Heheh yazmissun ben sorana kadar.
Hadi masallah hep Boyle gitsin. Sende pek yorma kendini dinlen.
Opuyorum
iyiyim sancux, bu aralar işler yogun sürekli online kalamıyorum o yuzden
ben gecen ay hsg cektirdim cok kotuydu cok korkunc agrım oldu filmi ceken doktor (bizdeki problemi anlayıp oyalanmadan bi tup bebek merkezine basvurun diyen doktorum cekti hsgyi) rahimde yapısıklıklar oldugunu bu yuzden cok agrım oldugunu ilacın ilkonce gitmedigini oyuzden basıncı artırmak zorunda kaldıgını ve yapısıklıkların tamamen acıldıgını oyuzden bu ay kendiliginden hamile kalma ihtimalin cok yuksek bence 1-2 ay dene dedi 28 nisan adet tarihimdi ama hala olmadım beklemedeyim kısacası ama karın agrılarım var galiba hastanacagım( ben de ladybird gibi is yogunlugunu atlatıp rahat kafayla 2.denemeye baslamak istiyorum doktor konusunda da kararımı verdim tabiki aydın bey.. özet olarak haziranda baslamıs olacagım kısmetse...
(bu mesaj da bir dokun bin ah işit cinsinden oldu canım kusura bakma)
iyi bak kendine ve bebislerine canım
Heheh yazmissun ben sorana kadar.
Hadi masallah hep Boyle gitsin. Sende pek yorma kendini dinlen.
Opuyorum
kızlaar bu sabah tekrar kan testini yaptırdık sonucum katlanmış çok şükür aradım hastaneyi sordum kanama ve kahverengi lekelenmeler önemli olmayabilirmiş ama Allah korusun düşük tehlikeside olabilirmiş iyneyi 2 ye çıkardılar sabah akşam vurulucam inşallah tamamen biter ve bebeğim yerleşir yerine sım sıkı.19 Mayısa Aydın beye ilk randevumu aldım şimdide ona gün sayıcam Allahım bir duysam kalp atışalını.
Mystryy;
İşe başlamışsın, ne güzel iş arkadaşların da seni destekliyorlar:) Ama yine de yorma kendini olur mu..
Anneciğine sımsıkı sarıldıı bebişin..
19 Mayıs'ta da pıt pıt pıt pıttt seslerini duyacaksın inşallah:)
Tebrikler.Tebrikler. Benimde aynı durumum vardı ama kalp atışları yerindeydi.En zor bekleme süreci işte şimdi.Kalplerini duyana kadar. Çok sevindim ama. Endişeleme.Aynı problem bende de var.Henüz bir sorun yok.
canıım sağol inşallah o günleride paylaşıcam.
kızlaar bu sabah tekrar kan testini yaptırdık sonucum katlanmış çok şükür aradım hastaneyi sordum kanama ve kahverengi lekelenmeler önemli olmayabilirmiş ama Allah korusun düşük tehlikeside olabilirmiş iyneyi 2 ye çıkardılar sabah akşam vurulucam inşallah tamamen biter ve bebeğim yerleşir yerine sım sıkı.19 Mayısa Aydın beye ilk randevumu aldım şimdide ona gün sayıcam Allahım bir duysam kalp atışalını.
tekrar tekrar tebrikler
zor günlerin ardından gelen mutluluğun keyfini çıkar ve kendini yorma bol bol dinlen
bende bugün kışlıklarımı kaldırdım bütün eşyalarımın düzenini hamile kalıp giyebileceğim kıyafetlere göre düzenledim alışverişte bile sürekli bol hamile kaldığımda giyebileceğim şeyler alıyorum kendimi ona göre programlamaya başladım ne garibim değilmi !
Kızlar eltim (bebişlerimin teyzesi)dopleri getirdi şimdi dinledik bebişleri Allah'a şükür iyiler dıpdıpları duyduk...
proluton depot iğnemide vurdu sağ olsun,Allah razı olsun.
Kızlar eltim (bebişlerimin teyzesi)dopleri getirdi şimdi dinledik bebişleri Allah'a şükür iyiler dıpdıpları duyduk...
proluton depot iğnemide vurdu sağ olsun,Allah razı olsun.
:))))) Ayyy ne güzelll
Utkumm, bu arada eltin bebişlerin yengesi olmuyor mu:))
kızlar çok heyecanlıyım ve çok mutluyum
buraya girip konuşmak konusunda karasızdım ilk denemelerimde kendime söz vermiştim internete girmicem ve bir şey okumucam diye ama sizlerin sayesinde fikirlerim deyişti
herşey böyle güzel devam etsin, bol bol güzel haberler verelim birbirimize MAŞALLAH topiğimize :)))))))))))
ayşegülcüm ilacım bitti değilmi?
bu hafta tedaviye başlarsın artık sana bol şans diliyorum canım, herşey süper olacak çünkü sen süpersin.
evet canım aslında yengesi oluyor ama biz(eltim ve ben) yenge lafını hiç sevmiyoruz ve bebeklere teyze dedirtme kararı aldık eltim sağ olsun bunu başardı, Efe ve Alp yeğenlerim bana Elif Teyze diyor,
inşaallah benimkilerde eltime Elif Teyze diyecek:)
bu arada eltimle isimlerimiz aynı:))
Allah razı olsun eltim aynı bir kız kardes gibi o kadar iyiki, Allahım onu hiç bunaltmasın çok seviyorum:)
Ladyybird;
:))))) testini yaptırmış, ikiye katlamış, işe bile başlamış:)
Sen nasılsın? Tempoyu düşürmeye çalışmalarına başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?