Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bizde özel hastane raporu geçmiyor. artık olmadı izin yazarım... su an 10-11 yum var yanlış hesaplamıyorsam. ama yarın hemşireye sorup, net rakam alayım iyi oldu hatırlattığın. sen de pazara tahlil sonucunu alınca bizi habersiz bırakma sakın.

hoşgeldin utkumm. kafana birşeyleri takma artık lütfen. senin moralin herşeyi kontrol ediyor unutma. ayrıca artık onlara güven onlar zor koşulların mucizevi bebekleri ve anneleri kendini iyi hissetmeyi başardığı sürece onlar da iyi olacak. Müdehale edemeyeceğin hiçbir şey için canını sıkıp, endişelenme artık... öpüyorum seni tekrar evine hoşgeldin..

günaydın kızlaarr kalbimin çarpmasını duyuyormusunuz????bugün 9. gün kahverengi akıntım devam herşeye hazırım sanki ama yeterki öğreneyim.

günaydın kızlaarr kalbimin çarpmasını duyuyormusunuz????bugün 9. gün kahverengi akıntım devam herşeye hazırım sanki ama yeterki öğreneyim.

Duyuluyor canım:)
Hayırlısı olsun pozitif olmasa da çok üzülmemek lazım. Ama pozitif olacak inşallah............

sabahtan beri kimse yook hava güzel tatilde güzel gezdiniz tabii dimiii bende siz olmayınca daha fazla sabredemedim ve test yaprıdım vee 9. gün değerim 136 nasıl kızlar iyimi aradım hastaneyi 2 gün sonra tekrarlayın 2 katı artarsa olumlu dediler pazartesi testi tekrar yapıcam hızımı alamadım idrar testi de yaptım ondada çıktı ama silik çıktı.yorumlayın nolur lekelenmem biraz biraz devam ediyor katlarmı pazartesi iki katına hem mutluyum hem korkuyorum çok tuhaf bir duygu yaa.

canım hayırlı olsun ALlah'ın iznniyle hamilesin...
kanamalar normal bende de olmustu ama dinlenmelisin kendini yorma dikkat et..
ve ptsi inş. katlanır degerin...hayırlı olsun diyorum ve tebrik ediyorum anneciği ve babacığı:)

haydi hayirlisi :) bugun embriyolarimiz bana transfer oldular, 2 sine de sarildim uzaniyorum, cok mutluyum :)

canım hiç umudunu yitirme, hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..
Rahimdeki problemi ortadan kaldırmanın yolu yok mu?yada hamilelikte bir problem oluşturmayacak mı? o kısmını pek anlamadım

myom dış kısmında olduğu için gebelikte ikiz olmamak kaydıyla tabi sorun oluşturmaz dedi doktor. sonra o myomu doğumda mı çıkartyıyorlar onu açıkçası bende merak ediyorum. bunun üzerine konuşmadık sadece şu an sorum olmaz deyip tahlil ve ilaca başlamam doğrultusunda yönlendirdi doktor beni. mail ile sorsam sizce nasıl olur? yada telefonmu etmeyelim sizler sürekli hastası olarak ne dersiniz?? kafamda bu soru var hep zaten çevremde hep bunu soruyor bu myomun akıbeti nedir yani?

mystryy canım dilerim bu değerler artarak devam edecek ve herşey çok güzel devam edecek.. şimdiden tebrikler...
vanilya onlar da sana sarılırlar inşallah ve tez zamanda güzel haberler gelir senden de...
geshenk neden umutsuz bakıyorsun böyle, daha pozitif olmalısın, güzel başla ki güzel devam etsin değil mi?
kızlar ben de bugün kontrole gittim çarş ya da perş yum toplama olabilecek gibi. p.tesi kontrolde belli olacak aslında... şimdilik 11 yum var ama 5-6 sı çok küçük, onlar büyümeyebilirler dedi hemşire. bakalım bu önümüzdeki 15 gün zor geçecek. biliyorum sonraki 15 gün de... yum toplama ve transfer için eski mesajlarınızı okudum bu gece. soru işaretleriyle geçecek daha çoook gün varmış önümde... ve bir de iş yeriyle boğuşmam gerekecek bu süreçte off... dilerim şansım açık olur...
iyi geceler herkese

bende olurmuyum acaba hiç ümidim yok aslında (

gunaydin hepinize :)
Geshenk isimiz ve butun gucumuz umitli olmak! Umidini geri topla guzel dusun, arkadaslarimizin yasadigi mucizeleri oku ve sana da bunlarin olabilecegine inan arkadasim...hersey cok guzel olacak, Aydin beye guven.

dun butun gun yatmistim bugun artik yatmayacagim cunku cok sikici
kendime sali aksamina kadar sakin sakin evde olma izni verdim, ise carsamba gunu donecegim. eve gelecek igneci de buldum, huzurluyum.

piril piril birgun cikin dolasin arkadaslar :)

Vanilya'cim gunaydin.
Cok heyecanli degil mi? Icinde bebeklerinle olmak. Insallah tam 8 ay 10 gun daha birlikte olacaksiniz. Ise donmek icin cok acele etme bence. Ilk haftani bedenen ve beynen sakin gecir.
Sonra da sakin sakin olmak gerekiyor. Bir sonraki pozitif sonucu senden alacagiz. )

Sirada kimler var?
Gece
Geshenk
Aysegul
Veeee ben ))

Ya unuttugum varsa sabah mahmurluguma versin.
Not: uzun zamandir buralarda yok ama Deniko'da pozitif haber verecekler listesinde

Grapes'cim
Gunaydin. Sanirim buralardasin. Sen neler yapiyorsun?
Tekrar deniyor musun?
Ben dondurulmuslarimla deneyecegim. Senin dondurulmus yumurtan var mi hala? Yoksa Yeniden mi baslayacaksin? Bir de 3 kez negatif olunca genetik arastirmalar yapilmasi gerekiyor sanirim. Bu konuda Aydin bey veya baskasiyla gorustun mu?
Eger bu konularda beni de bilgilendirirsen sevinirim.

Kizlar bende dun kontrole gittim. Rahim normal gorunuyormus. Kurtajla ilgili sorun kalmamis.
Normalde Dogum kontrol haplarim 10 mayisda bitiyordu. 2 gun daha alicam fazladan. 17 mayisda kontrole gidecegim. Aydin bey olmayacakmis. Ebru hnm gorecek. Eger hersey yolundaysa estrofem diye bir hapi gunde 3 kez alacakmisim. 31 mayisda kontrol edecek Aydin Bey ve rahim kalinligina gore 5 yada 7 haziranda transfer olacak. Hayirlisi artik. Bu sefer saglikli bir gebelik olur ve bebegime kavusurum umarim.

Bu arada Aydin beyi yorulmus gordum dun ve uzuldum onun adina. tek basina tum hastalara yetmeye calisiyor. Ekibine baska doktorlari almasi lazim. Ebru hnm yeni dogurmus olmasina ragmen Aydin Beyin yoklugunda transfer toplama ve takip islerinde gorev yapacakmis. Sadece hastanede ve sadece belli gunlerde. 9-12 arasinda.
Benim yukardaki tarihlerde ortak olarak hepimize uyan gunlerin sonucunda ortaya cikti.

Neyse iste. Cok uzatmayayim. Opuyorum sizleri. Iyi pazarlar. :))

merhaba canım
evet tekrar deniyorum 12 adet hapım kaldı taze denicez
genetik konusun da Aydın beyle görüştüm gerek olmadığını söyledi, ilk dondurulmuşlarla dış gebelik yaşadım ikincisinde kan testi sonucu çok düşüktü, çok erken kaybedilmiş gebelik dedi, tüm başıma gelenler şansızlık ben buna inanıyorum doğru zaman değildi demekki benim için bebeğim benim için en doğru zamanda gelecek biliyorum. çok stres yapıyorum şimdi akupunktura başladım iyi geldi transfere kadar gidicem inşallah.

benimde ilacım 10 mayısda bitiyor bende ebru hn. başlıcam Aydın bey gelincede devam edeicez inşallah bakalım bu sefer neler olucak :) dondurulmuşlarla denemek çok kolay esfrofem, coraspin kullanıyorsun sadece transferden 2-3 gün önce crinojel başlıyor o kadar inşallah bizde beraber güzel haberler veririz arkadaşlara

Tebriklerrrrrrr
canım hamilesin allah tamamına erdirsin
bebiş buradayım diyormuş sana :)))))))))))))))))))))))))))))

Insallah canim. Cok yakin olacak bizim gunlerimiz. Beraber bekleyip beraber iyi sonuclarimizi duyururuz. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…