Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Günaydın Kızlar;
Tüm yazdıklarınız biz yeni başlayanlar için önemli bir bilgi kaynağı.
Hani demiştiniz ya geçen haftasonu Marmara turu yaptığımızda: gezin sonra dışarı çıkarken 3 kere düşüneceksiniz diye..
Hiç sizlerin sözlerini tutmamak olur mu:))))
Biz bugün öğlen gibi ızmir'e yola çıkıyoruz... Akşam ızmir'de olacağız.
Eşimin ablası Nes (küçük görümcem) "zamanı geçmeden bu aralar geliverin" dedi.. malum enginar zamanı:) Pek de güzel yapar sağolsun.
Ehh biz de bu haftadan sonra tedaviye başlayacağımız için ayrılamayacağız bir yerlere.
Canım kocam hadi gidelim dedi dün akşam.. Hemennn bir organizasyon: ıstinye'de yaşayan büyük görümcemler gelecekler öğlen ve hep beraber yola çıkacağız. Ama Bursa'da kebap, Susurluk'da ayran, Manisa'da kebap durumları.. Eniştemiz tam bir gurmedir..
Ben şimdi ütü yapıp, seyahat çantamızı hazırlayacağım.
Pazar günü döneceğiz inşallah..
Oradan fırsat bulursam bakabilirim umarım.
Lütfen hepiniz kendinize iyi bakın..
Yanaklarınızdan öpüyorum.
Hoşçakalın

Günaydın Ladyybird;
Bugün çok güzel bir güne uyandık..
Bende sana güzelll bir gün diliyorum.
Öpüyorum.

hepinize günaydıın güneş nasılda etkiliyor hepimizi yazılar bile değişiyor bende balkonda oturup biraz güneş alayım bari.ayşegül ne güzel izmire gidiyormuşsun benim memleketim bende inşallah herşey yoluna girsin gidicem oralara keyfini çıkar bu küçük güzel seyehatin.
laydbird heyecan tavanda ama bekliycem.

Merhaba kizlar......
Bakiyorum muhabbet ilerlemis ne guzel herkesin keyfi yerinde:)
Ladybird döktürmüşsün yine özlemişim senin bu guzel sözlerini.
Utkumm unda aramiza dönmesini dört gözle bekliyorum ama şimdi onun iyice dinlenmesi gerekiyor yasadigi seyler kolay degil.

Mystry bende kan testi icin12. güne kadar sabretmistim zor oluyor beklemek.
Ama 8. gun idrar testi yapmistim ama kendime söz verdim çikmazsa uzulmeyecegim diye.
Bekledigine deyecek cnm insallah olumlu sonuc alacaksin.

Vanilya cnm sende umarim guzel haberler alicaksin embriyolarin ile ilgili.
Az kaldi demek transfere bekleme sirasi sana geçecek bakalim:)

Gece cnm senin yumurtalar ne durumda hic yazmamissin kontrole gitmissindir herhalde.
Senin belki transferin Aydin beye yetisebilir yumurtalar erken gelisirse erken toplarlar.
Hayirlisi olsun...

Kizlar benimde haftaya cuma kontrolum var şimdiden heyecan sardi cinsiyetleri buyuk ihtimalle belli olacak. Bir an once zaman gecsin kontrol gunu gelsin istiyorum.
Bugun 14. haftayi bitirdik 15. haftadayiz karnim iyice buyudu.

çıkmışmıydı meraktan soruyorum sadece:))ben 12 gün beklemiycem hemşire 5. gün transferinde 10. gün yapabilirsin demişti ne dersin?

Kizlar benimde haftaya cuma kontrolum var şimdiden heyecan sardi cinsiyetleri buyuk ihtimalle belli olacak. Bir an once zaman gecsin kontrol gunu gelsin istiyorum.
Bugun 14. haftayi bitirdik 15. haftadayiz karnim iyice buyudu.

ayyy kıyamam sana süper süper süper çook sevindim gönlünden ne geçiyorsa o olsun herşeyden önemlisi çok sağlıklı vefalı mutlu çocuklar olsun.16. haftada çok çok yüksek bir ihtimalle belli olur cinsiyetleri sen hangi doktora devam ediyorsun?

vanilaya ne alemde embriyolar bilgi alabildin mi?

Mystryy 5 i dollenmis, hucre sayisi yarin belli olur dedi embriyolog. Bakalim hersey yolunda giderse ya cumartesi ya da pazartesi transfer olur insallah. Yarin ola hayrola bakalim, icim kipir kipir umutla bekliyorum.

senin 5. gun transferiydi o zaman test gunu yarin mi oluyor?

Aysegul,
Kiskandim:)))
Birileri beni de alip gotursun buralardan. Terelelli durumundayim. Bir hafta sonra bitcek insallah daha dogrusu yavaslayacak.
Mayis sonunda bitecek. O zaman embriyomla birlikte dinlenecegim.

inşallah 5i de bol hücreli olur yollarına devam eder. benim 5. gün yapılmıştı transferim geçen perşembe bugün benim 7. günüm pazar günü yani 10. günümde test yaparım diye planlıyorum tabii bu arada bir olumsuzluk yaşamazsam.nasılsın bugün ağrın var mı zorlama kendini dinlen benim 2 gün olmuştu ağrım.yarında ara ben transferime kadar hergün aramıştım hastaneyi bilgi almak için sende benim gibi sabırsızsan arayıp bilgi alırsın hergün.

Aysegul,
Kiskandim:)))
Birileri beni de alip gotursun buralardan. Terelelli durumundayim. Bir hafta sonra bitcek insallah daha dogrusu yavaslayacak.
Mayis sonunda bitecek. O zaman embriyomla birlikte dinlenecegim.

sende gitt bırak işi gücü en azından yakın bir yere git haftasonu embriyolarınla yasaakk sonra şimdi fırsatın varsa kaç 2 günlük:)

toplama 2400, transfer 1200 tl
embriyoların çözdürülmesi için bir para isteniyor mu bilmiyorum. başka yerlerde alındığını duydum.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Dondurulmuş embriyoları çözdükten sonra "assisted hatching" gibi bir işlem yapılabilir.
Bazı merkezlerde bütün bunlar transfer ücretine dahil. Yani bir toplama bir de transfer ücreti alıyorlar. Çözme işlemi de bunlara dahil . Ama tabii her merkezde farklı bir uygulama olabilir.

çıkmışmıydı meraktan soruyorum sadece:))ben 12 gün beklemiycem hemşire 5. gün transferinde 10. gün yapabilirsin demişti ne dersin?

Pozitif cikmisti ama ikiz oldugu icin cikmis olabilir.
10. gun yaptirabilirsin ama bu sefer 12. ve 14. gunde yaptiracaksin 3 test olacak.
Dayanamiyorsan yaptir :)

Çok teşekkürler cnm insallah seninde gonlunden gecen olacak.
Nuri beye devam ediyorum. Zaten kendisi eski doktorumdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…