herkese merhabalar,
canım arkadaslarım hepinize cok tesekkur ederim...
utkumm canım çok şükür evindesin atlattınız arkadaşım kabus bitti nolur sende böyle düşün.kanamanda azalmış allaha şükür yat hep sakın kımıldama bol bol oku.kız olsun erkek olsun tabiki onlar senin canların inşallah bundan sonra herşey çok güzel devam edicek.hangi doktorda kontrolün?asm'nin tüm bu olanlardan haberi var mı?
Yarin transferim olacak gibi gorunuyor, embriyolar guzel buyuyorlarmis, yarin son halleri belli olacak. Biliyormusunuz ilk defa umutlandim :)
..................
Mystry selam cnm pazara az kaldi mi ne???:))))
harika bir haber buu yarın kaçıncı gün oluyor?
Yarin transferim olacak gibi gorunuyor, embriyolar guzel buyuyorlarmis, yarin son halleri belli olacak. Biliyormusunuz ilk defa umutlandim :)
Canim arkadaşim iyi oldugunuz haberini alinca nasil mutlu oldum anlatamam eve de gelmissin artik ne guzel.
Insallah bu son kanaman sıkıntın olur. Bebekler gercekten çok gucluler maşallah annelerini herseye ragmen birakmadilar.
Çok öpüyorum seni kendine ve bebeklere iyi bak:)
Utkumm hosgeldin evine
Cok ozledik seni.
Yalniz sen dinlenmeyi ihmal etme ve bilgisayari birak lutfen.
Bebisler annelerini kimseyle paylasmak istemiyorlar baksana)
Sen onlara sakla kendini. Opuyorum.
canım hiç sıkıntı ettme bende 3. gün transferi oldum,3 embriyom vardı toplamda ve hepsi kullanıldı, ASM den Aydın beyi aramıstık ama görmeden pek bişey diyemedi, kontrolum devlette olacak beynim durmus vaziyette artık hiçbişey düşünmüyorum koryon biopsisindende vazgectim diyebilirim sonucta bu yavrucuklar tutunacaksa bende onlara tutunmalıyım, ayrıca asm de yapılan 2li test sonucum doktorlar cok sasırttı, tek yum. ikizlerinde 2 farklı sonuc imkansız dediler kafam krıstı ama içim rahat
yarin 3. gun oluyor.
yasimdan dolayi (38) 2 embriyo transfer edebilecekler, kalai dondurup dondurmayacaklarina yarin karar vereceklermis. Yarin transferden sonra 3 kat merdiven cikabilirmiyim acaba?
bir de ignemi yapacak birini bulmaya calisiyorum simdi
ayşegül polat ve görkem bilgin yardımlarınız ilginiz için teşekkür ederim en son hastane ve doktordan memnun kaldığımı söyleyerek dinlenmek üzere kapatmıştım topiği ve dün kan tahlilleri işler koşturma vakit bulup sizleri bilgilendiremedim. şimdi bahdedeyim sakin kafayla ancak fırsat bulmuşken
Aydın bey gerçekten çok ilgiliydi detaylı olarak ultarsonda baktı bana rahim büyüklüğünde bir myoma sahip olmuşum bu da sağ tarafımdaki yumurtalığı baskılayarak şansımı düşüren etkenlerden biri diğer bir etken ise eşimin ileri hareketi için çok düşük dedi bizde önemli olan ileri harekettir zaten o da düşük olduğundan şansı azaltan faktörlerden biriside bu dedi + bendeki yumurtalık rezervlerini az buldu yaşıma göre az dedi tüm bu olumsuzluklara rağmen evet bu değerlerle bebeğiniz olur ancak şansınız %1 dedi.. bu tablonun üzerine tabiki tüp bebek üzerine devam etti konuşmanın devamı. bazı tahliller istedi bunları dün yaptırdım mail olarak yolladım. Tahlil sonuçlarımın ciddi bir sorun olmadığını söyledi fakat kanınız düşük diye belirtmiş birde 21 günlük doğum kontrol hapı verdi hemen başla dedi bugün ilkini içtim ilacın bitiminden 3 gün sonrada adet olacakmışım ve doktorumuz beni o zaman görecekmiş.. gelişmeler böyle işte kızlar bakalım girdik bir yola bu süreçte Rabbim benim ve sizlerinde yardımcısı olsun inşallah. umarım sevinçle noktalanır sonu.
Bu arada yolu çoook zor bulduk randevuya geç kaldık tabi aydın bey çıkmak üzereymiş hastaneden suadiye ye geçiyormuş bizide oraya yönlendirdiler çok maceralı bir gündü yani.orada da mecburen bekledik fakat güzel ilgilendi sağolsun.hastane personelide aynı şekilde tabi.işte umarım doğru karar almışızdır Rabbim pişman etmesin...
amin canım
senin nasıl gidiyor?
bu arada hastanede kilo vermisim, su anda da zorla yemek yiyorum canım hiçbişey yemek istemiyor...
hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla devamını nasip etsin:)
Bir bakmisiz tek keseden bir kiz bir erkek cikmis)
Mucizelerin insanisin sen. Bu sasirtmalarina bayiliyorum. :))))
ayşegül polat ve görkem bilgin yardımlarınız ilginiz için teşekkür ederim en son hastane ve doktordan memnun kaldığımı söyleyerek dinlenmek üzere kapatmıştım topiği ve dün kan tahlilleri işler koşturma vakit bulup sizleri bilgilendiremedim. şimdi bahdedeyim sakin kafayla ancak fırsat bulmuşken
Aydın bey gerçekten çok ilgiliydi detaylı olarak ultarsonda baktı bana rahim büyüklüğünde bir myoma sahip olmuşum bu da sağ tarafımdaki yumurtalığı baskılayarak şansımı düşüren etkenlerden biri diğer bir etken ise eşimin ileri hareketi için çok düşük dedi bizde önemli olan ileri harekettir zaten o da düşük olduğundan şansı azaltan faktörlerden biriside bu dedi + bendeki yumurtalık rezervlerini az buldu yaşıma göre az dedi tüm bu olumsuzluklara rağmen evet bu değerlerle bebeğiniz olur ancak şansınız %1 dedi.. bu tablonun üzerine tabiki tüp bebek üzerine devam etti konuşmanın devamı. bazı tahliller istedi bunları dün yaptırdım mail olarak yolladım. Tahlil sonuçlarımın ciddi bir sorun olmadığını söyledi fakat kanınız düşük diye belirtmiş birde 21 günlük doğum kontrol hapı verdi hemen başla dedi bugün ilkini içtim ilacın bitiminden 3 gün sonrada adet olacakmışım ve doktorumuz beni o zaman görecekmiş.. gelişmeler böyle işte kızlar bakalım girdik bir yola bu süreçte Rabbim benim ve sizlerinde yardımcısı olsun inşallah. umarım sevinçle noktalanır sonu.
Bu arada yolu çoook zor bulduk randevuya geç kaldık tabi aydın bey çıkmak üzereymiş hastaneden suadiye ye geçiyormuş bizide oraya yönlendirdiler çok maceralı bir gündü yani.orada da mecburen bekledik fakat güzel ilgilendi sağolsun.hastane personelide aynı şekilde tabi.işte umarım doğru karar almışızdır Rabbim pişman etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?