Kızlar eltim (bebişlerimin teyzesi)dopleri getirdi şimdi dinledik bebişleri Allah'a şükür iyiler dıpdıpları duyduk...
proluton depot iğnemide vurdu sağ olsun,Allah razı olsun.
evet evet kestirme konusu saçma kulak asmıyalım böyle şeylere.kontrolden sonra nolur bize haber ver hemenn.
Insallah gorkemcim bizde senin gibi bebegimize kavusuruz.
Hepimizin tek gayesi saglikli cocuklara sahip olmak.
Aydin bey bize bu yolda yardimci oldu ama malesef bir yere kadar elinde sihirli deynek yok.
Sadece hamile kalmakla bitmiyor zor bir surec hepimiz alnimizin akiyla bu sureci atlatiriz umarim.
bugun 7.gun hala hastalanmadım??
Normalde bu kadar gecikir miydi cnm?
Inşallah hamilesindir. Aslinda test yaptirip hemen ogrenebilirsin:)
Sancux hamileliğinin tadını çıkar,hayatta bundan daha tatlı ve güzel yaşayabileceğin hiçbir dönem yok. Ben doktor olduğum için çalışmak zorunda kaldım ve hastanedeki doktor arkadaşlarımın çoğu özellikle de bayan olanlar hiç iyi davranmamıişlardı ama yine de herşeyi çok iyi hatırlıyorum. Doğumumu da Aydın Bey yaptırdı.O da benim için çok güzel bir anı oldu. Umarım sağlıkla bebeklerini görürsün.
canım normalde 3-4 gun gecikir ama tup bebek denemsinden bu yana hic aksamamıstı hep 28-29 gunde bir oluyordu bakalım kısmet yarın esimin doğumgunu yarına kadar hastalanmazsam yarın test yaptırıım insallah ona guzel bi dogumgunu hediyesi verebilirim :)):Saruboceq:
ayşegül polat ve görkem bilgin yardımlarınız ilginiz için teşekkür ederim en son hastane ve doktordan memnun kaldığımı söyleyerek dinlenmek üzere kapatmıştım topiği ve dün kan tahlilleri işler koşturma vakit bulup sizleri bilgilendiremedim. şimdi bahdedeyim sakin kafayla ancak fırsat bulmuşken
aydın bey gerçekten çok ilgiliydi detaylı olarak ultarsonda baktı bana rahim büyüklüğünde bir myoma sahip olmuşum bu da sağ tarafımdaki yumurtalığı baskılayarak şansımı düşüren etkenlerden biri diğer bir etken ise eşimin ileri hareketi için çok düşük dedi bizde önemli olan ileri harekettir zaten o da düşük olduğundan şansı azaltan faktörlerden biriside bu dedi + bendeki yumurtalık rezervlerini az buldu yaşıma göre az dedi tüm bu olumsuzluklara rağmen evet bu değerlerle bebeğiniz olur ancak şansınız %1 dedi.. Bu tablonun üzerine tabiki tüp bebek üzerine devam etti konuşmanın devamı. Bazı tahliller istedi bunları dün yaptırdım mail olarak yolladım. Tahlil sonuçlarımın ciddi bir sorun olmadığını söyledi fakat kanınız düşük diye belirtmiş birde 21 günlük doğum kontrol hapı verdi hemen başla dedi bugün ilkini içtim ilacın bitiminden 3 gün sonrada adet olacakmışım ve doktorumuz beni o zaman görecekmiş.. Gelişmeler böyle işte kızlar bakalım girdik bir yola bu süreçte rabbim benim ve sizlerinde yardımcısı olsun inşallah. Umarım sevinçle noktalanır sonu.
Bu arada yolu çoook zor bulduk randevuya geç kaldık tabi aydın bey çıkmak üzereymiş hastaneden suadiye ye geçiyormuş bizide oraya yönlendirdiler çok maceralı bir gündü yani.orada da mecburen bekledik fakat güzel ilgilendi sağolsun.hastane personelide aynı şekilde tabi.işte umarım doğru karar almışızdır rabbim pişman etmesin...
insallah canım sabahları hastalanmısım gibi agrıyla uyanıyorum ama ogleye dogru hıc bi belirti kalmıyor umarım hastalanmam ama yine de allahtan hayırlısını dilemek lazım...
Hamileyken de adet zamani belirtileri yasiyorsun.
Dedigin gibi hayirlisi benim de adetim hep duzenlidir bir keresinde ilk defa 6 gun gecikmisti ilk defa test yapmistim negatif cikmisti. Malesef demiyorum demekki karnimdaki bebeklerin omru varmis.
Negatif cikarsa uzulme hic ama pozitif cikarsa da deliler gibi sevin:)))
canım normalde 3-4 gun gecikir ama tup bebek denemsinden bu yana hic aksamamıstı hep 28-29 gunde bir oluyordu bakalım kısmet yarın esimin doğumgunu yarına kadar hastalanmazsam yarın test yaptırıım insallah ona guzel bi dogumgunu hediyesi verebilirim :)):Saruboceq:
Sancux hamileliğinin tadını çıkar,hayatta bundan daha tatlı ve güzel yaşayabileceğin hiçbir dönem yok. Ben doktor olduğum için çalışmak zorunda kaldım ve hastanedeki doktor arkadaşlarımın çoğu özellikle de bayan olanlar hiç iyi davranmamıişlardı ama yine de herşeyi çok iyi hatırlıyorum. Doğumumu da Aydın Bey yaptırdı.O da benim için çok güzel bir anı oldu. Umarım sağlıkla bebeklerini görürsün.
Kizlar bende gecen cuma tum hurafelere ragmen saclarimi kestirdim.
Saclarim cok uzundu kisacik kestirdim icim bir garip oldu normalde hic kisa kestirmem uzun saci severim ama hamilelikte zor oluyor banyo , kurutma, birde sıkıntı yapiyor.
Iyice cirkinlestim saclarda gidince napalim artik
aaa çoook merak etttiim olurmu olur örneği var:)inşallah verirsin o güzel hediyeyi eşine.bizimde yarın evlilik yıldönümümüz.
Mystry aslinda hamilelik yogasini dusunuyorum.
Hatta bu cumartesi memorial hastanesinde basliyor, kuzenimde hamile beraber gidelim mi dedi ama bu agrilardan hicbirsey yapamam gibi geliyor.
Gerci agrilar icin 1-2 haftaya gecer diyorlar, gecerse gitmeyi dusunuyorum.
Birde Nuri beye soracagim sakincasi var mi diye.
ya bu tup bebek sureci cok enteresan bi surec ilk duydugunda yasanan hayal kırıklıgı, umutsuzluk, caresizlik... ama sonra bunu oyle bi kabulleniyorsun ki normal yolla hamile kalmak hayal gibi geliyor o yuzden pek umudum yok ama İNSALLAH adet olmam kısaca canım tamamen supriz olur ve umarım esime ve size guzel bi haber veririm kutlarız hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?