Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

geshenk umut sağolun kızlar inşallah sizlerede nice mutlu yıllara kocalarınızla:)umutcum eşinin doğum günü kutlu olsun.uzaylı olmamakla kaybın yok hatta belkide daha çok değerini bileceksin herşeyin.haziranda hele bi başla maratona inşallaaah temmuzda verirsin kocana kendine en güzel hediyeyi.
vanilyacım zaten 36 bedenmişsin takma canın ne istiyorsa ye bende evde bekleme sürecinde vermiştim kendimi yemeğe şimdi düzeldi çok şükür normale döndüm.zaten nedense hamile olduğuma bir türlü inanamıyorum herşey şaka gibi şu kalbini bir duysam rahatlıycam.hiç bir belirtimde yok yani tedaviden önceki halim gibiyim.
ayşegülcüm bu arada ben bugün 6 civarı eczanede olucam kocamı akşam için kaçırmaya gelicem belki karşılaşırıızzz:))))),

sancux yat tabii dinlen ama sıkıntın yok dimi sadece dinlenmek için yatıyorsun.bu arada cuma büyük güüünn ne hissediyorsun?

Allah sabırlar versin. bu kadar yol çizip doğduğunu görüp kaybetmek kimbilir ne kadar acıdır. üzüldüm. ben gebelik hiç yaşamadım bu duyguyu hep çok merak ederim. 3 koca yıl geride kaldı 4 e girdik ve her ay acaba bu aymı diyerek geçti. hiç korunmadık oysa. hep uğraştık ama yokkk. hep diyorum ben hiç hamile kalabilecekmiyim diye ama o kadar ümidimi kaybettimki o kadar yoruldumki artık.nasip değilmiş deyip kabullendim neredeyse. eşim şimdi de pes etme diyor tüp bebekten çok umutlu aslında başından beri hep olacak merak etme sorunumuz yok deyip durdu neyse ya kafanızı şişirmeyim şimdi.. herkesin canı dar zaten.

ümidinin olmaması ne demek umutsuz yaşamanın anlamı yok ki bizden çok daha büyük acılar yaşayanlar var onlar bile yaşamayı öğreniyorlar yapma nolur.sende yaşayacaksın hamileliği merak etme çok az kaldı çoook güzel bir duygu kalbin karnında atıyor resmen.kendini emin ellere teslim ettin sana kalan denilenleri uygulamak vee büyük günü beklemek nolur olumlu ol.

cnm bende tebrik ederim nice mutlu yıllara....
genelde agrılarım nedeni ile yatıyorum
cuma günü için hem çok heyecanlıyım hem de endişeliyim
bu endişe hali 9 ay boyunca sürecek gibi:)

cnm bende tebrik ederim nice mutlu yıllara....
genelde agrılarım nedeni ile yatıyorum
cuma günü için hem çok heyecanlıyım hem de endişeliyim
bu endişe hali 9 ay boyunca sürecek gibi:)

tamam ağrıların varsa kımıldama dinlen ama korkma norma bu ağrılar.endişelenme heyecanlan sadece ah birazcık daha geçsin zaman hissetmeye başlayınca kendin takip ediceksin bebişleri o zaman endişeler çok çok azalıyor.

desteğin için teşekkür ederim. inan bunlar bana moral oluyor. buradaki bir kaç doktora sordum birde kocaeli tıp fak. öğrenci yeğenimiz var bahsetmiştim umutla konuşurken onlarla da konuştum tabiki Aydın bey için üzerine bişi deyemeyiz dediler hepsi çok methetti. fakat buradaki önceden gittiğim doktorum şöyle dedi; "çok yoğun olması nedeniyle yarı burada yarı Amerikada olacağı için mesela onunla başlarsınız fakat takip kısmında yada transfer anında falan başakasına bırakmış olabilir sizi dedi kendisi muhakkak bir sistem kurmuştur ama devamlı takibinde olmazsınız sadece bu sıkıntı olur tahminim" dedi. bu konuda sizler ne dersiniz yani onunla başlayıp ekipteki diğer doktorlarla mı devam ediliyor?

sancux mystryyle aynı fikirdeyim yaramazların kıpırdadıklarını hissetmeye basladıgında endiselerin biter
sana iyi dinlenmeler...
utkumm???

listede ben yokum 1 taze negatif, 2 dondurulmuşlarla dış gebelik 3 dondurulmuşlarla biyokimyasal şimdi doğum kontrol hapındayım

mystryy canım akupunkturu sormuşsun kendimi daha rahat hissediyorum doktorum hormon noktalarının iyi olduğunu fakat stres noktalarının hala var olduğunu söyledi ben 5 seanstayım 7 seanstam sonra daha fazla rahatlama oluyormuş, asıl sonucu yumurta büyütme işleminde görücez benim ilk denememde 12 yumurtam olmuştu ve çoğu iyi kaliteydi bakalım akupuntur sayesinde neler olucak

bence unutulan birkaç kişi daha var gibi geliyor geçen gün 13 kişi saymıstım kendi kendime:) kusura bakmayın benimde aklım pek yerinde sayılmaz
zemuszemus

Gorkembilgin vardi. Birde bayaa bir oncelerde hamile kalmis(ikiz) ve dogurmus ama o donem esiyle problemler yasayip ayrilan biri vardi. Birde 3 denemesi de negatif olan ve dr degistirmeye karar veren papatya vardi. Benim de unuttuklarim olabilir.

Sonunda fuarlar acildi bugun. Yapi ve sodex. Fuar hazirligi bitti. Ve bende inanilmaz bir huzur var. :)) Artik stres yapacagim isle ilgili bir konu bir sure olmayacak. Tabi bu hazirlik evresinde sizlere pek vakit ayiramadim. ( kusuruma bakmayin.

Utkumm'cum, Allah'im saglikla, hayirliisiyla bebeklerini nasip etsin sana. Ben gorumcemden dolayi spastik yada down'li cocuklari biraz daha yakindan gorme firsati buldum. Daha once bahsetmistim. Spastik bir yigenimiz var. Eger dogum esnasinda basina sanssizliklar gelmeseydi cok zeki bir cocuk olacakti, eminim. Ama su an oldugu gibi mutlu olacakmiydi bilmiyorum. Cunku kahve icmek bile cok keyifli onun icin. Oohh cok mutluyum diyor surekli. Ilk evlendigimizde cok uzuluyordum onun icin, gece eve dondugumuzde uyuyamiyordum. Bir mucize olsa da iyilesiverse, bir sihirli degnek dokunsa diye hayaller kuruyordum. Sonra farkettimki o kendi dunyasinda yasitlarina gore cok daha mutlu yasiyor ve belki de odulunu bu dunyada aliyor. Bu tur durumlara uzulmemeli dedim, Allahin bir hikmeti, var bir bildigi deyip kabullendim. Tabi ebeveyn icin cok zor. Enistemin bir sozu var. Hayat bir sinav, bizim soru kazik cikti. Cok dogru. Neler olacagini bizler belirlemede ufak rollere sahibiz sadece.
Utkumm cok uzattim ama herseyin hayirlisi gulum. Insallah minnoslar saglikla gelirler aramiza. Ama sen kendini uzme, hirpalama. Hayat cok guzel bir son hazirliyor hepimize, biz farketmesek de, anlamasak da. ..
Mystry evlilik yildonumunuzu kutluyorum. Bir omur boyu mutlu mutlu devam etsin. )
Umut'cum, senin de esinin dogumgunu kutlu olsun. Simdi haberi gelmeyen bebegi, seneye kucagina alip kutlarsin insallah esinin dogumgununu. )

Kizlar, bu arada tabiki benim esiminden sizlerden haberi var. Hatta ilk basladigimda yazismaya sinir olmustu, aksam zaten kisitli olan vaktimin bir kismini bilgisayarda sizlerle geciriyorum diye, sonra o da kaptirdi kendini, ben sizleri ve olanlari anlattikca. Hatta utkumm surekli seni soruyor nasil oldu diye )

Benden bu kadar bu aksam.
Hepinizi opuyorum, iyi geceler.

Şiiişşşttt Geshenk;
Tüm arkadşlar adına ben cevap vermek istiyorum sana.
O nasıl söz öyle, kafanızı şişirmeyeyim ne demek canım benim.
Biz hepimiz aynı dertlerden muzdarip, aynı frekansta, aynı sorunları yaşayan insanlarız.
Ne kadar şanslıyız ki birbirimizi bulduk.. Her günümüzü, her anımızı, yaşadıklarımızı, heyecanlarımızı, korkularımızı paylaşıyoruz.. Hiç kimselere söyleyemediklerimizi konuşuyoruz..
Biz "bizi" biliyoruz canım.. Bizi bi biz anlarız:))
Ne yazmak istersen, ne hissediyorsan hepiciğini yaz:)
Sevinci de, hüznü de paylaşmak güzeldir..
Bunun için buradayızz.
Bir daha da kafa şişirdim, çok yazdım falan yok..
Anlaştık mıı?

Merhaba Kızlaarrr;
Flaşşş flaşşş flaşşş
Da daaaammmm biz bu akşam Mystryy bebeği ve eşiyle bir araya geldik:))Yıllardır birbirimizi tanıyormuscasına, hiç garipsemeden, sanki bir önceki gün ayrılmışız da biraraya gelmişiz gibi:))
Yüzünü görmediğin, günlerdir yazılarından tanıdığın, aynı duyguları paylaştığın birini bir anda karşında bulmak inanılmaz mutluluk verdi bana.
Akşam 18.00 gibi eşimin ofisine gittim, birlikte Mystryy'nin eşinin eczanesine ilaçlarımı almaya gidecektik. Ama tam çıkmak üzereydik işi çıktı ayrılamadı ofisten.. Bende tek başıma gittim..
Eşi karşıladı beni, sonra Mystrryy çıkmaz mı karşıma.. Eşini almaya gelmiş eczaneye ama benim geleceğimi bildiği için beklemiş:))
Nasıl güzel yüzlü, nasıl ışıl ışıl gözlü, nasıl naif bir ızmir güzeli görsenizz:))
Allah eşiyle mutluluklarını daim etsin birbirlerine çok yakışan bir çift..
Bebeği mi soruyorsunuz?
Ehh daha çok miniş ama anneciğinin babacığının yüzünde gördüm onu:))
Siz tüp teyzelerine ve tüp kardeşlerine selam söyledi:)))

Aysegul'e aynen katiliyorum Geshenk )
Paylasmak icin burdayiz. Ayni yoldan yuruyoruz ve en iyi bizler birbirimizi anliyoruz. Dimi??

Aysegul'cum biz surekli bulusalim dedik bir turlu firsat bulamadik, siz Boyle hoop spontane gorusuverdiniz ne guzel :))

Sen ne zaman basliyorsun simdi ignelere? Cuma demistin galiba regl icin ama emin degilim.

Aysegul'cum biz surekli bulusalim dedik bir turlu firsat bulamadik, siz Boyle hoop spontane gorusuverdiniz ne guzel :))

Sen ne zaman basliyorsun simdi ignelere? Cuma demistin galiba regl icin ama emin degilim.

Evet canım, plansız ve aniden olunca daha bi güsell oldu:))
Ben pazar günü son doğum kontrol hapımı içtim.. 3 - 5 gün içerisinde regli olmam gerekiyor. Bugün çarşamba ve 3. gündü tık yok:)))
Şimdiye kadar regli olmamayı bekliyordum, şimdi de olmayı:))
Bakalım ne zaman teşrif edecekler.. Reglinin ertesi günü ASM'de olacağım ve ilk iğnem yapılacak.
Aslında gecikmesi iyi diye düşünüyorm. Çünkü Aydın Bey 10-19 Mayıs tarihlerinde yok..
Hal böyle olunca da regli ne kadar geç gelirse o kadar iyi.. Geç gelirse Aydın Beyin dönüş tarihini yakalarım diye düşünüyorum..

Sen de işlerinle ilgili rahat bir nefes aldığını söylemişsin..
Haftasonu Bodrum'da işlerini bitirip minik tatilini yapıp geldiğinde daha da rahatlamış olacaksın sanırım.
Bi rahatlayalım, ortak bir zaman yaratıp bir araya gelmek için organizasyon yapalım diyorum:)
Hepimize çoookk iyi gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…