Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

..................

Canim arkadaşim iyi oldugunuz haberini alinca nasil mutlu oldum anlatamam eve de gelmissin artik ne guzel.
Insallah bu son kanaman sıkıntın olur. Bebekler gercekten çok gucluler maşallah annelerini herseye ragmen birakmadilar.
Çok öpüyorum seni kendine ve bebeklere iyi bak:)

Mystry selam cnm pazara az kaldi mi ne???:))))

evet ama geçmiyo malesef sabah annemi doktoro götürdüm kontrolü vardı valla zor tuttum kendimi test yapmamak için ama başardım yapmadım.malesef kahverengi akıntım devam ediyor o çok huzursuz ediyor beni bitse daha huzurlu bekliycem dün ne güzel azalmıştı bugün gene başladı.

harika bir haber buu yarın kaçıncı gün oluyor?

yarin 3. gun oluyor.
yasimdan dolayi (38) 2 embriyo transfer edebilecekler, kalai dondurup dondurmayacaklarina yarin karar vereceklermis. Yarin transferden sonra 3 kat merdiven cikabilirmiyim acaba?

bir de ignemi yapacak birini bulmaya calisiyorum simdi

canım hiç sıkıntı ettme bende 3. gün transferi oldum,3 embriyom vardı toplamda ve hepsi kullanıldı, ASM den Aydın beyi aramıstık ama görmeden pek bişey diyemedi, kontrolum devlette olacak beynim durmus vaziyette artık hiçbişey düşünmüyorum koryon biopsisindende vazgectim diyebilirim sonucta bu yavrucuklar tutunacaksa bende onlara tutunmalıyım, ayrıca asm de yapılan 2li test sonucum doktorlar cok sasırttı, tek yum. ikizlerinde 2 farklı sonuc imkansız dediler kafam krıstı ama içim rahat

Utkumm hosgeldin evine
Cok ozledik seni.
Yalniz sen dinlenmeyi ihmal etme ve bilgisayari birak lutfen.
Bebisler annelerini kimseyle paylasmak istemiyorlar baksana )
Sen onlara sakla kendini. Opuyorum.

amin canım
senin nasıl gidiyor?
bu arada hastanede kilo vermisim, su anda da zorla yemek yiyorum canım hiçbişey yemek istemiyor...

Utkumm hosgeldin evine
Cok ozledik seni.
Yalniz sen dinlenmeyi ihmal etme ve bilgisayari birak lutfen.
Bebisler annelerini kimseyle paylasmak istemiyorlar baksana )
Sen onlara sakla kendini. Opuyorum.

canım zaten yattıgım yerden katılıyorum aranıza:)
az önce eşimin yegeni yemegimi getirdi sağ olsun, kitsbımı bitirdim bir acayım dedim

Bir bakmisiz tek keseden bir kiz bir erkek cikmis )
Mucizelerin insanisin sen. Bu sasirtmalarina bayiliyorum. :))))

ayşegül polat ve görkem bilgin yardımlarınız ilginiz için teşekkür ederim en son hastane ve doktordan memnun kaldığımı söyleyerek dinlenmek üzere kapatmıştım topiği ve dün kan tahlilleri işler koşturma vakit bulup sizleri bilgilendiremedim. şimdi bahdedeyim sakin kafayla ancak fırsat bulmuşken

Aydın bey gerçekten çok ilgiliydi detaylı olarak ultarsonda baktı bana rahim büyüklüğünde bir myoma sahip olmuşum bu da sağ tarafımdaki yumurtalığı baskılayarak şansımı düşüren etkenlerden biri diğer bir etken ise eşimin ileri hareketi için çok düşük dedi bizde önemli olan ileri harekettir zaten o da düşük olduğundan şansı azaltan faktörlerden biriside bu dedi + bendeki yumurtalık rezervlerini az buldu yaşıma göre az dedi tüm bu olumsuzluklara rağmen evet bu değerlerle bebeğiniz olur ancak şansınız %1 dedi.. bu tablonun üzerine tabiki tüp bebek üzerine devam etti konuşmanın devamı. bazı tahliller istedi bunları dün yaptırdım mail olarak yolladım. Tahlil sonuçlarımın ciddi bir sorun olmadığını söyledi fakat kanınız düşük diye belirtmiş birde 21 günlük doğum kontrol hapı verdi hemen başla dedi bugün ilkini içtim ilacın bitiminden 3 gün sonrada adet olacakmışım ve doktorumuz beni o zaman görecekmiş.. gelişmeler böyle işte kızlar bakalım girdik bir yola bu süreçte Rabbim benim ve sizlerinde yardımcısı olsun inşallah. umarım sevinçle noktalanır sonu.
Bu arada yolu çoook zor bulduk randevuya geç kaldık tabi aydın bey çıkmak üzereymiş hastaneden suadiye ye geçiyormuş bizide oraya yönlendirdiler çok maceralı bir gündü yani.orada da mecburen bekledik fakat güzel ilgilendi sağolsun.hastane personelide aynı şekilde tabi.işte umarım doğru karar almışızdır Rabbim pişman etmesin...

2 embriyo transfer edilecek olması süper şansın bayaa artıcaktır.inşallah geri kalanlar da dondurulur.yarın bence mümkün olduğunca istirhat et 1-1,5 saat sonra çıkabilirsiniz diyorlar ama benim gittiğim gün sakindi fazla OPU ya da transfer işlemi yoktu 2 saat yattım öyle çıktım.orada biliyorsun bir çok bölme var aynı anda o kadar kişinin olacağını düşünmüyorum kendini daha iyi hissediceksen 2-3 hatta 4 saat orada dinlen televizyonda olduğu için sıkılmıyor insan sonra çok çok yavaş çıkarsın merdivenleri ve ulaşırsın evine ama iğne için kesin bul birini inip çıkma hergün.

utkumm canım ye bol bol verdiği kiloları hemen geri al evinde açılır iştahın yavaş yavaş:) hiç bir şey için kafanı çok karıştırma doktorların yorum farklılıkları kafa karıştırıyor çoğu zaman inandıysan güvendiysen ki belli sana iyi bakmışlar devam et oraya kordon biyopsisi içinde kalbini ferak tut kalbin yaptırma diyorsa yaptırma.

hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla devamını nasip etsin:)

amin canım
senin nasıl gidiyor?
bu arada hastanede kilo vermisim, su anda da zorla yemek yiyorum canım hiçbişey yemek istemiyor...

Vermişsindir kilo tabi normal ama artık yemene dikkat et daha fazla kilo verme güçsüz kalırsın.
Benimde ilk zamanlar canım birşey yemek istemiyordu şimdi sık ve az yiyorum çok acıkıyorum.
Genel olarak iyiyim cnm geceleri kötü oluyorum ağrılarım artıyor.

Bir bakmisiz tek keseden bir kiz bir erkek cikmis )
Mucizelerin insanisin sen. Bu sasirtmalarina bayiliyorum. :))))

aklıma gelmiyor degil inanırmısın bu kadar mucizeyi veren Allahım onuda verebilir
oğlan babası kılıklı ensesi kalın, kızcagızda anası kılıklı minik:))
not:dogdugumda minikmişim şu anda enime gayet genişim:)

Son düzenleme:

canım hiç umudunu yitirme, hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..
Rahimdeki problemi ortadan kaldırmanın yolu yok mu?yada hamilelikte bir problem oluşturmayacak mı? o kısmını pek anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…