Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Stres gercekten de cok buyuk bir etken. Uzak olmak gerekiyor. Insallah bu sefer taze embriyolarin seninle devam edecekler. Dogru zaman gelmistir umarim.
Bende bu ara isten dolayi stres altindayim. Geceleri bile uyuyamaz oldum. Ama mayis sonunda bitecek ve bende sakin bir kafayla alicam embriyomu bedenime.
Oncekinde vakti gelmemisti bencede, su anki kosturmacayi hamileyken yapamazdim, yazik olurdu bebislere. Her iste bir hayir vardir.

Hayirlisiyla gelsin bebeklerimiz hayata.
Opuyorum

Mystry çok tebrik ederimmmmmmmm. Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin.
Seni sabirsiz 1 gun daha bekleyemedin degil mi:)))

Ladybird selam cnm çok dogru soyluyorsun herseyde bir hayir vardir.
Bende 1 yil once isten ayrildim hic ara vermeden hemen yuksek lisansa devam ettim ocakta okul bitti ve ben hamile kaldim.
Su an dusunuyorumda calisirken yada okuldayken hamile kalsaydim cok zor olurdu.
2 yildir uzuluyordum ama dogru zaman bu zamanmis.
Senin icinde insallah bu sefer dogru zaman.

Ewt kesinlikle herşeyin hayırlısı...
ben bugun biraz daha ii gibiyim kanamam azaldı ama hala var
çok fazla otumuyorum hepinizi öpüp çıkıyorum..

kızlar bendeki myom hakkında fikrinizi alacaktım sizin. hiç rahim dış kısmında rahim büyüklüğünde myom ile tüp bebek yaptıran varmı? bunun bana zararı ne kadar olur? bilgisi olan varmı?kafama çok takılıyor bu myom.

sağol canım benim.dün akşam kıpkırmızı kan geldi çok korktum sonra kesildi neyseki yarını bekliyorum değerim katlansın rahat edicem.dua et bana oldumu sağlıkla kucağıma alabileceksem sakın beni bırakmasın.

haydi hayirlisi :) bugun embriyolarimiz bana transfer oldular, 2 sine de sarildim uzaniyorum, cok mutluyum :)

aaa sanada hayırlı olsun inşallaaahhh günler çok çabuk geçsin.nolur hep dinlen ananas ye sakın kabız olma uyanır uyanmaz kayısı ye üstüne su iç.bol bol ceviz ye.sıkıldıkça paylaş bizimle.

Mystry canim tebrik ederim. Cok guzel bir haber. Hamileler giderek artiyor super super. :)))

canım çok sağol bakalım inşallah devam eder korkular bitmedi malesef ama 1. aşamayı atlattım çok şükür.Allah inşallah bu güzel haberi sanada nasib etsin az kaldı seninde inşallah sorunsuz gelicek bebeğin.

çook sağol canım inşallah devam eder mutluluğum.yumurta toplama ve transfer hoop diye geçiyor ben onlarda hiiç zaman sıkıntısı çekmedim.sonrasıda tabii biraz zor oluyor ama süreçler bitmiyo ki hiç geçiyoorr hepsi geçiyor.şansın çook açık olucak inşallah sonucumu aldım sonra hepinize dua ettim sizde benim gibi sevinin inşallah diye.

biliyorum yatmak çok sıkıcı ama nolur mümkün olduğunca yat ve imkanın varsa dönme işe dinlen.

sancux sağol canım.bekleyemedim valla napıyım kalktım cumartesi 2ye kadar sabrettim baktım hiçbiriniz yoksunuz durduramadım kendimi eşimde ısrar etti yaptırdım testi bakalım asıl haberi yarın vericem.
laydbird koşturma bu ay son sonra bitsin nolur bebeğine sapancada bool temiz hava aldır.
utkumm azalmış ne güzel anlıyorum seni lavaboda yaşamak istiyorsundur sürekli takip etmek için ama nolur sabırlı ol geçicek arkadaşım geçicek onlar çok güçlü bebekler ve anne baba olrak birsürünün arasından azimle büyüdüler sizi seçtiler ve dayandılar onca strese kanamaya yakında hissetmeyede başlıyacaksın o zaman herşey daha heyecanlı olucak sen sıkıldıkça onlar sana biz burdayız anneee diyecekler inanılmaz bir duygu:)

geshenk benim geçen sene hamile kalmadan önce miyomum vardı ama o kadar büyük değildi doktorum nuri beydi asm den aldırmamızı önerdi histereskopi ile aldırdım.sonra bir ay sonra sponten hamile kaldım amaa aldırmadan da hamile kalındığını ve doğumda miyomu aldıklarını biliyorum.doktoruna güven riske atmıyacağından eminim.

mystryy canım bende 10. gün güzel haberi alınca kutlama yapmıstık eşimle kahvaltıya gitmiştik, ardından da aksam markete gitmiştim eve döndügümde kanamam olmustu sanırım yorgunluktan...
sende kendini fazla yorma sürekli dikkat etmemiz gereken bir dönemmiş bu hamilelik süreci ben kendimi pek sakınmadım işte de fazlaca yordum kendimi ve sonu çok sıkıntılı oldu, şu anda hiç bişey umurumda degil sadece 4 kişilik ailemizin hepsinin sağlıklı olması önemli gerisi boş:)

benim rahimimde de ufak bir miyom oldugunu söyledi doktorlar, yumurta toplama aşamasında ve son kanamalarımda tekrar söylediler...
salı günü kontrolüm var bakalım nasıl durumumuz inş. herşey yolundadır..yarın eltim dopler cihazı getirecek eve bakalım duyabilecek miyiz yumurcakları:)

Canımm Arkadaşlarımmm;
Biz şimdi geldik evimize...
Biraz nefesleneyim bakayım neler neler olmuşş ben yokken:)
Hepinizi çoook özledimm

Kızlarrr,
3,5 gün yoktum ama neler sığdırmıssınız bu süreyeee:) Haberler olumlu güzel ve nasıl neşelendim anlatamam:)
Hepinizi çoook özlemişim.

Utkumm; Nihayet evine dönebilmişsin, hep aklımız sendeydi.. Yaşadığın bu kabus sonuncusu olur inşallah.. Kendini hiç yorma e mi canım. Göbüşünü benim yerime sev, kirazlarına Ayşegül Teyzelerinden sevgiler gönder.

Mystryy: Canımm çok tebrik ediyorum yanaklarından öpüyorum seni.. pazartesi değerin ikiye - üçe katlamış olacak inşallah.. Kalkıp bir aynaya baksana lütfen, ay sen ne güzel bir anne olmuşsun:))))

Sancux : Bu haftadan itibaren ıstanbul'dan ayrılmamız çok mümkün olmayacaktı, bende sizin yerinize de gezdim, yedim içtim canım. Sende Utkumm'dan çok etkilenip stres olmuştun, bak artık kabuslar bitti.. Bebişlerinin cinsiyetleri de haftaya belli olacakmış.. Hep bir heyecan içindeyiz, zaman geçmiyor diyoruz sürecin biri bitti derken diğeri başlıyor, aman da amann kocamaaan olmuşlar seninkilerde cinsiyetlerine bakmaya gelmiş sıra:)

Ladybird: Senin de yoğun iş tempon mayısta sonlanacakmış nihayet. Artık kendine ve bebişine bol bol vakit ayırmanın vakti geldi. Kontrolünün güzel haberlerle geçtiğine çok sevindim. Rahminin normale dönmesi çok önemliydi. Neyse ki herşey yolunda.. Ayrıca dondurulmuşları kullanırken ekstra ilaç almayacak olman da güzel. Bu sefer herşey yolunda gidecek canım.. Biz birlikte el ele bebişlerimize sahip olacağız.. Sıra bizdeee:)

Vanilya: Transferin hayırlı uğurlu olsun canım, iğneci de bulmuşsun, oh ne güzel.. Ne yapacaksın? bool boll dinleneceksin.. Sonra da test sonucu sevinç çığlıklarını duyacağız inşallah:)

Gece: Hadi bakalım bu hafta çarşamba sepete senin yumurtalar girecek:)) Bu arada sıkıntı ve boğuşmadan bahsettiğine göre işyerindekiler seni strese sokacaklar, lütfen işyerini BOŞVERR... Hiçbir şey ama hiçbir şey senin sağlığından önemli değil. Kulaklarını tıka ve sağlığını düşün. Unutma seni senden başka hiçkimse düşünmez. Sende kendi sağlığını düşünerek hareket et lütfen.

Geshenk: Farkındamısın biz hepimiz pozitif pozitif pozitif pozitif düşünüyoruz. Böyle olunca da herşey olumlu oluyor ve hiç olmayacak mucizelere imza atıyoruz. Lütfen sende böyle düşün. Myom önemli bir sorun olsaydı Aydın Bey söylerdi, demek ki küçük bir detay ve önemli bir risk değil. Olumlu düşün ve olumluyu çağır.. Şansın bol olsun canım.

Hepinizi öpüyorummm

(Grapes , Obirkadın, Nilsu ve uzun zamandır Deniko yok.. hu huuu neredesinizz?)

ayşegülcüğüm çok geç cevap verebildin ben seni bekledim ama uykum geldi.sabah iş var ya. çıkmak zorundayım. umarım dediğin gibi olur. bakalım girdik bir sürece artık. microgynon alıyorum bende bitince gidecez işte. sende aynı aşamalrdasın sanırım senin yumurta toplanmadı ama daha değilmi.

deniko başka bir topicte daha var bugün gördüm adet olmuş şaşırdım hatta tüp bebek tedavisinde değilmiydi o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…