canım hafif bir genel anestezi ile yapılıyor yani tatlı bir uyku hali sonrasındada zaten insan bütün gün mayışık uyumak istiyor birde benim ağrım vardı o yüzden eve geldik akşama kadar uyudum bence o gün çalışamazsın o yüzden şimdiden ayarlamanı yap ve rapor al özel raporları kabul ediyordur mutlaka işyerin kabul etmiyorsada mazeret izni falan kullan ertesi gün gidebilirsin sanırım benim şansıma cumartesi toplanmıştı pazartesi hiç bir sıkıntım yoktu ama pazarda rahattım sadece yapıldığı gün ağrılı oluyor biraz dayanılmaz değil 1 minoset yetti mesela bana ama genede yatmak istiyor insan.kaç yumurtan var şimdilik?
günaydın kızlaarr kalbimin çarpmasını duyuyormusunuz????bugün 9. gün kahverengi akıntım devam herşeye hazırım sanki ama yeterki öğreneyim.
sabahtan beri kimse yook hava güzel tatilde güzel gezdiniz tabii dimiii bende siz olmayınca daha fazla sabredemedim ve test yaprıdım vee 9. gün değerim 136 nasıl kızlar iyimi aradım hastaneyi 2 gün sonra tekrarlayın 2 katı artarsa olumlu dediler pazartesi testi tekrar yapıcam hızımı alamadım idrar testi de yaptım ondada çıktı ama silik çıktı.yorumlayın nolur lekelenmem biraz biraz devam ediyor katlarmı pazartesi iki katına hem mutluyum hem korkuyorum çok tuhaf bir duygu yaa.
canım hiç umudunu yitirme, hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..
Rahimdeki problemi ortadan kaldırmanın yolu yok mu?yada hamilelikte bir problem oluşturmayacak mı? o kısmını pek anlamadım
Mystry canim tebrik ederim. Cok guzel bir haber. Hamileler giderek artiyor super super. :)))
bende olurmuyum acaba hiç ümidim yok aslında(
bende olurmuyum acaba hiç ümidim yok aslında(
Grapes'cim
Gunaydin. Sanirim buralardasin. Sen neler yapiyorsun?
Tekrar deniyor musun?
Ben dondurulmuslarimla deneyecegim. Senin dondurulmus yumurtan var mi hala? Yoksa Yeniden mi baslayacaksin? Bir de 3 kez negatif olunca genetik arastirmalar yapilmasi gerekiyor sanirim. Bu konuda Aydin bey veya baskasiyla gorustun mu?
Eger bu konularda beni de bilgilendirirsen sevinirim.
Kizlar bende dun kontrole gittim. Rahim normal gorunuyormus. Kurtajla ilgili sorun kalmamis.
Normalde Dogum kontrol haplarim 10 mayisda bitiyordu. 2 gun daha alicam fazladan. 17 mayisda kontrole gidecegim. Aydin bey olmayacakmis. Ebru hnm gorecek. Eger hersey yolundaysa estrofem diye bir hapi gunde 3 kez alacakmisim. 31 mayisda kontrol edecek Aydin Bey ve rahim kalinligina gore 5 yada 7 haziranda transfer olacak. Hayirlisi artik. Bu sefer saglikli bir gebelik olur ve bebegime kavusurum umarim.
Bu arada Aydin beyi yorulmus gordum dun ve uzuldum onun adina.tek basina tum hastalara yetmeye calisiyor. Ekibine baska doktorlari almasi lazim. Ebru hnm yeni dogurmus olmasina ragmen Aydin Beyin yoklugunda transfer toplama ve takip islerinde gorev yapacakmis. Sadece hastanede ve sadece belli gunlerde. 9-12 arasinda.
Benim yukardaki tarihlerde ortak olarak hepimize uyan gunlerin sonucunda ortaya cikti.
Neyse iste. Cok uzatmayayim. Opuyorum sizleri. Iyi pazarlar. :))
sabahtan beri kimse yook hava güzel tatilde güzel gezdiniz tabii dimiii bende siz olmayınca daha fazla sabredemedim ve test yaprıdım vee 9. gün değerim 136 nasıl kızlar iyimi aradım hastaneyi 2 gün sonra tekrarlayın 2 katı artarsa olumlu dediler pazartesi testi tekrar yapıcam hızımı alamadım idrar testi de yaptım ondada çıktı ama silik çıktı.yorumlayın nolur lekelenmem biraz biraz devam ediyor katlarmı pazartesi iki katına hem mutluyum hem korkuyorum çok tuhaf bir duygu yaa.
benimde ilacım 10 mayısda bitiyor bende ebru hn. başlıcam Aydın bey gelincede devam edeicez inşallah bakalım bu sefer neler olucak :) dondurulmuşlarla denemek çok kolay esfrofem, coraspin kullanıyorsun sadece transferden 2-3 gün önce crinojel başlıyor o kadar inşallah bizde beraber güzel haberler veririz arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?