Grapes'cim, daha bi kac sene evvel, ortada fol yumurta yokken, hamile gomlegi gorup ilerde lazim olur alayim diyen biriyim. :))) Yani ya hepimiz garibiz yada normaliz.
hoşgeldin ayşegül, dilerim güzel vakit geçirmişsindir. dün gece mesajın düşmeden kapatmışım sanırım ben, şimdi gördüm mesajını. benimki perşembeye kaldı. bu da 14.gün ediyor. kişiden kişiye değişmekle birlikte anladığım kadarıyla 12-15. gün gibi toplama yapılıyor...
Merhaba Gece;
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.
Seyahat gayet güzel geçti.. Enginar ve ege otlarına doyduk:))
Portalı bende aktif kullanamıyorum. Bazen msjlar hemen görünmeyebiliyor. Birşeyler okurken bende gelen msjları kaçırıyorum.
Hadi bakalım perşembeye ne kaldı:))
Evet evet aldim haberi cookkk sevindim. Benim tempo pazar gunu dusecek
Haftaya Bodrum ve Muglada seminer verecegim, haftasonuyla birlestirip mini bir tatil yapacagim Bodrum'da. :)) Cok ozendim sana bende kaciyorum. :))
Gece'cim izin konusunda karar verdin mi?
Sabah arayip cok sancim var, migrenim tuttu falan desen gene izin mi yazman gerekir?
Amann en guzeli aslinda acikca soylemek de. Bir de merakli gozler olmasa dimi??
Neyse bosveerrr, sen simdi gelecek bebeklere odaklan. Cok az kaldi guzel habere)
kızlar şimdi kıyafet falan dediğinizde aklıma geldi. hamilelikte saç boyatmak pek tavsiye edilmiyor değil mi? acaba siz bu yönde bir hazırlık yaptınız mı? ya da ben bu konuya kafa yorduğum için çok mu iyimserim :))
Kızlar eltim (bebişlerimin teyzesi)dopleri getirdi şimdi dinledik bebişleri Allah'a şükür iyiler dıpdıpları duyduk...
proluton depot iğnemide vurdu sağ olsun,Allah razı olsun.
Aa mystryy benimde ikinci ultrosonum 19 mayıs belki oralarda katrşılaşırız.Sevgiler...
kızlar açıkcası bende mystryy gibi düşünüyorum boyatmak içimden gelmiyor ama hayırlısıyla evden cıkmak nasip olursa kestirmeyi düşünüyorum:)
boyanın kötü bir kokusu oldugu için mantıklı geliyor ama kestirmek hakkında söylenenler tamamen hurafe...
bugun kontorlüm var bakalım ne diyecek doktorlar, hasteneden sonrada Bülent Beyin muanehanesine giidecegiz inş.
dilerim güzel seyler söylerler
gunaydın kızlar,
msytryy nasılsın bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?