evet canım hepimiz böyle başladık d. kontrol hapıyla...
sancux canım, cinsiyetlerini gördü ama söylemedi(bence) haftaya söylerim dedi bir dahaki kontrol haftaya...
down için amniyo sentez olabilir ama şu durumda olmaz önce kanama durmalı dedi kanama varken yapılırsa bebekler kaybedilirmiş...
az önce gene agladım dayanamadım kızlar iyi düşünelim diyoruz ama bir noktadan sonra kopuyor... Allahtan herşeyin hayırlısı..
ben bugün 5. doğum kontrol hapını içtim bu hap ne için veriliyor bana rahmi güçlendiri demişti doktor bazılarıda yumurtayı baskılar diyor. hepiniz böylemi başladınız???
Merhaba Kızlarrr;
Bugün hepiniz buradaymıssınız, ne güzel şeyler yazmışsınız..
Yeni geldim eve, bi çırpıda okudum yazdıklarınızı.. Haberlerin hepsi güzel:)))
Hepimiz birbirine kenetli, aynı frekansta, aynı dili konuşan kıslarız:)
Ben yazdıklarımızı, durumlarımızı, süreçlerimizi, yaşadıklarımızı eşime anlatıyorum.. Muhtemelen sizler de aynı şeyi yapıyorsunuzdur... Eve geldim diye eşimi aradım, kulüpte ne var ne yok dedi, anlattım.. Kızların hepsi iyi, haberler güzel: yıldönümleri, kısacık kesilen saçlar, evde dobler, bodruma seminer-tatil, bebek kıyafetleri, saç boyanmalı mı vs..
Sanırım yakında bizim adamlar da bir topik açarlar.. "eşleri ASM'de tüp bebek tedavisi gören erkekler" topiği..
kaydirigubbakcemile3
canıım gücenmez sen sev onları gücenmezler.tedaviden de bu istektende vazgeçmek yook sakın. anne olmaktan vazgeçilirmi hiç hem zaten bunları düşünmene gerek yok inşallah tutunucaklar.hiç bir şey doğanın bir adım önüne geçemez tabii.duygu değişimleri çok normal bissürü ilaç aldık ama sen genede öyle değil gibi davran.sen öyle çok yemek yapma yaa yapsın birileri hatta eşin yapsın sen nolur kıpırdanma fazla.benim karnım tüm tedavi boyunca anormal şişti hala daha öyle görsen sanki 4 aylık hamile gibiyim.iğneler şişiriyor galiba sakın sıkı bişiler giyme bol bol gez dün ben eve gittim pantolonu fırlattım resmen bugün büyük bir pantalonum var daraltmaya üşenmiştim hep (içten içe hamile kalırsam diye düşünmüştüm) onu giydim çok rahat ettim.canın ne istedikiii aş mı eriyosun acaba :dance:
mystryy bende tebrik ederim nice yıllara!...
ayşegül ardında takipteyim canım bilgilerinize ihtiyaç duydukça soruyorum cevaplarınız için eksik olmayın.seninle yakın tarihlerde inşallah gebe kalacağız o zaman bilgi alışverişlerimizde hamilelik üzerine devam eder umarım.
utkum nasılsın bugün?
gece sen nasılsın?
umut senin taransferin yapılmışmıydı? hani biraz yeniyim ya karıştırıyorum kişileri birazcık kusura bakmayın ne olur.
vanilya vardı değilmi birde kaç kişi taransfer edilip hamile kalabildi ve kaç kişi de başarızıs sonuçlandı ama devam halinde? bahsedebilirmisiniz bana zahmet olmazsa size.
kızlar birazonce test sonucumu aldım <0.100 yani negatif kısmet degilmis...
kızlar birazonce test sonucumu aldım <0.100 yani negatif kısmet degilmis...
Anne olmaktan asla vazgecmek yok tabii ama esimle dusuncemiz olusan embriyolarimiza sans verip bu tedaviyi bir daha yapmamak.
Bu arada canim nasil tursu cekiyor size anlatamam ve baharatli seyler! Oglene kadar evdeyim, kahvaltidan sonra bir guzel mercimek corbasi ictim az once, bu nedir simdi? Herhalde 5. gunde boyle seylerin tek aciklamasi olabilir o da psikolojik.
Hamilelik oncesi gobegine bakip kendini hamile kalmis sanma sendromu gibi birsey :)
Genis pantalonumu giydim ve saldim kendimi, 36 beden olmama ragmen kendimi balon gibi hissediyorum, boyle hissettikce de yiyesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?