Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Utkum Merhaba Canım;
Ağla, tutma - sıkma kendini, ağla..
Fakat doktor tarafından sıralanan ihtimaller, adı üstünde sadece ihtimal..
Sen çok güçlü bir kadınsın, bebeklerinin de ne kadar güçlü olduğunu atlattığınız badirelerden gördük..
Onlar çok tatlı, inatçı, nazlı ve sağlıklı bebişler.
Zorlayacak, üzecek ama İnşallah herşey yolunda gidecek..
Eşin de, ailen de , bizler de her daim sana desteğiz.
Sen yeter ki, hep dinlenme modunda ol, sağlıklı beslen, kendine ve bebişlerine iyi bak.
Ötesi Allah'ın hikmeti.
İçini ferah tut e mi canım.

ben bugün 5. doğum kontrol hapını içtim bu hap ne için veriliyor bana rahmi güçlendiri demişti doktor bazılarıda yumurtayı baskılar diyor. hepiniz böylemi başladınız???

Geshenk;
Aydın Bey görüşmemizde tedaviye doğum kontrol hapı ile başlandığını, akabinde reglinin olunmasıyla da iğnelere geçildiği yumurtaların olgunlaşmasıyla da toplandığı ve eşten alınan spermler ile döllenmenin yapıldığı, oluşan embriyoların zamanı geldiğinde transferi ile tamamlandığını söylemişti.
Bende bebek yapcaz niçin doğum konrol hapı diye düşündüm doğal olarak.
Neden doğumkontrol hapı diye sorduğumda: yumurtalıkları uyarmak için olduğunu ayrıca regli periyodunun da düzenlendiğini söyledi.
Ehhh ne diyorlarsa o:))

utkumm, bu ihtimallerle ilgili senin yapabileceğin tek şey yatıp, dinlenmek. eğer çözüm için bir şey yapamayacaksan, sorunu da çok fazla düşünüp, kendini üzmemelisin. zamana bırakmak zorundasın. lütfen iyi ya da kötü hiçbir şey düşünmemeye çalış, aklını her türlü ihitmalden uzak tut. bir şeyler kötü gittikçe sen üzülüyorsun elbette ama belki biraz da sen üzüldükçe bir şeyler kötü gidiyordur. moralini iyi tutmaya çalış. film izle, kitap oku, dağıt biraz aklını...

bayıldım bu fikre sırnaşık şey benimki ekranımı pembe gördüğünde takılıyor zaten sürekli bana...

bu uzaylı tanımına da bayıldım. umutt hadi uzaylı olmanı diliyoruz hepimiz :)

bana şişlik demeyin, iğne yapılırken balon gibi sönmesinden korktuğum bir karnım var. ama bütün bu çaba o karnımın daha da şişmesi için değil mi zaten :)

iyi geceler kızlar

[
bana şişlik demeyin, iğne yapılırken balon gibi sönmesinden korktuğum bir karnım var. ama bütün bu çaba o karnımın daha da şişmesi için değil mi zaten :)

Alemsinn gece:)))

kızlar hepinize günaydın o şişlik daha hamile oldugumuzu bile anlamadan bizi 3 aylık hamiş moduna sokuyor, umarım hepinizin göbüşü içindeki bebişle daha da büyümeye devam eder

mystryy bende tebrik ederim nice yıllara!...
ayşegül ardında takipteyim canım bilgilerinize ihtiyaç duydukça soruyorum cevaplarınız için eksik olmayın.seninle yakın tarihlerde inşallah gebe kalacağız o zaman bilgi alışverişlerimizde hamilelik üzerine devam eder umarım.
utkum nasılsın bugün?
gece sen nasılsın?
umut senin taransferin yapılmışmıydı? hani biraz yeniyim ya karıştırıyorum kişileri birazcık kusura bakmayın ne olur.
vanilya vardı değilmi birde kaç kişi taransfer edilip hamile kalabildi ve kaç kişi de başarızıs sonuçlandı ama devam halinde? bahsedebilirmisiniz bana zahmet olmazsa size.

Anne olmaktan asla vazgecmek yok tabii ama esimle dusuncemiz olusan embriyolarimiza sans verip bu tedaviyi bir daha yapmamak.
Bu arada canim nasil tursu cekiyor size anlatamam ve baharatli seyler! Oglene kadar evdeyim, kahvaltidan sonra bir guzel mercimek corbasi ictim az once, bu nedir simdi? Herhalde 5. gunde boyle seylerin tek aciklamasi olabilir o da psikolojik.
Hamilelik oncesi gobegine bakip kendini hamile kalmis sanma sendromu gibi birsey :)
Genis pantalonumu giydim ve saldim kendimi, 36 beden olmama ragmen kendimi balon gibi hissediyorum, boyle hissettikce de yiyesim geliyor.

karıstırmakla cok haklısın canım ben de aynı durumdayım sayımızın artması cok guzel ama hafızaları fazla zorlar olduk galiba orjinal isimler olmayınca akılda tutmak daha da zorlasıyor (zaten hafıza problemim var ) gecenin liste yapmak fikri cok guzeldi ben hafızamı zorlayıp bi liste hazırlamaya calısayım..

kızlar birazonce test sonucumu aldım <0.100 yani negatif kısmet degilmis...

olsun takma kafana sakın. bir dahakine yine denersin demek zamanı değilmiş. bunların illa bir zamanı var bu iki iki dört. kendimizi parçalasak zamanı gelmeyince pozitifi görmek mümkün değil maalesef... sen kaç yaşındaydın umut? sebebi varmı gebe kalamayışının? tarnsferin yapıldı sanırım ilk mi bu arada? çok da sordum yaa..son sorum:) kaç yıldır uğraşıyorsun bbek için?

kızlar birazonce test sonucumu aldım <0.100 yani negatif kısmet degilmis...

Umutcuğum;
Sağlık olsun canım.. Bende çok ümitliydim rahim filmi sonrasında gebe kalma konusunda.. Olsun napalım canım..
Kendini üzme herşeyde hayır vardır..
Yine deniyeceğiz yine deniyeceğiz.
Eşine doğumgünü hediyesi olacaktı ama Sen başka bir hediye al , yüzünüzde gülücüklerle kutlayın doğumgününü.

canım umut bu ay uzaylı olmaya niyetliydi(kendiliğinden hamile kalanlara uzaylı gözüyle bakıyoruz da artık:)) geçen ay rahim filmi çektirmişti..

umut hayırlısı olsun inş. sende önümüzdeki ay başlarsın galiba tüp bebeğe?

Ye canım, canın ne istiyorsa ye, yediklerinin yarısı sana yarısı bebişe:)
Isparta yöresinde bebekleri beslerken "Löp löp et olsun, pıtrak pıtrak yağ olsun, sağlık olsun, şifa olsun yarasınnn" derler..
Afiyet şeker olsun

Mystryy;
Nice yıllara canım..
Evlilik yıldönümünüzde "artık 3 kişlik bir aile olduğunuzu bilmek" ne güsell di mii:))
Siz akşam nasıl bir program yaparsınız bilmem ama, bizim programımızda 18.30'da eşinin yanında olmak var:))

sancux ................1aşılama (negatif),1 tüp bebek (pozitif ,ayrı yumurta ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)

utkum..................1 tüp bebek tedavisi(pozitif,tek yum. ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)

ladybird................1 tüp bebek tedavisi(pozitif ancak kalp atışı yoktu,yeniden deneyecek haziranda)

denico..................ilk tüp bebek tedavisine başlayacak önümüzdeki aylarda

nilsu.................... ?tüp bebek tedavisi (pozitif, ?? günlük hamile)

mystryy................1 normal gebelik(6 aylık erken doğum,melek bebek:"(,zor günler, ilk tüp bebek tedavisi pozitif sonuç, 19 nisanda kalp atışı dinleyecek inşaallah)

vanilya369..............transfer gerçekleşti, kan testi ....??..günü dilerim güzel haberler verecek

geshenk...............dogum kontrol hapında, maraton başladı

g(ece).....................dogum kontrol hapında,maraton başladı

ayşegül.................dogum kontrol hapında, maraton başladı

umut2011.................1.tüp bebek tedavisi (negatif Kocaeli Üni.Hs.),2. tedaviye ASM de devam edecek

grapes......................1 taze negatif, 2 dondurulmuşlarla dış gebelik 3 dondurulmuşlarla biyokimyasal şimdi doğum kontrol hapında

arkadaslar atladıgım unuttuğum varsa özür dilerim kendini ekleyin en sonunda güzel bir liste yapalım, ne dersiniz?
ALLAH HEPıMıZıN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSıN...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…