Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kızlar eltim (bebişlerimin teyzesi)dopleri getirdi şimdi dinledik bebişleri Allah'a şükür iyiler dıpdıpları duyduk...
proluton depot iğnemide vurdu sağ olsun,Allah razı olsun.

masallah onlara nazar degmesin.
Bugun kontrole gidiyordun degil mi cnm umarim guzel haberler alirsin.
Bizimde cuma gunu 13 de randevumuz heyecanla zamanin gecmesini bekliyorum.

evet evet kestirme konusu saçma kulak asmıyalım böyle şeylere.kontrolden sonra nolur bize haber ver hemenn.

Kizlar bende gecen cuma tum hurafelere ragmen saclarimi kestirdim.
Saclarim cok uzundu kisacik kestirdim icim bir garip oldu normalde hic kisa kestirmem uzun saci severim ama hamilelikte zor oluyor banyo , kurutma, birde sıkıntı yapiyor.
Iyice cirkinlestim saclarda gidince napalim artik

Sancux hamileliğinin tadını çıkar,hayatta bundan daha tatlı ve güzel yaşayabileceğin hiçbir dönem yok. Ben doktor olduğum için çalışmak zorunda kaldım ve hastanedeki doktor arkadaşlarımın çoğu özellikle de bayan olanlar hiç iyi davranmamıişlardı ama yine de herşeyi çok iyi hatırlıyorum. Doğumumu da Aydın Bey yaptırdı.O da benim için çok güzel bir anı oldu. Umarım sağlıkla bebeklerini görürsün.

Normalde bu kadar gecikir miydi cnm?
Inşallah hamilesindir. Aslinda test yaptirip hemen ogrenebilirsin:)

canım normalde 3-4 gun gecikir ama tup bebek denemsinden bu yana hic aksamamıstı hep 28-29 gunde bir oluyordu bakalım kısmet yarın esimin doğumgunu yarına kadar hastalanmazsam yarın test yaptırıım insallah ona guzel bi dogumgunu hediyesi verebilirim :)):Saruboceq:

Çok dogru soyluyorsun cnm tadini cikartmak lazim su an en rahat olmam gereken zamandayim.
Ama benim biraz agir geciyor cok agrilarim oluyor yurumekte bile zorlaniyorum.
Genelde evdeyim ve yatiyorum tabi biraz sıkılıyorum herseye ragmen hic sikayetci degilim hayatta en cok istedigim seye kavusacagim icin.
Senin bayan iş arkadaslarin kotu insanlarmis aslinda doktor olduklari icin daha anlayisli olmalari gerekirdi. Boyle insanlardan uzak durmali ama malesef her yerde mevcutlar.
Ne guzel senin dogumuna girmis Aydin bey. Benimkini de bir aksilik olmaz ise girebilecegini soyledi.
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim cnm.

Insallah cnm ne guzel bir hediye olur hayatiniz boyunca unutulmayacak.
Bize de ne guzel supriz olur:)))

Ladybird masallah iyi gezdin leylekleri havada gordun galiba bu yil:)))
Gez arkadaşim yakin zamanda zor gezersin:)
Bende normalde cok severim gezmeyi ama bu yil hicbiryere gidemem.
Tatile gitmekten de vazgectim gozum yemedi 10 dakika yuruyemiyorum bile

her şey çok güzel olacak göreceksin

insallah canım sabahları hastalanmısım gibi agrıyla uyanıyorum ama ogleye dogru hıc bi belirti kalmıyor umarım hastalanmam ama yine de allahtan hayırlısını dilemek lazım...

Mystry aslinda hamilelik yogasini dusunuyorum.
Hatta bu cumartesi memorial hastanesinde basliyor, kuzenimde hamile beraber gidelim mi dedi ama bu agrilardan hicbirsey yapamam gibi geliyor.
Gerci agrilar icin 1-2 haftaya gecer diyorlar, gecerse gitmeyi dusunuyorum.
Birde Nuri beye soracagim sakincasi var mi diye.

Son düzenleme:
insallah canım sabahları hastalanmısım gibi agrıyla uyanıyorum ama ogleye dogru hıc bi belirti kalmıyor umarım hastalanmam ama yine de allahtan hayırlısını dilemek lazım...

Hamileyken de adet zamani belirtileri yasiyorsun.
Dedigin gibi hayirlisi benim de adetim hep duzenlidir bir keresinde ilk defa 6 gun gecikmisti ilk defa test yapmistim negatif cikmisti. Malesef demiyorum demekki karnimdaki bebeklerin omru varmis.
Negatif cikarsa uzulme hic ama pozitif cikarsa da deliler gibi sevin:)))

ya bu tup bebek sureci cok enteresan bi surec ilk duydugunda yasanan hayal kırıklıgı, umutsuzluk, caresizlik... ama sonra bunu oyle bi kabulleniyorsun ki normal yolla hamile kalmak hayal gibi geliyor o yuzden pek umudum yok ama İNSALLAH adet olmam kısaca canım tamamen supriz olur ve umarım esime ve size guzel bi haber veririm kutlarız hep beraber

aaa çoook merak etttiim olurmu olur örneği var:)inşallah verirsin o güzel hediyeyi eşine.bizimde yarın evlilik yıldönümümüz.

inanmıyorum hem bayan çalışma arkadaşların hem de doktorlar gerçekten çok enteresan. insanlara nolmuş yaa.boşver şu an çok güzel bir hediyen var Allah sağlık ve uzuun ömürler versin çocuğuna.

bence çok ta güzel olmuştur zaten hamilelikte saçlar çok çabuk uzuyor.

tabi tabi mutlaka doktoruna danış, ağrılar geçerse doktorda izin verirse stres atarsın.

öyle valla bende normal hamile kalanlara uzaylı gibi bakıyorum artık sende uzaylısındır İNŞALLAAAHHH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…