karmakarışık.. Bir çok ilaç ve iğne kullandın..
Bunlar vücudunun olası tepkileri.. Lütfen için rahat olsun..
bende aynen senin düşündüğün gibi olumlu düşünmek istiyorum sende bana dua et nolur.
Vanilya Merhaba;
Hayırlı olsun canım, demek toplandı yumurtaların, hadi bakalım şimdi sırada onların olgunlaşması ve en güvenli yere transferi var..
Herşey güzel olacak..
Kizlar bu arada bugun utkummla konustum. Gerci esi butun bilgileri vermis ama bende yazayim birkac Satir. Henuz hastanede. Onceki gun kanamasi daha yogun olmus, cok korkmuslar ama bebekler iyi :))
Utkumm'un sesi biraz yorgundu. Bir de soguk alginligi baslamisBu havalar ve hastane kosturmacasi icinde normal sanirim. Hepimize cok selam soyledi. Dualarimiz ve azimli bebekleri sayesinde sagliklacikacaklar hastaneden hayirlisiyla.
Not: Ben hala erkek olcak bebisler diyorum ama saglikla gelsinler cinsiyetleri onemli degil.
bende aynen senin düşündüğün gibi olumlu düşünmek istiyorum sende bana dua et nolur.
bugun ve yarin butun dualar seninle :)
Canim cok tesekkur ederim, 7 yumurta var ama gelisimlerinden bildigimiz 5 i normal boyuttaydi bakalim yarin ne olacaklar. Bu isin en guzel yani yumurta toplama oncesinde verdikleri sakinlestirici... Bir guzel sarhosluk duygusu veriyor ki hala uzerimde hafiften var. Benim stres bitti cok sukur, cunku en cok yumurta buyutme kismini stres yapmistim. Elimden gelen kismi bittikten sonra simdi top bizim yumurcaklarda, bir can varsa yumurtalarla bana gelecek bu firsati degerlendirecekler :)
bugun ve yarin butun dualar seninle :)
sağol canım benim inşallah güzel haberler vericem size.
pozitivist hosgeldin
Ilaclar yaklasik 2000 Tl
Tup bebek islemleri 3600 Tl
Dondurma islemi 600 Tl
Bunlara ek test ve diger ilaclar olacaktir. Max 1000 tl
Yani ortalama da 7-8000 tl dusunmek gerekiyor. Merkezler arasi degisen tup bebek ve dondurma ucreti. Yalniz her zaman dondurulmak icin embriyo olmayabilir. Onu ilk etapta dusunmeyebilirsin.
Sevgiler
mystry merhaba,
eve gelir gelmez bilgisayarımı açtım ve rahat rahat yazayım dedim. iş yerinde yani gün
bu arada alakasız sorunu da cevaplayayım. ilk ismimi kullanıyorum zaten ikinci ismim gibi duran şey ilk soyadım :)))))
çok öpüyorum, kararını vermeye çalışma şimdiden, yarın ola hayrola...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?