bu arada liste çok güzel olmuş tabii benim hüzünlü öyküm hariç ben düşük yapmadım malesef erken doğum yaptım yavrum 1 güncük yaşadı yoğun bakımda kısmet değilmiş melek oldu canım minik oğlum ama şimdi güzel şeyler olucak benim için sizin için hepimiz bundan sonra güzellikleri paylaşıcaz sevinçle heyecanla.özelliklede utkumm senin güzel günlerini paylaşıcaz.yukarıda söylemeyi atlamışım amniyo sentezden sakın korkma yapılsın için rahat eder tabii en yakın zamanda kanaman bitecek ondan sonra.
Allah sabırlar versin. bu kadar yol çizip doğduğunu görüp kaybetmek kimbilir ne kadar acıdır. üzüldüm. ben gebelik hiç yaşamadım bu duyguyu hep çok merak ederim. 3 koca yıl geride kaldı 4 e girdik ve her ay acaba bu aymı diyerek geçti. hiç korunmadık oysa. hep uğraştık ama yokkk. hep diyorum ben hiç hamile kalabilecekmiyim diye ama o kadar ümidimi kaybettimki o kadar yoruldumki artık.nasip değilmiş deyip kabullendim neredeyse. eşim şimdi de pes etme diyor tüp bebekten çok umutlu aslında başından beri hep olacak merak etme sorunumuz yok deyip durdu neyse ya kafanızı şişirmeyim şimdi.. herkesin canı dar zaten.
geshenk umut sağolun kızlar inşallah sizlerede nice mutlu yıllara kocalarınızla:)umutcum eşinin doğum günü kutlu olsun.uzaylı olmamakla kaybın yok hatta belkide daha çok değerini bileceksin herşeyin.haziranda hele bi başla maratona inşallaaah temmuzda verirsin kocana kendine en güzel hediyeyi.
vanilyacım zaten 36 bedenmişsin takma canın ne istiyorsa ye bende evde bekleme sürecinde vermiştim kendimi yemeğe şimdi düzeldi çok şükür normale döndüm.zaten nedense hamile olduğuma bir türlü inanamıyorum herşey şaka gibi şu kalbini bir duysam rahatlıycam.hiç bir belirtimde yok yani tedaviden önceki halim gibiyim.
ayşegülcüm bu arada ben bugün 6 civarı eczanede olucam kocamı akşam için kaçırmaya gelicem belki karşılaşırıızzz:))))),
sancux yat tabii dinlen ama sıkıntın yok dimi sadece dinlenmek için yatıyorsun.bu arada cuma büyük güüünn ne hissediyorsun?
cnm bende tebrik ederim nice mutlu yıllara....
genelde agrılarım nedeni ile yatıyorum
cuma günü için hem çok heyecanlıyım hem de endişeliyim
bu endişe hali 9 ay boyunca sürecek gibi:)
ümidinin olmaması ne demek umutsuz yaşamanın anlamı yok ki bizden çok daha büyük acılar yaşayanlar var onlar bile yaşamayı öğreniyorlar yapma nolur.sende yaşayacaksın hamileliği merak etme çok az kaldı çoook güzel bir duygu kalbin karnında atıyor resmen.kendini emin ellere teslim ettin sana kalan denilenleri uygulamak vee büyük günü beklemek nolur olumlu ol.
umut uzaylı olma yolunda devam edecekmisin sen şimdi :=)) yoksa tüp taktıracakmısın ikinci kez??
Aman bizde şans olsaydı zaten :) Her işimiz zor kolay yolla olmaz hiçbirşey.
Boşver cnm zor yolla halledilir:)
sancux ................2 aşılama (negatif),1 tüp bebek (pozitif ,ayrı yumurta ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
utkum..................1 tüp bebek tedavisi(pozitif,tek yum. ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
ladybird................1 tüp bebek tedavisi(pozitif ancak kalp atışı yoktu,yeniden deneyecek haziranda)
denico..................ilk tüp bebek tedavisine başlayacak önümüzdeki aylarda
nilsu.................... ?tüp bebek tedavisi (pozitif, ?? günlük hamile)
mystryy................1 normal gebelik(6 aylık düşük,zor günler, ilk tüp bebek tedavisi pozitif sonuç, 19 nisanda kalp atışı dinleyecek inşaallah)
vanilya369..............transfer gerçekleşti, kan testi ....??..günü dilerim güzel haberler verecek
geshenk...............dogum kontrol hapında, maraton başladı
g(ece).....................dogum kontrol hapında,maraton başladı
ayşegül.................dogum kontrol hapında, maraton başladı
umut2011.................1.tüp bebek tedavisi (negatif Kocaeli Üni.Hs.),2. tedaviye ASM de devam edecek
arkadaslar atladıgım unuttuğum varsa özür dilerim kendini ekleyin en sonunda güzel bir liste yapalım, ne dersiniz?
ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN...
sancux ................1aşılama (negatif),1 tüp bebek (pozitif ,ayrı yumurta ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
utkum..................1 tüp bebek tedavisi(pozitif,tek yum. ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
ladybird................1 tüp bebek tedavisi(pozitif ancak kalp atışı yoktu,yeniden deneyecek haziranda)
denico..................ilk tüp bebek tedavisine başlayacak önümüzdeki aylarda
nilsu.................... ?tüp bebek tedavisi (pozitif, ?? günlük hamile)
mystryy................1 normal gebelik(6 aylık erken doğum,melek bebek:"(,zor günler, ilk tüp bebek tedavisi pozitif sonuç, 19 nisanda kalp atışı dinleyecek inşaallah)
vanilya369..............transfer gerçekleşti, kan testi ....??..günü dilerim güzel haberler verecek
geshenk...............dogum kontrol hapında, maraton başladı
g(ece).....................dogum kontrol hapında,maraton başladı
ayşegül.................dogum kontrol hapında, maraton başladı
umut2011.................1.tüp bebek tedavisi (negatif Kocaeli Üni.Hs.),2. tedaviye ASM de devam edecek
grapes......................1 taze negatif, 2 dondurulmuşlarla dış gebelik 3 dondurulmuşlarla biyokimyasal şimdi doğum kontrol hapında
arkadaslar atladıgım unuttuğum varsa özür dilerim kendini ekleyin en sonunda güzel bir liste yapalım, ne dersiniz?
ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN...
Allah sabırlar versin. bu kadar yol çizip doğduğunu görüp kaybetmek kimbilir ne kadar acıdır. üzüldüm. ben gebelik hiç yaşamadım bu duyguyu hep çok merak ederim. 3 koca yıl geride kaldı 4 e girdik ve her ay acaba bu aymı diyerek geçti. hiç korunmadık oysa. hep uğraştık ama yokkk. hep diyorum ben hiç hamile kalabilecekmiyim diye ama o kadar ümidimi kaybettimki o kadar yoruldumki artık.nasip değilmiş deyip kabullendim neredeyse. eşim şimdi de pes etme diyor tüp bebekten çok umutlu aslında başından beri hep olacak merak etme sorunumuz yok deyip durdu neyse ya kafanızı şişirmeyim şimdi.. herkesin canı dar zaten.
Aysegul'cum biz surekli bulusalim dedik bir turlu firsat bulamadik, siz Boyle hoop spontane gorusuverdiniz ne guzel :))
Sen ne zaman basliyorsun simdi ignelere? Cuma demistin galiba regl icin ama emin degilim.
Aysegul'cum biz surekli bulusalim dedik bir turlu firsat bulamadik, siz Boyle hoop spontane gorusuverdiniz ne guzel :))
Sen ne zaman basliyorsun simdi ignelere? Cuma demistin galiba regl icin ama emin degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?