Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Utkumm, simdi sen surekli bebisleri dinlersin evde. :))
Masallah bizdiklara. Senin icindeyken mutlulukla atiyordur onlarin kalpleri.
Yakinda icinde kipirdadiklarini hissedince rahatlarsin iyice.
:)) opuyorum

Grapes'cim, daha bi kac sene evvel, ortada fol yumurta yokken, hamile gomlegi gorup ilerde lazim olur alayim diyen biriyim. :))) Yani ya hepimiz garibiz yada normaliz.

hoşgeldin ayşegül, dilerim güzel vakit geçirmişsindir. dün gece mesajın düşmeden kapatmışım sanırım ben, şimdi gördüm mesajını. benimki perşembeye kaldı. bu da 14.gün ediyor. kişiden kişiye değişmekle birlikte anladığım kadarıyla 12-15. gün gibi toplama yapılıyor...

mystryy çok sevindim, hep böyle güzellikle devam etsin inşallah ve darısı başımıza.

grapes, benim hala dolabimda bol gelen bir pantolonum var, geçen yıl aldığım ve "amaaan daraltmıyayım, hamileliğimde giyerim" dediğim :)

umutcum, yaş dezavantajın yoksa bir kaç ay dene bence. rahim filminden sonra hamilelik olasılığı artıyormuş çünkü..

geshenk, sen de miyom konusuna çok takılma. benim de var. gerçi büyüklüğü ve yeri farklı ama bir sürü insanın miyomu doğum sırasında alınıyor.

Son düzenleme:
Grapes'cim, daha bi kac sene evvel, ortada fol yumurta yokken, hamile gomlegi gorup ilerde lazim olur alayim diyen biriyim. :))) Yani ya hepimiz garibiz yada normaliz.

Sorma Canım yaaa;
Kesinlikle katılıyorum söylediklerine:)))) Hepimizde var bişiiler:)))
Benim elbise dolabımda şık gece kıyafetlerimin yanında iki karış pembe bir bebiş elbisesi var.. Robadan pembe fiyonklu falan.. Nasıl güzel, nasıl tatlı... Sanırım 7-8 sene olmuştur alalı.. Bir alışveris sırasında bebek mağazasının önünde kilitlenip kalmıştım.. Sadece vitrinde varmış.. Allem ettim, kallem ettim vitrini bozdurup çıkarttırdım aldım..
Fol-yumurta bir kenara koca bile yoktu o zaman:))))

Evet evet aldim haberi cookkk sevindim. Benim tempo pazar gunu dusecek
Haftaya Bodrum ve Muglada seminer verecegim, haftasonuyla birlestirip mini bir tatil yapacagim Bodrum'da. :)) Cok ozendim sana bende kaciyorum. :))

Aaaa çok güzel umarım hem seminerlerinde hem de mini tatilinde güzel vakit geçirirsin canım...
Çok iyi olacak senin için artık kendine vakit ayırmanın vakti geldi..
Tedavi süreci öncesinde vücudunun buna ihtiyacı var..
Biz perşembe İzmir'deydik, cuma sabahtan Didim'e geçtik, sonra Selçuk ve tekrar İzmir.. Didim sonrasında Bodrum'a da geçeriz diye düşünmüştük ama vazgeçtik.
Hava gayet güzel ve güneşliydi. 25 derece civarında.. Ama yine de yanında seni ısıtacak üst giysiler bulundur e mi.. Çünkü gölgeler soğuk ve ara ara da rüzgar esiyor.. Yani ne çok üşütüyor, ne çok ısıtıyor.
Kendine dikkat et e mi, hasta falan olma sakın:)

Gece'cim izin konusunda karar verdin mi?
Sabah arayip cok sancim var, migrenim tuttu falan desen gene izin mi yazman gerekir?
Amann en guzeli aslinda acikca soylemek de. Bir de merakli gozler olmasa dimi??
Neyse bosveerrr, sen simdi gelecek bebeklere odaklan. Cok az kaldi guzel habere )

kızlar şimdi kıyafet falan dediğinizde aklıma geldi. hamilelikte saç boyatmak pek tavsiye edilmiyor değil mi? acaba siz bu yönde bir hazırlık yaptınız mı? ya da ben bu konuya kafa yorduğum için çok mu iyimserim :))

evet yıllık izinden gidecek ama amaaan önemli olan sonrası güzel olsun :)
sen de güzel bir plan program içindesin. hele herşeyi aydın beyle halledebilecek olman ayrıca sevindirici. benim transfer ebru hn'a kaldı. keşke bir dr daha olsaydı...

Gece;
Şeyy ben 37 yaşındayım ve henüz saçlarımı HİÇ boyatmadım. Tek tük beyazlarım var elbette.. Onlar da nazarlık.. İlerleyen yıllarda gerekecek elbette:))
Bu arada batıl bir inanışa göre de hamile kadınların saçlarını kestirmelerinin bebeğin ömrünü kısaltacağına dair.
Ama bizz bakımlı güzel anneler olmalıyız.. Tüm kadınlar gibi kendimizi aynada güzel gördüğümüzde moralimiz de, psikolojimiz de güzel olur..
Yaniii ben "bizler güzell anneler olalım" derim:))))

Küçük bir araştırma yaptım, paylaşıyorum:

"Bazı hekimler saç boyatmanın gebeliğin ilk üç ayında olmaması ve daha sonra olabileceği yönünde görüş bildirirken diğer bir başka grup ise dip boya yapımının zararlı olabileceğini savunmaktadır.
Boya maddesi olarak piyasada çok sayıda ürün bulunmaktadır. Yine bazı doktorlar hastalarına bitkisel özlü saç boylarını kullanmalarını önermektedirler. Ancak bu ürünlerin içerikleri incelendiğinde, tıpkı kimyasal boyalarda olduğu gibi pek çok katkı maddesinden oluşmaktadır.
Klinik çalışmalara göre; gebelik süresince saç boyatmanın zararlı olabileceğine yönelik herhangi bir veri yoktur.
Ayrıca saç boyalarındaki kimyasal maddelerin hemen hepsinin yüksek düzeyde toksik (zehirli) olmadığı bilinmektedir. Diğer taraftan saç boyası yapıldıktan sonra kana geçen miktar son derece düşüktür.
Konu hakkında dünyadaki en saygın kurumlardan birisi olan ve üreme sistemi üzerindeki potansiyel riskleri inceleyen Amerikan Teratoloji Enformasyon Servisi, "eldeki veriler sınırlı olmasına rağmen çok büyük bir olasılıkla hamilelikte saç boyatmak güvenlidir" şeklinde görüş bildirmektedir.
Benzer şekilde Amerikan Obstetrisyenler ve Jinekologlar Derneği (ACOG) da hamilelikte saç boyatma ve permanın sakıncalı olmadığını bültenlerinde duyurmuştur.
Tüm bu bilgiler ışığında gebelikte saç boyatılmasının şu ana kadar bilinen herhangi bir sakıncası bulunmamakla birlikte fetusun oluşum dönemini kapsayan ilk üç ay içinde bu işlemden kaçınma (veya en azından dip boya yaptırmama) yönünde bir tedbir alınabilir.
Gebelik kişilerin psikolojik durumlarını da yakından ilgilendiren bir süreç olduğu için biz gebelerin kendilerine bakmalarını, saçlarını diledikleri şekilde boyatıp makyajlarını gönül rahatlığı ile yapmalarını kendilerine önermekteyiz. "

Herkese günaydın
bendede bebiş kıyafetleri var sürekli bebek mağazalarını geziyorum herşeyi almak istiyorum , bebeğim gelsin ona neler alıcam neler

Saç boyama konusunda bende Ayşegül gibiyim hiç saçımı boyatmadım, çevremdeki hamilelerin hepsi boyatmadı birisi saçı yarıya kadar beyazlamasına rağmen bandana takıp dolaştı:) oda biraz garip oluyor tabii, bence Aydın beye sormalısın eminim tüm hamileler bu soruyu soruyordur yada Ebru hn. belki o aynı şeyleri yaşadığı için önemi farkedip daha iyi cevap verebilir

Bugün akupunktur günüm 5. seansıma gidiyorum. Hoşçakalın

Aa mystryy benimde ikinci ultrosonum 19 mayıs belki oralarda katrşılaşırız.Sevgiler...

aa inşallah karşılaşırızz sen kaç haftalık oldun?ilk ne zaman duydun kalp atışarını?iyneye devam ediyormusun?lekelenmelerin nasıl kahverengi mi pembe mi?? çoook sorum var nilsu yardıımmm...:)

merhaba kızlaarrr;
utkum çok sağol canım.dinleniyorum mümkün olduğunca annem sağolsun hala gitmedi akşamları yemeğim hazır keyfim yerinde.
umut,grapes sizlerede çok teşekkür ederim.grapes ayrıca olumlu düşünmen süper tabiki kıyafetlerini ona göre ayarlıyacaksın sen hamile adayısınnn:)) ayrıca bir yere kaçmak yok paylaşalım paylaştıkça o kadar iyi geliyorki iyiki varsınız geçen hafta gerçekten sizler olmasanız çok daha zor geçerdi.bu arada akapuntur tedavisi nasıl ne zaman başladın iyi geldiğini hissediyormusun ve ne zamana kadar devam ediliyor?
Laydbird canım sen tatili çoktaaan hakettin bodrum bu mevsimde süper oluyor inşallah eşinde geliyordur seninle benim için gidin gümüşlükte balık yiyin,çarşıda gezin,limanda kahve için oohhhh.
ayşegülcüm o otlar bana annemlerden kargoyla geliyor ara ara canın istediğinde söyle ben bulurum sana bizim enginarımız çoook başkadır.
gece perşembe yumurtan toplansa en geç pazartesi belkide cumartesi transferin olur vee seninde bizi sevindirmene çok az kaldıı.saç boyası konusuna gelince bilmiyorum hassas mı davranıyorum ama ben boyatmıycam zaten saçımda gölge vardı kendi rengime çok yakın onunla devam edicem bebeğim o kadar zahmet verip benimle kalmış rahatsız etmiyim kimyasallarla ama genede doktora danışmak lazım tabii.
sancux canım yürüyüş yaptığını ysazmışsın hamile yogasına gitsene bir arkadaşım şu an 30 haftalık ve hamileliğinin başından beri gidiyor çok memnun bence bir araştır hatta ücretsiz kurslar varmış ilgini çekerse ben sorarım arkadaşıma.
ayy ne çok yazdım ama dimi
vanilyaa nerdesin ne yaptın nasıl gidiyor?

kızlar açıkcası bende mystryy gibi düşünüyorum boyatmak içimden gelmiyor ama hayırlısıyla evden cıkmak nasip olursa kestirmeyi düşünüyorum:)
boyanın kötü bir kokusu oldugu için mantıklı geliyor ama kestirmek hakkında söylenenler tamamen hurafe...
bugun kontorlüm var bakalım ne diyecek doktorlar, hasteneden sonrada Bülent Beyin muanehanesine giidecegiz inş.
dilerim güzel seyler söylerler

evet evet kestirme konusu saçma kulak asmıyalım böyle şeylere.kontrolden sonra nolur bize haber ver hemenn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…