Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Gece;
Merhaba canım, onlinesın aklımdayken sorayım: çarşamba gibi yumurtalar toplanacak demişsin, ilk iğneye hangi gün başlamıştın, yani iğneya başladıktan kaç gün sonra toplama yapılacak?
Bilgilendirirmisin beni lütfen:)

Özür dilerim beklettiğim için, internet gitmişti onunla uğraştık bir süre:))
Ben bugün son hapımı içtim, muhtemelen çarşamba - perşembe regli olurum ertesi gün de ASM'ye gidip ilk iğnem yapılır diye düşünüyorum canım.
Deniko ben buraya girdiğimden bu yana hiç yazmadı. Ama uzun süre burada imiş. Kızlar da hep merak ediyorlar onu.

bugün adet olmuş onu biliyorum sadece. peki işlemlere başlamışmıydı o? yani transfer falan oldumu ki adet oldu. bende anlamadım. özür dileme ne olur onun için demedim sen gelince çıkmış gibi olmayım diye belirttim. hayırlı olsun bakalım sürecin. arkandan ben takipçinim sen bana yol gösteren ol tamammı canım..iyi geceler. yarın okurum inşallah devamını.

Tamam canım,
Hadi sen doğğruuu yatağa:)
Aramızda çok kısa süre olacak.. Biz bizden önde gidenleri, sen de bizleri takip edeceksin. Tecrübelerden yararlanmak çok güzel.. Çok sanslıyız di mi:)
Deniko ile ilgili çok bilgim yok malesef.
Hadi iyii gecelerr, yarın görüşmek üzere.

Günaydın kızlar hepinize dilerim bol güneşli, neşeli ve güzel bir hafta olur..
ışe gidenlerin hepsine stressiz bir ptsi diliyorum, herşey gönlünüzcee olsun öpüyorum...
ben daha iyiyim çok şükür yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekler..kanamam az az devam ediyor
evdeyim ve bol bol dinleniyorum, nasıl olsa ilerde böyle vakit bulamayacagım:))
arkadaslar denico aslında bizim topicteidi ama henüz tedavi sürecine başlamadı başldıgında tekrar aramıza dönecek..

Utkumm merhaba, gecmis olsun tekrar
senin kızlar cok nazlı olacaklar canım :) (bana da kız gibi geliyor)
sana iyi dinlenmeler iyi degerlendir bu fırsatı
kızlar hepinizeee merhaba hihoyyyt
mystry seni de tebrik ediyorum hayatım umarım bugun katlanmıs olacak degerler allahın izniyle

Merhaba kizlar herkese iyi haftalar diliyorum.
Mystry nin test sonucunu merak ettim ama daha belli degil galiba umarim katlanmiştir.
Bende biraz yuruyus yaptim 10-15 dakika yeni geldim eve cok cabuk yoruluyorum.
Daha ilk aylar boyleyse ilerleyen aylarda hic yuruyus yapamayacagim herhalde.

sancux canım nasılsın nasıl gidiyor?kontrolün ne zaman ben yarın 14te lütfü kırdarda kontrole gidecegim bakalım ne durumda bebişler

Umut merhaba cnm nasilsin?
Sen ne zaman baslayacaktin tedaviye?

iyiyim sancux, bu aralar işler yogun sürekli online kalamıyorum o yuzden
ben gecen ay hsg cektirdim cok kotuydu cok korkunc agrım oldu filmi ceken doktor (bizdeki problemi anlayıp oyalanmadan bi tup bebek merkezine basvurun diyen doktorum cekti hsgyi) rahimde yapısıklıklar oldugunu bu yuzden cok agrım oldugunu ilacın ilkonce gitmedigini oyuzden basıncı artırmak zorunda kaldıgını ve yapısıklıkların tamamen acıldıgını oyuzden bu ay kendiliginden hamile kalma ihtimalin cok yuksek bence 1-2 ay dene dedi 28 nisan adet tarihimdi ama hala olmadım beklemedeyim kısacası ama karın agrılarım var galiba hastanacagım ( ben de ladybird gibi is yogunlugunu atlatıp rahat kafayla 2.denemeye baslamak istiyorum doktor konusunda da kararımı verdim tabiki aydın bey.. özet olarak haziranda baslamıs olacagım kısmetse...
(bu mesaj da bir dokun bin ah işit cinsinden oldu canım kusura bakma)
iyi bak kendine ve bebislerine canım

utkumm haklısın hep dikkat hep dikkat etmemiz lazım.bugün işe döndüm ama sağolsun arkadaşlarım dosyalarımı bile elletmiyorlar çok yardımcı oluyorlar aslında işe dönmekte iyi oldu bütün gün bu saate kadar düşünecek vaktim kalmadı işten güçten uzattım ayağımı öyle çalışıyorum.ailen sağlıklı hiç merak etme. noldu azaldımı iyice kanaman?

Kızlar Merhabaaaa;
Az evvel geldim eve... Yazdıklarınızı okudum.. Hepiniz gayet iyiymissinizzz.. Herşey hepimiz için yolunda gidiyorrr.. Lay layy loommm:)

kızlaar bu sabah tekrar kan testini yaptırdık sonucum katlanmış çok şükür aradım hastaneyi sordum kanama ve kahverengi lekelenmeler önemli olmayabilirmiş ama Allah korusun düşük tehlikeside olabilirmiş iyneyi 2 ye çıkardılar sabah akşam vurulucam inşallah tamamen biter ve bebeğim yerleşir yerine sım sıkı.19 Mayısa Aydın beye ilk randevumu aldım şimdide ona gün sayıcam Allahım bir duysam kalp atışalını.

Umutcuğum;
Rahim filmi sonrasında bana da ufak tefek ama kayda değer olmayan yapışıklıklar var, tüpler de açık, rahim filmi sonrasında hamile kalma olasılığı çok yüksek demişlerdi..
Ben rahim filmi sonrasında sadece 1 ay denedim.. ama yaşlarımız itibariyle eşim zaman kaybetmek istemedi hemen tüp bebek yapalım diye karar ürettik ve reglimin ikinci günü doğum kontrol hapına başladım.
İNŞALLAHHH tedaviye, ilaca, iğnelere gerek kalmadan normal yoldan hamile kalırsın canım.

Mystryy;
İşe başlamışsın, ne güzel iş arkadaşların da seni destekliyorlar:) Ama yine de yorma kendini olur mu..
Anneciğine sımsıkı sarıldıı bebişin..
19 Mayıs'ta da pıt pıt pıt pıttt seslerini duyacaksın inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…