Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Pozitif cikmisti ama ikiz oldugu icin cikmis olabilir.
10. gun yaptirabilirsin ama bu sefer 12. ve 14. gunde yaptiracaksin 3 test olacak.
Dayanamiyorsan yaptir :)

dayanamıyoruum pazar son sabrım pazar yani 10. günde yaptırıcam.bu arada benimde doktorum nuri bey inşallaah bende ona transfer olurum en yakın zamanda.ben hep hasta olmadan önce tüylerim diken diken olur içim çekilir aynen öyle hissediyorum onun dışında ağrım falan yok.

eh pazar yapabilirsin bence, neticede 5. gun transferisin ve 10. gun oluyor.

Bu arada su progesteron ignesini nasil yapacagiz transferden sonra? ben 3-4 gun evden cikmayayim diyorum, merdivenli bir apartmanin 3. katinda oturuyorum, in cik yapmayayim simdi. eve hemsire mi gelecek igne yapmaya ? nereden bulacagim bilmem ki, Uskudar civari igne yapacak hemsire, eczaci tanidigi olan var midir?

Gece cnm senin yumurtalar ne durumda hic yazmamissin kontrole gitmissindir herhalde.
Senin belki transferin Aydin beye yetisebilir yumurtalar erken gelisirse erken toplarlar.
Hayirlisi olsun...

sancux bebişlerin o kadar büyüdüğüne inanamıyorum. demek artık cinsiyetlerini de belli edecekler... umarım herşey gönlüne göre olur...

benim yum.lar 12-9 mm arasındalar şu anda ve iğnelere devam ediyorum... aydın bey p.tesi ya da salı çatlatmayı yapabileceğini söyledi. sanırım transferi yetiştiremeyecek...

bu arada toplama işlemi lokal anestezi ile yapılıyor değil mi? ben sonrasında işe gidebilir miyim sizce? bir de miyomum var o da ağrıyı sancıyı arttırır sanırım.

Vanilya'cim igneler kalcadan yapiliyor. Hemen birini ayarla ve merdivenleri sakin kullanma. Duz yolda yuruyebilirsin ama merdiven olmaz. Ben birinci kata bile asansorle cikmistim.
Embriyolarin hayirli olsun. En kaliteli en bol hucrelilerden olsun

Ece'cim toplama islemi genel anesteziyle yapiliyor ama oyle cok sersem edici birsey degil. Ayildiktan 2 saat sonra cikabilirsin hastaneden. Cok gerekli degilse ise gitmen evde dinlenmen daha iyi olur. Ben rapor almistim. 2 gune kadar olan ozel raporlari isyerim kabul ediyor. Sende boyle bir imkanin varsa kullan.
Ouyorum. Bu gece yalniz degilsin

Kizlar isten eve geleli 10 dk oldu henuz. Esim uyumus bende sizlere bir bakayim istedim.
Herkes bugun iyi gibi. :)) Utkumm'u arayamadim bugun isten firsat bulamadim. Sabah arayip sizleri de haberdar ederim tabi o daha once birseyler yazmazsa )

o zaman toplama gününü bir an evvel öğrenmem lazım. c.tesi bir güzel anlayayım durumu. gerçi c.tesi çok kalabalıkmış ama... sen iş yerine söylemiş miydin? ne diye yazdılar raporu?

ohh sonunda bir gece olsun yalnızlıktan kurtuldum. ama bunun için ben de biraz erkenci oldum bu günlük :)

sende gitt bırak işi gücü en azından yakın bir yere git haftasonu embriyolarınla yasaakk sonra şimdi fırsatın varsa kaç 2 günlük:)

Haklisin yasak ama ben embriyomla Sapancada temiz hava bol gida seklinde salincak yada rahat koltuklarda oturup biriktirdigim kitaplari okuyarak ve pinekleyerek gecirmeyi planliyorum. Kesinlikle rapor alicam ve yillik iznimden de yemiycem. Aksamin korune kadar bi basima calisiyorum. Digerleri evinde yada tatilde. Ben beyni uyusmus halde, uykuya bile dalamazken rapor almaya karar verdim. Yasasin yavas yavas akillaniyorum.

Ececim isyerine soylemedim. Raporu OPU diye yazdilar. Yumurta toplamanin ing. versiyonu. Sirkete de polip ameliyati olmustum. Ona rotus yapilacak demistim. Sen direkt polip de diyebilirsin.

Benim md erkek, pek kurcalamiyor boyle seyleri. Raporu da direkt IK ya veriyorsun. Oluyor bitiyor.

Iyiki erken gelmissin. Ben de yalniz kalmadim boylece.

herkese merhabalar,
canım arkadaslarım hepinize cok tesekkur ederim...
şu an evdeyim, dün hastanenin tadilatı sebebiyle:) ve kanamamın azalmasıda sebep olarak gösterilerek taburcu oldum..öğleden sonra güzel bir uyku çektim ev gibisi yok!
inş. salıya kontrolum var o zamana kadar bişey olmazsa, iyi düşünüyorum ama hep tetikte yaşıyorum...
dün gece hep kabuslarla ugrastım, kanamam aksama göre azaldı..
hepinize dualarınızdan dolayı sonsuz teşekürler ediyorum.Şundan eminim ki birbirni hiç görmemesine ragmen bu kadar merak edip içten edilen dualar kabul olmustur.Allahım hepmize saglık versin.
bende bu dönemi okuma aclıgımı gidererek geciriyorum:)herşeyde bir hayır vardır:)
HEPıNıZı ÇOK SEVıYORUM!!
her ultrason sonrası insanlar bebişlerin cinsiyetini merak diyor, ama bende hiç merak ve özel bir istk yok..sadece saglıklı olsunlar diyorum işte annelik bu olsa gerek kız veya erkek onlar benim CANLARIM!
bu arada babaları kız olduklarını hissediyor ve onlara KıRAZLARIM diye sesleniyor... erkek olrlarsa bozulurlar diyorum:))

Vanilya'cim igneler kalcadan yapiliyor. Hemen birini ayarla ve merdivenleri sakin kullanma. Duz yolda yuruyebilirsin ama merdiven olmaz. Ben birinci kata bile asansorle cikmistim.
Embriyolarin hayirli olsun. En kaliteli en bol hucrelilerden olsun

Yarin transferim olacak gibi gorunuyor, embriyolar guzel buyuyorlarmis, yarin son halleri belli olacak. Biliyormusunuz ilk defa umutlandim :)

bence 2-3 gün evden çıkmaman hele herdiven kullanmaman çok iyi olucaktır.yakınıda hastane varsa onlardan ya da bir eczaneyle anlaşmaya çalış benim Allahtan eşim yapıyor iğneleri hiç çıkmam gerekmedi evden yakın olsaydık yardımcı olmaya çalışırdım ama pek yakın değiliz üsküdar civarında nerelere yakın bana söylersen sorarım eşime vardır belki tanıdığı eczane.

canım hafif bir genel anestezi ile yapılıyor yani tatlı bir uyku hali sonrasındada zaten insan bütün gün mayışık uyumak istiyor birde benim ağrım vardı o yüzden eve geldik akşama kadar uyudum bence o gün çalışamazsın o yüzden şimdiden ayarlamanı yap ve rapor al özel raporları kabul ediyordur mutlaka işyerin kabul etmiyorsada mazeret izni falan kullan ertesi gün gidebilirsin sanırım benim şansıma cumartesi toplanmıştı pazartesi hiç bir sıkıntım yoktu ama pazarda rahattım sadece yapıldığı gün ağrılı oluyor biraz dayanılmaz değil 1 minoset yetti mesela bana ama genede yatmak istiyor insan.kaç yumurtan var şimdilik?

Kizlar isten eve geleli 10 dk oldu henuz. Esim uyumus bende sizlere bir bakayim istedim.
Herkes bugun iyi gibi. :)) Utkumm'u arayamadim bugun isten firsat bulamadim. Sabah arayip sizleri de haberdar ederim tabi o daha once birseyler yazmazsa )

neee bu saatte anca mı dönebildin işten sen gerçekten işkoliksin sanırım arkadaşım boşversene yaa sen mi kurtarıcaksın şirketi eşinden evinden huzurundan daha mı önemli gerçi alıştırmışsında artık hep böyle olman beklenir ben şu an evden çalışıyorum ama bir hafta rapora anlayış gösterdikleri için normalde çok çok mecbur olmadıktan sonra 17:30'dan sonra asla çalışmam yapma bu kadar nolur daha yaşımız kaç.en güzel yıllarımızı harcama şirketlere...kusura bakma çok müdehale ettim ama dayanamadım.
utkumu ararsan nolur hemen 2 satır yaz bize.öpüyoruum.

çok güzel bir fikir hiç düşünme git sapancaya kesinlikle al roporunu 1 hafta dinlen ye iç keyif yap hayatında huzurundan daha önemli hiç bir şey yok.boşalt artık o uyuşmuş beyni aklına o bir hafta boyunca sakın işi getirme plan yapma hatta boş boş kitaplar oku seni yormasın. inşallah eşinde eşlik edebilecektir sana tabii bu arada yemekleri kim yapıcak sen değil herhalde?yanına rahat kıyafetleri terliklerini al ooohhh uzan koltulara ne araba sesi ne şehir gürültüsü.sakın vazgeçme kararından nolur.

rotus?iyiymişş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…