ayşegülcüğüm çok geç cevap verebildin ben seni bekledim ama uykum geldi.sabah iş var ya. çıkmak zorundayım. umarım dediğin gibi olur. bakalım girdik bir sürece artık. microgynon alıyorum bende bitince gidecez işte. sende aynı aşamalrdasın sanırım senin yumurta toplanmadı ama daha değilmi.
deniko başka bir topicte daha var bugün gördüm adet olmuş şaşırdım hatta tüp bebek tedavisinde değilmiydi o?
Özür dilerim beklettiğim için, internet gitmişti onunla uğraştık bir süre:))
Ben bugün son hapımı içtim, muhtemelen çarşamba - perşembe regli olurum ertesi gün de ASM'ye gidip ilk iğnem yapılır diye düşünüyorum canım.
Deniko ben buraya girdiğimden bu yana hiç yazmadı. Ama uzun süre burada imiş. Kızlar da hep merak ediyorlar onu.
bugün adet olmuş onu biliyorum sadece. peki işlemlere başlamışmıydı o? yani transfer falan oldumu ki adet oldu. bende anlamadım. özür dileme ne olur onun için demedim sen gelince çıkmış gibi olmayım diye belirttim. hayırlı olsun bakalım sürecin. arkandan ben takipçinim sen bana yol gösteren ol tamammı canım..iyi geceler. yarın okurum inşallah devamını.
Umut Günaydınn;
Sende erkencisin:)
Umarım iyisindir,
Güzel bir gün diliyorum sana.
Sevgiler
Umut merhaba cnm nasilsin?
Sen ne zaman baslayacaktin tedaviye?
mystryy canım bende 10. gün güzel haberi alınca kutlama yapmıstık eşimle kahvaltıya gitmiştik, ardından da aksam markete gitmiştim eve döndügümde kanamam olmustu sanırım yorgunluktan...
sende kendini fazla yorma sürekli dikkat etmemiz gereken bir dönemmiş bu hamilelik süreci ben kendimi pek sakınmadım işte de fazlaca yordum kendimi ve sonu çok sıkıntılı oldu, şu anda hiç bişey umurumda degil sadece 4 kişilik ailemizin hepsinin sağlıklı olması önemli gerisi boş:)
iyiyim sancux, bu aralar işler yogun sürekli online kalamıyorum o yuzden
ben gecen ay hsg cektirdim cok kotuydu cok korkunc agrım oldu filmi ceken doktor (bizdeki problemi anlayıp oyalanmadan bi tup bebek merkezine basvurun diyen doktorum cekti hsgyi) rahimde yapısıklıklar oldugunu bu yuzden cok agrım oldugunu ilacın ilkonce gitmedigini oyuzden basıncı artırmak zorunda kaldıgını ve yapısıklıkların tamamen acıldıgını oyuzden bu ay kendiliginden hamile kalma ihtimalin cok yuksek bence 1-2 ay dene dedi 28 nisan adet tarihimdi ama hala olmadım beklemedeyim kısacası ama karın agrılarım var galiba hastanacagım( ben de ladybird gibi is yogunlugunu atlatıp rahat kafayla 2.denemeye baslamak istiyorum doktor konusunda da kararımı verdim tabiki aydın bey.. özet olarak haziranda baslamıs olacagım kısmetse...
(bu mesaj da bir dokun bin ah işit cinsinden oldu canım kusura bakma)
iyi bak kendine ve bebislerine canım
kızlaar bu sabah tekrar kan testini yaptırdık sonucum katlanmış çok şükür aradım hastaneyi sordum kanama ve kahverengi lekelenmeler önemli olmayabilirmiş ama Allah korusun düşük tehlikeside olabilirmiş iyneyi 2 ye çıkardılar sabah akşam vurulucam inşallah tamamen biter ve bebeğim yerleşir yerine sım sıkı.19 Mayısa Aydın beye ilk randevumu aldım şimdide ona gün sayıcam Allahım bir duysam kalp atışalını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?