merhaba canım
evet tekrar deniyorum 12 adet hapım kaldı taze denicez
genetik konusun da Aydın beyle görüştüm gerek olmadığını söyledi, ilk dondurulmuşlarla dış gebelik yaşadım ikincisinde kan testi sonucu çok düşüktü, çok erken kaybedilmiş gebelik dedi, tüm başıma gelenler şansızlık ben buna inanıyorum doğru zaman değildi demekki benim için bebeğim benim için en doğru zamanda gelecek biliyorum. çok stres yapıyorum şimdi akupunktura başladım iyi geldi transfere kadar gidicem inşallah.
Stres gercekten de cok buyuk bir etken. Uzak olmak gerekiyor. Insallah bu sefer taze embriyolarin seninle devam edecekler. Dogru zaman gelmistir umarim.
Bende bu ara isten dolayi stres altindayim. Geceleri bile uyuyamaz oldum. Ama mayis sonunda bitecek ve bende sakin bir kafayla alicam embriyomu bedenime.
Oncekinde vakti gelmemisti bencede, su anki kosturmacayi hamileyken yapamazdim, yazik olurdu bebislere. Her iste bir hayir vardir.
Hayirlisiyla gelsin bebeklerimiz hayata.
Opuyorum
canım hayırlı olsun ALlah'ın iznniyle hamilesin...
kanamalar normal bende de olmustu ama dinlenmelisin kendini yorma dikkat et..
ve ptsi inş. katlanır degerin...hayırlı olsun diyorum ve tebrik ediyorum anneciği ve babacığı:)
haydi hayirlisi :) bugun embriyolarimiz bana transfer oldular, 2 sine de sarildim uzaniyorum, cok mutluyum :)
Mystry canim tebrik ederim. Cok guzel bir haber. Hamileler giderek artiyor super super. :)))
bende olurmuyum acaba hiç ümidim yok aslında(
mystryy canım dilerim bu değerler artarak devam edecek ve herşey çok güzel devam edecek.. şimdiden tebrikler...
kızlar ben de bugün kontrole gittim çarş ya da perş yum toplama olabilecek gibi. p.tesi kontrolde belli olacak aslında... şimdilik 11 yum var ama 5-6 sı çok küçük, onlar büyümeyebilirler dedi hemşire. bakalım bu önümüzdeki 15 gün zor geçecek. biliyorum sonraki 15 gün de... yum toplama ve transfer için eski mesajlarınızı okudum bu gece. soru işaretleriyle geçecek daha çoook gün varmış önümde... ve bir de iş yeriyle boğuşmam gerekecek bu süreçte off... dilerim şansım açık olur...
iyi geceler herkese
gunaydin hepinize :)
Geshenk isimiz ve butun gucumuz umitli olmak! Umidini geri topla guzel dusun, arkadaslarimizin yasadigi mucizeleri oku ve sana da bunlarin olabilecegine inan arkadasim...hersey cok guzel olacak, Aydin beye guven.
dun butun gun yatmistim bugun artik yatmayacagim cunku cok sikici
kendime sali aksamina kadar sakin sakin evde olma izni verdim, ise carsamba gunu donecegim. eve gelecek igneci de buldum, huzurluyum.
piril piril birgun cikin dolasin arkadaslar :)
Kizlar bende dun kontrole gittim. Rahim normal gorunuyormus. Kurtajla ilgili sorun kalmamis.
süper rahim normale dönmüş demek bu çok iyi dondurulmuşlar olduğu için vucudun hormanlardan çok hırpalanmıycak 1 ay sonra inşallah kavuşucaksın inşallah bebeğine.
Tebriklerrrrrrr
canım hamilesin allah tamamına erdirsin
bebiş buradayım diyormuş sana :)))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?