Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

umut canım öncelikle teşekkür ederim darısı başına İNŞALLAAHH.canım daha önce bahsetmiştim hatırlatıyım tekrar bende miyom vardı ve doktorum hsg çekip net görmek istedi bende daha önce hsgnin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum tamaam çekelim dedim Allahım o ne acı mahfoldum (bu arada biz yeni yeni bebek düşünmeye başlamıştık) ki ben çok dayanıklıyımdır hüngür hüngür ağladım neyse doktorum hsg de miyomu detaylı gördü ve alırsak hamile kalman kolaylaşır dedi bende kabul ettim neyse bir kaç gün içinde histereskopiyle miyomu aldılar ve ben bir sonraki ay yani denemeye başladığım ilk ay kendiliğimden hamile kaldım yani bence olabilir yani belli olmaz.tabii eşinde sorun yoksa biz sonrasında uzuun süre denedik olmadı meğersem eşimde problemler varmış ve normal olmazmış bilemezdim ilk hamileliğimde herşeyin bu kadar zor olduğunu... ama derler ya bir kapı açılır bir kapı kapanır.

Tebrikler.Tebrikler. Benimde aynı durumum vardı ama kalp atışları yerindeydi.En zor bekleme süreci işte şimdi.Kalplerini duyana kadar. Çok sevindim ama. Endişeleme.Aynı problem bende de var.Henüz bir sorun yok.

canıım sağol inşallah o günleride paylaşıcam.

Tebrikler.Tebrikler. Benimde aynı durumum vardı ama kalp atışları yerindeydi.En zor bekleme süreci işte şimdi.Kalplerini duyana kadar. Çok sevindim ama. Endişeleme.Aynı problem bende de var.Henüz bir sorun yok.

mystryy tebrik ediyorum, Allah hayırlısı ile tamaına erdirsin inş. işte kendini fazla yorma benden size tavsiye ne fazla sevinin ne de fazla üzülün biz herşeyin hayırlısını istiyoruz sonucta..İnş. 2010-2011 yıllarında burası bebiş haberleriyle kaynayacak.. seneyede bebişlerden fırsat bulup yazı bile yazamayacaız belkide:)

ladybird canım sen şimdiden yavaslatma moduna el kendini, sonra ck beklentisi olur insanların, tez çalışman nasıl gidiyor... tedavi ertesinde mutlaka dinlen geçen seferki gibi uçak yolculugu falanda yapma bakalım herşeyin hayırlısı...

umut seninde az kalmıs hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun..

nilsu hafif lekelenmeler önemli degil ama yoruluncaa mutlaka dinlen senin işinde hep kosusturmacadır ama olsun kendine vakit ayırmaaya calıs...

sancux ne zaman gidiyorsun doktora?

Kızlar eltim (bebişlerimin teyzesi)dopleri getirdi şimdi dinledik bebişleri Allah'a şükür iyiler dıpdıpları duyduk...
proluton depot iğnemide vurdu sağ olsun,Allah razı olsun.

mystry canım, tekrar tebrik ederim seni inşallah saglıcakla kucagına aldıgında da kutlayacağız buradan
herkezin keyfi yerinde masallah bu keyifli gunler hic bitmesin hepinizi opuyorum...

tekrar tekrar tebrikler
zor günlerin ardından gelen mutluluğun keyfini çıkar ve kendini yorma bol bol dinlen

bende bugün kışlıklarımı kaldırdım bütün eşyalarımın düzenini hamile kalıp giyebileceğim kıyafetlere göre düzenledim alışverişte bile sürekli bol hamile kaldığımda giyebileceğim şeyler alıyorum kendimi ona göre programlamaya başladım ne garibim değilmi !

:)))))) garip değilsin canımm..
ben iki aydır hiç bişii almıyorum, hamile olduğumda giyemeyeceğim diye:)))

Kızlar eltim (bebişlerimin teyzesi)dopleri getirdi şimdi dinledik bebişleri Allah'a şükür iyiler dıpdıpları duyduk...

utkumm bebişlerin iyi olmasına çok sevindim, dualarım seninle
dıpdıp kalp atışları pıtır pıtır hareketler maşallah onlara :)

:))))) Ayyy ne güzelll
Utkumm, bu arada eltin bebişlerin yengesi olmuyor mu:))

kızlar çok heyecanlıyım ve çok mutluyum
buraya girip konuşmak konusunda karasızdım ilk denemelerimde kendime söz vermiştim internete girmicem ve bir şey okumucam diye ama sizlerin sayesinde fikirlerim deyişti
herşey böyle güzel devam etsin, bol bol güzel haberler verelim birbirimize MAŞALLAH topiğimize :)))))))))))

ayşegülcüm ilacım bitti değilmi?
bu hafta tedaviye başlarsın artık sana bol şans diliyorum canım, herşey süper olacak çünkü sen süpersin.

:))))) Ayyy ne güzelll
Utkumm, bu arada eltin bebişlerin yengesi olmuyor mu:))

evet canım aslında yengesi oluyor ama biz(eltim ve ben) yenge lafını hiç sevmiyoruz ve bebeklere teyze dedirtme kararı aldık eltim sağ olsun bunu başardı, Efe ve Alp yeğenlerim bana Elif Teyze diyor,
inşaallah benimkilerde eltime Elif Teyze diyecek:)
bu arada eltimle isimlerimiz aynı:))
Allah razı olsun eltim aynı bir kız kardes gibi o kadar iyiki, Allahım onu hiç bunaltmasın çok seviyorum:)

grapes canım emin ol bizde aynı moddaydık, ne yeni bir kıyafet aldık ne de başka birşey hep bebişleri bekledik hatta ben geçen bahar-yaz dönemi yürüyüşlerimde bir dahaki bahara beraber olacagız diyordum... Rabbim sesimizi duyuyor, hep olumlu düşünelim degil mi?

ayşegülcüm ilacım bitti değilmi?
bu hafta tedaviye başlarsın artık sana bol şans diliyorum canım, herşey süper olacak çünkü sen süpersin.

Teşekkür ederim canım,
Bitti d.kontrol haplarım, çarşamba gibi regli bekliyorum, tedavi igne ve ilaçlarım da (sağolsun Mystryynin eşi temin etti) hazır, yarın almaya gideceğiz..
Gün dolduruyorum işte:)

:)))
Allah bozmasın canım, çok güzel bir bağ kurmussunuz.. Efe ve Alp'in kuzenleri de gelince artık voltran'ı oluştururlar, o vakit siz iki Elif naaparsınız bilmem :)

Ladyybird;
:))))) testini yaptırmış, ikiye katlamış, işe bile başlamış:)
Sen nasılsın? Tempoyu düşürmeye çalışmalarına başladın mı?

Evet evet aldim haberi cookkk sevindim. Benim tempo pazar gunu dusecek
Haftaya Bodrum ve Muglada seminer verecegim, haftasonuyla birlestirip mini bir tatil yapacagim Bodrum'da. :)) Cok ozendim sana bende kaciyorum. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…