Pozitif cikmisti ama ikiz oldugu icin cikmis olabilir.
10. gun yaptirabilirsin ama bu sefer 12. ve 14. gunde yaptiracaksin 3 test olacak.
Dayanamiyorsan yaptir :)
dayanamıyoruum pazar son sabrım pazar yani 10. günde yaptırıcam.bu arada benimde doktorum nuri bey inşallaah bende ona transfer olurum en yakın zamanda.ben hep hasta olmadan önce tüylerim diken diken olur içim çekilir aynen öyle hissediyorum onun dışında ağrım falan yok.
mysttryy çok iyi biliyorum beklemek, endişeye kapılmamak çok zor. ama lütfen biraz rahat bırak kendini ve moralini iyi tutup, beklemeye bırak bazı şeyleri... sonuçta en doğru bilgiyi edinmen önemli. yarın yaptıracağın test de tatmin etmeyecek seni. becerebilirsen biraz daha bekle canım.
gece haklısın yaptırmıycam bugünde test sizlerden aldığım gaz ve güzenle sabredicem ve bekliycem çok erken daha yaptırmak için bugün anca daha 7. günüm geçeer bugünde geçeer yarında geçeerr...
kesinlikle doğru karar vermişsin canım. pazar gününe hiçbir şey kalmadı zaten. ayrıca dediğim gibi erken test yaptırınca sonuç ne çıkarsa çıksın içindeki acaba...? yanıtını aramaya devam edecek.. iyisi mi (bence) güzel haberi biraz daha beklet...
Gece cnm senin yumurtalar ne durumda hic yazmamissin kontrole gitmissindir herhalde.
Senin belki transferin Aydin beye yetisebilir yumurtalar erken gelisirse erken toplarlar.
Hayirlisi olsun...
Ece'cim toplama islemi genel anesteziyle yapiliyor ama oyle cok sersem edici birsey degil. Ayildiktan 2 saat sonra cikabilirsin hastaneden. Cok gerekli degilse ise gitmen evde dinlenmen daha iyi olur. Ben rapor almistim. 2 gune kadar olan ozel raporlari isyerim kabul ediyor. Sende boyle bir imkanin varsa kullan.
Ouyorum. Bu gece yalniz degilsin
sende gitt bırak işi gücü en azından yakın bir yere git haftasonu embriyolarınla yasaakk sonra şimdi fırsatın varsa kaç 2 günlük:)
Vanilya'cim igneler kalcadan yapiliyor. Hemen birini ayarla ve merdivenleri sakin kullanma. Duz yolda yuruyebilirsin ama merdiven olmaz. Ben birinci kata bile asansorle cikmistim.
Embriyolarin hayirli olsun. En kaliteli en bol hucrelilerden olsun
eh pazar yapabilirsin bence, neticede 5. gun transferisin ve 10. gun oluyor.
Bu arada su progesteron ignesini nasil yapacagiz transferden sonra? ben 3-4 gun evden cikmayayim diyorum, merdivenli bir apartmanin 3. katinda oturuyorum, in cik yapmayayim simdi. eve hemsire mi gelecek igne yapmaya ? nereden bulacagim bilmem ki, Uskudar civari igne yapacak hemsire, eczaci tanidigi olan var midir?
sancux bebişlerin o kadar büyüdüğüne inanamıyorum. demek artık cinsiyetlerini de belli edecekler... umarım herşey gönlüne göre olur...
benim yum.lar 12-9 mm arasındalar şu anda ve iğnelere devam ediyorum... aydın bey p.tesi ya da salı çatlatmayı yapabileceğini söyledi. sanırım transferi yetiştiremeyecek...
bu arada toplama işlemi lokal anestezi ile yapılıyor değil mi? ben sonrasında işe gidebilir miyim sizce? bir de miyomum var o da ağrıyı sancıyı arttırır sanırım.
Kizlar isten eve geleli 10 dk oldu henuz. Esim uyumus bende sizlere bir bakayim istedim.
Herkes bugun iyi gibi. :)) Utkumm'u arayamadim bugunisten firsat bulamadim. Sabah arayip sizleri de haberdar ederim tabi o daha once birseyler yazmazsa )
Haklisin yasak ama ben embriyomla Sapancada temiz hava bol gida seklinde salincak yada rahat koltuklarda oturup biriktirdigim kitaplari okuyarak ve pinekleyerek gecirmeyi planliyorum. Kesinlikle rapor alicam ve yillik iznimden de yemiycem. Aksamin korune kadar bi basima calisiyorum. Digerleri evinde yada tatilde. Ben beyni uyusmus halde, uykuya bile dalamazken rapor almaya karar verdim. Yasasin yavas yavas akillaniyorum.
Ececim isyerine soylemedim. Raporu OPU diye yazdilar. Yumurta toplamanin ing. versiyonu. Sirkete de polip ameliyati olmustum. Ona rotus yapilacak demistim. Sen direkt polip de diyebilirsin.
Benim md erkek, pek kurcalamiyor boyle seyleri. Raporu da direkt IK ya veriyorsun. Oluyor bitiyor.
Iyiki erken gelmissin. Ben de yalniz kalmadim boylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?